tre veckor på dagen idag och sen är jag out of here!

Det mina vänner känns Helt bissart fantastiskt! Vad som dock är mindre fantastiskt är att huvudet känns som att det kommer sprängas vilken sekund som helst och att jag nyss hade en geting på 4 cm (överdriver Inte!!) inne i min lilla kur! Ensam som jag var så skrek jag som en tjej, parerade så att den inte skulle lyckas attakera och sen tog jag första bästa bilnyckel och Böööörnade till garaget för att hämta hjälp. Sladdar in i vild panik med håret ståendes åt alla håll och kanter och skriker rakt ut att jag behöver hjälp och när jag väl samlat mig lite och får ur mig att det gäller en geting så möts jag av skratt! Menherregud en geting är ingenting man skojar om! Fick iaf med mig min sjukt coola brud N ner till kuren och sen var det tack och hej getingen. Moahaha.. Dead I tell u :D

Men förutom huvudvärken från helvetet, getingen från samma ställe och att det inte är mer än 2 bilar kvar in (vilket innebär dötid till max) så är det en bra dag. Jag känner mig glad inombords och jag pratade med S tidigare som även hon börjar känna av resan och är taggad till max och fick snacka av mig om marre, och jag vaknade till ljuva toner från min "taxichaufför" i gbg. Haha, har inte snackat med honom sen jag vet inte när och nu har han sålt restaurangen och ska flytta till sthlm (väsby närmare bestämt tror jag att han sa). Men han säger mkt och gör lite så vi får se, om han gör som han sa och ringer ikväll så får jag väl reda på det då..

Nu kommer det en bil! :D

not so good anymore....

Va i helvete hände?!?! Himlen öppnade sig så jag är numera DYNGSUR ända in i underkläder och mina fötter simmar numera i skorna, jag fick jordens värstaste jävligaste mensvärk Och ryggen är mer eller mindre paj för tillfället... Det gick från solskenshistoria (med lite mulet och regn förvisso) till en hel jävla skitdag!
Jag vill bara hem och ta av mig alla kläder, duscha och sätta på mig mjukisar och sen lägga mig i sängen med en värmekudde på magen och bara lyssna på musik eller kolla på film.
Bajsjävlaskithelvetesfanskapshordag!
Dessutom var en bil Spårlöst borta för ett tag sen och det såg ut som att jag och T var ansvariga för detta, men som tur är så har vi hittat problemet och bilen kommer även den snart att hittas....

Nej usch och fy på den här eftermiddagen. Ljusglimtar är dock: Min T som jobbar i garaget <3, och en kund som jag hjälpte för ett tag sen och som precis kom för att återlämna bilen och tackade flera ggr för allt, tog i hand och ville att jag skulle höra av mig till han om jag nånsin kommer till köpenhamn så att han får tacka genom att hjälpa till och vara guide. Men ja resten (iom att jag sitter själv i den här jävla kuren) är skit!

Så nu sätter jag mig och surar tills jag får gå hem ist!


Melissa Horn och lars winnerbäck slår verkligen huvudet på spiken...

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Fantastiska Melissa Horn! Och med Lars Winnerbäck så är denna låt helt fantastisk, har inte lyssnat på hennes musik så mkt innan men nu är jag Verkligen fast! Mer Melissa åt folket.. Underbart.

Idag har jag ont i kroppen och själen för att jag saknar och bara för att jag vet att jag är så fruktansvärt nära så är det Ännu mer saknigt i min kropp! Men jag är glad ändå. Idag är en glad dag för idag har jag fikat med min R hemma hos mig innan det var dags att åka till jobbet och nu var det så sjukt längesen vi sågs så det var behövligt. Och ja, nu är jag på jobbet men mina grabs och min tjej jobbar idag så det är näzz! :D Janet = Happy brud idag och jag gillar´t! Så nu ska jag hänga lite med killen jag sitter i kuren med och sen ska jag surfa in på hm och kolla om det kanske har kommit nåt nytt som jag bara "måste" ha och efter det ska jag bara slappa och lyssna på musik och ta det lugnt.. Vissa dagar är det riks-skönt att jobba, idag är en sån dag. Idag regnar det och är bajsväder så idag kan man lika gärna jobba och umgås med underbaraste jobbarkompisarna och bara ha det mys. Ja idag är mys, och nu ska jag sluta blogga för den här gången för jag känner själv att det inte kommer ur så mkt vettigt idag (heller).
Later gates!

snart är jag där!

lord have mercy.. Här kommer ännu en lista!

Ja jag har inte så mkt att göra på jobbet och vad är då bättre än att svara på massa frågor från en lista? Om inte annat så är det billigare än att klicka hem massa kläder och prylar från nätet...
Ja men då kör vi va?!

SENASTE
1. Kompisen du träffade:
S som var över till mig en sväng igår.
2. Personen du pratade I telefon med: Systeryster
3. Du fick SMS av: R
4. Du kramade: J på jobbet

IDAG
5. Kläder:
Flashiga som fan! Svarta jeans, grön EC tröja och grön tjocktröja från EC
6. Bättre än igår: Att jag fick flörta lite med en taxisnubbe när jag var och tankade jobb-bil :D

IMORGON
7. Är det:
En dag mindre tills jag åker!!
8. Planer: Träffa min R innan jobbet <3
9. Något tråkigt som händer imorgon: Jobbar och har Fortfarande massa dagar kvar tills jag åker.

FAVORIT
10. Nummer:
6
11. Färg: Svart
12. Årstid: Sommar
13. Saknar du någon?: Ja 
14. Humör för tillfället?:
Jo men nu är jag nog glad tror jag

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: 
Stängde av alarmet på väckarklockan.
16. Vad åt du sist?: Avocadosallad med sjukt gott bröd till.
17. Vad irriterar du dig på?: Ibland massor, ibland ingenting. Just nu: alla jävla flugor och skit!
18. Tror du på distansförållanden?: Ja.
19. Vem tänker du på just nu?: Svårt att gissa? :p Dumfan
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Jag vet inte men jag hoppas ju iaf. Jo men det gör han nog om han inte är helt åt helskotta upptagen. Hoppas jag..
21. Vart reste du sist?: Till Marmaris. Om man inte räknar kryssning och resor inom sverige.
22. Vad gjorde du igår kväll?: Kollade på tv med min pappa.
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Oj vad svårt. Pappa till sättet och mamma till utseendet tror jag. Det sägs så iaf.
24. Ler du ofta?: Ja faktiskt.
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek i alla lägen. 
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?:
Ja
27. I vems säng sov du i igår natt?: I min gamla säng hemma hos mamma och pappa.
28. Vilken färg har din tröja?: Grön

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?:
Ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja
31. Gråter du när du skadar dig?: Ibland

GLÄDJE
32. Är du en glad person?:
För det mesta så är jag nog det.
33. Vad gör dig glad?: Familj, släkt,vänner, kärlek, resor.m.m.
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ja och nej. Jag har inte så mkt att klaga på egentligen men vissa saker önskar man sig ju.. Så Ja får jag väl säga.
35. Är lycka överskattat?: Absolut inte.
36. Kan musik göra dig glad?: Japp

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?:
Ja
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja
39. Har du en flick/pojkvän?: Nej
40. Är du nöjd med det?: Nej
41. Är du kär?: Galet mkt kär


Sådär ja, det var den listan det. Hej så länge!


´cus im leaving on a jetplane!

Ibland slår det mig att jag verkligen åker Snart! Helt otroligt och jag kan knappt fatta det själv, även om jag pratar om det och tänker på det 24/7 så fattar jag det inte helt iaf.. Men just nu i precis denna stund slog det mig att snart är jag där! Snart sitter jag på transferbussen och ser alla bekanta hus längs med landsvägen, komer uppifrån kullen och ser hur marmaris brer ut sig, kommer till hotellet och kollar in rummet och balkongen. Letar uppe en supermarket att handla hem lite på, sveper in att man verkligen har kommit fram och hjärtat rusar i kroppen! Shit jag är där SÅ snart. Fatta att jag snart kommer få krypa in i famnen på bästaste dumfan ever och få känna hans andedräkt mot min nacke samtidigt som han mumlar saker som jag inte hör ett skit av för att han pratar i huden på mig. Fatta att jag kommer få sitta på Lostboys hos honom och min brorsa och snacka skit och bara mysa! Fatta att jag kommer ligga på stranden och pressa och bada massor och somna till ljudet av människor blandat med alla vågor. Fatta Att jag ska ÄGA barstreet! Oh my freaking God. Snart är jag där!!!!!!

Halleluja! Nu ska jag sitta här och bara dumle av lycka! <3<3<3<3<3<3<3

ojdå - hoppsansa!

Tråkigt i kuren, smådeppighet och lite åldersnåjja fixades snabbt tilll av mig idag genom en snabb sväng in på HM´s hemsida och vips så var jag 3 klänningar och ett par skor rikare och (Bara) 243:- fattigare. Känns fantastiskt och även om jag nyss handlade både kläder och skor så är jag ju kvinna och kan tyvärrr inte ha för mkt av vare sig det ena eller det andra.. Har inte bilder på alla klänningar men 2st av dem tänkte jag slänga upp bilder på, det kommer även bild på de skor jag har beställt men de är i svart och de på bilden är ju blå (men jag ville ha de blå också, men jag har de rosa och tänkte att två par får räcka) :)
Nu är jag helt plötsligt Ännu mer redo för Marmaris! Bring it on!!!!!!!!! :D

Memn nu var det bilder på lite inköp ja...



Tyckte att klänningarna var så sjukt coola så jag hoppas att jag kan ha dem också, är ju inte den som brukar beställa från internet annars men sist gick det ju bra så nu håller jag tummarna för att det ska bli lika bra denna gång... De kommer v.32 så nu har jag ännu en sak att se fram emot och längta till! :) Men nu ska jag nog sova tror jag så att jag orkar gå upp imorron när klockan ringer. Godnatt alla fina.

 


"i love u sister from another mr"

De raderna fick mig på så otroligt bra humör häromdagen, min "brorsa" i Marre är finast. Söta, söta H! <3 Kommer ihåg när jag träffade han och dumfan (som är hans brorsa) första gången för 5 år sen.. Jag var i marmaris med R och AG och så skulle jag gå till telefonkiosken som låg precis nerför gatan vid vårt hotell för att ringa min pappa, och när jag går förbi baren längst ner så hör jag bara nån som ropar och har sig. Som de flesta brukar. Jag la väl inte så stor energi på det då utan jag ringde mitt samtal och sen när jag skulle gå tillbaka så kollade jag bara lite snabbt, och det var då jag såg dumfan första gången. Kändes som att han såg rakt igenom mig och jag både blev generad och höll på att tappa balansen. Haha, fjant- Janet AB! :D Han stod iaf i baren och H stod precis vid "ingången"  så jag började att prata med H och tyckte att han verkade jättego och inte alls så på som många andra kan vara, dumfan däremot stod i baren och stirrade och ville att jag skulle komma och prata med han också men den gången kommer jag ihåg att jag visste att jag inte skulle klara av det utan att bli helt hysteriskt generad och ev falla ihop.. Han är eg inte världens snyggaste och jag tyckte inte det då heller, men han är som en magnet för mig och redan då insåg jag ju att det var kört, jag insåg bara inte Hur kört det var just då.. Hur som haver, jag kommer ihåg första mötet med bröderna och jag blev jätte tight med H redan då och jag är så otroligt glad över att fortfande ha honom i mitt liv. Han är min extrabrorsa och han ställer verkligen upp på mig när vi är där till 1000% (ja annars också försöker han ju det förståss men det är ju en bit mellan sve och turkiet) och han gör mer eller mindre allt för att jag ska ha det bra och vara lycklig, han är dessutom Alltid på min sida när jag bråkar med dumfan ;) Haha, finaste bror från en annan mor.

Sitter ju i kuren idag också och jag har nu EN bil kvar som ska komma in medans jag sitter här. Sitter här till 22 idag också så det kan ju bli spännane det här. Eller så inte...
Vill hellre vara hemma och organisera i min garderob, vika om allt, organisera i färger och hänga om de kläder som jag inte tycker ska hänga som de gör nu. Vill byta ut skorna som jag har framme på hyllor också så att det blir lite nytt i dem. Men icket idag iaf för efter jobbet ska jag hem till mamma och pappa och sova där inatt och jag flyttar inte hem igen förrens på fredag. Tror jag iaf, kanske åker hem på torsdag efter jobbet men har inte bestämt mig för nåt än.. 

Bjussar på en bild på mig och min brorsa i turreland. Kanske inte den finaste, men jag bjuder på den ;)

As ready as i can be!

Shoppade i lördags med min Bästa syster och pyret i hennes lilla mage och det var helt underbart. Vad som även var underbart var alla fina kläder och skor som fick ett nytt hem i lilla märsta och min garderob! Fantastiskt, 5 klänningar, 2 par skor, 2 bikiniöverdelar och 2 linnen gjorde Janet till en lycklig tjej och ännu lyckligare kommer jag bli när jag är i Marmaris och får använda alla fina nya kläder. Så idag har jag innan jobbet passat på att kolla igenom garderoben och räknat hur många outfits jag har som ska få följa med när jag åker, kom upp till en "lagom" mängd så nu vill jag bara att tiden ska gå FORT så att jag får packa och vara på väg, herregud jag är ju redan där i tankarna så nu måste bara tiden komma ikapp ;)

Sitter på jobbet nu iaf och är absolut inte motiverad för 5 öre, det finns knappt parkeringar till de bilar som ska komma in och jag vet inte hur många bilar som ska komma på transfer dessutom. Oh the joy! Men jag ska inte klaga, jag tycker om att sitta i återlämningen och speciellt när jag är såhär småtrött och omotiverad så är det bästa stället att vara på nu när man ju måste vara på jobbet. Helst skulle jag som sagt vara ledig men men...
I helgen är jag iaf ledig och på lördag ska jag och S ha en heldag, shoppa åt henne på förmiddag sen hänger hon med hem till mig medans jag städar lite och har tvättstuga, sen ska vi äta tillsammans och på kvällen blir det bio och sen nattfika. Om vi inte bestämmer oss för att gå ut, men det tror jag att vi skippar. Sen är det Äntligen söndag och då kommer min kusse hem igen!!!!!!! <3  Pratade med henne i tel inatt en sväng när jag insåg att vi bara smsat och snackat på internet i en hel månad och fick nog av att inte prata på Riktigt med henne, fan vad jag saknar henne. Min partner in crime! ;)

Sen är det iaf ny jobbvecka och då jobbar jag kväll mån-tis, ledig ons och jobbar sen morgon tor-fre. På fredagen fyller jag ju dessutom år så efter jobbet blir det firande och mys med släkten (och min mammas helt sjukligt goda smörgåstårta) och sen på lördagen kommer mina tjejer över och firar med mig. Längtar som fan!

Men nu ska jagt sluta ordbajsa och göra nån nytta! Hej så länge!

  

Let me tell you about a boy i know...

Det finns ingen med hans leende. Det finns ingen vars hand passar så bra med min. Det finns ingen som sover som honom. Det finns ingen som retas som honom. Det finns ingen som kittlas som honom. Det finns ingen som kan dansa som honom (not in a good way though). Det finns ingen som bryter av mina naglar lika ofta som han, Det finns ingen som har så hett temperament som han. Det finns ingen som är så svartsjuk som han. Det finns ingen som kollar på mig som han. Det finns ingen som pratar om framtiden vackrare än han. Det finns ingen som rört min själ som han. Det finns ingen som förstört mig som han Det finns ingen som lagat mig som han. Det finns ingen som berört mig som han. Det finns ingen som rört mig som han. Det finns ingen som luktar så gott som honom. Det finss ingen som har kunnat ta hans plats. Det finns ingen som gör mig så svag och knäsvag som han. Det finns ingen som får mig att skratta så mkt som honom. Det finns ingen som fått mig att gråta så mkt som han. Det finns ingen som får mig att bli så arg och förbannad som han. Det finns ingen som gör mig så lycklig som han. Det finns helt enkelt ingen som honom och det finns helt enkelt ingen som har kunnat fylla den plats han har tagit i mitt hjärta. Det kommer att komma en dag då jag kan glömma och gå vidare men den dagen är helt klart inte här än och tills den dagen kommer så kommer han att ta upp hela mig och hela mitt hjärta. Han är än så länge helt klart mitt livs största kärlek och när jag är med honom så är han lika viktig som luften jag andas. Jag har försökt på alla sätt att kämpa emot och tro att det ska gå att vara utan honom men det är lika bra att inse att när jag är där så är det hos honom jag hör hemma och med tanke på hur saker utvecklat sig så är det tydligen vad (gud?) ödet vill. Men i år hoppas jag att det blir sista året på den här "cirkusen" för jag orkar inte mer, och därför ska jag ta vara på varje ögonblick jag får tillsammans med honom.





Hittade 2st bilder på oss från 5 år sen, dvs samma år vi träffades.....


.........

Det finns inget att säga, känna, tycka eller tänka idag. Idag är jag tomhet. Vaknade och hade gråtit sönder huvudkudden under de få timmar jag sov och när jag väl var vaken och vattenverket rann så fick jag knappt stopp på det, så det blev en rejäl urladdning. Gråter faktiskt inte över zeki alls, visst det är tråkigt att vi inte ens kommer vara vänner, speciellt eftersom jag älskar R och B som han bor med, men det jag verkligen har legat och gråtit över är dumfan. Igår när vi pratade så insåg jag hur jävla mkt jag älskar honom och saknar honom och nu har jag kommit till den punkten att det gör ont i varenda nervcell i hela kroppen och saknaden äter upp mig inifrån och ut.. Det gick så jävla bra när vi inte pratade och jag var såååå inställd på att inte träffa honom på det sättet men frågan är med handen på hjärtat såhär i efterhand hur det hade gått eg, och det var lika bra att zeki var ett jävla ass mot mig och inte tvärtom. Men i år så är det jag och dumfan igen och jag vet inte hur jag kommer klara avskedet den här gången men jag vet att han och jag är speciellt och jag vet hur mkt han kommer kämpa för att göra mig glad i år. Bara för att han vet att det är slut med zek och för att han är rädd att vi inte ska ses så kommer han förmodligen att vara sjukligt underbar och bara det faktum att han är villig att följa med till barstreet är stort för dit har jag bara lyckats få med honom en gång. Fanfanfan. Jag vill inte vara kär i en man som jag vet att jag aldrg kommer att kunna få ha i mitt liv och jag önskar ibland att vi aldrig hade mötts. Men samtidigt så är jag sjukt tacksam att vi gjorde det för jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna såhär för en annan människa. Nej idag är jag ledsen och sorgsen och jag vill inget hellre än att ligga i sängen och sova under täcket och låtsas som att världen inte exsisterar.
Men nu är jag på jobbet och det är bara att fortsätta bita ihop de få timmar som är kvar..
Återkommer med ett (förhoppningsvis) muntrare inlägg nån annan dag...


Jag och dumfan (Tahsin) 2009.

hold onto your hats

Få se om ni hänger med nu? Zeki och jag har gjort slut (tack gode att jag inte hann bli kär iaf) och jag ska träffa dumfan iaf nu när jag åker. Inga konstigheter med det och inget att säga. Zeki är ett jävla luspuder och han förtjänar inte ens min vänskap mer så nu är vi absolut ingenting med varann, kan inte påstå att jag är ledsen heller för det. Visst jag tycker om honom jättemkt men jag såg det redan som en sommargrej (han schabblade ju bort det sist också) och därför kan jag inte vara ledsen heller, det som är synd är att vänskapen är förstörd men det är faktiskt helt och hållet hans fel.

Dumfan däremot vart jättenöjd men påpekade snabbt att jag Inte är singel för att jag har honom och han ska minsann ingenstans utom möjligtvis till barstreet. För "vallah i will kill the men if they look to much or if they touch u". Jag Vet att det är idiotiskt, jag Vet att jag sa att det var ett avslutat kapitel, jag vet att jag kommer få kritik från både den ena och den andra och jag Vet att jag kommer vara hjärtekrossad igen. Kanske tom mer än alla andra ggr. Men vad gör man inte för den man älskar? Jag är fortfarande singel och har chansen att få vara med den man jag verkigen älskar, den enda man jag älskat på det här sättet (kanske tom bara den enda jag nånsin älskat, punkt.) i två veckor. Ska jag inte passa på då och leva med minnen och konsekvenserna sen isf? Kan det inte vara värt det trots allt? Jag väljer att tro det och jag vill inte vara med nån annan "bara för att", och som jag bara tycker om. Speciellt inte när han betett sig som ett svin.. Dumfan må vara dum i huvudet ibland, men han är mitt jävla  dumhuvud och hur det än är så ljuger han inte och hittar på massa skit och undanflykter. Han står för vad/hur han är och vi vet precis vart vi har varann.

I varandras hjärtan.

På MSN (när han blev helt tyst) nyss:

Jag: U miss me?
Dumfan: Much.
Dumfan: More
Dumfan: Even when u r here i miss u
Jag: Good. I miss u 2.


under en månad kvar <3

Idag är det officiellt mindre än en månad kvar tills jag får åka till paradiset på denna jord, även i folkmun kallat mitt andra hem eller Marmaris!!! Wohoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ringde min Zeki igår och pratade och han blev helt hyper när vi kom fram till att det var exakt en månad kvar, så nu längtas det ännu mer och så fort juli är slut så kommer nedräkningen att börja på riktigt för då kommer jag börja räkna dagar. Haha, tur att man har ett liv så att inte allt kretsar kring semestern ;)
Har iaf börjat räkna lite på hur mkt jag ska ta med mig så att jag kan lägga upp en budget nu när lönen kommer så att jag kanske kan göra nånting innan jag åker också så att jag slipper leva på nudlar och bara sitta hemma och hoa i min lilla lägenhet, men om jag är så duktig som jag tror att jag kommer vara så borde det inte vara nåt problem. Ska åka hem till syster i veckan eller nästa och kolla på lite kläder också så att jag vet om jag "behöver" nåt och måste åka och handla innan jag åker. :D Tihihi
Fixade iaf ledigt min nästa jobbhelg idag så nu jobbar jag på söndag kväll och sen jobbar jag inte en enda helg innan jag åker och det känns så sjukt Näzz! Dessutom så innebär ju min lilla ledighet att jag inte behöver stressa på dagen med städning och matlagning innan mina tjejer kommer över på middag och jag kan sova ut dagen efter utan att behöva tänka på att gå upp för att åka och jobba. Janet = Glad Tjej AB!

Sitter i kuren nu iaf och jag har så mkt som (håll i er nu) 4 bilar kvar in på mitt pass och jag slutar kl.22.. Det kan bli väldigt svettigt dethär! Ujujuj hur ska jag klara mig? Haha, jag får nog kolla runt lite på Marmaris sidor och kolla in club orient så att jag vet vart min kille jobbar. Lär ju bli en hel del häng på den baren/resturangen i år har jag en känsla av. Armutalan is the shit? :)
Nu surfa nätet och sen kolla klockan igen för kl.20 är det fika med glass som gäller för mig och mina grabbar och tjejer. Om jag alltid fick jobba med min kille T,  och mina tjejer N och C i garaget så skulle jag Älska att gå till jobbet! Tur att jag har 2 av tre här både idag och i morron <3

volim te duso moje

Häromdagen när jag skulle lägga mig tidigt så gick det ju inge vidare direkt, men denna gång berodde det inte på Zeki utan på värmen. Min lägenhet är seriöst en Gigantisk bastu när det är såhär varmt ute så kl.05 gav jag upp sängen och gick och la mig på golvet i vardagsrummet ovanpå täcket med en fläckt framför mig och balkongdörren på vid gavel. Lyckades sova så i 2 timmar och sen gav jag upp för då hade jag så sjukt ont i ryggen, så igår flyttade jag hem till mamma och pappa och kommer nog att bo där tills på fredag så att jag åtminstone kan sova när jag jobbar.. Klagar Inte på värmen, jag älskar att det är varmt och för mig får det mer än gärna vara så året om men jag tycker att det är jobbigt att sova när lägenheten är varmare än luften ute. Thats all och nu ska jag sluta tjata om det för det här gången iaf ;)
Idag jobbar jag till 22 och sen ska jag kanske träffa S en sväng men vi får se hur det blir, ska förhoppningsvis orka vara vaken tills Zeki slutar jobbet också men det är ju först vid halv två i natt och eg borde jag vända tillbaka dygnet nu. Ringde honom igår och pratade lite iaf och jag saknar honom faktiskt jättemkt nu bara för att vi verkligen hörs varje dag och ibland flera ggr om dagen, finns eg bara ett störningsmoment i det hela men det är inte Zekis fel utan det är nån annan som står mig näras fel. Får se hur det löser sig..

Idag är det iaf Exakt en månad kvar tills vi åker för den 20 augusti gott folk är då det smäller! Jag är så sjukt taggad och i år ska fan bli bättre än all andra år även om det blir svårt att bräcka ;) Hoppashoppashoppas att tiden springer iväg så att det blir den 20 aug snart. Jag vill åka NU, helst igår.
Nu ska jag nog gå på lunch (middag?) och sen är det nästan bara 4 timmar kvar av den här dagen, alltid nåt.

you bleed just to know you´re alive

Idag har tiden verkligen sprungit iväg och det känns så konstigt för eg så har jag inte gjort mkt alls, men det är verkligen så att så fort man är ledig så rusar klockan men sen när man väl jobbar så står den still.. Idag vaknade jag iaf sent, låg och drog mig i sängen och sen skjutsade jag min pappa en sväng. Kom hem och åt frulle och sen åkte jag med min mamma och syster hem till morfar, hann precis komma hem igen och så hämtade jag och skjutsade hem pappa igen.. Sen kom sara över och jag gjorde pannkakor till oss, efter det drog vi till stan och fikade och sen åkte vi till hennes syster och rökte vattenpipa med äppelsmak  :D Nice dag faktiskt och jag önskar så brutalt mkt att jag skulle få ha semester nu så att alla dagar kan vara såhär mysiga och gå såhär fort. Men imorron är det jobb igen och jag jobar med den mest nonchalanta och dryga människan i världshistorien, men jag slipper som tur är honom efter bara en timma imorron, däremot så blir det värre på onsdag när jag måste dras med dumfan i flera timmar...  Uff!

Sitter och pratar med Zeki nu så jag ska väl fortsätta med det iom att jag ändå inte har nåt vettigt att komma med och sen ska jag försöka att komma i säng och sova innan kl.03 för en gångs skull.. Får väl se hur det blir med den saken dock ;)
Godnatt alla fina!


Every week and minute, I sit here thinkin´ of you

Idag har jag verkligen bara hängt och tagit det lugnt och det har vart sjukt skönt. Vaknade sent och förflyttade mig till soffan för frulle och halvslumrande till tvn sen vid 15-tiden ringde S och var på  väg hem från jobbet så då duschade jag och klädde på mig, sen hämtade jag upp henne och vi drog till willys för att handla. Åkte hem till henne och lagade mat och hängde och snackade skit, sen ringde jag T och vi drog in till stan för att fika med honom på café 60. Problemet är bara att den killen Inte kan klockan för fem öre och vi väntade i nästan 2 timmar på honom, men vi fick en liten egen fika först på det sättet jag och S så det var lunkan ändå ;)
Hade tänkt att min turre skulle vara online nu eg för han brukar komma nu efter jobbet men han bor ju med två andra killar som vill åt internet ibland så jag antar att han kanske inte kan komma inatt, men vi pratade idag på dagen mendans han var hemma en sväng så det går bra. Pratade med han igår natt också btw och då berättade han att två engelska tjejer hade velat ha med honom till barstreet men att han berättat om mig och de hade blivit jättechockade för att en kille han jobbar med hade sagt att han var singel.. Haha, jag sa åt han att hota den killen med S ;) Gulligt av han att berätta det, men av nån anledning blev jag lite svartsjuk. Konstigt eg med tanke på hur jag ser det och jag vet att vi inte kommer kunna fortsätta ha ett förhållande sen, men fram tills jag åker och medans jag är där så är han min och när jag inte är där så lär jag väl få fortsätta vara svartis.. Psykstina ab. Jag blir så less på mig själv ibland.. Men jag visade iaf inte att jag blev svartsjuk och det är ju alltid nåt :)

Imorron är det bara 33 dagar kvar tills vi åker!!! Har redan i sann Marmaris-psykotisk anda fixat i min garderob och hängt alla kläder som ska med till marmaris på en liten egen sida, hahaha, snacka om att världen snurrar för en enda sak just nu! Men jag längtar så mkt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag önskar att man kunde få somna och vakna typ dagen innan så att tiden går Jättefort fram tills man åker :D Jag vill skriva listor och packa nu! Ååååh jag vill till barstreet och använda mina nya Grymma silverskor, jag vill gå ut och bara dansa till all grym musik och byta klubb när det är en dålig låt och jag vill höra alla säga "excuse me". Jag vill gå till Lostboys och kramas med min brorsa, kolla om alla på Maymi är kvar (låtsaspappan is The Shit), gå förbi olyckan och alla på lilla resebyrån och hälsa på grabbarna på Mert och de på Always. Jag vill gå in på Migros och handla frulle och kolla på alla roliga sorters grejer de har när man är utomlands, jag vill sitta på balkongen med en drink och massa bra musik. Jag vill sova siesta i ett rum med AC och sen vakna för att göra mig iordning och gå ut och äta och kolla på folk för att sen ta några drinkar och fortsätta ut i natten. Jag vill träffa Zeki och pussa och krama på han och jag vill träffa hans roomies B och R och sitta hemma hos dem och snacka skit. Jag vill ha värme och ligga på stranden och läsa för att sen halvslumra och höra ljudet från alla barers musik och vågorna... Jag vill helt enkelt åka till Marmaris och leva livet! Hoppashoppashoppashoppashhoppas att de här 33 dagarna flyger förbi så att jag kan get going snart!
Men jag har några pit-stops igen som tur e: 1a augusti kommer kussen hem, 6e fyller jag år och ska fira med familj, 7e kommer mina tjejer över på firande med mat och tårta hemma hos mig, 18 fyller kussen år och sen den 20e drar jag! :D Veckan som kommer sitter jag dessutom i återlämningen kväll mån-tor sen är jag ledig fredag-lördag och jobbar kväll på kontoret på söndan så denna vecka bör gå ganska snabbt iaf.. Man kan ju hoppas att det blir en relativt lugn vecka också på jobbet med tanke på förra veckans galenskaper.

Glömde btw kameran hemma idag såklart, men S tog kort med mobilen så här kommer några kort från kvällen iaf.

Ja och eftersom jag inte kan sluta tänka/prata/blogga om marmaris så kommer några såna också ;)


friday im in love

Helt fantastisk och underbar dag idag! Vaknade hos mamma och pappa, åt frulle med min mamma och sen satte jag igång att laga maten jag skulle ta med mig till min E´s födelsedagskalas. Gjorde i odning oss och åkte dit och sen kom resten av familjen och släkten också, de bjöd på libanesisk buffé (med en touch av jugge som jag gjort då och som Alla älskade btw- yaay), tårta och massa bakat. Vi åt, busade med mina småtjejer, snackade massor om allt och inget och pussades på min lilla söta kusindotter K som är hela 1 månad och 4 dagar idag. Faster har 3 supersöta tjejer!
Kom iaf hem och sen kom AG m. pojkvän över en snabbis och nu har jag bara suttit på facebook och pillat med massa bilder som jag var tvungen att föra över från min iphone. Det tar ju sin lilla tid med den här datorn.. Finaste pappan tänkte dock ge bort sin lilla bärbara idag men jag klarar mig med den lilla jag har tills jag köper ny, men det var sjukt gulligt av han att erbjuda sig och med tanke på hur trött min dator börjar bli så funderar jag på att kanske låna hans iaf. Får se.. Imorron blir det kvälls/nattfika på cafe60 m. S och ev. Trickie, foton kommer efter det för imorron Ska jag ha med mig kameran, jag tar alldeles för lite kort. Dagen har jag inget bestömt på än dock men det får nog blli tvättstuga och städning så att det är jätterent här igen :)

Bjuder på lite bilder från dagen på mig och mina fina småtjejer :)


med hjärtat i halsgropen...

Igår var en bisarr dag på mitt jobb.. Det  började med att allt var lugnt, det var svalt, jag jobbade med C (som jag verkligen gillar nu btw) och jag tänkte att det här kommer nog gå bra och vi kommer nog hinna med allt som måste göras. Men icket. Kl.20:00 ringer en man och börjjar tjafsa med mig ang sitt problem och först efter 2 f-cking timmar hade vi löst hans problem och då var jag tvungen att maila en annan station om allting så de skulle veta vad som hänt eftersom han hyrt bilen av dem och dessutom skulle höra av sig till dem idag. Men sen hade det ju gått ytterligare 30 min så de sista 1,5 timmarna på jobbet blev sjukt stressiga och vi hann inte med allt.. Hatar att lämna jobet så. Men men, inte så mkt att göra åt nu eg och om man har tur så blir det väl lite lugnare idag så att man kanske kan hinna med allt idag... Det som var nice efter jobbet var att jag hängde med C hem en sväng och så hängde vi på hans balkong i två timmar och snackade om allt och inget, han är verkligen en schysst kille och det är kul att man hittat nån på jobbet som man kan hänga med privat också utan att det blir massa snack om jobb bara för att det är det enda man kanske har gemensamt..
Ringde Zeki igår från jobbet en sväng för att prata lite och han har fått jobb!!! :D Man hörde hur glad han var när han berättade och jag blev lika exalterad som honom när jag hörde hur bra han mådde och hur bra han sa att allt skulle bli nu.. Det som dock gjorde att jag seriöst höll på att dö ett tag och mer eller mindre fick hjärtstillestånd var när han skulle berätta vart han jobbar:
"Askim, u can guess where i work now?" Jag: No, plelase just dont say that u work in BP again baby?"
Z: "Noo lan, never! I work in Armutalan now askim, in Lostboys bar" (Lostboys ägs av Dumfan m. familj)
Jag"Whaat" med sjukt konstig och lite skrämd röst, samtidigt som allt börjar snurra, marken är ostabil och jag nästan förlorar både syn och hörsel...
Z: "Yes good right! Im not working Lostboys only 3 min away from them, so u is near both them and me" (han vet att jag känner dem men inte Hur).. När han sa det sista så drog jag Jordens största suck av lättnad och var tvungen att sätta mig ner ett tag för att smälta hjärtattacken han gav mig innan. Hahaha, jävla karlslok att skrämma skiten ur en sådär! ;) Tur iaf att han inte jobbar På Lostboys och som det verkar så ligger hans bar/rest lite bakom dem så man lär ju inte se varann mellan de två barerna heller.. För det skulle Inte vara nån höjdare.
Men hur som, nu har Zeki ett jobb och han jobbar Inte hos dumfan så jag är nöjd och känner fortfarande att jag vill åka dit ;)

Idag vaknade jag med migrän, men jag verkar ha lyckas sova bort den efter att ha tagit 3 värktabletter, vaknde nyss och petade i mig lite frulle och nu ska jag hoppa in i duschen och packa lite saker som jag ska ha med mig hem till mamma och pappa där jag sover inatt iom att jag ska fixa med lite saker hos dem imorron innan vi åker och firar mitt lilla hjärtegryn. Så ja, nu gick jag och gjorde det då. Ha en fin torsdag!


ain´t no sunshine when she´s gone...

Idag vaknade jag och blev galet förvånad när jag insåg att jag sovit Hela natten utan att vakna och hålla på att  flyta bort! Satte upp myggnät i vädringsfönstret innan jag gick och la mig och det tillsammans med en fläkt var en helt klart vinnande kombo så nu är min lägenhet inte fullt lika varm, Janet = Lycklig tjej! :D
Pratade med Zeki igår innan jag gick och la mig också och han och R har fått sluta på båten för att säsongen inte går så bra och gubben inte har råd att betala dem, vilket suger hårt om man frågar mig, men han har inte lyckats få nåt nytt jobb än heller.. Tycker synd om honom för jag vet hur jobbigt han har det redan privat och att han mår dåligt över att inte få jobba, och även om han inte erkänner det så syns det på honom att han är osäker på hur det ska gå nu och efter säsongen. Jag hoppas verkligen att han hittar nåt nytt snart även om det innebär att han måste jobba mer eller mindre dygnet runt så att vi knappt kommer ses för jag villl inte att han ska må dåligt och behöva oroa sig, han har nog med bekymmer ändå. Håll tummarna för honom så är ni snälla!

Pratade  lite med mina kusiner igår på fb också, de är nere i Budva (Montenegro) i lägenheten och lever livet och solar,badar och festar varje dag. Jag vill också! Är så brutalt avundsjuk och jag saknar dem som Fan, speciellt min A. I är ju bara 20 år men han går bananas i år så direkt när han kommer därifrån så drar han till mallis dagen efter och dagen efter han kommer hem därifrån så drar han till Gotland, killen har sjukt mkt energi som pallar med nästan 2 månader av konstant festande men vad ska man säga, han brås nog lite på mig ;) haha...
Saknar iaf kussen som fan och så fort hon kommer hem i aug så är det hon och jag som tar en kväll för oss själva och drar till "vårt" ställe F12 och partar som aldrig förr! Saknar att go bananas med henne och att bara kunna ta telefonen och ringa och kolla vad hon gör och se om hon vill hänga med på nåt spontanupptåg som bara hon och jag brukar. Men nu är det iaf bara ca 2 veckor kvar tills hon kommer hem och jag är så glad för hennes skull att hon har det bra och jag får ju iaf lite uppdateringar om vad som händer på sms ibland:)

Idag blir det jobb 15-24 och sen ska jag hem och bara hänga och kolla på tv iom att alla jobbar tidigt eller är bortresta och jag pratar ju inte med Generalen längre så honom kan jag ju inte heller ringa. Han är btw ett ganska stort störningsmoment i mitt huvud just nu för han är så sjukligt envis och så jävla dum. Så fort han bråkar med nån så har han så lätt för att bara klippa banden och strunta i personen han bråkat med, och fast han säger hur mkt man betyder innan och hur mkt han älskar en så är det precis som att alla känslor han haft för personen bara försvinner. Han blev osams med sin bästa kompis (mer som en bror) för några månader sen och han gjorde precis samma sak mot honom, jag blir knäpp av sånt för det  känns som sånt jävla hyckleri. Om man verkligen älskar nån, oavsett om det är som vän eller pojk/flickvän så kämpar man väl lite iaf?? Eller släpper man bara allt och borstar av sig skiten? Jag funkar inte så iaf men vi har bråkat fler ggr än såhär och då har jag hört av mig och jag är less på det, jag ställer Alltid upp för honom och jag försöker alltid att få honom att må bra och jag har skjutsat honom både till det ena och andra stället men nu får det vara nog. Nu är det helt i hans händer för jag pallar inte med människor som tar saker för givet på det sättet han gör, nu är det upp till honom att bevisa hur mkt han uppskattar och älskar mig. Om han verkligen gör det vill säga...
Imorgon är det sista arb dagen för vckan och direkt efter ska jag hem till mams och paps och sova och på fredag förmiddag ska jag göra jugge-mat och sen åker vi tillsammans hem till min bror m. familj och firar min llilla E som blir hela 3 år och efter det får vi se vad som händer. På lördag på dan vet jag inte vad som händer än men på kvällen ska jag och S in till stan på nattfika och jag ska även passa på att ringa min T och kolla om han vill hänga på för nu var det sjukt längesen vi sågs. Söndag ska jag nog bara slappa och ligga i soffan, men om jag känner mig själv rätt så kommer det förmodligen inte att bli så och jag kommer att hitta på nåt som gör att jag inte dampar sönder.. Men vi får se.. Så skönt iaf att bara jobba 2 dgar till denna vecka!

Jag har räknat på dagar kvar till Marmaris också och jag har idag 26 arbetsdagar kvar och 11 dagar ledigt, så idag är det 37 dagar kvar till Marmaris!!!! Wohoooooooo! Jag hoppas tiden går fortare än fort så att jag får åka iväg och leva i min lilla bubbla utan några som helst tankar eller bekymmer. I love Marmaris :D
Jaja, nu ska jag gå och sminka mig och diska undan lite så att jag är redo att åka till jobbet sen.


Jag och kussen flummar i höstas efter vår utekväll..


underbara lördag - helvetiska söndag

Men ok, alla dagar kan väl inte vara toppen kanske..  Men i lördags så var jag, min syster och min svägerska och mina 2 bebbar på stranden (japp jag Brände sönder mig igen), jag sov mestadels vilket alltid är nice. Sen åkte iaf jag och syster hem till mamma och pappa och kollade på gamla babykläder som vi fått efter kusinen i usa så nu har lilla M massa kläder när han kommer i nov. och mer blir det ;) Efter det så åkte vi hem till syster där hennes man grillde hamburgare så vi åt tillsammans och sen kollade vi på tv ihop fram tills ca 22 då det var dags för mig att hämta upp S och åka hem till mig och göra oss iordning för GJ. Tog bilen in till Medis (jag hittar!!!!! och är brutalt stolt) och blev först helt hypade över hur varmt det var ute och att vi fick jordens marmaris feeling och sen när vi väl var inne på gj så spelade de sjukt bra musik! Kärlek till den djn!
Var iaf inne i rökbåset och då hittade 2 turrar och en hysterisk arab oss så sen hängde vi med dem resten av kvällen, araben var galet rolig och var allmänt crazy och den ena turren var tokigt snygg. Som Johnny Depp (captain jack sparrow) men snyggare tom, så vi dansade och spexade med dem nästan till stängning och sen drog vi till gyllene måsen och käkade lite och hälsade på E innan vi åkte hem till mig och dog lite i sängen.. Vaknade i morse med jordens arbest-ångest och ville verkligen Inte åka dit och när jag väl var där så förstod jag varför, det var ett enda KAOS och snubben jag jobbar med kan inte mkt så jag fick ta allt själv nästan. Oh the joy... Imorron blir nog inte mkt bättre heller men jag tröstar med att jag är ledig tisdag och sen fre-sön iaf.

Nu ska jag säga godnatt till min Zeki och sen ska jag nog nanna kudden så jag pallar med morgondagen. Laku noc!

P.S. Det är INTE ok att behöva jobba i den här värmen när man har en sjukt varm uniform! :(


40 dagar till semester, 41 dagar till avgång!

Faaaaaaaaaaan vad jag längtar! Jag vill åka NU och om det nu inte är möjligt så vill jag åtminstone ha semester fram tills jag åker så att jag slipper jobba för jag Orkar inte det när det är så fint väder ute! Dessutom så går tiden av nån anledning så mkt snabbare när man är ledig jämförelsevis med när man jobbar. Har vart ledig i 2 dagar redan och idag är sista dagen för imorron är det jobb igen, men det är ok för nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar ;) Vi gillart!
I torsdags då så skurade jag balkongen, putsade alla fönster, bytte gardiner, dammade, dammsög och hade tvättstugan. S kom över och min morfar var här och fikade i ca 2 timmar (välbehhövlig paus eftter att ha vart igång sen 9.20) och sen vid 18 när jag var klar med allt så åkte jag och S och hämtade upp Generalen och AG för att hämta pizza och åka hem till mig för att äta och kolla på film/snacka skit. Det gick sådär, Generalen var på ett sjukt humör och jag och han gnabbades Hela tiden från det att vi sågs (vilket inte är Helt ovanligt) men sen när vi väl började äta så startade han en disskution som eskalerade och det slutade med att AG gick för att hon blev så sur på honom. Sen gick han för att han blev sur på mig, han har alltså mage att skylla hela saken på mig för enligt honom så är det Mitt fel att han har sina åsikter, att Jag startade disskutionen och att det var Mitt fel att AG blev sur! Men som jag sa till honom när han gick: om du går nu behöver du inte höra av dig mer och jag kommer Defenitivt inte att göra det. Så vi får väl se hur det här går men om han tror att jag tänker ringa så tror han åt helvete fel för jag har inte gjort nåt, och att han skyller allt på mig är så sjukt respektlöst.. Jaja, iaf så var det torsdagen. I går åkte jag med min syster +hennes bebis i magen och min svägerska och brorsdöttrar till stranden och låg och stekte, och eftersom jag är jag så somnade jag såklart i solen och nu har jag Sjukt ont på hela baksidan. Men det var det värt, jag Ska bli brun! ;) Åkte hem till mams och paps efter stranden och sen på kvällen så åkte jag hem till min M i Akalla och satt på hennes ena uteplats och snackade massa skit och drack kaffe, sjukt mysigt och verkligen välbehövligt för det är inte alls ofta vi ses längre. Och det är alldeles för sällan som det bara är hon och jag. Efter jag kom hem från henne så satt jag på msn med Zeki fram till 2 inatt och pratade och skrattade åt honom och hans roomies, haha, är så glad att han bor med R och B för de känner jag sen innan och de är Helt sjuka i huvudet. Precis som Jag! :D
Idag blir det ut och sola igen med mamma,syster o ch brorsdöttrar och sen ikväll ska jag och S ut på GJ och dansa  som aldrig förr! WOHOOOOO!!!

Hoppas ni alla har en fantastsk lördag!


Tråkigt på jobbet = list-dags

Tiden har slutat att gå och står numera stilla.. Kollade på klockan för vad som känns evigheter sen och nu har det tydligen bara gårr 2 minuter! :O Hur är det ens möjligt?!?! Ahja, jag skaffade fram en lista iaf som gör att tiden kanske går lite snabbare iom att man har nåt att sysselsätta sig med iaf..

Är du..
Arrogant: Nej det tycker jag nog inte.. Är jag det?
Osäker: Ja
Trött: Inte just nu
Intressant: Jag vet faktist inte..
Smart: Ganska
Barnslig: Haha.. Kanske lite? ;)
Liten: HAHAHA! Nej :/
Lätt: Se föregående svar
Rolig: Ja jag skrattar åt mina egna skämt allt som oftast iaf :D
Pratglad: Ja
Frågvis: Ibland
Organiserad: Ganska
Hälsosam: Inte mkt just nu men det kommer...
Blyg: Ibland
Attraktiv: Tycker jag nog inte
Lätt uttråkad: Nej
Vegetarian: Nej
Besatt: Nej
Pålitlig: Ja
Filosofisk: Ibland kikar filoofen i Janet fram litegrann ja...

Har du..

För många vänner: Nej
Förföljelsemani: Nej....? ;)
Tvångstankar: Hahahaha. Ja några få små har jag allt.
Färgat håret: Ja
Brutit några ben: Faktiskt inte
Några piercings: Öronen om det räknas
Egen dator: Jajamen en pytteliten en :)
Gjort bort dig rejält: Ja! Men nu i efterhand så är det ju lite kul att tänka tillbaks på..
Bra självfötroende: På mig som person ja för jag vet att jag är en ganska bra person. Utseendemässigt: Hell to the No
Komplex: Många
Kysst någon: Ja
Haft sex: Ja
Tagit nakenbilder: Gud Nej!
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja till min syster <3
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: nej
Dumpat någon: Ja
Stulit någonting: Nej
Gjort något olagligt: Nej. Tror inte det iaf..  

V
em..
Saknar du: Farmor & Mormor, Zeki
Vill du döda: Men oj, ingen tror jag. Jag är inte Så hatisk.
Rörde dig sist: Jag och min T på jobbet kramades nyss
Slog du sist: Generalen när vi låtsasbråkade och båda ville ha sista slaget (jättemoget jag vet)
Kramade du senast: T på jobbet
Kysste du senast: Den äckliga lilla Libanesen........
Skrev du till sist: Zeki
Vill du vara som: Vet inte faktiskt.
Sårade dig sist: Zeki
Vill du bli galet full med: Många i Marmaris :D
Gjorde dig riktigt glad senast: Zeki. Innan dess var det min M som skickade en superfin kommentar i min
blogg <3
Fick du sms från senast: Zeki
Ringde dig senast: S
Ska du gifta dig med: Kommer jag Nånsin att bli gift????
Får dig att skratta: Syster, Bror, Mamma, Pappa, E & W, M, S och mina andra vänner. Min familj och mina vänner är fan inte friska och så mkt som jag skrattar med dem så kommer jag fan leva förevigt! :D Haha, min pappa var skitrolig igår btw ;)

Och nu har det gått hela 5 min till... Oh the joy att sitta här i 1,5 timmar till när det är helt dött och jag inte har nån alls att prata med för att precis Alla garagekillar är ute och jobbar.. Aaaaaah maaaaan! :(


because ur gorgeous, i´ll do anything for u!

Idag har vart lite mysig faktiskt, pratade med Zeki igår efter jobbet och vi är numera sams igen och det känns bra, eller som han sa igår: "it´s ok askim, everyone has problems sometimes its life. Our problem just is little bigger because u r there and im here, but when u come here we can fight like normal people".
Haha, schysst inställning han har till att vi Ska bråka när jag kommer! ;)
Men som sagt så har idag vart bra, jag vaknade på rätt sida och kände mig både glad och lättad, det känns skönt att vara sams med Zeki och det känns faktiskt bra att ha tagit steget och Äntligen avslutat allt på riktigt med dumfan (men jag inser också att jag måste ta Allt igen när jag åker ner så att han får höra det ansikte mot ansikte).  Visst, det kommer säkert gå upp och ner precis som alltid annars men jag är faktiskt stolt över mig själv trots allt för det har inte vart lätt, men nu är det jag och Zeki mot världen fram tills jag åker och när jag väl är där och sen så ska jag ta tag i mitt liv ordentligt när jag kommer hem igen. Vad det nu innebär vet jag inte till 100% själv men jag har lite tankar och funderingar. Ex skaffa nytt jobb, leta köpeslägenhet, bli hälsosammare, bli en bättre människa, bli Världens bästa moster och faster och sluta vara så skeptisk. Allt kanske inte kan lösas på en gång förvisso men jag har iaf en plan och det är ju bättre än inget va :D

Sitter på jobbet igen då som vanligt, och idag har det faktist vart att göra mer eller mindre hela tiden och det är nu först som det börjat lugna ner sig lite.. Men det går bra för idag jobbar "mina grabbar" i garaget och min älskade lilla T som jag inte jobbat med på länge är här och jobbar. Finaste <3 Jag vill seriöst adopera honom tioll lillebror ibland så go är han :)

Aja, jag vet att jag inte har så mkt kul att skriva om men tyvärr så är mitt liv inte så jättekul just nu det går mest på rutin och när det inte gör det så är jag och fikar eller partar eller gör nåt annat vanligt.  Typ drömmer om Marmaris eller nåt ;)
Nu ska jag iaf ut och sätta mig i solen en sväng tror jag för annars finns det en risk att jag går in på HM´s hemsida och klickar hem kläder som jag egentligen inte har råd med (igen) och det vore ju dumt nu när jag behöver alla pengar till Marmaris! :D:D:D

Förresten. Min fina fina stora tjej E fyller 3 år nästa vecka och jag har inte köpt nåt till henne än. Nån som har förslag på vad en 3åring kan tänkas vilja ha? Måste köpa nåt litet till min baby-W också som är snart 2 år (om syrran får så måste ju den andra också ha såklart).. Alla tips mottages med stor tacksamhet ;)
Puss på er fina människor, hoppas ni har en bra onsdag!


när hela världen snurrar runt runt medans man själv står still och stampar på en och samma plats..

"Vår låt" (som vi älskar men inte förstår ett skit av) som vi alltid lyssnat på tillsammans, sen den första gången vi sågs, får sätta stopp på vårt kapitel tillsammans. Tack för 5 år av glädje, sorg, ilska, lycka och allt annat man nånsin kan känna för och med en annan person. Jag kommer sakna att känna din värme, att få känna dig vara nära och ändå få känslan av att inte vara tillräckligt nära, att skratta åt dina knäppa grejer du gör när bara jag ser, att känna din hand torka bort mina tårar samtidigt som du med den andra torkar bort dina egna, att få skrika lungorna ur mig medans du gör detsamma för att sen bli sams och inse att det inte löser nånting egentligen, att få rufsa om i ditt hår så att du blir helt tokig för att du hatar när jag gör så, att leta efter din parfym bara för att du Vägrar säga vad du använder för märke, att du kittlar mig så att jag får panik och knappt kan andas för att sen säga förlåt och göra om det igen, att se dig dansa på nattklubbar fast du egentligen hatar det och gör det bara för min skull, att se dig bakom baren stirrandes på mig bara för att få min uppmärksamhet, att känna din andedräkt i min nacke när du sover, att få väcka dig och se dig vakna med ett leende på läpparna, att få höra dig planera hur vår framtid hade vart om vi fick låtsas vara i vår egen värld, att få höra dig säga "Jag älskar dig". Jag älskar dig med, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Tack för de senaste fem åren, de har format mig och Du har format mig. Tahsin. Men som sagt, nu är det dags att vända blad och i nästa del av mitt liv kan du bara finnas med som vän. 

Sie liegt in meinen Armen
Ich kann es nicht ertragen
Es war ihr allerletztes wort
Ich liebe dich dann ging sie fort (2x)

Es war unser erster Streit
Ein Stich in meinem Herz dann war sie weg
Diesmal ging ich viel zu weit
Ohne sie dachte ich es würde gehn
Doch ich blieb so stur
Denn ich war enttäuscht
Unser Liebesschwur (hoooh)
Doch ich brauche dich
Denn ich brauche dich
Denn ich liebe dich (nur sie)

[Chorous]
Sie liegt in meinen Armen
Ich kann es nicht ertragen
Es war ihr allerletztes wort
Ich liebe dich dann ging sie fort (2x)

(Dann ging sie fort ...)

Wir wollten uns sehn
darüber reden warum wir uns nicht verstehen (nicht verstehen)
was müssen wir ändern
wir wollten etwas finden damit wir uns wieder binden
Doch es wurde zum streit
wir waren nicht bereit
du rastest aus und ranntest raus
Du schriest es ist endgültig aus (auuuus).
Du standst einfach auf
Du liefst einfach los
Und ich sah es nicht (ohoh)
Und in deinem Lauf war ich daran Schuld
Dass du es nicht mehr sahst .....

[Chorous]
Sie liegt in meinen Armen
Ich kann es nicht ertragen
Es war ihr allerletztes wort
Ich liebe dich dann ging sie fort (2x)

Und ich bete zum Herrn
Das er mich zu sich nimmt
Das ich bei dir bin
Damit wir wieder vereint sind

Und ich bete zum Herrn
Das er mich zu sich nimmt
Das ich bei dir bin
Damit wir wieder vereint sind

[Chorous]
Sie liegt in meinen Armen
Ich kann es nicht ertragen
Es war ihr allerletztes wort
Ich liebe dich dann ging sie fort


Har pratat med Zeki ikväll. Han har vart på sjukhus och fått sprutor och syre för att han inte kunnat andas. Han bad om ursäkt för att han betett sig illa och han ville få ännu en chans. Vi ska prata på msn senare när jag kommer från jobbet så får vi se. Men jag kommer att ge han en till chans och vi kommer med all säkerhet ses när jag åker dit så nu är det bara att vänta och se.. Men jag tycker om honom när han inte beter sig som ett arsle iaf och det är ju alltid nåt ;) Nog för att jag inte är kär men jag gillar honom massor ändå <3


tisdag den 6 juli 2010

15 bilar kvar in på återlämningen fram tills dess jag slutar kl.22:00.. Ganska lugnt med andra ord, och jag är inte den som klagar för jag gillart. Det ger mer tid till att bara vara och lyssna på musik, lösa korsord och kanske kolla runt på internet litegrann.. All and all: en lagom mängd bilar! Längtar som fan efter morgondagens slut för då ska jag och S (ev också Generalen) in på nattfika i stan och det gillar vi, speciellt eftersom jag efter det är ledig i tre heeela dagar! :D
Zeki har fortfarande inte hört av sig men det har däremot dumfan gjort och jag Orkar seriöst inte bråka med honom längre och det gör mig så fantastiskt frustrerad att han inte fattar vad han gör mot mig och mot Oss när han håller på såhär. Han vet mkt väl att jag skulle släppa mer eller mindre allt för honom om situationen var annorlunda men han verkar inte förstå lika väl att jag inte kommer att göra det just för att det är som det är och jag kan trolla lika lite som honom. Det är dött nu, det finns inget vi mer och det kommer inte att göra det nånsin igen. Jag kommer ha skitsvårt till och från och det är jag medveten om för jag har aldrig älskat nån som jag älskar honom och det kommer ta tid att komma över honom men jag måste. Jag kan inte spela med i den här leken längre och jag kan inte vara nån form av semester-fru till honom. Det är vad det är och jag hoppas att vi kan nå en punkt där vi kan vara vänner, för hur det än är så är hans bror som en bror för mig också och vi kommer att behöva ses igen. Det är däremot jävligt hjärtskärande att veta hur situationen är och veta att det spelar jack-shit vad man gör för att Inget kan ändra det som är och inget kommer nånsin kunna göra det.
Hoppas iaf att Zek hör av sig snart så att vi kan ta vid där det slutade för oss och att han inser hur jävla dumt det är med svartsjuka för sånt pallar jag inte med, speciellt när det är Han och inte jag som gjort dumheter innan.. Men men, jag står inte och faller med honom heller eg, det vore bara tråkigt om det skulle sluta såhär för jag tycker verkligen om honom som person och det skulle vara trevligt att få hänga med honom när jag är där i aug.
Ah well, time will tell. Men lite kul är det att Marmaris-dramatiken infinner sig även när man är i Sverige ;) Haha

Nu ska jag ta mig en redbull och lösa lite korsord medans jag räknar ner timmarna.

it hurts sooooooo bad

Min hud är brunnen och rödare än alla tomater i hela världen! Och det kan jag säga er också att det gör såinihelvetesjävlaaapont!!!! Jag sitter på jobbet och måste gå runt och i/ur bilar, böja mg ner och sträcka mig efter saker m.m. och det enda som inte gör ont på min kropp är ansiktet. Kul? Inte det minsta! Har knappt sovit inatt för att tårarna vart på väg ut och smärtan är värre än något annat (okej, nu kanske jag överdrev litegrann men det är smärta med på annat sätt också så det är ingen överdrift eg).. Men det känns på nåt konstigt sätt lite lite bra ändå för jag Vet att Efter det onda så kommer jag bli brun! :D Wohooooo!

Sitter kvar på jobbet i ca 1 timma till, sen ska jag ev till S och hälsa på och sen ska jag hem och kolla på film i min lilla läghenhet. Sen är det faktiskt bara 2 jobbkvällar kvar och sen är jag ledig i hela 3 dagar :) Torsdag blir det städa, tvätta, putsa fönster och laga mat, fredag ska jag ev träffa min M för en fika och lördag på dagen vet jag inte än men på kvällen blir det GJ med S! Så jävla näzz och jag ska dansa som en toka för nu har jag inte fått göra det på superlänge så det är dags! Dansande Janet = Glad Janet! :)

Nu ska jag väl skynda på lite så jag hinner med det sista som ska göras innan hemgång, jag kanske bloggar lite mer sen också vi får se om datorn därhemma vill starta eller inte idag ;)
Kramkalas

underbar helg med mindre underbart avslut på den här kvällen iaf.

Sjukt mysigt i fredags när jag och mina tjejer åkte till Vaxholm och solade och hade picknick för att sen på kvällen åka tillbaka till stan med båten och avsluta med en fika på Café Kladdkakan i gamla stan. Jag hade inte haft en så bra dag på länge och jag Älskar mina vänner och är så tokglad för den dagen (även om jag lyckades ramla och skrapa upp hela armen på klippan när jag bara skulle doppa fötterna i vattnet).. Kvällen avslutades med att jag åkte hem till min bror m. fam och satt på altanen tillsammans med bror, syster och deras respektive och snackade skit till tolv nånting på natten för sen åkte jag hem och sov iom att vi beslutade oss för att åka och bada dagen efter. Så idag har jag legat på "stranden" i Sigtuna och bränt upp hela mig, sen åkte jag till Kista C med  S,E och M och sen drog jag, S och E in till stan och fikade på 54. Sjukt nice det med och idag har också vart helt fantastisk!
Däremot så kom jag hem för ett tag sen och såg att Zeki hade tagit bort vår relation på fb så jag ringde upp ochh nu har vi bråkat och jag vet inte alls vart vi står längre, men det är så sjukt löjligt bara för det handlar tydligen om att han är svartsjuk för att jag har så många kompisar från turkiet på fb! Säger han men jag vet inte om det är sant med tanke på turen vi hade sist när han var dum, men han verkade tycka att vi fortfarande var ihop när vi la på luren så jag har ingen aning om vad som händer och vad som rör sig i den dumturrens huvud men en sak är säker iaf och det är att om han nu vill att vi ska vara ihop och ses när jag kommer dit så får han anstränga sig sjukt mkt hårdare den här gången för jag pallar inte med en massa tjafs längre. Tydligen så ska jag Inte ha Någon man i mitt liv för om jag inte ens kan lyckas ha en semesterpojkvän (so far iaf) som det funkar med så kan jag lika gärna lägga ner hela skiten och inse att jag aldrig kommer bli gift och få barn redan nu.

Pratade med dumfan för några dagar sen och han blev måttligt glad när jag sa att vi inte kommer ses mer för att jag har nån annan och han blev Ännu mindre glad när han hörde att killen är från Turkiet och jobbar i Marmaris.. Kändes skitkonsitig ooch sjukt jobbigt att berätta det för honom för jag älskar honom fortfarande, men jag orkar inte med våra vändor fram och tillbaka. Det har redan hållt på i 5 år och jag orkar inte lägga fler år åt honom, jag vill gå vidare helt och i år var det tvunget att ske för ingen av oss mår ju bra av det här och ännu mindre på sista tiden när han Verkligen har börjat tjata om barn och grejer, han har gjort det förut men nu har det gått för långt så det var lika bra att lägga korten på bordet. Däremot så verkar jag ju vara singel i Turkiet i år igen så det kommer bli svårt att hålla skiten, men jag ska klara det och förhoppningsvis så fattar Zeki hur jävla dum i huvudet han är och kryper till korset snart.. Är det verkligen för mkt begärt att få träffa honom och ha det fantastiskt i 2 veckor? Comeee ooooon! Jag tycker nog faktiskt inte det och jag är medveten om att det med Zeki inte kommer att kunna hålla, men tills vi åker och medans jag är där tycker jag nog fan att jag förtjänar att få känna mig lite lycklig och uppmärksammad.. Vi får se om karma tycker det också bara, det återstår att se.
Välkommen till mitt tragiska lilla liv allihop. Nu skiter jag i det här och går och lägger mig ist. God natt.

en snabbis

Nu är det Äntligen fredag! Solen skiner igen och vi kommer att vara 3st ute i kuren idag så det borde inte vara alltför hektiskt på jobbet heller och det gillas! Ska ha en upplärning men killen är cool och verkar duktig så det ska nog gå bra..
Efter jobbet blir det iaf att åka hem till mamma och pappa och lämna tillbaks filmen som jag lånade av mitt pappegull och sen ska jag, S och kanske E på Eclipse i kista C och då ska vi passa på att äta lite med Ag som är där och klipper sig :) Underbara fredag som kommer följas av en underbarare lördag i skärgården med tjejerna och sen ev en nattfika med Generalen, Bulgaren och Turken inne i stan, mina grabbar is the shit!
Söndagen planerar jag dock att endast spendera på soffan och inta vilo-mode, men det kan hända att det blir en picknick i solen ist, man måste ju som sagt försöka grunda lite innan Turkiet.

Nu ska jag dock ta mitt kaffe och min korsordstidning och sätta mig i solen och invänta kunder och arbetskollegor, hoppas att ni alla får en helt fantastisk fredag! <3

torsdag den 1 juli!

Juli?! Redan?! Jatack! Nu kommer ju tiden bara att springa iväg och sen är det ju augusti. Imorron bio med S, lördag picknick med mina favorittjejer, den 18e fyller min stora tjej hela 3 år <3<3, sen kommer min kusse hem från juggan, sen fyller jag tant, sen fyller kussen tant och sen helt plötsligt så var det visst den 20 augusti och då sitter jag på ett flygplan på väg till mitt andra hem. Shit pommes vad det här känns bra, det känns faktist så bra så att det är skitsamma att det är kyligt och grått ute.. Hoppas på att en bloggtjej kommer att kunna åka till Marmaris också för hon vill Verkligen dit och jag vet mer än väl hur det känns att inte vilja nåt annat än att komma bort (Speciellt till Marmaris såklart), E- Jag håller alla tummar för dig!

Idag efter jobbet ska jag hem till Mami och Papi och äta middag och pussa på mina bebisar som kommer att vara där, fasters bebbar är Bäst i hela världen och det finns nog inget mysigare än när de kommer och pussar och kramar på en eller ropar att man ska komma och kolla när de har gjort nån ny teckning eller så. Faster Älskar E & W <3 Jag kan dock fortfarande inte fatta att lilla M ligger i min systers mage och växer, det är helt sjukt att min syster ska bli mamma och att jag ska bli moster till en liten kille! Så bisarrt glad är jag för då har jag två små tjejer och en liten kille att pussapussapussa på, att leka med och att skämma bort. :D

Imorron är det nya Twilight-filmen och jag skäms fan för att säga det men jag Längtar verkligen och jag typ Älskar de filmerna. Jag,S och alla fjortisar alltså ;) hahahaha.. Aja, får väl sätta mig och jobba lite och sluta att drömma mig bort för en stund.. Later!


RSS 2.0