Next stop: NY baby!

Väskan är packad och dessutom incheckad, handbagaget är klart och kameran är fulladdad och tom på bilder. Nu bli det att noppa ögonbryn, duscha, måla naglarna och sen sova för imorron drar vi.. Fyra ombyten fick hänga med och resten inhandlas på plats. Det kunde ha vart värre ;)

Ses och hörs igen efter den 13 oktober. Kärlek!


Hoppas jag frå träffa mina boyz from the hood i NY ;)

usa baby!

Blev så brutalt glad i onsdags för precis innan jag skulle ner i tvättstugan så kommer det ett sms från chefen där det står att min semester är beviljad!!! Såå sjukt nice och ja, på tisdag är det jag som drar till NYC! Lycklig tjej? Hyfsat!Ska bli så kul att få träffa faster, kusiner och kusinbarn och att få Shoppa loss som aldrig förr.. God i love NY!
Sa dock hejdå till O häromdagen och då insåg jag att jag faktiskt tycker om honom, så nu saknar jag honom redan faktiskt. Hejsan hoppsan.. Får se vart det leder och vad som händer när jag kommer hem igen.
Allt känns faktiskt lite bättre redan känner jag, utredningen med jobbet gick över förväntan och även om jag vet att jag har det absolut jobbigaste kvar så vet jag att det är en bra sak att göra och jag vet att det kommer bli så mkt bättre efteråt.

Nu ska jag ta mitt trötta jag och gå och hämta kaffe så att jag klarar morgonen fram till 09 då min kollega kommer. Janet och morgonpass är Inte en höjdare!


Såhär glad är jag över att åka på tisdag!


usch, nu kom magvärken

Nu börjar jag bli lite nervös inför morgondagens "utredning" med jobbet. Har ingen lust alls att sitta med chefen och snacka och prata om hur jag mår, varför och vad vi ska göra åt saken.. Skönt iaf att jag har faster med mig så hon kan plocka upp bitarna om det blir jobbigt.

Fick iaf en SJUKT kul nyhet idag och det är att det ligger en liten tjej i systers mage och växer så snart har hon och hennes man (och jag såklart) både en liten prins och en liten prinsessa <3 Det ska bli så sjukt kul att köpa kläder åt det lilla pyret för som tur är så är syster lika flickig som jag och bara älskar rysch och pysch så det kommer bli en riktig liten gräddbakelse som kommer ut ;) Nu Måste jag verkligen fixa så jag kan åka till NY, liten måste ju få Massa kläder av moster!


it´s kind of sick when u think about it...

O har precis åkt hem och redan saknar jag honom litegrann. Sjukt eg när man tänker efter och inser vilka jävla svin man faktiskt har träffat innan utan att inse det när man väl är "inne i det". Med de andra har jag knappt vågat höra av mig för att jag vart rädd att störa eller ringa vid ett olägligt tillfälle, de andra har inte träffat mina vänner, de har knappt pussat en hej när demkommer eller vågat hålla en i handen när man är ute. Det har resulterat i att jag inte tyckt om att gosa med killar, hålla handen har aldrig vart min grej och jag har verkligen dragit många funderingar i mitt huvud om hurvida det är jag som är pinsam att visa sig med, om de kanske vart likadana som mig eller om de har nåt att dölja. Det sistnämnda har i 9 av 10 av fallen vart det rätta.. Men med O är det annorlunda på nåt sätt, med honom har jag inga alls problem att ligga och mysa, kramas, hålla han i handen och jag känner inte alls obehag av att höra av mig.. Jag är inte kär i killen, absolut inte, för jag känner han inte så väl än. Men bara det faktum att han åker från Husby varje dag bara för att han vill ses, att han hela tiden vill röra mig, pussa mig, krama mig och att han redan har träffat två av mina vänner visar hur jävla blind, dum och sjuk i huvudet jag vart innan.
Visst, jag vet inte alls vart det här kommer att leda eller hur det kommer att sluta, och visst att jag stör mig på åldern men samtidigt.. Den här gången ska jag bara njuta av att träffa nån som faktiskt är normal och om det går dåligt så kommer jag iaf att vara tacksam över insikten av att det är såhär det ska vara. Inget knussel och inte massa hemligheter eller massa skit. Bara enkelt och jävligt mysigt!

Nu ska jag plocka bort disken efter vårt lilla nattmål (haha, spaghetti, fattigt Janet) och sen ska jag försöka sova för i morron kommer min Vu och D hem till mig på juggekaffe innan jobbet. Nite nite folks.

inte ok

Vaknade av ett telefonsamtal om att jag är välkommen på arbetsintervju på måndag vilket var ett av de bästa sätten att vakna på! Levde på den vågen ett tag och tyckte att livet var hur toppenbra som helst och får sen reda på att det är i stort sett 100% klart att jag inte får semestern som min chef tidigare lovat, och får dessutom en halv uppläxning av han i telefonen där han Verkligen berättar vem som är vem och att jag är ute på hal is. Tack för den. Berättar detta för pappa Dragan och det leder till han också blir sur på min chef och vill komma hit och snacka med honom han med, något jag dock tackade nej till för jag orkar inte med bråk.

Men ja. Dagen gick från hit till diss på några minuter och nu sitter jag här på kontoret och ska hålla ut hela kvällen, tur iaf att chefen inte är på plats..
Hoppas att O kommer över ikväll med så att han kan få mig på bättre humör och så att jag kan berätta om arbetsintervjun för han, för han kommer iaf att gilla den ganska hårt :)

mosters prins <3

Nog för att "killen" (dvs O) gör mig glad, men det finns bara en enda kille i denna värld som 100% av alla ggr jag ser honom lyckas ge mig ett leende på läpparna och det är min systerson Maximilian 10 månader.
Han har mosters hjärta <3<3<3


Mosters duktiga kille som kan åka själv på bilen fast  han knappt når ner med fötterna till golvet ;)


myspys...

Han kramas, gosar, håller handen medans vi kollar på film, pussar mig på näsan, kinderna, nacken, hårfästet, ögonen, läpparna, händerna och är sådär allmänt underbar och söt bara. När jag är med honom känner jag mig trygg och glad och fast han åkte från mig kl.7 imorse så saknar jag honom nu och hoppas att han kan komma över ikväll när jag slutat jobbet också.. Det var det här jag försökte undvika, men igår gick det inte längre och nu vet jag varken in eller ut. SatansJanet, jag fattar inte varför såna här saker händer mig eg? Ha Ha Karma, nu fick du till det.


Anyway. Sitter i (skam)kuren på jobbet och slutar 22, men fick en hyfsat otrevlig start på arbetsdagen när min chef berättar att jag ev inte kommer att få min (lovad sedan tidigare) semester nu i slutet på september. Ingen semester innebär Inget USA för Janet.. Skitjävlahorchef. Blev så arg så jag log, gick därifrån och nu sitter jag fortfarande och ler. Hyfsat sur tjej.


feber...

Hade en asgrym helg som började efter jobbet på fredag natt klockan tolv då jag rent spontant tog bilen in till stan och mötte upp juggemaffian på en juggefest och dansade järnet med dem, efter det drog jag och lilla M till akalla och mötte upp O och hans brorsa S och sen åkte vi till väsby och hämtade Pluppen innan det var dags att åka hem och sova. Senare samma morgon kom syster, svägerska och alla barn över och vi mös och lekte tillsammans innan det var dags för mig att göra mig i ordning och få skjuts av syster hem till min jobbarkompis C som jag sen åkte till uppsala med och vi förfestade med två andra jobbarkompisar hemma hos en av de innan det var utgång. Hamnade på nåt ställe som hette Saluhallen och det var helt ok, träffade en snubbe som jag var intresserad av när jag var 19 och som jag var på en date med då, sooo happy it Never happened!, och så bytte jag nummer med en av vakterna. Så sjukt trevlig man och han var dessutom lite halvgalet säzzy.. Mums!
Kom hem till jobbarkompisen igen och de efterfestade medans jag däckade med feber i soffan, C och jag åkte hem på morgonen och sen dess så har jag legat med 39 graders feber.. Inte så spännande!
Har vart sjukskriven så mkt att jag nu ska få åka och göra en "utredning" som det så fint heter på Previa inne i stan och då ska tydligen chefen med också?! Får väl se hur det går men jag känner mig måttligt road av hela skiten och hade önskat att jag skulle slippa, men då min kropp tydligen Älskar att jävlas med mig och blir sjuk hela tiden så är det väl bara att bita i äpplet och göra undersökingen. Jag har iaf inget att dölja så de får väl go bananas bäst de vill därinne..

Förutom det så är allt mer eller mindre som vanligt förutom att jag har plågats Enormt av alla tankar och känslor när jag legat själv här hemma i huset, allt snurrar runt runt som aldrig förr och jag vet varken in eller ut som vanligt. Gjorde ett tappert försök att få gråta ur mig allt häromdagen och satte på massa sorligt på youtube tills jag fick ge upp och inse att jag verkligen inte Kan gråta hur som helst. Kanske borde ringa chefen och be han skälla på mig så skiten kommer upp? ;p

Skönt är dock att mami och papi kommer hem i morron eller på torsdag och då ska jag försöka ordna upp livet lite, måste prata med pappa innan jag gör nåt bara men jag vet vilket stöd jag har i han och mamma så jag är säker på att det kommer gå bra. Fy satan så jag älskar mina föräldrar, det är lite läskigt när man inser hur beroende man faktist är av dem och deras kärlek. Har faktiskt tvättat pappas bil nu när de vart borta och tvättat upp all tvätt de hade hemma åt mamma så imorron ska jag bara storstäda hela huset innan de kommer så kommer de säkert att känna sig extra välkomna :) Hela familjen ska dessutom agera välkomstkommite på arlanda när de kommer för både syster och bror med barn har saknat ihjäl sig och mina två brorsdöttrar pratar inte om så mkt annat än farmor och farfar just nu <3
Nu blir det till att bädda ner mig i soffan, söka lite nya jobb, smsa tillbaka till O och sen ska jag nog kolla på Twilight-filmerna igen för femhundraelfte gången.

mitt huvud snurrar snabbare än ett roulettbord..

Önskar att jag sket i vad folk tycker/tänker/säger, att jag kunde ge det ett försök eller en chans.. Men både mina och andras tankar är fördomsfulla och jag kommer inte att göra det. Karma 104937578356- Janet 0.
Syster, kussen och min AG tycker dock att det inte spelar nån roll, men jag blir knasig. Kul att Ännu en sak kommer och ska ta upp tankarna, för jag hade ju verkligen inte tillräckligt innan..

Kan inte nån bara skjuta mig en sväng?!?!!

Bild lånad påhttp://www.azuzephre.net/azuzephre.net/Home.html


RSS 2.0