Dont go chasing waterfalls..

Skitdag igen då, nice! Har tom hunnit med att springa in på toa 2ggr på jobbet och tjura samt verkligen Hata 2st personer. Men skönt att veta nu att en del människor pissar på en och då är det väl bara att sluta att vara så jävla naiv och översnäll och inse att de faktiskt inte är värda mer än de ger..

Enda bra är att vi slutar 22 ist för 24 idag och då ska jag hem till mams och paps och mysa och sova kvar där tills imorron och det ska bli så sjukt nice så jag hoppas att tiden går fort nu.
Måste sluta vara så jävla deppig, men hur fan gör man? Tips? Nån?
Tack gode att man har jordens Bästa familj och vänner iaf! <3

Ibland så vill jag bara leka törnrosa en stund..

Och sova i ett par dagar åtminstone. Non-stop utan att behöva lämna sängen för varken mat eller toabesök, bara få ligga under täcket och leva i drömmarna och inte behöva bekymra mig om världen utanför. Så skulle jag vilja ha det precis just nu, och det jobbigaste är att jag eg inte ens vet sjäv varför. Har känt mig sjukt deppig i flera dagar nu och fast jag har gjort roliga saker och haft fina människor runt mig så sitter känslan där och den bara vägrar att släppa taget.. Så sjukt jobbigt det är när man själv inte kan sätta fingret på vad det är för då kan man ju inte göra nåt åt saken heller direkt. Det enda jag vet som stör mig är min ekonomiska sits iom att jag var sjuk en hel del förra månaden och därmed fick skitlön denna månad och kommer att så att få nästa också iom att jag missade en hel del ob-tillägg.
Funderar iaf på att kapa banden till en del i min närhet också, människor som får mig att må bra för stunden men i nästa stund får en att fundera över hela tillvaron är människor som jag inte känner att jag behöver i mitt liv, men tyvärr så har jag inte tillräckligt med ork för att palla ta tag i det nu så det får ligga och pyra ihop med allt annat som uppenbarligen leder till en deppig Janet. PsykStina AB när man inte ens själv vet ordentligt varför man är deppig?

Hur som haver, bara för att inte snacka bara en massa depp och fokusera lite på vad som gör mig glad i min sorliga lilla tillvaro. Mitt hem. Jag köpte hem 2st superfina typ bokhyllor i vitt stål(?) igår och ställde upp några par av mina skor och hattar på dem så nu är mitt hem faktiskt fulländat! Jag har fått det precis så som jag ville ha det (om inte bättre tom) i alla rum och det enda jag ska fixa nu är småsaker som typ nåt att ställa på hyllan ovanför sängen i sovrummet och så ska jag fixa klart insynsskyddet, köpa blomma och ljus samt lägga på duken på min lilla balkong. Sen är jag Helt klar och behöver bara sommar-piffa den med lite fönsterputs och gardin och lampbyte i köket. I love my home! Tänk va mysigt om man hade nån att dela det med ibland..
Träffade min T igår när vi var på IKEA också, jag ringde när vi var på väg för att se om han jobbade men han var ledig och kom iaf in och tog en fika och hängde lite. Så fin är han min vän, han hjälpte till massa och fixade så att vi fick vad vi skulle ha och så att allt var med och han gav mig personalrabatt. Jag saknar T, så synd att vi inte kan umgås mer nu bara <3

Nu ska jag deppa och jobba vidare. Heipa!

Its All about Marmaris!

Jag vill åka dit Nu! Jag vill ha sol, värme, stränder, restauranger, barer, balkonghäng, fotbollsmatcher mellan turrar-engelskmän, båtresor, bar-street, bazaren och en massa skuttande/hoppande/skrikande turkar överallt och ingenstans.
Jag saknar Marmaris och folket så jag tror att jag håller på att bli tokig! Det känns som att jag Aldrig kommer att få åka dit och jag känner mig som en 3åring som tjatar om när kalaset ska börja nu när jag tjatar om det Hela tiden. Men jag säger det väl igen: Jag SAKNAR Marmaris! Om nån nu hade missat det alltså ;)

Har inte pratat med Mister-mistah sen i torsdags, och jag undrar om han blev lite puppig eller nåt efter vårt samtal eller om det var nåt annat som gjorde det? Palla bli surig över det som hände eller? Tänker mkt på det iaf och jag tycker inte att jag gjorde nåt fel så om han är det så får han väl va det då... Har iaf galet många tankar som snurrar om allt och inget och jag vet inte varför heller eg. Men det läser sig nog så småningom, det är ju inte världsproblem eg men ibland räcker det tydligen med småproblem för att få huvudvärk...

Nu ska jag hem! Puss å kram

Underbar helg följd av mindre underbara veckor ;)

Jag var långledig fre-sön och han med så himla mkt mys! Jag fick nattbesök av Mister-mistah på torsdagen så vi låg och snackade bort halva natten, sen åkte jag till tandis på fredagmorgonen, sen träffa min finaste M en liten kortis, handla, städa, bädda rent, bjuda bror m.fam på middag, tvättstuga och sen få filmmys med kussen och min S. Sååå nice!
Lördagen blev mysfrulle med S och hennes syrra E sen in till Uppsala och shoppa (5 par skor varav 2 nya till Marre, I like it!), åka vidare och äta mat ihop och sen hem fixa sig och ha förfest hemma hos mig innan vi tog tåget till GJ. Jag fixade gratis inträde på nåt sätt genom att bli polare med vaktchefen och jag lyckades dessutom tappa bort brickan till jackan för 1a gången ever, men då kom vaktisen till undsättning så jag fick gå in med de söta grabbarna i garderoben och leta efter den :) Nådigt glad jag blev när jag upptäckte att den faktiskt fanns kvar! Och sista dagen på långledigheten spenderades iaf med S, generalen och Bulgaren med pizza, film, cola och glass.. Sjukt bra helg och det var inte alls motiverande till att gå till jobbet igen igår iaf, men dagen gick sjukt fort och jättebra. Det enda jobbiga nu är att jag bara är ledig i morron och sen är jag inte ledig förrens den 8 maj igen :s

Men men, shit happends. Jag är glad att jag har ett jobb så att jag kan åka till Marmaris och träffa alla underbara människor där! Pratade med min lilla H i tel häromdagen i över 1 timma och när han berättade hur det såg ut och när jag fick prata lite med J och höra alla bakgrundsljuden så blev jag Jättesaknig! Hoppas hoppas hoppas att den 20 augusti kommer snart! Då får jag äntligen träffa min brorsa, dumfan, lilla H och alla andra igen! Can´t wait! <3

Nu ska jag ta tag i arbetet igen och sen så hoppas jag att min S fortfarande är vaken inatt kl.24 när jag slutar så att jag har nån att go bananas med för jag känner mig sjukt pigg! Holla!!


Det blir aldrig som man tänkt sig..

Jaha, hamnade på akuten igår med min stackars pappa som stöd. Tappade typ synen på jobbet och fick lite panik så jag ringde honom och sen drog vi. Kul att sitta i ett väntrum i typ 4timmar innan man får komma in, för då har ju även den Sprängade huvudvärken kommit och med den så kom illamåendet, men när pappa sa till så fick vi komma in ganska snabbt och sen var det EKG, massa tester och blodprov. Need less to say att jag grät som ett barn och höll pappa i handen när dom stack mig 4(!!!!) ggr.. Men efter 8 timmar så fick jag en migräntablett och sen fick jag åka hem.. Idag var det läkarn igen, men till öron/näsa/halsspecialisten som jag väntat på tid hos i 3 månader, innan jobbet och då blev jag Ännu en gång stucken och så fick jag cortezon.tabletter och nässpray som jag ska ta och så ska jag till röntgen och kolla bihålorna så snart ska jag iaf vara hel igen!
Wohoooo!!! :D

Ska dock vänta med pillerna tills på måndag tror jag för i helgen ska jag och alkoholen på date ;) Vi ska ju shoppa, dansa och bakisäta som aldrig förr och eftersom jag aldrig dricker typ så vill jag verkligen det nu.. Jag ska dansa tills fötterna ramlar av!

Puss på er

Ingen rast och ingen ro...

Det är fortfarande helt jävla bananas på jobbet, telefonen ringer konstant, det ramlar in bilar från hela europa och människor är som galna pga vulkanens "lilla" utbrott.
Men på nåt sätt, fast man springer runt som yra höns och bara försöker få allt att gå ihop mitt i kaoset, så är det lite roligt. Utmattande och utmanande och tiden har aldrig gått så fort på ett jobb innan tror jag. Jag hoppas dock att det är över snart så att man kan gå tillbaka till den vanliga stressen och de vanliga bokningarna/breakdownsen m.m.. Och framför allt så längtar jag till på fredag! Då är jag ledig och ska tvätta,städa och hinna förbi mina underbara brorsdöttrar och sen på lördag så ska jag S och hennes syrra E in till uppsala och kolla på jysk,Ikea,skopunkten,Rusta och en massa annat. Sen blir det GJ och party heeeela natten (jag ska dessutom dricka!) och på söndag kommer jag och S att ligga i varsin soffa hemma hos mig och äta godis och "dagen-efter" mat och bara slappa.. Helgen ska bli Grym! :D


Jag lever (nästan) fortfarande...

Något jobbigt att jag egentligen skulle ha vart ledig tor-sön denna vecka men har bytt med en kollega som behövde ledigt så att det blir jag som har Mördarpassen! Turen i detta är att hon är jordens gulligaste lilla tjej som förtjänar ledigt, för det här folks, det här Sucks!! Helt jävla bananas har det vart idag men som tur var så lugnade det ner sig vid 22-tiden och vi hann få lite gjort iaf.. Nu ber jag bara till Gud att det ska gå bra imorron också när jag får den äran (NOT) att sitta helt ensam på stället mellan 17-22. Är sjukt nervös och känner mig redan sönderstressad... Men iom att jag är troende så får jag hoppas att Gud däruppe håller mig om ryggen och ser till att det går bra!

Iaf. Drömde om bärgarn inatt och det var väldans trevligt vill jag lova, men det kommer Aldrig att hända. Men hey, i drömmar är allt tillåtet ;) Snackade med E idag och fick fina komplimanger och vi bestämde att ses i veckan så jag hoppas att det blir så nu...
Saknar dumfan i turreland som fan. Nu ska jag hem till S och hänga en sväng och snacka lite och sen är det sova som gäller... Sweet!

The day from hell!

Välkommen till jobbet, dagen suger och har sugit hårt hela tiden. Folk är som tokiga och betalar Mer än gärna 15-20.000 för att hyra en bil som de kan åka hem med och de som är strandade utomlands vill mer än gärna komma hem igen. Folk är otrevliga och jävliga och de verkar tro att de är de enda som har det tufft. Men check this fuckface - JAG har det också tufft när alla idioter kommer in och skäller på MIG för att en jävla vulkanjävel spottar aska! Pusim mi purjo era dumma jävlar!

Slutar om 3 timmar och då ska jag ev hem till kussen eller S och sällskapa i nattciggen och sen ska jag hem till Mami och sova nu när pappa har åkt bort i några dagar. Gud hjälpe mig genom denna och morgondagen!

Nu ska jag in till the dark side igen, Arlanda är lika dött som jag känner mig och ändå så är det stressigare än nånsin. Lord have mercy!

Jag är nog lite smygkär i Janis Joplin!

Igår efter jobbet åkte jag hem till mams och paps och åt, lämnade vinterdäcken och hämtade hem mina prylar som jag fått av pappa och sånt som legat nu när jag sovit där. Sen åkte jag till min S för att hänga, fika och kolla lite på film men jag blev så sjukt hysteriskt trött så jag pallade inte åka hem och det blev en spontan sleep-over! :) Nice! Imorse vaknade vi med solksken och firade med att äta mysfrulle på hennes balkong och sen åkte vi hem till mig och röjde och skurade min balkong, tog ut mitt bord och stolar och sen fikade vi lite där innan det var dags för mig att åka till jobbet (där jag-tyvärr-sitter nu). Men inatt när jag slutar vid 24 så ska jag hämta upp henne för inatt ska hon sussa hos mig och imorron så ska vi först äta mysfrulle på min balkong och sen ska vi hämta upp hennes syster och åka på picknick. I loves it!

Skulle ev ha träffat E imorron, men jag har kommit fram till att jag inte ska det för att det inte passar Mig, men vi kanske kan ses i helgen eller nåt.. Om jag inte får nåt viktigare för mig då med ;)
Nu ska jag trötta ut mina kollegor med all energi som jag har över och inte vet vart jag ska göra av.

"These boots are made for walking, and that´s just what they do. One of these day these boots are gonna walk all over You"

Sweet sunshine!

Nu jobb fram till 15.30 sen så ska min snälla jobbarkompis C hjälpa mig med däckbyte och tvätt på min bil :)
Sen bär det av hemåt mams och paps på middag och sen efter det så ska jag hem till min S och fika och hänga på ballen med filt och tända ljus :D Sweeeeet!

Btw så tror jag att snubben som har hand om bärgningen åt oss på ett av företagen stöter på mig, och det vore iofs trevligt med tanke på att han e snygg som tusan.. Men.. Japp det finns ett sånt! Han är gift! Hahahaha, ödets ironi eller vad? ;) Men han är svensk också vilket är ovanligt iofs :) haha.. sickt iaf.

Nu slutar jag så nu ska här kollas på och hejjas när C byter däck! Later gates

Zzzzzzzzzzzzzzzzz........

Tröttmössa idag, har typ inte sovit alls inatt pga dumfan. Men efter att ha tjafsat och bråkat i typ 3-4 timmar så slöt vi fred imorse vid 2-3 tiden och sen gick jag och la mig.. Lagom skönt att vakna när klockan ringde kl. 07.30 och allt man drömt om handlat om dumfan så att man knappt sovit iaf. Men nu är vi iaf sams och vi bestömde en msn-date igen på lördag, för idag efter jobbet ska all min energi gå till min fina fina M <3

Är iaf hysteriskt trött och minst lika uttråkad så för att fördriva tiden lite så hittade jag en liten lista att svara på ;)

1. Namn/smeknamn? Jeanette/Janet
2. Har du någonsin åkt buss i pyjamas? Nej
3. Vad har du för planer imorgon? Ev träffa Generalen och sen kanske träffa kussen
4. När åt du senast ett äpple? Nyss
5. Är du hundrädd? Ja och nej. Beror på ras och vems den är.
6. Gillar du att titta på nyheterna? Nej, vill helst inte veta om allt skit som pågår överallt och vad människor gör mot varann. Men jag läser nyheter iaf.
7. Har du någonsin sett en vild zebra? Inte än 
8. Vem pussade du/fick du en puss av senast? E (eller om man inte räknar killar så pussade jag på min lilla kusin N igår, såå jävla söt e han den ungen <3 ) 
9. Vad föredrar du för mönster (prickigt, rutigt, zebra etc)? Prickigt! I love it :D
10. Vems knä satt du sist i? E´s
11. Gillar du dessa random frågor?  So and so
12. Skulle du kunna äta levande sniglar om du skulle få 1 milj för det? Jag tror fan det, 1 milj är ändå 1 milj. 
13. Är du förälskad? Ja :(
14. Tycker du att danska låter roligt? ja.. haha..
15. Har du bra självförtroende? Nej
16. Vem är den vackraste du känner? Min syster <3 
17. Vem vill du vara med just nu? Dumfan
18. Har du kramat någon det senaste dygnet? Såklart, jag kramas med typ alla och typ hela tiden! 
19. Har du tryckt på en knapp tangentbordet bara för att det låter så roligt? nä
20. Vad är din viktigaste ägodel? Mobilen.. Eller kanske bilen...
21. Kan du lita på någon till 100%? Inte ens mig själv, men jag kan lita på några till så högt det går.
22. Tror du på spöken? Ja
23. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja
24. Vad är din åsikt om giraffer? Fina och långa
25. Dansar du balett? AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!! Nej! Men jag skulle dö av garv om jag såg mig själv i en sån sparkdräkt som de har! :D
26. Tycker du om mjölk? Ja
27. Om du fick planera din egen död, när, var och hur skulle du då dö? Som jättegammal med all min familj runtom (och helst i marre kanske ;)) 
28. Jordgubbar är... Yummie!
29. Internet explorer eller Mozilla firefox? Explorer 
30. Finner du nöje i att blåsa såpbubblor? Ibland
Säg tre saker man kan göra när man har tråkigt:
31. Listor
32.  Dansa och sjunga till en sjukt bra låt
33. Sova
Säg tre personer du verkligen inte skulle klara dig utan:
Nu tänker jag ta bort familjen för de är så självklara ändå.
34.  M
35.  S
36.  A
Säg tre saker du vill göra just nu:
37.  Sova
38.  Åka till Marmaris
39. Åka hem till mig och bädda rent och tvätta lite

Men shit vad tiden går sakta idag, det känns som att jag har suttit här i flera timmar och jag har bara jobbat i 1 timma! Och då har jag redan gjort allt som ska göras Och hunnit svara på de här frågorna, och Eken kommer inte in och jobbar med mig förrens 12.30 så jag har inte nån att prata med. Me is be so bored! Och jag har inte ens nån att ringa till för alla andra jobbar ju också nu...
Jaja, jag får väl försöka underhålla mig själv genom att varva interner 100ggr och sen lär jag väl återkomma och blogga lite till och mitt "underhållande och givande" lilla liv ;)

Btw så har jag och Italienarn inte hörts på en Hel dag, han hörde av sig i förrgår men när jag inte svarade på det sista sms´et så hörde han inte av sig mer vilket är nytt för innan så har han hängt på som en igel och skickat både sms och mail på fejjan när jag inte svarat på sms. Han kanske har "gjort slut med mig" nu? ;) Haha..
Later folks!


And I hate how much I love u boy, I cant stand how much I need u...

Sitter och snackar med dumfan på msn men idag är ingen bra dag, vi har bråkat ända sen jag loggade in och vi sa hej. Så jävla jobbigt men ingen utav oss verkar kunna sluta prata heller för så fort den ena försöker säga hejdå så börjar den andra att be om ursäkt, jag pallade inte bråka mer först men då började han smöra och sen när han ville göra mig mer förbannad genom att gå så började jag bitcha Ännu mer om just att han villl gå bara för att bråka så nu sitter vi här. Kollar på varann i cam och tjafsar om allt och absolut ingenting, men vi båda vet att det egentliga skälet till att vi bråkar är för att situationen är som den är men ingen vågar ta upp det. Men iom att vi kan se varann så ser vi vad den andra tänker och bara det är ju helt sjukt, jag vet precis vad han tänker på i denna sekund och han vet precis vad jag tänker på också, och ist för att låta varandra prata så pratar vi åt varann eftersom vi vet vad den andra tänker säga och då bråkar vi Ännu mer bara för att det stör oss att vi känner varandra så väl utan att ha fått ge "oss" en ärlig chans. F-ck!!!
Jag vill typ tok-tjura men jag kan inte göra det framför han, jag vill inte göra det framför han för det ändrar inget och det gör saker bara 100 gånger värre också för oss båda.. Men jag hatar den här situationen och jag hatar att jag inte har krafter nog att skita i han och bara totalt slopa hela grejen, men hur fan kommer man över den enda personen som känner det man känner, tänker det man tänker och som kan säga det man tänker innan man knappt ens vet det själv? Hur kommer man över den enda mannen man har träffat som man verkligen skulle kämpa för och som får en att känna sig som den enda i världen? Hur kommer man över den enda man som man älskat mer än man trodde var möjligt? För bara tanken gör fan fysiskt ont och jag vet inte vad jag ska göra så om nån vet det så är det fritt fram att säga det. Jag är öppen för precis Alla förslag!

Nu ska jag fortsätta bråka med dumfan och sen ska jag försöka sova..  Good luck chuck! :(

I LOVE U dumfan!! Why did u let it go this far, why couldnt u just have let me be?! Fuckface!


I lost my way, I cant go back anymore..

Solen skiner, jag har en kaffekopp framför mig och en Redbull i lilla kylen och jag sitter bara ensam i ett fåtal timmar till och är dessutom i återlämningen. Idag är bra. Idag slutar jag kl.18 också vilket gör dagen ännu bättre för sen när jag slutar så ska jag träffa kussen som kom hem från juggan i söndags och som det nu är ca två veckor sen jag såg sist! We likes it :)
Jag är däremot jäkla trött idag för inatt när jag kom hem så snurrade tankar och känslor runt som jag vet inte vad i huvudet (pms AB) och jag somnade inte förren framåt 4 och sen var det bara att hoppa upp vid 7-tiden, men hey det går bra för jag är ledig i helgen! Whoop whoop!

Planerar att få semester nu i Juni med min S också, v.22-23 har vi sökt och hon har fått sin beviljad så jag hoppas att jag med får det. Då hoppas vi på att dra på kryssning, ha massa picknickar och ev gå på gröna lund också och igår så berättade Generalen att han är ledig hela juni så han kanske kan hänga med på en del saker han med. Favorit i repris med han, Bulgaren O och min S på grönan kanske? Haha, så sjukt kul var det i spökhuset när jag hängde i Bulgarens arm och typ kramade sönder den och min S gick mellan Generalen och O som båda var typ mer rädda än henne. Need less to say att alla vi typ Sprang igenom huset livrädda medans ett gäng skitungar garvade? ;)
Ska på picknick med Generalen på lördag eftermiddag i Edsbergsparken, ska nog lägga upp det förslaget då och passa på att kolla upp hur det ser ut för Bulgaren och O på samma gång...

Jag vill åka och shoppa skor! Jag har hittat så många fina på sista tiden och jag måste nästan skita i mitt skoförbud (igen) snart och köpa några par för dessutom så är det några sorter som jag "måste" ha iaf. Typ ballerinas att ha nu i sommar, sommarskor till Marmaris som man kan dansa i utan att de ramlar av (vita + svarta såklart så det är 2par), nya gympaskor/sneakers, tygskor och kanske ett par till högklackade när jag ändå är i farten.. Jag vet att jag har sjukt mkt skor, men jag ska nog ta ner några par till till källaren så att det inte kännss som lika många mer. Och så ska jag till IKEA när lönen kommer och köpa en bokhylla om det finns nån billig som jag kan ställa in i sovrummet och ha som en utställning i med några par skor och så ska jag köpa några krokar som jag kan hänga upp mina hattar på. Oh I wish I was a rich bitch!
Nu ska jag in på IKEAS hemsida bara för det och skriva en "måste ha" lista där med ;) Later gates!

Do giftas?

Shit Janet va duktig du är när du lägger manken till! Ja jag berömmer mig själv lite nu faktiskt för detta är andra dagen i rad som jag är uppe i tid och gör massa vettiga saker :D Wohoooo. Vaknade idag, åt frukost, lagade makaronilåda, städade hela lägenheten (damma, damsuga, moppa golv, skura toa) fixade fint på mina nya hyllor, plockade ögonbrynen och fixade naglarna och sen kl.15 så åkte jag till jobbet. Det är duktigt i min värld och jag kan verkligen inte förstå hur jag kan vara ogift fortfarande ;) hahaha
Men en sak som jag låg och funderade på inatt faktiskt var hur det kommer sig att jag alltid träffar samma slags män och hur det kommer sig att alla jag faller för (utom 2st då) blir bortgifta, är gifta (och det vet jag ju ej i början såklart) eller är otrogna och sviniga? Är det jag som väljer fel sorts killar eller är det de som väljer mig? Och hur bryter man det mönstret isf? Inte för att jag måste träffa nån nu, jag träffar E till och från och får uppmärksamhet från honom, jag har Dumfan i turreland och jag har italienarn i italien som kommer tillbaka snart.. Men den enda jag eg vill ha just nu är ju dumfan...

Anyhow. Längtar tills på fredag för då ska jag direkt efter jobbet hem till M och vara nattsällskap åt henne eftersom hennes sambo flyr fältet tills på lördag, så då ska vi mysa och snacka massa skit och det ska bli såå nice! Sen på söndag så ska jag träffa min AG som jag knappt ser nuförtiden och på kvällen så ska min mamma komma över med sin väninna och få i sig lite middag mellan danserna (square/linedance) och kolla hur fin min lägenhet är nu när den är lite mer  klar. Lovely!

Nu ska jag sitta av tiden och sen ska jag åka upp till arlanda och fika med Sheriffen innan jag åker hem och sover :) Iyi geceler/Laku noc/God natt!

Här är förresten bilderna jag tog nu när jag har fått upp sakerna i köket och vardagsrummet :)
   

Aj löööv ma home right now!

I morse kom min underbara älskade bror över och borrade upp mina tavlor och hyllor som jag köpte på IKEA (för mina absolut sista pengar btw, men hey va gör det?! :s ) och det blev såååååå fint!!! Jag är seriöst lite kär i mitt eget hem just nu och jag längtar tills jag får visa upp det :D Yaaaay, efter ett år i lägenheten så ser den ut nästan precis som jag tänkt mig fast lite bättre.
I morgon innan jobbet så ska jag storstäda den och ställa i ordning allt till 100% för det hanns inte med idag, bror tog nämligen med sig fasters hjärtan och sin sambo så det blev lek med barnen, skitsnack med svägerskan, hjälpa bror och så laga mat/matlådor innan det kl.15 var dags att åka till jobbet. Och här är jag nu. Behöver jag säga att jag längtar hem? ;)

Jag vill åka till Marmaris NU NU NU NU NU!
Jag var där inatt igen! Helt sjukt egentligen vad det där stället gör med en eller? Ingen av de som vart med mig där har blivit lika besatt som jag är (men min S är ganska nära ändå) så då kan man ju undra om det är jag som är helt jävla hysterisk eller om det faktiskt Är nåt med stället... De kanske drogar alla tjejer med "älska marre- medel"? hahahaha... Iaf så drömde jag att jag var där inatt igen och om det nu är möjligt så längtar jag tills jag får åka ner Ännu mer. Och jag har så sjukt fina spetsklänningar som jag köpte nyligen som jag vill ha med mig och glida runt i, och så har jag ju min tubklänning som jag ska "hotta upp" själv innan också och en massa andra klännigar. Jag vill ha sol och värme, vara ledig från jobbet och få leva i min lilla bubbla.

I natt blir det nog msn-date med dumfan i turkiet också, hade fått ett mail av han:
"Hey lan. Where r u, u dont miss me i think. Come on msn yaa. xxxxxxxxxxx"
Skönt att man är saknad iaf när man inte har vart på msn på 4dagar. Man I love him <3

Bara för att det är så sjuuuuukt tråkigt hos mig just nu!

Och för att det tar lite tid vilket innebär att dagen kanske går liiite snabbare också ;)
Här kommer en lista som jag snodde på min själsfrände M´s blogg.. Och jag vet inte hur man gör textenm på den mindre, så den får vara lite skrikig, det bjuder jag på idag ;P

Vilken svordom använder du mest?
Jävla eller fan. Eller min juggesvordom som jag använder i var och varannan mening så fort jag blir lite småsur ;p

Äger du en iPod?
Nej

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
05.36

Hur många resväskor äger du?
Ingen resväska alls, lånar från mami och papi.. Men jag har många andra väskor.

Använder du flip-flops?
Oh Yes!

Var köper du dina matvaror ifrån?
Willys, Coop, Maxi

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ibland ta och ibland vara med. Beroende på humör/utseende just då och Vem som tar bilden. En del människor ska inte ta kort på andra så är det bara ;)

Vilken var den senaste filmen du såg?
The Box med Cameron Diaz. Sjukt dålig film!

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
Båda efter varann?

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En resa som alla i min familj kan åka på.

Har någon någonsin kallat dig lat?
Såklart. Chok- o- lat ;) haha

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
The best of Guns N Roses

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
Vet inte. Vilken är det?

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Japp, men vad kan man ju inte skriva om det är en hemlighet.

När var senast någon stötte på dig?
I lördags när Generalen &co var hos mig. Men om inte han räknas så vet jag fan inte.. :s

Vad åt du till middag senast?
Jugge/albanmat i mängder! Kiflitze, pite, paprika osv.. 

Använder du huvtröjor?
Inte direkt

Kan du vissla?
Ja

Vem var den senaste som ringde dig?
Min syster (och pyret imagen ;) )

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Berg och dalbanan! Iaf nu när vikingaskeppet är borta.. haha...

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja, folk backstabbar tydligen hellre än att prata direkt med en nu förtiden så det gör dom säkert.

Vilket riktnummer befinner du dig i?
08

Tittade du på tecknat när du var liten?
Jajamensan

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Ganska litet om man räknar Eurostop Arlandastad. Annars finns det 2st lite större.

Hur många syskon har du?
2

Är du blyg inför det motsatta könet?
Beror på vad jag känner inför/om personen.

Vilken film kan du alla replikerna till?
Dirty Dancing såklart! Och Shaft, och Mamma Mia, och nästan hela Scarface ;)

Äger du några band t-shirts?
Inte.

När flög du senast?
2009.

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
4 st.

Läser du för skojs skull?
Japp.

Pratar du några andra språk?
Ja

Diskar du din egen disk?
Jajamensan för tydligen så gör den inte rent sig själv när man inte bor hos mamma och pappa.

Har du gråtit offentligt?
Mmmm tyvärr.

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nä.

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Ja jag har velat ha en tatuering länge nu, men är för feg.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Ja, det tror jag nog. Men samtidigt så gillar jag inte riktigt att bli bjuden så det är svårt.

Kan du kasta macka?
Tror inte det.

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej. Men jag SKA dit nån gång.

Vad har du med dig in på bion?
Ibland inget. Ibland mkt.


Har du dejtat någon av en annan religion?
Har jag dejtat någon av samma religion snarare? haha

Vad har du för väder?
Snöigt!!!! Skitväder.

Har du en blogg?

Japp

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Religion.

Gillar du att flyga?
I love it.

När sov du senast på golvet?
Vet inte

Vilken är din favoritdrink?
Hagi special i Marmaris ;)

Gillar du din boende-situation?
Jaa sjukt mkt!

Vilken är din mammas hemstad?
Märsta!

Din pappas hemstad?
Lipjan/Vingåker/Märsta.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
5.

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Inte stressiga, men fullbokade för jag försöker alltid att göra saker och träffa folk.

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Nä inte i trubbel för lärarna gillade mig ;)

Vilken är din favoritfrukt?
Vindruvor, granatäpple, Melon..

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Inte allrid iaf.

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
26

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Sådär

Tror du på liv på andra planeter?
Ja

Tror du att Gud är man eller kvinna?
Man

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Jag kommer bäst överens med bra personer.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Ingen aning

Gillar du senap?
Sådär

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Allt suger.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nej!


Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Hmm.. Chandler i vänner? Det är ingen film men det får duga.

Tycker du om att krama folk?
Ja

Skulle du säga att du är trendig?
Till och från

Äger du en digitalkamera?
Ja

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Det är nog en av de saker som stör mig mer än allt annat!

Tycker du att du är attraktiv?
Nej

Vad är du allergisk mot?
Rasism ;)

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?

Jag hette Johnny tills läkaren berättade att jag var en tjej och mamma svarade: Va? Men hon skulle ju heta Johnny! ;) Haha

Nu har det gått exakt 13 minuter. Satan vad fort tiden går nu.....NOT!


Ghetto superstar

Tillbaka på jobbet idag, morgonpass i kuren och mottagningen av bilar.. Soft att få sitta här, men idag hade jag kunnat ge MKT pengar för att få sova vidare. Har totalt vänt på dygnet och vart vaken till 4-5 på morgonen i stort sett varje dag i över en vecka och nu helt plötsligt så skulle man upp halv sex?! Som tur är så har jag vart uppe vid 11-12 varje dag fast jag gått och lagt mig så sent så det var inte jättesvårt att soma igår iaf..
Påsken har iaf vart bra, har umgåtts med familjen och ätit God mat (inte påskmat alltså), träffat vänner och bara tagit det lugnt. Mkt skönt och vad som känns Ännu skönare är att jag är ledig två helger till i rad! Holla!!! :D

Hade filmkväll (eller natt snarare) med S, Generalen och Bulgaren hemma hos mig i lördags. Det började med mig och S som kollade på "The Box" med Cameron Diaz (helt värdelös film btw) och sen när Bulgaren hade slutat jobba kl.01 så kom han och Generalen också över.. Sjukt kul, men Generalen var övertrött och därför lite påfrestande till och från, man märker verkligen åldersskillnaden mellan oss nu och jag insåg också att jag inte har några känslor kvar för han på det sättet what so ever. Hoppas att hans försvinner helt för mig också snart bara för det är inte kul med alla småpikar han ger till och från.. Men men.. Skönt att ha han i mitt liv igen och vi är verkligen jättenära vänner nu. Me like!

Idag ska jag och S till IKEA eftersom vi inte kom iväg sist, och jag längtar! Vill att dagen ska ta slut snabbt nu så att vi kan komma iväg, älskar att gå runt på IKEA och kolla och få inspiration. Ska köpa 3 tavellister och lite ramar idag bara eg, men nåt mer kommer man säkert hem med som vanligt ;) Ååååh, låt tiden gå snabbt idag!


Längtar btw som en Galning till Marmaris (och "min" gifta dumfan där), har jag sagt det eller? ;)


"April April...

"...din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!"

Mitt april-skämt 2010: Smsar Generalen och säger att jag har fått jobb på samma bilfirma som nu fast i Turkiet och att jag ska åka ner och provjobba i sept. Han har (såklart) gått på det och nu fundalementerar jag på vem jag ska lura mer. Det var ju faktiskt ganska kul det här, jobbets hemsida för hela Sverige har gått ut med att vi ska börja hyra ut cyklar och att vi har köpt upp Apoteket-cyklarna i stan.. Haha... Bra Aprilskämt för nästan hela jobbet gick på det, jag inkluderad ;)

Ska försöka klara mig undan fler Aprilskämt nu, men det är bara 3,5 timmar kvar på jobbet och efter det så är det inte 1 april mer och därmed "olagligt" att luras! I min värld iaf ;)

Hoppas ni lurar och inte blir lurade idag! :D

What can I do to make u love me?

Pratade ut med E förra veckan när han kom över och jag är fortfarande faschinerad över hur mkt en människa kan ändra både utstrålning och utseende bara genom att vara ärlig och öppna sig. Jag visste och har vetat hela tiden att han inte har vart helt ärlig med mig innan och jag vet faktiskt fortfarande inte riktigt vad det var som gjorde att han bestämde sig för att vara det nu heller eg, men jag är sjukt glad att han gjorde det och nu tycker jag om honom och respekterar honom på ett helt nytt sätt. Han blev mänsklig på nåt sätt.. Hur som så kommer vi att ses när vi (jag) kan och vi kommer att kunna vara vänner. Skönt att få träffa på den riktiga E såhär efter 1 års tid.
Jobbade till 24 idag och sen hängde jag med Generalen och Bulgaren ett tag, drog till växeln och mötte upp dom och sen åkte vi till donken och snacka lite skit.. Så kul att få träffa Bulgaren igen och jag är så sjukt glad över Generalen, det är verkligen som att ha fått en ny bästa killkompis. Fast i natt när han var här så hade vi en sjukt djup disskution och jag ville bara klappa till han! Hahaha, stackarn var nog inte alls beredd på mina åsikter! Men om det finns en sak som jag Verkligen hatar så är det fördomar och rasism och snubben är själv både blatte och muslim så han om nån borde veta hur det är att alla drar alla över en kam, men nejdå han är så sjukt jävla fördomsfull mot folkgrupper och religioner så jag gick bananas och var tvungen att be honom sluta snacka för att vi inte skulle bli osams.. Tur att man inte har mest juggeblod i sig så att man är lugn om en filbunke ;)
Fick sms av Italienarn (som vanligt, minst 2ggr per dag) idag men jag kunde inte svara på det. Snacka om att killen hoppar fram i tiden alldeles för fort... Vi har inte träffats så mkt och han har dessutom vart borta skitlänge, så när han börjar snacka framtid så känner jag att det är dags att backa lite. Får nog snacka lite med han om det här, men jag vet inte vilken fot jag ska stå på längre. Jag skulle gärna träffa han igen, men just nu så har jag Bara dumkurden i hjärnan och hjärtat och jag vet inte hur jag ska ställa mig till nåt. Det är som en film som spelas upp i huvudet om och om och om igen. Från E till Italienarn till dumkurden. Hur kommer det sig att man är helt ensam i ena stunden och i nästa så har man flera st som hör av sig?
Dumkurden är dock den som känns jobbigast, för hela hans existens gör mig yr i huvudet,förbannad,lycklig,kär,arg,sorgsen och alla andra känslor som finns på en och samma gång. Jag älskar att titta på han när han rynkar på pannan för att komma på hur han sk formulera sig och hans min när jag säger saken åt han och han inser att jag förstår honom utan att han behöver säga nåt. Jag älskar sättet han tänder sin cigarett på och hur nöjd han ser ut när han blåser ut röken. Jag älskar sättet han säger mitt namn på. Jag älskar hur han Alltid viskar nåt i mitt öra när han går förbi mig. Jag älskar hur han tittar på mig först med passion sen med ilska över hur det är och sen med passion igen. Jag älskar när han sätter på en lugnt låt i baren bra för att få komma dansa med mig. Jag älskar hur han alltid gör en viss gest med handen när han är inne i den disskution med nån. Jag älskar hans ryckningar i ansiktet när han sover. Jag älskar hur han alltid håller om mig så hårt att det nästan är svårt att andas när vi ska sova och jag älskar att både han och jag alltid kollar ner på våra händer när vi har dom sammanflätade och inser samtidigt hur jävla perfekt de passar ihop. Och att vi alltid säger det i mun på varann...
Jag hatar hans föräldrar för vad de gjort. Jag hatar honom för att han valde att lyssna och göra som de ville. Jag hatar att jag förstår att han valde deras vilja. Jag hatar att han altid ska jävlas med mig bara för att han tycker om att se mig arg. Jag hatar att jag redan första gången jag såg honom visste att det var kört. Jag hatar minen han gör med munnen när han är arg. Jag hatar att han ser igenom mig direkt när jag är svartsjuk och döljer det så jävla väl. Jag hatar att situationen är som den är. Och mest av allt hatar jag att jag älskar dumfan.

Så frågan är hur fan jag ska kunna åka dit utan att få vara med han? Och kommer jag nånsin att komma över mina känslor för han?


"I haven't slept at all in days
It's been so long since we've talked
And I have been here many times
I just don't know what I'm doing wrong

What can I do to make you love me
What can I do to make you care
What can I say to make you feel this
What can I do to get you there

There's only so much I can take
And I just got to let it go
And who knows I might feel better
If I don't try and I don't hope

What can I do to make you love me
What can I do to make you care
What can I say to make you feel this
What can I do to get you there

No more waiting, No more aching
No more fighting, No more trying

What can I do to make you love me
What can I do to make you care
What can I say to make you feel this
What can I do to get you there"


RSS 2.0