sådär ja, nu börjar det ordna upp sig..

Känslorna ligger nedpackade längst in i kroppen ihop med tankarna och jag ska försöka behålla dem där nu så att jag slipper ta itu med skiten. Trodde ett tag att det var kört för i måndags och igår har jag känt mig Riktigt låg och det har märkts väldigt väl utåt (tur man hade huvudvärk att skylla på) men idag känns det bättre som sagt. Det gillas!
Idag efter jobbet blir det telefonkonferens till bigbrother med juggemaffian och sen sova så att jag kanske lyckas komma upp i bättre tid imorgon än vad jag gjort de senaste dagarna.. Fattar verkligen inte det där. Jag är svintrött hela dagen och sen när jag väl ska få sova så blir jag pigg som aldrig innan och har jättesvårt att somna och minst lika svårt att komma upp på morgonen dagen efter och så fortsätter det.. Jag måste verkligen få in en bra rutin på sömnen känner jag.

Men nu har jag babblat av mig lite och nu ska jag fortsätta jobba lite och räkna ner tiden till hemgång, just nu: 3h och 22 min ;)


Nä fy fan...

Trots huvudvärk sen i torsdags så har jag haft en underbar helg. Fredagen spenderades med shopping med mami, sen kom familjen över och åt våfflor hos mig och på kvällen drog jag och juggemaffian in till stan på fika och en drink på en skitmysig gaybar på söder för att sen göra lite dumheter innan vi åkte hem ;)
Lördagen spenderades det pengar på stinsen med min M och hennes sambo och sen var det tjejmiddag hos finaste P med A och C, världens mysigaste dag och kväll och det var så himla gott! Kändes som att jag rullade därifrån när jag åkte för att möta upp juggarna och dra till Clustret på söder mälarstrand för att dansa på deras tjejkväll (gaykväll), så sjukt kul och jag dansade så att jag hade ont i hela kroppen när jag kom hem på morgonen. Underbart!
Igår hängde jag på soffan med migrän och på eftermiddagen när den släppt så kom E över och vi åkte och hyrde film och köpte godis, snacks och pizza och hade en soffkväll. Jag fick i mig en B&J cookie dough också, sjuuukt gott! Nomnom. Så ja, summa summarum: Helgen var grym!

Men idag är inte lika grym. Huvudet gör fortfarande ont och jag känner mig sjukt låg utan att kunna skjuta det åt sidan. Har försökt att tänka på annat sen jag gick upp i morse men har nu kapitulerat för tankarna och de får susa runt bäst fan de vill, så idag är det skönt att sitta i (skam)kuren så att jag kan få deppa ihop ifred utan att behöva förklara mig eller ha nån som undrar vad som är fel. Inget ont som inte har nåt gott med sig?...

En glad sak: Jag betalade in det sista på Marmaris resan igår så snar ät vi på väg! Längtar mer än nånsin dit just nu för just nu så känns det som att jag Måste komma härifrån innan jag blir galen. Pratade med lilla MÄ idag och planerade lite inför resan och diskuterade vad man behöver osv och jag längtar ihjäl mig tills taxfree katalogen kommer för Då vet man att man är på väg! Åh lilla S så fort jag kommer fram så ska jag bara kasta in väskorna i rummet och ta en Taksi till Armutalan och kramas! Saknar dig så sjukt mkt och det känns verkligen som att nåt fattas när du inte är här! <3<3<3


Gud hur jag älskar min S. Men snart är jag där <3


Manet <3 jija

Jag fick nyss det finaste inlägget på FB av min M och det gav mig dels en tankeställare kring hur livet gör att saker ändras och att man blir vuxen men samtidigt så gjorde det mig så glad för att hon kännner så som jag gjort ett tag nu också. Inte att vi växt ifrån varann på nåt sätt utan att livet, tiden, gör att saker ändras och inte är som de har varit. Men nu får det ändras tycker jag. Så det här inlägget är till min M, min själsfrände, min "schocker", min andra hälft, helt enkelt: min bästis som jag alltid kommer att finnas där för och som jag vet alltid kommer finnas där för mig. Hon har skrapat upp mig när jag vart en blöt liten pöl, hon har hatat med mig när jag vart arg, hon har gråtit med mig när jag gråtit, hon har skrattat med mig när jag vart glad och hon har alltid varit en stor del av mitt liv och min själ. Jag är otroligt välsignad som har en vän som hon i mitt liv och jag kommer alltid att ha henne i mitt hjärta för hon är en del av mig.
Jija- you complete me! Jag hoppas att du vet hur mkt jag älskar och uppskattar dig, att jag skulle gå genom eld för dig och att jag Alltid, under livets alla dagar timmar och sekunder finns här för dig om det så är för att skratta, gråta eller hata. <3



Whenever I'm down
I call on you my friend
A helping hand you lend
In my time of need
So, I'm calling you now
Just to make it good
What else can I do
For you hear my plea
Friends may come and friends may go
But you should know
That I've got your back
It's automatic
So never hesitate to call
Cause I'm your sister
And always for you
In love
Whenever I'm down
With all that's going on
Is really going on
Just one of those days
And you
Say the right things
To keep me moving on
To keep me going strong
What else can I say?
Friends are there through thick and thin
And I've been told that
And I believe that
It's automatic
Call me when you need a friend
Cause I'm your sister
And always know that
I'll be there for you
When you're going through
Things that you need me
You're close to me
My friend
You can count on me
Call me when you need me
Or can't take it anymore,
I don't know what I'd ever do without you
>From the beginning to the end
You've always been here right beside me
So I'll call you my best friend
Through the good times and the bad ones
Whether I lose or if I win
I know one thing that never changes
And that's you as my friend!

Brandy - Best friends

wednesday bloody wednesday..

Näst sista morgonpasset och näst sista passet för den här veckan. Men imorse var det Inte kul att gå upp för inatt har jag sovit knappa tre timmar och känner mig mer död än levande. Åkte hem till min kollgea N och hennes man J ute på landet igår och hälsade på efter jobbet, vi hade supermysig och satt och snacka och hade det bra och de bjöd på lasagne. Mums! Efter det så kom min kollega D hem till mig för han mår dåligt och behövde prata ut, så det slutade med att han satt hos mig tills halv två inatt och sen skulle klockan ringa halv fem så jag var hyfsat stressad över att somna när jag väl la mig.. Det gick sådär och jag tog sovmorgon och sov till fem så idag fick jag stressa ordentligt för att hinna hämta kollegan och vara på jobbet i tid. Men vafan, det gick ju det med och i tid var jag :)
Idag efter jobbet är det först möte och sen ska jag träffa E en sväng och sen försöka sova hyfsat tidigt för jag jobbar i morron också och imorron efter jobbet ska jag ev hänga med en annan jobbarkompis som kommer över och dessutom passa på att rörmokarn ska komma och kolla på/installera tvätt och diskmaskin. Yaaay! :D
På fredag är jag ledig och då ska jag till optikern och bli brunögd och sen ska jag träffa en gammal jobbarkompis, sen åka hem till mami och papi på våfflor (hoppas jag) och avslutligen så får vi se om kussen &co är sugna på en utgång. Hoppas!
Lördagen kommer spenderas med mina finafinafina tjejer och middagsmys och sen får vi se vad söndagen erbjuder, men jag tror att jag ska passa på att hänga med familjen och kanske ev med kussen. Jag orkar inte planera in nåt där ännu iaf för det var länge sen jag hade en soff-dag så jag lurar på att kanske ta en heldag med skräpmat och filmer på soffan..

En sak som jag är jäkla nöjd med denna månad är iaf att resan till Marmaris ska betalas in! Sååå skönt att veta att allt är betalt och klart för då känns det som att tiden kommer gå snabbare, och att jag dessutom kommer ha mer än 1000kr kvar efter lön och alla miljader räkningar som jag fick denna månad gör mig ännu gladare. Janet likes!

"Min" budalo D ringde mig häromdagen btw.. Jag satt hemma hos syster med min bebis i knät och slösurfade medans han sov när det helt plötsligt ringer, jag frös till och fick halvpanik men svarade tillslut och då sa han ingenting. Så antingen ringde han av misstag eller så sökte han en reaktion och att jag skulle ringa tillbaka och kolla vad han ville.. Men jag orkar inte med sånt, kan man inte bara få glömma och gå vidare? Låtsas som att inget har hänt eller funnits överhuvudtaget? Jag orkar inte...

Ok, nu har jag skrivit världens längsta och tråkigaste inlägg men det här är vad som händer just nu och allt annat som sitter på hjärnan och som jag vill få ur går inte att få ut just nu. Så jag låter det vara såhär ist.


Snart är jag där igen! <3


Sonja Aldén är ju helt fantastisk!

Varför har jag inte upptäckt det innan? Och varför har jag inte insett hur Vacker svensk musik kan vara eg? Lyssnade på lite lugna favoriter igår när jag åkte hem från jobbet på natten (Hasse som har nattpasset har en Grym röst!) och då spelade de en låt som jag tok-fastnade för så den spelas flitigt på spotify nu :)
I övrigt så sitter jag på jobbet som vanligt och slutar om 5,5 timmar och sen vill ev min turre-kompanjon åka in till stan och gå ut så jag får se om jag tar hennes erbjudande och åker in och shakar lite såhär inför vår marmaris-resa. Förutom det så längtar jag tills imorron när jag ska hänga med MÄ och E och framförallt tills på lördag när jag ska få åka hem till min M och fösseledagsfika och kramas <3 Aj löv her.

Tankarna jag haft sitter i ganska bra och de vill inte göra som jag vill, men skam den som ger sig. Den här fighten ska jag vinna för jag har bassemig vunnit i stort sett alla andra och jag Orkar Inte må dåligt. Jag lägger de åt sidan tills jag inte orkar längre och då kanske allt kommer ut? Eller så gör det aldrig det och isf så är ju det bra!
Känner mig förövrigt allmänt ful och jävlig, råkade dusha ut den ena av mina linser igår och det var mitt sista par så nu får jag sitta med glasögon och se ut som en tönt här på jobbet. Jag passar verkligen inte i glasögon därav tönt, inte att jag tycker så om andra som har glasögon. Sådär ja. Då var det utrett. Nu ska jag ta mig arbete och försöka jobba på så mkt jag kan och så länge jag kan (iom att det inte är mkt att göra), men jag bjuder på en "just nu"- bild. Later gates!




Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet


att längta...

Gud vad jag längtar efter sommar, sol, uteserveringar, ljusa mornar med fågelkvitter, sena kvällar med grill och ett glas vin/cider/öl (för de som dricker det), höga klackar, tunna kläder och leenden från människor som annars går med både näsa och mungipor ner i marken..
Jag verkligen Älskar våren då allt och alla verkligen kommer till liv, alla blir som nykära och allt bara är supermysigt vad man än gör. I sommar ska jag vara husvakt i tre veckor när mami och papi åker till USA och då ska jag passa på att ha folk över så ofta jag kan och bara njuta av livet på deras altan, grilla ska jag lära mig att göra också för det är vad som kommer att göra varje kväll på altanen :) Underbara sommar och vår! <3
Föruom det så längtar jag till Marmaris som vanligt. Saknar S och vill bara åka dit, slappna av och leva livet (helst utan dumfan). Har lyckats uppdatera garderoben ganska bra inför resan också och har dessutom bokat 10kg extra bagagevikt så nu kör vi! All in! Har dessutom fått mamis och papis digitalkamera så i år kommer det att vara lättare att ta bilder utan att kameran stänger av sig hela tiden. Vilket iofs har sin charm.. ;) haha

Idag har iaf vart bättre än igår med tankarna för idag har jag tagit på mig precis Allt arbete som skulle göras och jag har sällskap så hjärnan har fått annat att göra, men nu när det inte finns ett jota kvar förutom att vänta ut tiden och hoppas på att det kanske ringer så kommer alla jävla tankar.
Undra om man kanske kan ta nåt litet "tappa minnet" piller? Eller nåt annat piller som bara får en att skita i allt jobbigt och bara tänka på det bra? Så att man mår precis sådär toppen som alla andra tror att man mår? Nån som vet nåt schysst piller som inte klassas som narki? Nån? Anybody? Nej? Inte det?

Ska sluta babbla massa skit nu iaf, nu ska jag gå runt och stänga fönster och kanske hänga lite hos Hertz eller nåt eftersom min kära kollega spelar spel på datorn och han är väldans inne i det :)
Kramkalas


Snart så kommer jag och fuckar ur med dig igen Schara! <3

Lasse Winnerbäck han kan han när han vill!

Sitter ensam kvar på jobbet utan nåt att göra och alla tankar snurrar runt runt i mitt huvud. Det finns så mkt som ligger och pyr under ytan och jag bara orkar inte ta tag i det, jag vill bara ha saker att göra så att tankarna kan få försvinna men det finns verkligen inte någonting kvar att göra på jobbet. Jag vill vara den glada Janet som alla känner och som alla tycker om, så idag uppskattar jag min ensamhet så att jag slipper spela spel och låtsas som att allt är bra.. Men som sagt, lite att göra för att skjuta undan allt hade ju inte skadat förståss.

Anyho. Imorgon blir det jobb 15-24 och sen är jag ledig på tisdag och då åker jag med mami, syster och min kärlek aka.systersonen till IKEA och myser och sen på eftermiddagen får vi se vad jag hittar på. M, har du planer? ;)
Onsdag bjuder på jobb och sen ska jag ev ut i stan med M för att fira att vi snart drar till Marmaris och sen på torsdag kväll är det jobb på schemat igen. Sen är jag ledig i hela tre dagar varav lördagen kommer att spenderas i Akalla för att fira min M som fyller år snart. Myspys! Älska ledighet och att vara fri att göra vad man vill utan att tänka på tider och måsten.. Ska ev försöka planera in ett möte med min turk E då också, vi får se hur det blir. Om jag kanske inte drar iväg på den där blind-daten ist ;)

Nu är det fyra minuter kvar till stängning så nu ska jag dra av musiken och sätta på mig jackan. Heipa!


Vi hade köpt drycker av glömska
och vi hade glömt tankar av gråt
Vi hade sagt allt som skulle sägas
Ett, en gång för alla, förlåt.

There´s no use in trying when the pieces dont fit anymore

D är ett minne blott, jag har raderat honom ur mitt liv på alla sätt utom två och de sätten kommer inom kort, jag är bara för nyfiken på vad han håller på med eg för att kunna fixa det just nu. Men det kommer det också, och iom att han visade sig vara ett lika stort jävla praktärsle som alla andra så är jag inte ens ledsen..Konstigt eg, jag orkar liksom inte bli ledsen och besviken längre så ist så borstar jag av mig känslor lika lätt som en annan byter underkläder. Inte bra alls, och jag vet inte hur jag ska ändra det heller men jag hoppas att det ändras så att jag vet att jag har känslor iaf för nu när jag bara blir likgiltig till situationen och inte känner mig ledsen eller sårad på nåt sätt så börjar jag tvivla på om jag ens Kan ha känslor i kroppen? Jag vet att jag har det när det kommer till vänner och familj men så fort det handlar om killar så bara stänger jag av totalt och jag gillar det inte.
Skitsamma om det nu. Jag ska på blinddate! Haha, appropå killar och känslor alltså ;) Min systers kompis har nån som han tycker att jag ska träffa, en kille som heter Pierre och som är 190cm lång. So far so good, killen har tydligen redan sett kort på mig också och tycker att det verkar toppen så nu håller syrran och kompisen på att smida planer för fullt och ska arrangera det här. Jag å andra sidan har inte så mkt att säga till om, men så känner jag också att det kan vara en kul grej, Jag förlorar ju inte nåt på det iaf :)

Har jobbat idag och jobbar imorgon tidigt också, sen är det kurs på torsdag och sen jobbar jag kväll resten av veckan och på måndag så det blev 8 dagars arbete i sträck. Men jag klagar inte, extratimmarna på torsdag kommer att komma bra i handen sen när lönen kommer och det innebär mer pengar till Marmaris! Bokade på 10 extrakilo häromdagen så att jag kan shoppa friskt i år när jag åker ner ;) Firade också med att småshoppa lite på HM´s hemsida, måste ju faktiskt fortsätta uppdatera garderoben lite inför resan. Wohooo.. Längtar dit så brutalt mkt och jag vill bara att tiden ska gå Jätte jätte jättefort så att jag får komma ner till värmen, stranden, partyt och framför allt: Sara! Saknar min syster/wifey/allmänt andra hälft så sinnesrubbat mkt. <3

Nu ska jag kolla runt lite mer på HM och fritidsresor och sen ska jag försöka sussa så att jag kanske orkar upp imorron 04.30 när klockan ringer.. Fyfan för tidiga mornar!
Nite nite folks. Pussåkram


Janet @ work

"i am no more than i human i would also like to fall in love"

Först och främst: Lär dig att stava ditt jävla mähä...
Orkar inte mer av det här. Orkar inte mer av mkt faktiskt. Så nu skiter jag i allt. Tackågoodbye.


Men en sak som jag faktiskt tycker om är följande: jag har fått antibiotika idag så nu ska jag äta tabletter och ta nässpray i en vecka eller tio dagar och sen kommer jag inte att må dåligt längre! Yaaaay :D
Nu blir det mer jobb. Skam den som ger sig, nu är det bara 2,5 timmar kvar <3


i love fridays <3

Äntligen tillbaks på jobbet efter att ha legat på mammas och pappas soffa och sovit bort dagarna sen i tisdags morse, skönt förvisso att sova bort tiden men så sjukt mkt bättre att vara tillbaka på jobbet och hos mina underbara vänner här. Fick ett nytt schema visat idag också och det var så fantastiskt mkt bättre än det innan så jag kan inte annat än att vara glad över min arbetssituation :D
Idag är dessutom bra för att jag ska få träffa min M efter jobbet och det käns så välbehövligt att få träffa henne och bara umgås, mysa och snacka skit. Älskade älskade M ord räcker inte till för att beskriva hur mkt du betyder och hur otroligt älskad du är av mig. Min sanna själsfrände!
Det finns eg bara två saker som är synd idag och en av dem är lite större än den andra: nr.1 (och den "stora") min lilla Smaskis fyller 4 månader idag och jag får inte träffa honom förrens på söndag. Mosters lillkille <3
Den andra saken är att jag inte hördes med D på hela dagen igår och att jag dessutom är övertygad om både den ena och den andra saken när det gäller honom, det som dock är störigt är att det säkert kommer ändras och jag kommer falla tillbaka och må bra en dag och dåligt resten. Men tills dess så skiter jag i det och idag har jag bestämt mig för att vara glad. Sådetså!'

Men iaf. Igår var jag hyfsat pigg och min äldsta brorsdotter hade sussat hos mamma och pappa hon med eftersom liten är sjuk och behövde försöka varva ner lite, så igår tog jag och mamma med oss henne till Stinsen för lite shopping och mys. Måste säga att hon har en väldans duktig faster mitt lilla kex för jag behövde inte lång tid på mig för att göra av med 1500:- ovh bli, 2 klänningar, 3 skärp, en sittpuff, lite smink och en arkivlåda rikare. We loves it och nu har jag åtminstone 2 1/2 ny outfit till Marmaris ;)

Nu ska jag ut å njuta av solen och dricka lite kaffe, kanske socialisera mig lite med konkurrenterna också ;)
Hoppas ni har en underbar fredag peeps <3

sjuk och besviken, eller sjukt besviken?!

Sitter i (skam)kuren på jobbet och fryser så jag skakar medans alla andra som kommer in hit knappt kan andas pga värmen. Fattar inte hur fan jag kan bli sjuk igen?! Så jävla less på skiten nu så jag måste nog ta och ringa läkarn igen om det inte går över, dock så brukar det som tur är inte hålla i sig så länge på mig så det blir nog bra snart hoppas jag. Igår var det dock lite av ett hoolabalo hemma hos mami och papi (sover där nu när jag jobbar morgonskift) för mamma fick åka in med min svägerska och brorsdöttrar till sjukhuset eftersom småpluttarna var så dåliga och sen efter bara någon timma så åker min faster in med ambulans.. Helt sjukt och mitt i allt står jag med feber och bakar cupcakes för att ta med till jobbet (nej, de blev Inte fina).
Alla mår som tur är bra nu iaf och faster fick komma hem från sjukan redan inatt, men det blev ju inte mkt sömn bill jag lova. Älskar min familj över allt och jag får sån jäkla panik när sånt här händer så jag hoppas verkligen att det inte händer igen.

Fick sms från min D imorse som han hade skickat inatt och han kommer inte att ha råd att komma nu till helgen heller utan nu måste jag vänta ända tills slutet av Mars.. Så jävla deppigt och jag undrar om jag kommer kunna hålla ut? Om vi kommer kunna hålla kvar vid det här överhuvudtaget?
Orkar inte ens tänka på det nu dock för just nu känns det mest som att jag feberyrar.. tack å hej sålänge.

RSS 2.0