Jag vill till Marmaris NU!!!!!

Bråkade BIG time med Z igår, haha... I love the drama that comes with Marmaris ;) Nu längtar jag dit Ännu mer!!! Inte för att jag Vill bråka med han men bara för att jag fick en nostalgitripp innan vi väl satte igång world war 3.. Pratade med lilla H också, han ringde lite otippat häromdagen när han hade tråkigt hemma i byn och ville prata lite minnen, Satan vad kul vi hade! Jag saknar redan SeaSide :s
Men först är det ju som sagt utgång med tjejerna nästa helg! Jag vet att jag tjatar om det men fan vad jag längtar, jag vill ha fredag nununununu!!!!!!!!!!!! Jag kommer hinna bli knasig innan det är fredag igen, jag känner det på mig.. Tur man har ett jobb igen för det går ju lite fortare då iaf, och det är lättare att räkna ner. Imorron jobb, ledig tisdag med städning och tvättstuga och (förhoppningsvis) ett besök till morfar på sjukhuset om förkylningen är borta, fika-date med M hemma hos mig på onsdag innan jobb och sen jobb på torsdag. Sen smäller det!! Åååh vad jag längtar, det ska bli så mysigt och kul.
Myspys ska det bli innan vi träffar upp A på fredag också för då ska jag och S in till stan innan och kanske träffa T (om han inte jobbar that is), och shoppa lite kläder/smink m.m.

Tur att man har lite att se fram emot nu iaf innan Marmaris. Och snart (insallah) kommer det sol, värme, grönt gräs, picknickar och road trips. Jag älskar våren och sommaren! <3


Hoppas att du har det superbra på konserten älskade vän, längtar tills på onsdag så att vi kan fikas och så att jag får berätta och skvallras lite om Han ;) 


Nu ska jag fixa färdigt på jobbet för om 45min får jag gå hem för dagen! :D

Bittersweet memories..

Ibland när man går ner för "memory lane" så inser man att alla dom stunder som man just då tyckte var helt underbara och bäst i världen, faktiskt inte var så mkt att hänga i julgranen eg och att man fortfarande har möjligheterna att göra om det. Fast kanske tom bättre! ;)

Sitter helt ensam på kontoret nu fram till kl.22 då jag slutar, men ev så kommer O över vid 20-21 och fikar med mig innan Han slutar och kommer över så att vi alla kan åka hem till mig och kolla film med resten av gänget som dyker upp efteråt. Mkt mysigt ska det bli och jag hoppas att O kommer snart, för det händer Ingenting och jag har Grymt tråkigt just nu..

Längtar som en toka tills nästa helg när jag, M, A och S ska ha våran tjejhelg i stan med lite shopping (jag Måste), mysmiddag, drinkar och Utgång! Whoop whoop!!! Hoppas att tiden går fort tills dess för nu har vi vart taggade så länge och det blir bara mer och mer! JAG VILL HA NÄSTA HELG NU!!!!!! :D


Ska väl fortsätta läsa bloggar och googla/kolla Marmarisbilder nu jag. Bara 7 löner kvar! <3

Fan va grym jag är ibland!

Han kom över igår och vi kollade på film tillsammans med min kusin, fram till 04.00 sen när hon åkte hem så sov han kvar.. Och Absolut Inget hände! Snacka om att man kan hålla sig när det gäller...

 

Det känns som att den här vänskapen kommer funka bra ändå! <3 Wohoo


Tack gode...

Allt gick bra med operationen, men igår fick dom söva ner honom i 5 minuter för att ge hans hjärta en el-chock. Tydligen inget ovanligt efter en sån operation, men ändå jävligt läskigt.. men det gick också bra och det tackar vi för! Nu måste han bara bli helt frisk och komma tillbaka som den Morfar jag alltid sett han som, men som sagt så klarar vi det tillsammans. Min fina Morfar ska bli frisk för jag älskar han för mycket för att han ska få vara dålig.


Är kompis med Han igen och det går (peppar peppar) väldigt bra än så länge. Visst, det är inte helt utan svårigheter för nån av oss iom att det fortfarande ligger känslor hos oss, men det går bra och det Känns så skönt att få ha honom i mitt liv igen. Vi har så lätt för att prata med varandra om allt och kan verkligen vara oss själva utan att skämmas eller ha något ämne som är tabu.. Hoppas att det fortsätter såhär bra också bara.


Dagen D

Bypass-operation (kranskärlsoperation)

Bypass-operation, som också kallas kranskärlsoperation, görs för att leda blod förbi förträngningar i hjärtats kranskärl. Operationen förbättrar blodcirkulationen och tillgången på syre i hjärtmuskeln, vilket lindrar besvären vid kärlkramp och minskar risken för hjärtinfarkt.

Bypass syftar på att blodet ska ledas förbi förträngningarna och det sker genom att ett eller flera blodkärl tas från andra delar av kroppen och sys fast på hjärtats kranskärl.

Kärlkramp beror på att åderförkalkning av hjärtats kranskärl skapar förträngningar som minskar blodflödet, vilket innebär att det gör ont i bröstet.

De flesta som opereras blir i stort sett fria från besvären, men behandlingen botar inte sjukdomen. En operation är inte någon garanti för att besvären inte kommer tillbaka.

Väntetiden för kranskärlsoperation varierar och beror på hur mycket besvär du har av din sjukdom. Innan behandlingen inleds får du göra en utredning på en hjärtmedicinsk klinik för att ta reda på hur utbredd kärlkrampen är och hur hjärtat fungerar i övrigt.

Förberedelse

När du ska opereras skrivs du in på sjukhuset någon dag före operationen, om du inte redan vårdas på sjukhus. Du får information om vad som kommer att ske och vad du kan förvänta dig för resultat. Du får ge blodprover och det görs kompletterande undersökningar som EKG och lungröntgen.

På kvällen innan operationen får du tvätta dig extra noga för att minska risken för att få en infektion efteråt.

Så går det till

Innan du kommer till operationsavdelningen får du en lugnande spruta eller tablett för att minska din oro inför ingreppet.

Under operationen är du nedsövd och ligger på rygg på operationsbordet. Kirurgen lägger ett snitt genom bröstbenet.

För att leda blodet förbi förträngningarna används ett eller flera blodkärl som tas från andra delar av kroppen, vanligen från insidan av bröstkorgsväggen eller från benen. De nya blodkärlen sys fast på de ursprungliga kranskärlen. Hur många nya blodkärl som behövs beror på hur många förträngningar du har och var de sitter.

Under den här delen av operationen är du oftast kopplad till en hjärt-lungmaskin som tar över hjärtats och lungornas arbete. Samtidigt är hjärtat avstängt från blodflödet. En kall vätska sprutas in som kyler ned hjärtat, vilket innebär att det klarar av att vara utan blod en längre tid utan att ta skada. Vid en normaloperation är hjärtat avstängt ungefär 45-60 minuter.

De nya blodkärlen kontrolleras noga innan blodflödet till hjärtat släpps på och hjärtat får ta över cirkulationen igen. Hjärt-lungmaskinen stängs stegvis av.

Därefter sys bröstbenet igen med ståltråd som inte tas bort efteråt.

En vanlig kranskärlsoperation tar ungefär två och en halv till tre timmar.

Efter operationen vårdas du normalt på en intensivvårdsavdelning till nästa dag. En respirator sköter andningen de första timmarna efter operationen. När läget är stabilt kopplas respiratorn bort och du får vakna.

Eftervård

Efter fem till tio dagar blir du i allmänhet utskriven från hjärtkirurgavdelningen. Då skrivs du antingen ut direkt till hemmet eller till ditt hemsjukhus för några dagars vistelse där.

En kranskärlsoperation är ett stort ingrepp som kan ta tid att återhämta sig från, både fysiskt och psykiskt. Det tar ungefär två till tre månader innan du är helt återställd, men tiden varierar från person till person.

Undvik att belasta armarna med mer än något kilo per arm under sex till åtta veckor efter ingreppet. Anledningen är att bröstbenet inte ska utsättas för påfrestningar. Riskera inte att ramla, exempelvis genom att cykla.

Oftast är du inte lika mentalt skärpt under den första månaden efter operationen. Därför bör du undvika att köra bil.

Det är viktigt att du efter operationen försöker leva på ett sätt som är sunt för hjärtat. Det innebär bland annat att äta bra, ha kontroll på din vikt, motionera och sluta röka.

Risker

Bypass-operationer är vanliga ingrepp men det finns alltid risker med att genomgå operation. Kroppen och hjärtat utsätts för belastning under operationen. Det är därför viktigt att gå igenom riskerna med läkaren som gör en bedömning av just ditt fall.

Det finns en liten risk för att något av följande tillstånd kan inträffa inom ett eller några dygn efter operationen: blödning som kräver ny operation, hjärtinfarkt, lunginflammation, stroke och hjärtrytmstörningar. Efter flera dagar eller veckor finns det viss risk för hjärtsvikt, sårinfektion och hjärtinfarkt.







Förmodligen så ligger min morfar på bordet nu och får den här operationen genomförd. Det värsta är att jag (och alla andra) är förkylda eller på jobbet och alltså inte kan vara på plats på sjukhuset nu utan väntar på att telefonen ska ringa så man får veta hur det gått.. Men det måste gå bra, det bara Måste det!


Djinn, andar, demoner och annat...

Han kom över igår och det var så mysigt att få se och umgås med honom igen "på riktigt" och jag hoppas att det fortsätter så, men det verkar som det iaf..
S kom iaf över igår kväll också och då kom vi in på att prata om andar, demoner och djinn och vad det står i koranen och vad irakier tror/tänker om detta... Sen dess har allt handlat om det och det är läskigt men ändå intressant. Nu hoppas jag bara att han berättar vad den där äckliga drömmen jag har handlar om också fast han eg. inte vill...


How about NO u freaky dutch bastard!

Hahaha, drömde att jag var med i Goldmember (filmen) inatt. Underbart roligt och sjukt snygga 50-tals kläder hade jag också :D Me is like it alot..

Ikväll kommer han hem till mig när jag slutat jobbet, och sen så kommer kanske S över också efteråt och hon kommer nog att sova kvar också. Han ringde igår för att kolla hur jag mår och för att kolla så att jag inte hade tagit illa upp efter vårt samtal häromdagen, skitgulligt men jag förstår inte varför han trodde att jag skulle ha gjort det eg. Men men, från min sida är det lugnt och han säger att det är det från hans också så man får ju hoppas på det. Jag är däremot lite rädd att han ska komma över ikväll och sen efter det så kommer vi inte att ses igen på flera månader eller år (igen) för jag vill inte ha det så... Men han är så fin och han säger så fina saker, jag förtjänar verkligen inte honom, inte hans ord, kärlek eller ens luft. Och det är verkligen så. Jag är ingen enkel människa, jag har svårt för att visa känslor, jag säger inte alltid vad jag tycker och jag kan defenitivt inte säga vad jag känner, men på nåt sätt så ser han det och han är/var där iaf. Han är det första (jag kommer inte räkna med C mer iom att vi inte kunde ses varje dag och vår historia är så sjuk så den inte är av denna värld) som inser att jag bryr mig iaf, även om jag kanske inte visar det och han fattar vad jag är rädd för och varför.

Jävla tjat om honom är det iaf nu, men jag måste får ur mig allt. Och jag vet inget bättre sätt än att få skriva av mig skiten...

Jag är min egen (o)lyckas smed...

Det var nästan 2 år sen det var vi mot den här världen. Mycket har hänt men tyvärr så inget ändrats på det sätt vi vill... Dom ord jag aldrig nånsin tagit i min mun innan när det gäller killar kom och det kändes bra ändå, men jag hade inte räknat med det och jag såg på S att han inte heller hade det. Jag trodde att jag kanske hade byggt "luftslott" kring det vi hade, men tydligen så har jag starkare känslor för honom än jag trodde.. Men det var så skönt att få se han igen, krama han, känna hans doft och få höra honom prata så som bara han gör. Och vi pratade verkligen ut, jag fick säga allt som jag inte fått sagt innan och han fick det också och det var en del missförstånd det är ju helt klart.. Jag kan bara inte försöka igen, jag klarar inte det en gång till och jag vill inte utsätta honom för det heller. Men det är fan svårt när allt man vill är att vara med den personen varje sekund på dygnet.
Jag lever på hoppet att vi kan vara vänner iaf, för jag har saknat honom alldeles för mycket för att förlora honom helt en gång till. Men om det är så att han inte klarar det nu heller så kommer jag att backa igen flr jag älskar honom verkligen och om han mår bättre utan mig så ser jag hellre till hans lycka än min. Men fan va ont det skulle göra.
Jävla horsamhälle. Skitfolk. Skitjuggar. Skitalbaner. Skitkurder. Skit alla jävlar som tänker/tycker/säger saker som står i vägen för ens lycka!


When your gone it feels like,
My whole worlds gone with you
I thought love would be my cure
But now it's my disease
I try to act mature
But I'm a baby when you leave
How can I ever get used to being without you



Tänk vad lätt det vore om han var ett lika stort asshole som alla andra jag har träffat (C inkluderad faktiskt)! Då skulle det ju vara så mycket enklare att bara släppa och gå vidare."Synd" att han är den finaste, snällaste, underbaraste killen som jag nånsin träffat. Han är den enda killen som aldrig nånsin gjort mig illa och sårat mig medvetet och som alltid inte bara har sagt utan även visat och "bevisat" hur han känner..
I en perfekt värld vore vi tillsammans.

Is home really where your heart is?!?

Ringde till mitt gamla jobb nyss för att kolla läget och om T jobbade så att vi kan snacka lite skit och tjata lite om kryssningen ihop. Men S svarar! Honom hade jag inte alls räknat att prata med så det vart ju både stelt och pinsamt till en början, vi pratade inte så länge men han jobbar när jag slutat så jag ska åka upp iaf och då kommer vi ju att ses också...  Känns skitjobbigt och jättebra på samma gång, men benen skakar och hjärtat bultar så det känns som att det ska hoppa ur kroppen på mig. Vad ska jag säga? Hur ska jag bete mig? Får man krama han? Och om jag gör det, kommer jag kunna släppa han då? För jag har ju verkligen saknat honom och jag vill verkligen att vi ska kunna vara vänner. Även om jag vet att det kommer att bli svårt för mig (också). Uppenbarligen. Men han tycker att jag har vart elak? Har jag det? Snacka om att man har att fundera på nu. Tankarna snurrar runt som en jävla karusell i huvudet nu efter det. Vad gjorde jag som var så elakt? Tror han isf att jag har vart medvetet elak också isf? Eller har han missat hur jävla mycket jag faktiskt tyckte (okej, tycker) om honom? Bara för att jag aldrig sa dom orden han ville (vill?) höra så betyder det inte att det inte var så.. Jag har Aldrig sagt det. Till någon. Åh faaaan. Jag önskar att jag hade 100ciggpaket, 100koppar kaffe och nån här att prata med för nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Pillar med allt och inget och är så jävla rastlös så det är fan inte sant... Hoppas att det går bra. Hoppas att vi får tid att sitta ner och prata nån dag. Bara han och jag så att vi kan försöka få fram vänskapen igen och så att jag kan få försöka förklara för honom att det verkligen är Mig det är fel på och att jag aldrig nånsin menade att vara elak på något sätt.


Faaaannnnnn!!!!!!!!!! JAG BLIR TOKIG!

Resan är bokad!! <3

Den 20 augusti åker vi till Marmaris!! Lägenhetshotell som heter Prestige ska vi bo på i två veckor och det ligger precis där vi ville bo. Ååååååhhhhhhhhhhh det är så Sjukt skönt att veta att resan är bokad och att den är Vår. Shit vad jag längtar, och efter lönen som  kommer nu i januari så är det bara 7 löner kvar innan vi åker (livet går snabbare om man räknar det i löner) :D:D:D Whohooooo
Sol, värme, hav, båtturer, jeepsafari, hamam(?), happy-hour drinkar, skuttande turkar, barstreet, flipflop-tofflor, migros, tansas, bazaaren, och min brorsa! Bland annat... Jag saknar allt, så nu hoppas jag att tiden går fort och att jag får semester också ;)


Men några hållplatser: Party med mina tjejer den 6 februari med sleep-over känns myspys! Atush (stavas det så tro?) kryssning den 27 mars= massa iranier och blattar på en persisk kryssning =Grymt! ;)
Jag kanske får besök i helgen av S från GBG, och lite andra småsaker förstås. Men nu har jag iaf 2saker att se fram emot de två närmsta månaderna och sen så blir det ju vår och då är allt möjligt...


Nu ska jag fortsätta googla och pix-boxa Marmaris info och bilder. Det är inte alls dumt att jobba "kuren"-passen faktiskt för det ger ju mkt mer Marmaris tid <3

I fucking heard the sirenes!!

Telefon izvoli... Men det var inget samtal jag hade räknat med, hela världen rämmade under mig och det var som att allt stannade upp och allt jag hörde om och Om igen var dom där jävla sirenerna.. Jag HÖRDE när ambulansjäveln åkte i ilfart mot Danderyds, men jag hade ingen aning om att i just den ambulansen låg min fina fina morfar. Ilfart mot sjukhuset med mamma och pappa, sen kom bror, syster och min morbror... Det var längesen jag var så rädd och man inser verkligen hur skört livet är. Han var död i nån minut. Min Morfar var Död?!! Tur att han var där han var och tur att dm fick igång han igen direkt. Vad hade vi gjort annars? Hur hade min fina mamma och morbror överlevt om Båda gått bort på mindre än ett år?
Nä nu morfar måste du vila och ta det lugnt så att du blir helt frisk igen, vi behöver dig. Jag behöver dig. Jag vill att åtminstone nån av mina mor/farföräldrar ska få se mig åstakomma nåt. Jag vill att Du ska se mig åstakomma nåt. Men det var ett fint ögonblick när jag sa att jag älskar dig och behöver dig och du lyfte på handen och frågade mig om jag menade och sedan när jag nickat sa att du älskar mig också. Och jag vet att den tåren som kom då var ren och skär lycka och lättnad. Tack gode gud att du lät min morfar vara kvar. Min fina fina fina  morfar som alltid hängde med in i lekstugan fast han var för lång och fick sitta dubbelvikt, som spelade badminton i träskor och som jag alltid satt i knät hos och kollade på ekorrarna med. Tack gud för att du lät oss ha kvar han och tack mormor för att du släppte honom igen fast han sa att han var hos dig. Han kommer när tiden är redo, men vi båda vet att det inte är nu..

Morfar - Jag älskar dig! Nu tar vi oss igenom det här en dag i taget. Men tillsammans är vi starka!

Sjuk igen!?!?!!

Var på kurs idag med jobbet och kände mig krasslig redan när jag gick upp, men eftersom ingen minns en fegis (visst M... Viiiiiist?!!) så var det bara att köra på. Men när jag var på väg hem så mådde jag SKIT. Småfebrig, snorig, ont överallt och ingenstans och en riktig tröttmössa, så jag tog mig i kragen och ringde till läkaren för nu har jag var konstant förkyld (mer eller mindre men Hela tiden) i 2-3 månader så nu måste jag kolla det igen.. Dom trodde att det kanske kan va bihålorna.. Oh the joy att vara sjukskriven och ligga på soffan :(


Nu ska jag deppa ner mig och gå och sova.

Its getting closer..

Snart snart snart kommer resan till Marmaris att bokas!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Ååååh jag längtar som en tok! Drömde inatt att jag var där och träffade alla igen och dansade mig igenom hela nätterna på strandpromenaden och bastreet. Jag älskar dagarna där, dom är alltid så fulla av liv och förväntningar. Man vaknar, sitter på balkongen en stund och snackar skit, går ner till stranden och solar, badar,sover och äter lunch där, sen går man till hotellet/lghten igen och sitter på balkongen, duschar, sover, vaknar och gör sig iordning och fixar sig, går ut och äter middag och sen dricker man drinkar och möter upp alla innan man går ut och dansar och skrattar och måste ta av sig skorna när man går hem. Sen går man förbi det lilla supermarket som har öppet och köper en extra vatten innan man bokstavligen stupar i säng för att sen vakna och göra om precis allt igen! Fantastiskt I call it! JAG VILL TILL MARMARIS NU!!!!


Imorron är det kurs i stan med jobbet. Ska vara på plats här igen om 7,5 timmar och ska hinna hem och duscha och sova emellan det... Det ska bli spännande att se om det är en vaken eller sovandes Janet som är på Burf-kursen imorron ;)

Puss å gonatt

It´s just that... I miss you..

Jag saknar en människa så enormt mycket, och på sista tiden så har det bara blivit mer och mer påtagligt. Men jag vet inte om och hur jag kan få tillbaka han til mitt liv? Det vi hade var otroligt fint och jag tyckte så sjukt mycket om honom, me sanningen är inte alltid vacker. Och sanningen är att jag är ytlig, men jag klarade inte av att han var 10cm kortare. Sorgligt men sant. Och som man bäddar får man ligga det köper jag. Men faan va obekvämt jag ligger.
Vi sårade inte varann, vi var inte otrogna eller nåt sånt men ändå så klarar han inte att vara min vän. Och tydligen så får jag skylla mig själv för att det var jag som tog beslutet om att det inte kunde bli vi (sa såklart inte att han var för kort!) men jag saknar honom! Han är en fantastisk människa som jag bara önskar all lycka i världen och om saker hade vart annorlunda och om jag hade vart en bättre människa så hade det säkert fortfarande vart vi. Men jag är ingen bra människa, och jag tog beslutet så nu är det som det är. Men en människa som har betytt så mycket som han gjorde och gör sörjer jag och det gör jag varje dag. Jag vill fortfarande umgås med honom och träffa honom, jag vill veta hur han mår och hur det går med allt i hans familj. Jag vill vara hans stöd och jag vill ha honom i min närhet som ett stöd till mig också. Och jag håller fast vid det jag sa sist vi pratade: att om han så inte klarar av att vara min vän förrens om 10-20-30 år så är jag kvar då också. Men jag vill  inte vänta så länge.. Fan vad jag saknar honom. Han är verkligen en fin människa.


Jag vill också vara en fin människa.

Besvikelsen är tyngre än ett jävla berg...

Uppenbarligen så betyder du mer för mig än jag för dig? Och tydligen så har det kommit in nån "roligare" människa i ditt liv nu, eller? Jag fattar inte bara att just Du håller på såhär, du av alla människor som vet hur det känns, speciellt efter att vi pratat om det om och om och om igen.. Hur jävla ledsen och sårad man blir när folk håller på så, just precis så som du gör nu vill säga. Och det är likadant varje gång, du har gjort såhär mot mig förut och jag låter dig göra det. Kanske för att vi är släkt? Kanske för att du är en av dom få människor som har gått igenom nästan exakt samma sjuka grejer som jag har med män? Kanske för att jag är en jävla budala som tror att du älskar mig och ser upp till mig lika mycket som jag älskar och ser upp till dig?
Vi har inte hörts på flera dagar nu, men jag har tänkt på dig varje jävla dag. Och den dagen du hör av dig (för det vet jag ju att du kommer att göra) så hoppas jag att du förstår varför jag känner som jag gör..
Och om du nu läser det här så hoppas jag att du tar åt dig.

För det har jag gjort.

No (wo)man no cry...

Inatt drömde jag om min farfar Igen, typ 3 gången eller nåt nu på väldigt kort tid.. Och innan har jag inte drömt om han alls, inte sen han dog för snart 4 år sen iaf. Jag undrar varför också, om han vill mig nåt eller vadå? Jag kände ju knappt gubben liksom med tanke på att han knappt fanns där innan jag var 13-14 eller nåt. Skit skumt är det och jobbigt som fan. Så Farfarn - om du nu har nåt att säga så få det överstökat så att jag kan börja drömma om annat ist nu.

Idag ska jag träffa A och S efter jobbet och imorron är jag ledig och ska hem till min M. Jag älskar när man har planer och nåt att se fram emot, snacka om att tiden går snabbare och att allt känns lättare då. Sen är det ju så också att mina vänner är bäst i världen och det gör ju också att allt känns så mkt bättre <3
På onsdag skulle jag eg ha jobbat kväll mellan 15-24 men nu ska jag få följa med på en säkerhetskurs i biluthyrning ist så nu får jag åka in till stan och hänga på den med några från mitt jobb och människor från andra stationer. We likes it! Det kanske tom finns några snygga karlar där som man kan flörta lite med? Måste ju börja öva på det nu om jag ska lyckas bli kär det här året ;) hahaha.. Alla på mitt jobb tjatar på mig om detta nu och N hade hört nån låt på radion häromdagen som hon hade tänkt på mig när hon hörde bara för att den handlade om nåt som jag hade skojat om när det gällde kärlek. I love my jobbarkompisar, jag har nog aldrig skojat och haft såhär kul på ett jobb innan :D
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till innan jag somnar på skrivbordet och sen ska jag nog ta och läsa lite i Shantaram innan nästa kund kommer och hämtar bilen.

Ha en fin dag!


"Mumbo jumbo" eller sanning?

Jag var hos ett medium för inte så länge sen, på en gruppseans tillsammans med min faster. Sanningen är att jag verkligen tror på allt som har med sånt att göra och jag är säker på att det finns andar runtom oss hela tiden, alla kanske inte ser/hör dom men jag tror iaf att de ser och hör oss. På gott och ont. Hursomhelst så var vi iaf på den här sessionen och mitt i allt så känner jag att jag tvivlar litegrann och börjar fundera på att alla där kanske känner den här kvinnan. Utom jag och faster då. Men jag bestämmer mig för att tro på det om någon "kommer" till nån av oss... Och in kommer farfar. Jag blev helt paff och när hon berättade saker om honom och allt så bara kände jag att han faktiskt var där. Så himla coolt och verkligen skönt på nåt sätt, för nu känns det som att man verkligen Vet att de man älskar och saknar finns hos en. Är lite besviken för att inte farmor eller mormor kom iom att jag hade mer kontakt med dom, och då speciellt farmor som jag dessutom har massa frågor till.. Funderar på att gå på en privat seans faktiskt, men jag vet inte ändå... Vi får se hur det blir. Men det löser sig väl.

Ser fram emot nästa vecka iaf, så nu sitter jag på jobbet, snackar skit med grabbarna, läser lite och småler för mig själv lite då och då när jag tänker på framtiden. Ska in och kolla resor till Marmaris igen nu tänkte jag, och om det går som jag hoppas så kommer jag att ha en resa bokad innan februari är slut! :D hoppashoppashoppas!

Så jävla kallt!!

2par strumpor, 2par leggings, linne, t-shirt, långärmad tröja, tjock polotröja, klänning, filt och jag Fryser!! Det är ju helt sjukt hur kallt det kan vara i ett jävla land, och jag lyckas glömma det Varje år! :s Känns Inte ok... Fast jag är född och uppvuxen här så är det uppenbarligen jugge-generna som är starkast för jag är inte menad att bo i ett såhär kallt land. Typiskt, jag Måste nog flytta till Turkiet iaf ;) hahahahahah. Insallah!

Imorgon är det jobb mellan 07-14.30 och sen ska jag hem till min bror och hans familj och fira hans födelsedag, underbart mysigt är det när alla samlas. Och fasters små kottar är ju sötare än socker!! Trodde inte att det var möjligt att älska så hårt som man gör när det gäller dom. Det finns ju inget bättre än när Liten ropar att "fatte (faster)" ska komma och leka, elller när hon sjunger pippi långstrump och dansar och sen kommer och pussas och kramas. Eller när min Mini håller upp händerna och vill komma och gosa, eller när hon ska hoppa (vilket innebär att hon "hoppar" med överkroppen bara för att hon inte kan) eller när hon sitter brevid den stora och myser.. Faster-hjärtat smälter när hon får vara med dom!

Nu är det dags att duscha och sen ska jag bädda ner mig och kolla på Lets Dance innan jag sover för natten :)

Sov gott


Tänk att så lite, kan göra så mkt!?!

Fick ett sms igår av Z från Marmaris (just nu i Siirt dock) och blev så himla glad, speciellt med tanke på att jag vet att han verkligen aldrig har pengar på sin tel och att han nu när han hade det valde att skicka ett sms till mig. Fina Z, seni cok özlüyorum <3 Ååååh, jag vill åka NU!!! Har börjat kolla på resor nu, men det verkar inte gå att vi alla åker i 3 veckor så det ser ut som att det bara blir 2 veckor i år igen.. Så typiskt, men man får ju tänka positivt och 2 veckor är ju fortfarande 2 veckor och som det ser ut nu så blir det i augusti. Bara 8 löner kvar isf ;) haha

Har sovit hemma hos mamma och pappa inatt (motorvärmarplats is The Shit) och igår mådde jag verkligen kasst så jag Däckade vid 18-tiden! Har nog inte somnat så tidigt sen jag var bebis, men skönt var det och som en bebis sov jag också. Och idag mår jag mycket bättre, så om den här näsan skulle kunna tänka sig att sluta agera vattenkran så skulle det vara frid och fröjd på den punkten iaf...

Later!

Let the darkness pass and lead me to the sun

Hur mycket mörker ska en människa behöva ta? Hur ok är det att nästan gå ner sig totalt för att kylan är isande och mörkret svartare än det mörkaste hål? När är man "officiellt" deprimerad utan att alla viftar bort det med optimistiska tillrop? Fattar ingenting och är så sjukt jävla less på allt vad höst och vinter heter. Ge mig vår/sommar!
Jag är inte helt pessimistisk dock, nej nej, för jag har ju bestämt mig för att det här året ska bli mitt. Och jag anstränger mig till mitt yttersta för att hålla humör och hopp uppe, men Faaaan va svårt det är. Speciellt nu när det är så svart hela tiden. snön ligger kvar (ev. ska det komma mer också tydligen) och det blir kallare och kallare... Tänk när det fortfarande var varmt ute, när man satt på balkonen och fikade i solen och när det blev lite kvällskyligt så drog man bara på sig en tjockare tröja. När kommer det tillbaka?
Jag saknar solen, värmen, uteserveringar, högklackat som man kan gå i utan att se ut som bambi, leende människor och att ligga i en park med vänner, picknick, en bok och musik.

Jag var på sjukhuset igår kväll med min syster och hennes P för han hade ont i magen och mkt riktigt så behöve han antibiotika så det var bara att köra så snabbt bilen gick till kista och springa in till apoteket.. Och vi hann :D Jag hann tom prata med min fina S och hennes kille som jag sprang på när vi skulle åka hem, Och jag fick lite småragg av en sjukt söt kille (som dock bara glodde och log och inte vågade komma fram, men ändå) haha.. I love kista centrum! ;)
Vi kanske kan glida förbi där om/när jag kommer över på måndag M? ;)

Cause u had a bad day...

4e dagen in  på nya året så har jag min första "deppar-dag", men den har vart lindrig om man jämför med tidigare år (haha) så det är ju ändå ett gott tecken. Och ett litet bevis på att 2010 kommer bli ett Bra år kanske!?! :D Hoppashoppashoppas

Jobbar iaf ensam nu till kl.24 och jag har inte en enda bil att hyra ut mer och jag har gjort allt annat så nu sitter jag bara här och räknar ner tills jag också får gå hem och sussa lite. Men imorron är det iaf en lite mer soft dag för iom att det är afton imorron så stänger vi tidigare och Janet jobbar bara 15.30-22! We likes it!
I morron ska jag hem till Min M också och fika innan jobbet och det ser jag verkligen fram emot, och så har dom ju så mysigt och "hemmigt" i huset nu också hon och K så man vill ju nästan flytta in där själv också ;)

Var inne på msn inatt och då är E inne och börjar skriva.. Vi har inte träffats sen i somras när jag kommit hem från Marmaris och han är ett jävla as som bara vill ligga och dessutom så Vet han att jag inte är intresserad av ett sånt förhållande. Men tro på fan att han är seg på att lära sig det och kommer tillbaka och vill ha "nya chanser", men igår så sa jag (igen) att jag inte kommer att ångra mig och att vi inte kommer ses mer på det sättet. Vi får väl se om han fattar det den här gången. Jävla asshole/dumturk/rikspucko!
Tänk om han bara kunde inse att han beter sig som en idiot?

Jag vill gå på date! Jag har kollat för mycket på film på sista tiden och insett att jag efter 25 år i livet äntligen är redo för ett förhållande, ett Riktigt förhållande när jag inte bara dejtar killar i typ ett år. Jag vill vara lyckligt kär, sådär kär så att man inte hör vad människor pratar om bara för att hjärtat bultar så hårt i kroppen, när varje sekund utan den man är kär i känns som en evighet, när en kram aldrig är hård nog bara för att man inte kan krypa innanför skinnet på varann, när man kan kolla på en människa och få hjärtklappning bara för att man är så lycklig över att den personen har valt att vara med just en själv, när han kommer in i rummet och allt stannar bara för att det känns som en uppenbarelse och när varje andetag man tar är just för den personen...
Åååh, jag vill bli KÄR nu! Jag skiter i om jag blir sårad, bara jag får vara lycklig i 1 minut så uppväger det allt!
Men vad är väl en bal på slottet ;) Nu ska jag jobba vidare.
Suss gott

Stressigt värre...

Sista dagen i "kuren" och det firar vi tudligen (hihihihi, du fattar M) med 42 bil in och nästan inga parkeringsplatser.. Kul kul kul! Not! Har suttit och stressat upp mig över det nu sen jag började idag kl.13.30, och även när jag hade typ 14 bilar som kom in samtidigt och fick springa som en galning för att hinna parkera dom så att alla fick plats på väntande.... men som tur är så slutar jag kl.22 så det är inte så många timmar kvar att stressa/bli stressad på och imorron sitter jag på kontoret igen. That we like!

Nya året har iaf börjat bra! Jag gillart skarpt och tycker faktiskt att det ska bli riktigt spännande att se vad året kommer med, man har ju lite förhoppningar om saker, och i år har jag så många förhoppningar och önskningar av livet. Jag ska göra mitt bästa för att vara en bra människa så kanske de infrias? För det kanske är så att jag inte har vart/är en tillräckligt bra medmänniska och att det är därför man sitter här nu? Isf så ska här ändras på det! Vi får se om jag kanske har turen att bli lite bönhörd i år :)

Jag hade över S igår en sväng igår och vi pratade lite (som alltid) om Marmaris, och fy faan vad jag längtar dit!!!!
Sol, värme, hav, eftermiddags-sovning, middagar ute, drinkar, party, turkar, jag saknar Allt! I år är jag dock nästan lite nervös för att åka dit eftersom dom har tagit bort nattlivet längs med stranden, det kommer ju kännas jättekonstigt. Och så sorgligt! Aldrig mer beach club eller Seaside! Och hur ska det bli på barstreet när Ännu mer turister och turrar ska dit och trängas? Kommer ju bli väldigt trångt iaf det är ju säkert...
Men det blir säkert bra ändå och jag och S brukar ha kul vart vi än hamnar när vi är där, tom när vi blir medlurade på jeepsafari mitt i natten med O och TM.. hahaha....
Snart så kommer vi iaf att boka resan hoppas jag och sen kommer tiden gå fortare, för så fort man har resan bokad så Vet man att man är på väg och då känns det lugnt att få vänta i några månader. :)

Nu ska jag ut och parkera nästa bil.
Hoppas ni har en bra kväll!

Dobro večer/Iyi aksamlar


Första dagen på mitt nya liv!

Äntligen är 2010 här! Ett nytt decenium med nya möjligheter och nya dörrar att öppna. Och dagen började fantastiskt med solsken... Jag Älskar redan 2010. Sen har jag ju turen att få jobba bara 5timmar idag och jag jobbar ju med sötaste T också. Han är verkligen en superfin kille och han är så himla go, snällare får man leta efter :)

Nyår var mysigt och jag fick fira med de vänner som betyder mest för mig (jag ringde min brorsa i turkiet också, som jag älskar han) så jag är tacksam, och det vart ett lugnt och skönt nyår. Men jag hade inte velat gå på fest eller nåt heller så det var verkligen lyckat. Jag vill faktiskt passa på att kasta in en kärleksförklaring till min själsfrände också iom att jag vet att hon läser.
M- Älskar dig och du betyder mest i världen för mig, det finns ingen som känner mig som du och jag hoppas att du vet det. Det finns inget som gör mig gladare än att se dig glad och det finns inget som gör mig ledsnare än att se dig ledsen: Du är underbar och jag är så tacksam över att ha en vän som du i mitt liv, för när jag når botten och marken rämmar under mig så är det alltid du som plockar upp spillorna. Tack för att du finns och tack för att du är du.


Idag ska jag och S åka till stan och gå på bio på Sergel, vi ska se Avatar i 3D och det ska bli sjukt kul. Dels för att jag vill se filmen, men också för att jag är så nyfiken på att se om filmen är så bra som alla grabbar på jobbet tjatar om ;)
Hoppas att ert nya år känns lika bra som mitt, och jag önskar alla ett fanstastiskt 2010 med lycka, hälsa, kärlek och familj!

RSS 2.0