träningsvärk (?) i ryggen är inte ok

Igår träffade jag min gamla jobbarkompis E och satt och skvallrade och snackade om himmel och jord under dagen, på kvällen sen så åkte jag och hämtade upp killen som var en av mina bästa vänner under högstadiet/gymnasiet och vi käkade middag och hängde resten av kvällen och spelade tv-spel. Tekken 5 turnering hemma hos mig. Hahaha, vi satt och gapade, skrek, kastade kuddar, psykade varann, gav varandra mördarblickar och skrattade ihjäl oss under tiden hela kvällen. Jag vann flest ggr (vilket han "lät" mig göra.. sa nån bullshit?) och efter att ha spelat hemma hos mig sen 19.30 så åkte vi vidare till Plupp och hennes sambo och spelade vidare hos dem. Jag spelade tv-spel i typ 7 timmar och måste ha suttit och spänt mig som fan för nu har jag så sjukt ont i ryggen idag så att jag inte vet vad jag heter.. Haha. Otränad much?! ;)
Idag har jag dock tagit det lite lugnare, var med syster och smaskis på dagen och sen på eftermiddagen så körde jag pluppen till löwet så att hon fick lite läkarhjälp innan det var dags för oss att träffa S. Vi käkade ihop, spelade lite tekken och sen åkte vi till stan och satte oss för att fika och kolla lite på folk (de, jag kollade mest på bilar) och sen åkte S hem till föräldrarna och jag och pluppen drog hem till henne och lirade lite mer tekken 6 med hennes sambo. Det är så sjukt kul med tv-spel och nu när jag inte har spelat på så länge så Älskar jag det! Tur att jag vet at det går över snabbt igen för ryggen skulle nog inte palla med mer spelande :D

Blev bjuden på kräftskiva imorron ute i Almunge hos Plupp och S´s familj så imorron eftermiddag drar jag dit och äter och sen åker jag till arlanda och hämtar hem min kusse! Så sjukt nice att hon är hemma igen snart. I love my cuz <3

Fyller år nästa vecka på lördag så då blir det mys hos familjen och ett firande där så alla slipper bråka om parkering och sen på kvällen så blir det en ev utgång på trädgården med några kompisar. Ska nog tom slå på stort och ta mig några Captain Morgan med cola eftersom S har erbjudit sig att köra så det lär ju bli kul.. Är så sjukt sugen på att gå ut och dansa nu igen så imorron blir det jag och dammsugarn som tar oss en svängom innan det är dags att åka på kräftkalaset.


I love to move it move it!

mah wifey is home <3

Jag har saknat. Jag har vart arg. Jag har vart ledsen. Jag har vart totalt uppriven. Jag har ifrågasatt. Jag har ältat. Jag har vart allt man kan tänkas vara och så ser jag henne och allt är som bortblåst. Det är Min S. Jag blev helt chockad idag när hon och pluppen överraskade mig med att hon var hemma (haha pluppen hade blivit överraskad hon med). Allt jag kännt innan var som bortblåst och jag bara stod och gapade. Jag har ändå funderat på det till och från, eller ja vem försöker jag lura? Jag har tänkt på det mest hela tiden och gått igenom saker och ting i mitt huvud ett antal ggr och vart lite smånervös inför att träffa henne igen.. Men bara det faktum att hon är i sverige och valde att inte bara träffa sin riktiga familj utan faktiskt Verkligen Ville träffa mig också betydde enormt mkt och jag insåg att hon faktiskt BRYR sig lika mkt som mig.. Vi har olika sätt att se saker, vi sa dumma saker till varann och vi båda ångrar en del saker. Men hon är fortfarande min S och hon kommer alltid att vara det. Hon bevisade idag att hon ser mig som familj lika mkt som jag sett henne som min familj och det gjorde mitt hjärta lite lyckligare.
Jag älskar min S, min vän, min syster, min valda familjemedlem. Min vänskapskrets är komplett igen <3

Jag <3 min S


Dagen har med andra ord vart underbar. Jag har vart på IKEA med mamma, syster och smaskis, jag har träffat pluppen och S, jag har fått träffa min M och senare på kvällen kom N över också. Mysdag till max!
Dock så har jag mens just nu och det känns som att alla känslor ligger utanpå kroppen.. Jag saknar Nån. Jag saknar att ha nån som kliar mig på ryggen, som biter mig i axeln eller nyper mig i armen för att jävlas, nån som ligger brevid mig i sängen och kramas, nån som viskar saker i mitt hår precis när jag håller på att somna så att jag knappt vet om det händer eller om jag drömmer och jag saknar nån att bara vara nära. Jag är fortfarande Dödsjävla rädd för att bli kär i nån, för att bli sårad och lämnad i en trasig hög och att knappt veta varken in eller ut. Men jag känner mig så redo för att chansa. Jag har redan vart med om det värsta som kunde hända när "han" gifte sig, och jag vet inte om nåt annat kommer kunna toppa det i kärleksväg. Jag överlevde det, så jag kan överleva allt. Jag vill prova igen. Jag vill verkligen bli kär. Att hoppa till när telefonen plingar för att det kan vara han som smsar eller ringer, känna pirret i magen när man ser honom och att få göra planer tillsammans. Jag vill vara en del av nåt och inte vara allas bihang. Jag är så fruktansvärt rädd för att alltid vara ensam och den alla alltid "tycker synd om" för att man inte hittat nån att dela livet med.. Visst, jag har folk i min omgivning som älskar mig och som jag älskar tillbaka, och jag tror eg inte att de ser mig som nåt misslyckande eller bihang. Men det är eg inte vad de tycker som räknas, för jag känner mig så och det kan vara tillräckligt illa. Om inte värre...
Jag ska erkänna en sak som ett ex till mig sa en gång.. Jag har aldrig någonsin sagt det här till en levande själ och jag vet egentligen inte varför jag skäms så för att säga det eller varför jag aldrig gjort det. Jag har burit det inom mig sen vi dejtade och jag har tänkt på det i stort sett varje dag sen dess men jag har som aldrig förmått mig till att få det ur mig för att jag är så jävla rädd. Och jag skäms som en idiot.
" Jeanette. Att du ens kunde tro att jag var intresserad av dig på riktigt och att du ens kan tro att en man nånsin kommer att bli det är ett jävla skämt. Kolla dig själv i spegeln- vem Fan vill vara med nån som du? Du är för fan fet och ful, och att ens tro att du har nåt att komma med i huvudet är för fan sjukt. Du är ett skämt Jeanette, inse det nu för du kommer aldrig att hitta nån som vill ha dig ändå."
Jag vet att han var en idiot, jag vet att han var ett jävla as, jag vet att han sa sånt för att jag hade nåt att komma med på riktigt när jag konfornterade honom om hans beteende och jag vet att jag har nåt att komma med i huvudet iaf. Men vad jag även vet är att jag är tjock och ful på utsidan och ju mer jag tänker på det desto sämre mår jag.. Jag är inte ute efter att folk ska tycka synd om mig eller att egoboosta mig. Jag ville bara få ut skiten för att på så sätt kanske få det ur mitt system och att försöka komma över det. Jag hoppas på det iaf, för from nu så ska saker hända och jag ska överbevisa det jävla aset. Jag ska fixa vikten och jag ska visa han vem som är den fula av oss på riktigt, även om jag vet att jag aldrig mer ser han eller att han ser mig. Jag ska sluta ha hans ord som ett mantra och jag ska skita i vad han och många tycker och tänker om mig. Från och med idag ska jag och mitt mensjävla pms-humör gå uppåt. Orkar inte gå runt och trycka ner mig sjävl mer, härifrån ska jag bara klättra uppåt!

Uppiggande inlägg btw.. Hahaha.. smällar man får ta när folk (aka jag) har pms dock. Som vanligt ;)

going olaglig och charmig på stan

Sådär ja, ny vecka som endast inneburit en hel timma (!!!) på jobbet. Fyfan! Var hemma hos syster i söndags och tog på mig ansvaret att natta min lilla smaskaroo så att hon skulle få vila upp sig eftersom hon var så trött, så jag gick ner och matade och vaggade och så känner jag hur nåt knäpper till i axeln. Tack och bock och hej och välkommen inflammation! Kunde knappt röra armen den kvällen och sov inte ett skit natten till måndagen, men jobba skulle jag. Sagt och gjort- åkte till jobbet med galen smärta och ville skrika på varenda jävla bilist (ok, gjorde kanske det också samtidigt som jag skrämde skiten ur mina grabbar som åkte med mig), men insåg efter en timma att jag inte hade mkt där att göra så jag åkte hem. Efter att min supervisor tjatat på mig om det ett tag.. Gjorde så satans ont att jag grät och nästan ville spy, har seriöst inte haft såå ont nånsin innan. Nu börjar det dock bli bra, men tog bort morgondagen också för att kunna vila upp mig denna vecka och sen förhoppningsvis slippa sjuka mig fler ggr.. Hoppas iaf!

Anyway. Lördagen var iaf Jättekul! Började med att min M kom över med sambo och fikade med mig och min barndomsvän AG som var hos mig. M´s sambo åkte sen hem och vi tjejer forsatte snacka och fnissa och sen gick jag och M igenom min garderob så att hon fick låna lite klädur, vi fixade oss tillsammans och drack goda drinkar (alkofritt för Janet) och hade det allmänt mysigt. Precis som förr i tiden faktiskt :) Sen åkte vi mot Vallentuna och går galna underbara A´s fösseledag där vi åt massa god mat och umgicks och skrattade. Planen var sen att gå ut med två andra tjejer som tyvärr skippade krogen men hängde med på vägen in iaf. Och där serrni gjorde jag nåt helt galet! Jag stal en affisch! :O Hahaha, trodde seriöst att de skulle kissa i brallan litegrann de två tjejerna för de vart så nervösa att det nästan smittade av sig, men vi hade skitkul och tillslut så vågade de bära den iaf. Haha så goa tjejer :)
M, A och jag hamnade iaf på Golden Hits sen och dansade och spexade tills stängning för att sen ta en taxi hem till A och därifrån tog jag och M bilen hem till mig där vi däckade för den dagen. Hade verkligen en galet kul dag och jag hoppas att vi kan göra om nåt liknanade igen, om inte annat så hoppas jag verkligen att vår kryssning med P också blir av. En myshelg tillsammans bara vi <3
Har inget kort på mig och A, men snodde en liten på mig och min M helt lagligt från hennes blogg. Tack hjärtat! ;)


Resten av den här veckan blir det iaf till att ta det lugnt och försöka vila armen så gott det går så att den inte pajjar mer, ska träffa min Märtis imorron och på fredag ska jag träffa en gammal jobbarkompis på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag träffa en gammal killkompis som jag sprang på idag efter flera år. Längtar som tusan :) Och bäst av allt: På söndag kommer min Kusse hem!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3 Har saknat henne så sjuuukt mkt och längtar verkligen tills hon kommer hem!

Jag och kussen i vintras på nåt av våra "uppdrag".. Hahaha! Kärlek <3


jag är kääär!

I en liten valp på 4 veckor (på lördag) som genast fann sig tillrätta hos mig och sov i mitt knä under hela tiden vi var hos vår jobbarkompis och som ist för att bus-bitas när man stoppar fingret i munnen slickade och "pussades" ist. Jag som inte är nån jättetokig hundmänniska eg trodde inte att jag skulle kunna fastna såhär, men om jag inte var så städmanisk, hade ett bra jobb med andra tider och en sambo som kunde hjälpa till så skulle jag seriöst fundera på att köpa denna lilla schäfervalp. Sötaste i världen <3
Men nu blir det ingen valp så nu sitter jag på jobbet och ska gå in på HM ist och kolla om de kanske har nåt kul att komma med ;) Har bestämt mig för att inte träffa Mr.Berger idag för jag är alldeles för trött för det så idag efter jobbet blir det direkt hem, duscha och sen sova för nu har jag verkligen inte sovit mkt så inatt borde det gå bättre kan man ju tycka (hoppas). Imorron hoppas jag dock på att kanske åka ut och se hur han bor på kvällen när jag städat klart och fått i ordning hemma om jag orkar..
Kom på en sak. Vart fan kommer alla killar ifrån eg? På sista tiden så har de verkligen börjat ploppa upp till både höger och vänster och jag fattar inte varför? Speciellt de som faktist har flickvän/sambo eller är gifta, låt mig va! Ofta att jag bara ska få massa slem som vill ha mig? Tack för den televerket.... Ville bara spy ut det. Så nu är jag happy igen.

Jag längtar fortfarande galet mkt till i helgen och jag längtar tills på lördag när jag ska åka och handla hem saker, göra drinkar (alkoholfria till janet) och bara mysa med min M innan vi åker hem till A. Längtar efter att få dansa också, känns inte som att jag har vart ute på evigheter. Helgen kommer att bli grym!
Ha en torsdag!

snart är jag ledig i tre dagar!

Wohooo, har bara imorron kvar och sen är jag ledig i hela tre dagar! Tog ut en kompdag på fredag eftersom jag har så mkt timmar som ligger och skulle behöva handla och städa innan min M kommer på lördagoch ska sussa kvar hos mig. Ska fixa "hotell-frukost" på söndag till oss <3

Imorron innan jobbet ska jag och N åka till vår kollega J och gosa med hans små små små hundvalpar, jag ska gosa sönder varenda lilla puppy litegranna. Sen åker jag ev och träffar syster och smaskis och sen blir det jobb till kl.tolv på natten.. Efter det ska jag kanske ut på dumheter med Mr.Berger och om vi inte kan ses imorron så kommer vi ses på fredag. Damn it vad jag ser fram emot det, älska att få göra dumheter på nattetid :)

Men ja, nu ska jag under mina sista femton minuter hänga med min U och snacka lite skit för det är vårt sista pass innan hon har semester. Nattinatti.

sömnsvårigheter much?!?!!!

Har legat i sängen sen strax efter tolv, stängde av både tv och musiken på datorn vid ett och sen dess har jag legat och försökt sova. Nu ger jag fan upp, nu åker både dator och tv på igen och sen får det gå som det går. Tur jag jobbar med U imorron för hon kan ta det och hon är schysst.. Men risken är att man somnar vid disken och sover förbi kunderna som kommer. Är så brutalt less på att inte kunna sova så jag blir knasig, enda ggn jag verkligen sover är när klockan ringer på morgonen (såklart).. Men aja, ville bara klaga av mig lite. Nu ska jag gå och duscha och hoppas på att jag inte väcker hela hyreshuset och sen ska jag se om duschen har samma sövande inverkan som den brukar ha annars. Desperate times people, nu gör jag vad som helst!


Hyfsat stor risk att jag ser ut såhär imorron på jobbet "/
Bild  lånad från Google- tack för lånet!

grattis fasters stora kärlek på 4 årsdagen <3

Idag fyllde min äldsta brorsdotter fyra år så innan jobbet var jag där och åt lunch och fikade lite. Hade köpt nån form av pärl-pyssel med Hello Kitty och det var en hit! Direkt när hon fick det så åkte det fram och skulle pysslas med :) Sen kom alla andra i tjocka släkten och skulle ha kalas och då fick hon en Prinsessklänning av farmor och farfar (mami och papi med andra ord), den åkte på direkt den med och sen kom den nog aldrig av. Fasters going. Så mysigt att träffa mina småtjejer, smaskis, min kusins sötnos till dotter och alla andra i släkten så det tog emot att åka till jobbet.. Speciellt när Engla kramas och ska säga hejdå (fast hon inte ville att jag skulle åka) och säger: "tack faster för den fina presenten, jag älskar dig". Fasters kärlek! <3


Såhär fin var hon i sin nya prinsessklänning och tillhörande krona :)


På jobbet gick det iaf som en dans, det började med att jag nästan bråkade med en kund så jag kastade fram chefen ist och lät han bråka ;) Efter det så gick det dock hur bra som helst även om det var galet mkt hela dagen och vi inte hann med att fakturera. Jag och U är ett riktigt dreamteam och hon är störtskön att jobba med så det känns inte alls lika jobbigt att gå dit när jag vet att det är henne jag ska jobba med. Ska jobba med henne på onsdag också och sen är det bara två arbetspass kvar innan jag ska ut med mina tjejer och dansa :D Ser fram emot helgen så sjukt mkt!

Har sökt en ny lägenhet nu också och idag fick jag hem papper på att jag är nr.7 så nu hoppas jag verkligen att jag får den! Snälla håll alla tummar är ni snälla.. Skulle vara så sjukt skönt om jag fick den, då har jag 30 sekunder till ICA, 1 minut till tåget och bäst av allt: den ligger bara en trappa upp så släkten kan inte skylla på lathet när jag vill ha besök ;) Då kan tom syster komma med smaskis och nästa bebis som ska komma i jan/feb utan att behöva släpa barnvagn tre trappor, pappa kan komma utan att få ont i knän och fötter och det är mkt bättre tillgång till parkeringsplatser. Dessutom så vore det helt sjukt skönt att kunna storhandla utan att behöva bära femtioelva kassar uppför hundra (jaja, tre våningar men mina trappor känns som hundra!) trappor. Hoppashoppashoppas!

Oj vad jag hoppar mellan saker.. Men ja, det finns en hel del i huvudet just nu. Fick ett mail idag på fb av en gammal klasskompis som börjat ragga på mig från ingenstans och först så läste jag det och fick lite ångest, men sen kommer vår kuren-kille och hade högläsning. Jag DOG av skratt!!! Hahahaha, vi skrattade så vi inte fick luft och eftersom han vet vem det är (japp M, det är han du tänker på också, du ska få läsa på lördag för du kommer också dö) så blev det hela Ännu roligare.. Jag fattar dock inte vilken sten han krupit upp från och varför han håller på på fb, men ahja. Kul var/är det iaf :D
Imorron blir det storstädning och tvättstuga och sen kommer kanske plupp, min turrebulgar och min "nya" jugge över och dricker lite kaffe med mig. Älska ledighet!
Ja nä men nu ska jag bädda ner mig och kolla på Jerry Springer innan det är dags att sova, låg och snackade med en snubbe från turkiet fram till fyra imorse och sen kunde jag inte somna så jag är hyfsat trött nu. Nattinatti!


Jag saknar min vän, min syster, min själ. Jag saknar det vi var och det vi hade och varje dag kämpar jag emot tårarna för att det gör mig så ont att det har blivit såhär. Jag vill verkligen bara ditt bästa och kommer alltid att göra det och jag ber till gud att det kommer bli bra igen, att det ska bli som förut när jag alltid visste att du fanns där. När du var ett samtal bort och när inget kunde komma mellan oss.. Jag saknar dig mer och mer för varje dag som går och det känns som att jag har ett stort hål i hjärtat som ingen kan laga. Det sas hårda ord och jag vet att vi båda sa saker som vi kanske ångrar, jag hoppas iaf att det är så för oss båda, för gudarna ska veta att jag ångrar massor. Jag älskar dig.

jag blir fan tokig!

Åååååh jag vill hem NU! Har jobbat i knappa två timmar och har bråkat med kunder sen jag klev innanför dörren, är det inte att de inte fått barnstolar som de "bokat" så är det nåt annat.. Fått en kärringjävel som klagat på färgen på bilen!? Och fått skäll av en dum jävel som inte ens bokat och inte fattar att vi är fullbokade!

IDIOTER!!!

"Bara" sex timmar kvar.. Fyfan vad jag vill hem!

fan-fuckin-tastic!

Det som i stort sett Aldrig Nånsin händer- har hänt! Min bärbara dator är lagad!!! <3 Jag pajade ju nånting inne i skärmen och det brukar inte gå att laga, men jodå, pappas kompis som har datoraffär råkade ha en likadan skärn liggandes för att det kan vara "bra att ha" eftersom själva datorn hade pajat för honom. Så ja han bytte delarna i min mot delarna i den skärmen och nu är min dator hemma hos mig igen. Underbart. Underbaraste finaste papi som hjälpte mig och tog med sig min dator <3
Sen har vi ju då min tv i sovrummet som jag inte vågar använda för att den håller på att paja och som jag skulle köpa ny. No more köpa ny tv för mig för nu ska jag få min jobbarkompis platt-tv på 32 tum som han ändå inte använder eller vill ha pengar för (men det ska han få ändå faktiskt), finafinafina C <3
Tänk vilken tur i oturen man kan ha ibland :) Janet blev väry häppi.
Men ja, nog om det då.. Idag har jag haft min lediga dag för denna vecka och den spenderade jag först på stinsen med syster, bror och syskonbarn och sen åkte vi hem till mamma och pappa och fikade och busade runt där. Efter det åkte jag med syster och prinsen hem och åt middag med dem och sen åkte jag vidare till Akalla till min M och fikade och mös till hennes sambo kom hem. Då blev det till att titta på hans nya fina bil och sen kollade vi på film. Fredagsmys på Hög nivå idag. Underbart!

Däremot så insåg jag idag hur mkt jag verkligen behöver byta jobb för jag kan inte jobba såna här tider längre, jag hinner verkligen inte träffa min familj. Hade inte sett mina bustjejer på nästan två veckor och resten på säkert en vecka. Det är mkt med tanke på att vi annars brukar hinna ses hyfsat ofta ändå och är såpass sammansvetsade. Men nu är jag back on track med datorn så nu ska här jobbsökas som aldrig förr! Natt eller dagpass ska det vara, annars skippar jag det. Keep ur fingers crossed ;)
I övrigt så händer det inte så mkt i helgen, ska jobba hela helgen faktist så det enda roliga som händer under denna helg är att jag ska få fika med mina fina tjejer A och P samt P´s två små guldgruvor till barn. Sockersöta är de hennes små prinsessor <3
Nu ska jag nog försöka sova så jag orkar med imorron, men jag blev så glad åt att datorn är tillbaks så jag var tvungen att slänga in ett inlägg ;)


Såhär glad är jag över att min lilla dator är hemma igen :D haha

im forever keeping my angel..

Jaha, så har man pajat datorn och tv´n i sovrummet håller på att lägga av.. Oh the joy! Så jävla sugigt och jag mår fan fysiskt dåligt av att veta hur mkt pengar det kommer kosta att behöva köpa nytt av båda två. CRAP!
Men ja, förutom det så är det väl bra. Jag jobbar och det känns bättre igen och jag räknar mer eller mindre ner dagarna tills kussen kommer hem för nu saknar jag henne Jättemkt. Har laddat ner skype nu på iphonen så vi pratade häromdagen och då fick jag iaf prata lite med henne och höra hur hon har det..
Jag är dock lite less på att det händer så lite kul i mitt liv, jag vill att det ska komma nåt kul i min väg som jag verkligen inte hade väntat mig och jag längtar så mkt tills nästa helg när jag ska ut med min A och M och A´s kompisar och fira hennes födelsedag. Då blir det dans och mingel och det är sånt jag behöver tror jag. Var på medis i lördags med M+ sambo och A+ sambo och det var verkligen en av de mysigaste kvällarna på länge och mina tjejer är så fina med sina sambos och jag är verkligen överlycklig att de hittat så fina killar <3
Kom dock på att jag verkligen är 5e hjulet så nu börjar det bli dags att sluta upp med alla småflörtar till höger och vänster och att sluta ha hjärtat hos en dumturre i Marmaris så nu ska jag bara träffa killar som jag faktiskt tror att det kan bli nåt med ;) Good luck chuck!

Jaa, nä men jag har väl inte så mkt kul att komma med just nu som sagt. Vi får se om jag hittar på nåt kul i helgen eller så. Man kan ju alltid hoppas! :D


sjuk. frisk. sjuk. frisk. sjuk. frisk...

Så har det vart Hela året och Hela förra året känns det som, är gode trött på att ligga hemma sjuk med feber och förkylnng var och varannan dag. Men ja, sen i tisdags har jag legat hemma på soffan eller i sängen, var uppe på ica maxi idag en snabbis med mamma och morfar och kom nyss hem Helt trasig. Känns som att jag sprungit sthms- maran eller nåt liknande (ok, kanske inte för om jag skulle springa den hade jag bokstavligen dött efter några meter men ni fattar poängen).. Så nu ligger jag i soffan igen och ska stanna här tills imorron när jag ska ut på olika saker. Ska ha babyshower för systers kompis, ska träffas och fika med min "nya jugge" (bara hon och jag som inte är i juggan just nu av alla juggar i märsta typ) och sen ska jag hem till min M och hennes sambo och fika och gratta sambon till körkortet! Jag blev så glad för hans skull, det är verkligen Hemskt att ta körkort!  Men grattis M´s sambo till kortet, så duktig så :D

Förutom att jag har kollat på femtioelva filmer och läst ut två böcker sen i tisdags så har jag hunnit tänka en massa också och insett att jag längtar utomlands. På riktigt. Ingen sån semester som det blev i Marmaris i år med konflikter varje dag, delade meningar om allt och att jag faktiskt knappt gjorde det jag ville.
Jag åkte till Marmaris för Främst ett syfte och det var att träffa S. Det gjorde jag och det var inte alls som jag trott, men förutom det så åkte jag till marmaris för att hänga på barstreet varje kväll. Jag ville gå till Mango, Joy, Beach club, B52 och bara dansa varje kväll, att få ta in musiken och bara leva ut och ja. Dansa.
Av 14 dagar var jag på barstreet fem ggr, två ggr hann jag dessutom bara vara där i ca.1-1,5 timmar. Det räcker inte för mig och jag ångrar att jag lät det gå så... Jag ångrar att jag la pengar på den resan för det enda den gjorde var att förstöra en vänskap som jag aldrig trodde (eller ville) skulle kunna förstöras. Jag är verkligen besviken för hur det blev, jag mår verkligen dåligt av vad som blev sagt, vad jag fick se och vad jag fick höra. Jag blev ledsen över att bli bortvald och över att jag inte verkar värd jackshit. Jag mår skitdåligt över vad jag fick sagt till mig- ord som kändes mer än en knytnävsslag i magen och ord som jag aldrig kommer glömma. Ord som fick mig att ifrågasätta vem jag är och varför jag ens existerar. Jag ångrar att jag la mig i, även om det är för att jag mådde dåligt över att se hur min vän, min syster, blev behandlad.
Jag borde ha hållt käften, hållt god min. Och på kvällarna borde jag ha gått till barstreet själv. Men men.. Lätt att vara efterklok när saker redan är skit.
Jag ska dock försöka komma iväg på en all inclusive sista minuten efter att vi vart i usa om semesterdagarna räcker och om jag bara har råd, men pengar borde inte vara problemet...

Nu ska jag göra mat (första ggn sen i helgen, hejja Janet) och sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på film igen. Vi hörs!


att vara ansvarig för sin egen lycka

Jag har fått feber, halsont och ont i örat. Så less på att vara sjuk, men den här ggn har jag proppat i mig värktabletter och tvingat mig själv att jobba iaf, och faktiskt- det har funkat ganska bra ändå. Har haft sjukt kul på jobbet både lördag och söndag och i lördags efter jobbet åkte jag och min M hem till A och hade en supermysig eftermiddag och kväll med god mat occh fika. Sötaste A och M, sååå synd bara att vår P inte kunde vara med oss denna gång <3
Igår efter jobbet åkte jag dock till affären och sen direkt hem till soffan där jag däckade kl.20 och förflyttade mig till sängen för att sen däcka igen och vakna idag vid 10. Jag kommer att stanna på soffan idag igen så jag orkar med en fyradagars vecka med stress på jobbet, men jag har iaf hittat tillbaka till glädjen för stället litegrann som sagt så nu går det lite lättare att gå dit iaf. Har dessutom luskat lite från en kompis på Hertz om en av hans kollegor så vi får se, har byggt broar lite halvt i helgen och jag tror minsann att det gett resultat ;) Time will tell, men vafan- Ingen minns en fegis!

Nu har alla (utom M, A och P) åkt på semester och jag saknar dem redan, mina juggar ska vara borta i över en och två månader och min Plupp är borta i en vecka. Inte länge förvisso och jag unnar henne speciellt den här semestern men jag saknar ihjäl mig redan! Hon åkte i lördags och jag har velat prata med henne hela tiden sen dess, likadant med kussen och lill-juggen.. Men jag hoppas att alla har en underbar semester och att de njuter och får minnen för livet och massa kul att berätta om när de kommer hem.
Längtar tills alla har kommit hem igen för i augusti ska jag vara husvakt åt mami och papi i tre veckor när de åker till USA och det innebär en ny och stor altan med hammock och en gasolgrill som ska invigas, det ska partas och åkas på miniweekend, det ska åkas på kryssning och det ska hängas på Trädgården. Jag längtar så sjukt mkt!
Efter allt detta så blir det en USA resa med shopping och familjemys och ja, jag längtar såklart till det med. Nu hoppas jag bara på jobbet/jobben jag har sökt också så kommer allt bli så bra så bra så, saker börjar ordna upp sig :D


På kryssning med jobbet 28-29/5-2011



tröttmössa much??

Vaknade imorse efter ca.1,5 timmars väldigt orolig sömn.. Hatar verkligen att jobba morgonpass och det första passet är dessutom alltid det värsta, men on the good side: imorron och på söndag börjar jag 07 ist för 06 och det gör Stor skillnad! Har dessutom lyckats byta bort de 4 morgonpass jag skulle ha haft på rad om två veckor så nu slipper jag iaf oroa mig på ett litet tag efter den här helgen. Jag vet verkligen inte varför jag hatar att jobba morgon så mkt, men när kl. står på 04.30 och det är dags att gå upp så tar det emot och ångesten är Enorm. Nä, jag håller på och söker nya jobb nu så förhoppningsvis kan jag börja jobba nätter snart :)

Nu ska jag surfa runt lite på nätet här i skamkuren och ta emot lite bilar, sen blir det kontorspass till kl.15. Ha en toppen fredag!

RSS 2.0