"You´re like my own personal brand of heroin"- Edward cullen

"I am someone who is looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love"- Carrie Bradshaw

Ikväll känner jag mig ensam och inte på topp. Var på "terapi" idag på gullmars och fan vad det svider, grät när hon frågade saker, när jag fyllde i formulär och  när hon lyckades fråga saker som var spot on och som jag aldrig erkänt för någon annan innan. Saker som jag knappt erkänt för mig själv innan. Jag kände mig så jävla trasig när jag var klar, utmattad, trött, ledsen, sorgsen och ensam. Mamma var med mig och det var jätteskönt på ett sätt, men jag tycker så synd om henne samtidigt, det här är inte direkt den dottern jag velat vara till henne och pappa. Jag önskar att så mkt som hänt hade kunnats göra ogjort, att saker som skett kanske inte fastat så hos mig och att jag hade tänkt annorlunda på saker. Men jag hoppas att den här terapin är en bra sak och att den faktiskt funkar så att jag kanske kommer ur det bättre och starkare för det hårdaste var nog att inse att jag inte är så stark som jag trodde och att en människa jag inte ens känner har lyckats tränga igenom mitt skal på bara två möten. Jag känner mig tömd, men jag hoppas på det bästa.. Känner ett sjukt starkt behov av närhet idag, nu ikväll hade jag fan kunnat offra mkt bara för att ha nån som ligger brevid mig och håller om mig och säger att allt ska bli bra och att jag inte är ensam. Jag vet att jag har familj och vänner som älskar mig, men jag vill ha mer. Jag vill också hitta nån att leva med, känna trygghet med, se en framtid med och bilda familj med. Jag vill inte sluta ensam i en hyresrätt utan nån som håller min hand när det är jobbigt, utan någon att ringa till när jag är glad eller ledsen eller någon som ringer till mig bara för att få höra min röst.. Fy satan vad idag gör ont! Har raderat numret till dumfan i turkiet, nästa steg är att ta bort han på fb och att radera alla bilder för att slippa bli påmind men jag har inte orkat det än. Fyfan att en människa kan ha den effekten på en, att orden en person säger kan fastna så och att ens första möte sitter så inpräntat att det lika gärna skulle kunna ha inträffat för bara 5 minuter sen. Jag kan tom känna hans doft ibland när jag är ensam bara för att jag känner den så väl, om jag var duktig på att rita så skulle jag kunna göra en perfekt och utförlig skiss av hans kropp, av födelsemärket han har på ryggen, ärret på benet, hårstråt som växer helt ensamt på höger sida av magen. Jag mår illa, jag kan inte sluta gråta och jag har seriöst Ont i hjärtat. Kära kära kära Gud, Karma, Ödet- allt som finns: snälla gör så att jag får han ur mitt system, låt mig få hitta nån som jag faktiskt kan bli lycklig med ist



Fan va patetisk jag är.


gypsy queen

Åkte med Vu och O och spelade biljard på söderhallen igår efter jobbet, det är ju så jävla kul! Har inte insett innan att jag faktiskt tycker att det är skitkul med biljard, men sen att faktist Göra nåt överhuvudtaget betyder mkt för mig och vi hade faktiskt skitkul. Efter biljarden så åkte vi till Rissne och drack kaffe på donken och sen skjutsade vi O hem till Husby och Vu skjutsade mig till min bil som jag lämnat i Väsby innan hon åkte "hem" (till killen). Åh jag önskar att jag fick göra saker Varje dag! Önskar att jag hade pengar till att bara hitta på massa skoj hela tiden!
Iaf. Kunde inte sova när jag väl kom hem så jag rev igenom hela garderoben och smyckeslådorna så nu är min outfit inför halloween fixad, ska bara hem till mami och papi och hämta en sjal och så ska jag köpa pärlor till håret och en tygbit. Sen är jag all set, det blev faktiskt jävligt bra också! Visst, jag ser hyfsat stor ut med tanke på hur kjolen är, men fact of the matter är att ja, jag är hyfsat stor. Jag ska bara ha så jävla kul och dansa tills fötterna knappt ens känns längre, för bästa av allt med att vara zigenarspåtant- jag kan ha ASSKÖNA skor! Loves it!
Ser verkligen fram emot helgen skitmkt- Tack R att du bjöd mig och för att jag får sussa kvar... Ler...

Jahapp. Är på jobbet iaf som vanligt, ska sova hos mami och papi idag för imorron ska jag till Gullmars igen och min finaste sötaste mamma är ledig och ville följa med som sällskap. Mamma är bäst <3
Det blir dock en lång dag för jag måste upp tidigt och åka dit och sen så åker jag direkt till jobbet och jobbar till 22. Ska bli spännande att se om jag har nån energi överhuvudtaget kvar efter jobbet imorron, men om jag har det så ska jag nog glida förbi min gamla kompis E en sväng. Nu ska jag dock in och terra min turre på jobbet ett tag och hämta lite kaffe för nu börjar tröttheten kicka in.

Tack google för lånet av bilden

jaha.. ja men då så

Fick sms av plupp förut om att S kommer till sverige igen på torsdag och ja, jag vet som inte vad jag skulle svara. Jag sa att det var kul för henne, att jag var glad för hennes skull att S kommer och att jag hoppas de kan träffas mkt nu... Men inom mig så känns det skumt och jag vet inte varför heller eg, men jag hoppas verkligen inte att de överraskar mig denna gång också för den här gången är allt helt annorlunda. Jag har verkligen inget behov av S i mitt liv just nu, jag vill inte ha vänner som sviker när jag verkligen inte är sån själv.. Jag är däremot en jävla pussy så om S hör av sig så kommer jag att svara och jag kommer inte att vara den som är den utan jag kommer isf att ses och prata och så får vi se sen. Men jag har vant mig vid att det är som det är, fan jag vet inte. Åh, skit samma..

Slutar iaf snart jobba för idag och efter jobbet ska jag hem, byta och om sen ska jag in till stan och spela biljard med Vu och kanske hennes kille och O. Men jag är så satans less på O igen, fattar inte varför allt alltid ska vara så svårt när det kommer till killar?! Förvisso så är det nog lika bra att det skiter sig med tanke på ålder och religion, men det är ju alltid kul att ha nån och att ha nån att fördriva tiden med iaf. Får se vad som händer där, tänker inte lägga energi på det iaf utan nu får det bli som det blir tror jag.

Har precis lagt massa saker i kundkorgen på HM.se så om man kanske skulle ta och trycka igenom det nu? Ska kolla lite till sen får vi se om jag skippar det eller om jag ska dra på mig en faktura till nästa månad också... Ler....
Ajde nu kör vi!

tröttmössa

Fattar inte att jag är så brutalt trött hela tiden!?! Vaknar knappt ens av två alarm och att jag dessutom måste Resa mig upp för att stänga av det andra underlättar inte heller.. Måste nog börja med att lägga en telefon i hallen så att jag måste gå lite längre för att stänga av den. Ska åka nån dag och köpa vitaminer iaf så kanske det löser sig iaf!

Sitter på jobbet igen iaf, 70 bilar  in under dagen och jag sitter ensam. Det är vad jag kallar vardagsmotion! :D
Orkar inte jobba eg men nu är jag iaf här så nu börjar nedräkningen tills jag får gå hem, får se om Vu kanske kommer över idag.. Later, nu kommer bilar!

Ny dag och nya tag!

Var på bio igår med kussen, M, hennes sambo, M´s lillebror och hans flickvän (haha, jämna par- jag och kussen var på date!) och kollade på Paranormal Activity 3. Jag höll på att bajsa i brallan litegrann tror jag, jag är så brutalt rädd för skräckfilmer och denna var fan läskigare än både ettan och tvåan. Försökte vara lite småkaxig först men när jag insåg att mina skräckfantaster (M och kussen) också var rädda så tyckte jag ändå att det var Helt ok att va skiträdd.  Skulle avsluta med komedi hos kussen hon och jag, men det slutade med att vi hämtade upp vår andra kusse D och åkte sedan hem och kollade på en till skräck och sen en komedi. Konstigt att det bara var skräckfilmerna som dök upp i mitt huvud när jag skulle sova... "/ Ahja, kul var det iaf. En perfekt söndag!

Sitter i skamkuren nu och klurar på kläder inför Halloweenfesten jag ska på med R och hennes kompisar och jag har iaf bestämt mig för vad jag ska vara. Spåtant! Ska hem till en kompis efter jobbet och kolla i hennes garderob, ska sen hem och kolla vad jag har och nån dag i veckan ska jag hälsa på syster också. I mitt huvud blir det iaf awsome (eller, as awsome as it gets iaf) så nu hoppas jag att det blir grymt och att jag hittar de kläder jag vill ha. Ska införskaffa en magic8ball också om jag inte lyckas klura ut hur jag ska fixa en spåkula men jag har mina idéer om den också så det kanske löser sig med den med ;)
Ska avsluta allt här nu och fundera lite mer. Hörs!
 



Typ såhär fast väldigt annorlunda ändå tänker jag mig min look på lördag.

Bild lånad på google.com

oh what a night!

Haft på mig en schysst outfit, partysminkningen var på topp, killerhealsen var på och jag dansade med kussarna och juggemaffian på Yunite tills svetten rann över hela mig.. NOT!
Har vart hos brorsan med familjen på dagen och myst och sen åkte jag hem med Jordens jävligaste huvudvärk. Försökte sova bort den, tog massa huvudvärkstabletter och efter att ha spytt som en gris fick jag erkänna mig besegrad och spendera kvällen i soffan med en kudde över huvudet tills värken la sig litegrann och sen kollade jag på film. Har med andra ord legat och tyckt synd om mig själv och tyckt att livet suger ikväll..
Gårdagen var dock trevligare. Åkte hem till min M på dagen och umgicks med henne, kollade på film och åt middag och sen vid 21 var jag inne i stan på marathonfika med R fram tills kl. 3 typ då jag skjutsade hem henne och sen åkte hem igen. Kul att ses och helt sjukt hur mkt man har att prata om med nån man inte träffat innnan, men det var som sagt jättekul att ses och jag hoppas att det kommer fler marathonfikor i framtiden :)
Blev även medbjuden på halloweenfest nästa helg och eftersom man Måste klä ut sig så sitter jag nu och lurar på vad jag ska ha för outfit.. Ska googla på det nån dag i veckan när jag sitter i skamkuren och har tråkigt.

Imorron ska jag och kussen på jämna par date med M och hennes sambo, ska till kista c och käka middag och kolla på Paranormal Activity 3, ska bli så kul och jag hoppas vid gud att huvudet inte gör ont då för nu har jag redan fått nog av mitt hem och pallar seriöst inte ligga hemma en kväll till.
Jag blir knäpp när jag ligger hemma såhär, huvudet snurrar i 180 och jag får inte till allt riktigt. Funderat mkt på S i turkiet, hur det eg står till där och att jag saknar henne. Det suger att det har blivit såhär och jag blir genunint ledsen när jag tänker på hur det är, men Om hon verkligen är lycklig så är det trots allt det enda jag vill även om jag tycker att det är tråkigt att jag inte får vara med på sidan och följa henne så som jag gör med mina andra vänner. Har även tänkt mkt på dumturren, fan somnade på soffan och drömde om honom och nu sitter han i tankarna och stör mig. Note to self- släpp dumfan och gå vidare! Det kommer Aldrig att bli nåt och jag tänker inte sitta i samma sits i fler år och slänga bort känslor på nåt som ändå inte funkar.. In a perfect world vore det vi, men världen är allt annat än perfekt.
Känner mig dock inte så neggo som jag låter (som vanligt i bloggen, sorry) men som sagt, ensam en lördagkväll när planerna var bra mkt roligare än såhär så blir man lätt lite halvneggo när tankarna börjar spöka. Ska gå och sova nu iaf och hoppas på en roligare dag imorron ist. Hoppas ni andra har haft en bra lördag iaf!


Jag och min M, på den tiden (2010) det begav sig ;)
Aj lav maj görl <3


tack och hej

Det var kul så länge det varade men nu är det tack och hej O, han är för ung, omogen och inte alls vad jag söker i en man och nu när jag fått det bevisat så lägger jag ner och hoppas att vi lyckas behålla vänskapen ist.

Är iaf hemma sen i torsdags och har haft en grymt bra helg! Fredagen blev det en spontanutgång med kussarna som slutade på morgontimman, lördagen blev likadan men då hamnade vi med Hela juggeligan (skojar inte, vi började som 3 och slutade som typ 20) på söder och sen på East. Kom hem 5.30 efter att ha skjutsat hem alla och alla fått nattmat i sig,  den kvällen beslutades även att vi alla ska ut på juggeklubben Yunite på lördag. Ska bli sjukt kul faktiskt!
Idag har jag vart hos mami och papi och ätit middag med hela familjen och faster och sen skulle jag träffat Rebecca, men då hon blev sjuk så sköt vi på det och jag tog ist en fika med Pluppen. Underbart slut på semestern och jag är helt klart redo för jobb igen. Har dessutom bara 4 dagars-vecka så jag ska inte klaga ;)

USA var jätteskönt. Vi gjorde dock inte så mkt mer än att shoppa och hänga i huset hos faster eller med mina kusiner. Vi hade tänkt åka till Manhattan men vi skippade det den här gången och tar det nästa gång ist för ingen av oss orkade och vi ville heller inte utsätta vår stackars lilla Maxen för det tempot. Men men, jag har vart där förr iaf och lär åka tillbaka igen så jag känner ingen sorg över det. Vad jag däremot känner lite sorg för är att jag inte shoppade mer!! Så sjukt billigt! Åkte med en tom resväska och kom hem med en och en halv (den fulla var verkligen PROPPAD), och då har jag bara överstigit min budget med ca.2000, och jag hade räknat med det dubbla iom att jag faktiskt inte tog med mig så mkt pengar ändå. Helt ok!
Köpte massa kläder, fyra par skor, en hatt, massa babysaker till en speciell person i mitt hjärta, Massa Victoria´s Secret saker, underkläder och två väskor m.m. Det är helt sjukt att man inte får nog ;)
All and all så var det en skön och Väldigt lugn semester och jag är verkligen glad att jag kunde åka med så att jag fick träffa alla igen, 'även om det suger att säga hejdå  när man åker hem igen. Min släkt är kärlek <3

Tilllbaka i vardagen är jag iaf och det känns helt ok, jobbar kväll imorron på kontoret, på tisdag morgon ska jag till Gullmarsplan och Previa för att sen jobba 14-22 och sen jobbar jag 9-18 ons-tor i återlämningen. Helt ok vecka på jobbet och sen ska jag träffa Rebecca på fredag, hänga på juggeklubben på lördag och på söndag ska jag hänga med juggemaffian och kolla film och vara bakis. Den här veckan ser bra ut och jag ska försöka fortsätta planera in saker så att hösten/vintern går fort och smärtfritt. Snackade med kussen idag och vi ska försöka boka vår Alanya resa nu i jan/feb så snart kan man börja kolla lite smått efter olika alternativ till boende och resa.. Fan vad jag längtar redan!
Nog med nattsudd nu, ska försöka sova lite så jag orkar upp vid 8 och sen vara barnvakt åt min kärlek en sväng imorron bitti medans syster är hos sjukgymnasten.
Bjuder på min favoritbild från denna resa  på min pappa och systerson när vi var på min kusins fotbollsmatch. 



 
Gud vad jag älskar de här två killarna <3

RSS 2.0