Märsta - Södertälje tur och retur

Helgen har vart såå grym och jag vill typ spola tillbaka tiden och göra om den igen! I fredags så skulle jag ju ut med tjejerna men E hade migrän och då ville ju hennes kompis I inte heller hänga på så det slutade med att bara jag och S drog ut. Destination: Göta juck (eller källare om man vill kalla det för rätt namn), spiknyktra båda två iom att vi tog bilen in, men vi TOK dansade och hade så sjukt kul. Avslut: Nattmål på McDonalds i stora wäsby.
Lördag sov jag till 13.30, fick Panik för att jag sovit bort "hela" dan och ringde kussen för att kolla om vi skulle på basket eller inte. Det skulle vi och jag piffade upp mig lite och drog på mig ett par klackar (in case of), sen var det bara att sätta sig i bilen, hämta upp kussen och dra till Södertälje! Vi kollade på Matchen, sen drog vi och fikade/åt med B och hans polare M och en snubbe som såg ut som Will I Am i Black Eyed Peas, sen hade vi tänkt att dra hem men det slutade med hemmafest hos dom andra killarna tillsammans med B och sen drog jag och kussen ut själva och dansade som galna på East. Men såklart så slutade denna natt/började denna morgon med McDonalds i Stora Wäsby. This weekend was THE shit!!! Hittade en helt sjukt snygg kille i B´s basketlag också, den By far snyggaste svarta killen (and I love those) som jag nånsin sett! Tror att B ska få presentera oss för varann ;) haha

Jag har fått kontakt med den gifta Dumfan/dumturken: Emre igen också... Vet fan varför (kanske för att han ringde upp när han sett mitt e-mail och jag inte trodde att det var han eftersom han ringde från dolt nummer?) och jag kommer Absolut Inte att träffa han på det sättet mer men nu är det mer som att vi är polare. Jag konfronterade honom först och sa vad jag tyckte/tänker och sen när jag väl var klar så snackade han lite och nu är vi helt plötsligt kompisar.
Im such a Pussy!

Mr.Italia kommer tillbaks snart, jag önskar att jag inte jobbade så mkt nästa vecka så att vi kunde ses, men jag antar att det får bli veckan efter den ist. Har jag klarat mig utan honom såhär länge så är det ju lugnt, men jag vill verkligen träffa honom Nu och bara få sitta ner och prata och se vad som händer. Jag skulle vilja spola fram lite och se, för nu när jag inte träffat han på så länge så känns det lite som att jag inte alls har träffat honom och som att alla sms bara kommer från nån annanstans.. Låter skitkonstigt jag vet, men jag vet inte riktigt själv hur jag menar tror jag för jag är lite trött och jävligt förvirrad.

Strunt samma, nu har jag fått ur mig lite iaf. Nu ska jag lyssna lite på Angie Stone eller India Arie och bara ta det lugnt tills jag får sluta för ikväll och gå hem igen... :)


I just don´t know what to do with myself...

Sitter kuren-passet idag igen, men idag är jag FÖRBANNAD för att en viss person har ställt till det för mig idag så idag kommer det att bli tufft mellan 16-21 (dvs fram tills jag slutar)... Men jag ska försöka släppa det för ikväll jobbar "min kille T" tills klockan 20 och en helt suverän tjej som jag har kommit mkt närmre jobbar till 22 så jag har grymt bra människor omkring mig. Och det - we likes!
Sitter dock och lyssnar på White Stripes nu för att försöka få ut några aggresioner ;)


Ikväll ska jag ut med S, hennes syrra E och dennas kompis I och det ska bli så Jävla kul! Jag är så sjukt laddad och jag längtar efter att få dra på mig min rockiga outfit som jag ska pinga upp mig med. Om jag lyckas lista ut hut man laddar upp bilder så kanske det kommer en sån sen också :D

Nu ska jag svara på Italienarns sms och sen ska jag se till attt sluta vara en sursnopp, det är ju trots allt fredag idag! Wohooo!!

Skit dag!

Vaknade och insåg snabbt att idag är en jävlig dag.. Allt är piss och jobbet som jag vanligtvis gillar är bullshit.
Jag vill hem, ligga i sängen under täcket och komma fram igen när allt känns bra.
Jag är besviken på mitt ex S som jag fick upp kontakten med igen men som uppenbarligen har brytit den med mig igen, fuck him!
Jag saknar min gifta dumkurd i turkiet,  C så att det gör ont i hela kroppen.
Jag tycker att Italienarn är underbar men att situationen är jobbig som fan.
ALLT SUGER IDAG!


Wohoooooooooooo

Jag fick hem lönespecet idag och lyckan blev helt plötsligt Total! Jag Älskar när Det händer!!! :D

Smsade lite med mr Italia också och han kommer tillbaka nästa tisdag (2/3) så nu är det bara en vecka kvar tills han är tillbaka på svensk mark och vi kan fortsätta där vi slutade och se vad som händer. Han och hans kompis pratade om att dom vill åka på kryssning nu när dom kommer tillbaka och frågade om jag kunde hjälpa att boka, men hell jag ska göra mer än så- Jag ska med! Hahahaha... Inte en chans att jag släpper iväg mr Italia på en kryssning själv med den polaren iaf ;) Och det är ganska passande för jag vill ju åka på kryssnig och det verkar inte som att det blir nån atish heller...

Funderar på att kanske unna mig ett par nya skor nu när lönen har kommit också faktiskt. Jag har eg gett mig själv skoförbud eftersom jag inte har plats för fler, men nu känner jag mig så jävla vinterdeppig och vår/sommarsugen så nu känns det som att jag måste leta skor till Marmaris för att pigga upp mig själv litegrann! ;) Kanske man hittar nån söt klänning eller kjol också.. För att fira lönen.

Nu ska jag googla Marmaris och sen när jag slutar så drar jag hem till kussen på lite fika med skvaller.
Later gates!

More than words

Konstigt vad tiden går fort när man är ledig och hur snabbt man är tillbaks på jobbet igen. 4 dagar verkligen flög förbi och nu är jag tillbaks och längtar tills nästa ledighet som är på lördag. Pratade med min kära S idag och vi ska ev ut en väng på fredag när jag slutat jobbet, så nu har jag nåt att se fram emot! Wohooo! Ska förvisso gå ut nyktra och ta bilen, men vi ska på "vårt" ställe och vi ska tok-dansa hela jä-la natten. Me like!
Mr Italian har vart borta länge nu känns det som och han hör fortfarande av sig dagligen, men jag vet inte när han kommer tillbaks. Tycker att han kan komma tillbaks till Sverige nu, men det lär ju dröja någon/några veckor till iaf. Risken är bara att jag ska ha hunnit tröttna tills han kommer tillbaka igen iom att vi inte setts så mkt.. Men isf så blir det så..

Jag har pratat med min chef nu och han vet om att jag ska till Marmaris så nu kommer jag att få förtur på mina semesterveckor!!! Shuuuuululuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
Jag längtar som fan och nu är det snart bara 6 korta löner kvar tills vi åker, och det är ju massa saker jag vill och ska göra innan dess som känns bra så nu kommer det att gå fort (hoppas jag iaf)!
Jag vill ligga på en av båtarna som man åker runt i skärgården med och bli så svettig att varje stopp man gör dör man får bada känns som högsta vinsten. Jag längtar tills man går längs med stranden eller huvudgatan och alla restauranger ropar att man ska komma till just dom för att dom har den bästa maten och jag längtar till alla dom sena nätter med drinkar och musik när man dansar tills det blir ljust ute och går hem överlycklig och helt slut i kroppen. Jag saknar tom dom mornar man vaknar med träningsvärk i kroppen och en baksmälla som känns värre än nånsin annars men som går över efter en flaska vatten och lite sol och bad.
Och jag längtar mest av allt till när man går på planet på vägen dit, när man sitter i stolen men ändå knappt kan sitta still för att man vet att man snart är där! <3 Jag Längtar!


Nattfika och "långledigt"

Jobade till 24 igår och vem kom på besök från kl.  22 och framåt om inte min underbara kusse! :D När hon kom så gick tiden snabbt och när jag slutade så kom vi på att vi ville hitta på nåt och inte bara åka hem - sagt och gjort - vi drog in till Jumbo Hostel. Kommer in och killen som sitter där var supertrevlig och visade oss runt, berättade massa om hostelet och bjöd på kaffe m.m och nu har jag helt pltslligt en ny polare att hänga med efter jobbet dom dagar jag jobbar stängning och inte vill åka hem direkt efter :) Topp!
Är ledig tills på måndag kl14.30 nu och det känns helt underbart! Var hos min kusse imorse på kaffe, sen åkte jag till affären och sen hem och städa, renbädda och laga middag (och Det är inte vanligt) så nu ligger jag i soffan och myser och njuter av mitt rena lilla hem och väntar på att kusse ska sluta jobbet så att jag kan dra dit och ha filmkväll.. Nice!

Imorron ska jag hem till min M och mysa för hennes karl rymmer till sina polare så då rymmer jag hem till henne och "skyddar" henne från att sussa själv. Det ska bli såååååå mysigt och jag längtar som tusan, jag uppskattar verkligen dom stunder som vi får tillsammans ara hon och jag för hon är verkligen en person som står mig närmre än många av mina andra vänner och jag kan verkligen till 10000 prrocent vara mig själv med henne. Hon dömer mig inte. Problemet är bara att så fort vi umgås så tickar klockan snabbare än annars och tiden går på ffw så vi hinner knappt ses innan det är hejdå igen ;) M - Aj love u! TRITON!!!! Hahahahaha

Italienaren är fortfarande i Italien och han hör av sig Varje dag. Morgon och kväll. Söta Italian man, vart kommer detta sluta för oss? Önskar att jag kunde flytta in i huvudet på dig och se vad du har för avsikter.
Btw så är ju inte Italienaren en riktig italienare om jag inte har sagt det, han är (såklart med tanke på att det är mig vi pratar om) arab från Marocko, men han har bott i Italien i 20 år och pratar flytande italienska så jag tänker fortsätta kalla han för italienare. Det låter lite mer exotiskt, och jag har inte dejtat nån från Italien innan, förutom nu då ;)

Skickade sms till Emre-horan häromdagen och var SKITsur.. Men det gick inte fram så nu har jag mailat och frågat om han har bytt nummer iom att han sa senast för typ 3veckor sen att jag skulle ringa om jag ville ses och snuska mig. Så vi får väl se, men jag Måste få konfrontera honom innan jag kan gå vidare. Sorgligt men sant. Men jag har verkligen fått nog av alla dessa killar som jag träffar som alltid är gifta, blir bortgifta eller är otrogna så nu vill jag åtminstone få chansen att säga vilket jävla äckel han är. Som sagt. Sorgligt - Ja. Men ack så sant. Jag Måste få ett avslut som passar mig innan jag helt kan släppa skiten. För efter det avslutet så ska jag aldrig mer råka ut för gifta eller otrogna män. Insallah! ;)


"Hi my bebe, Im in Milano now. Kiss"

Det sms´et fick jag imorse av Mr.Italian man.. Så söt e han, och så fint stavar han också.. Haha ;)
Skeptisk AB är i farten, men vad ska man göra? Alla jag pratar med säger samma sak och jag vill typ inte höra det mer för jag Vet ju redan allt själv. Det är lite som med L (ojojoj längesen, då var jag typ 19 men iaf) all over again. Men den här gången känns det annorlunda, det är bara hans jävla kompis som stör mig... Han är skitrolig att hänga med men man ska nog passa sig Väldigt noga för den mannen, han är lite som ormen i edens lustgård, verkar skitsnäll men är väldigt lömsk... Aja, skitsamma.. Det läser sig. Vi får se vad som händer nu när Mr.Italy är borta och vad som händer när han kommer tillbaka.

Jag och kussen har iaf bestämt att vi ska åka på weekend-resa i höst och jag längtar redan! Wohoooo, dey ska bli så jävla kul och vi har pratat om det så jäkla länge så nu Måste det bli av. Vart vi ska vet vi däremot inte än, men kanske Paris, Milano, Rom, London, Venedig? Vart som helst men kul ska det bli, och vi ska försöka hinna med en liten road-trip till Göteborg innan också.. Sweet!
Sommaren 2010 ska bli den Bästa! Marmaris, Road-trips, Kryssningar och sen Weekend-resa med min kusse! We loves it!!! <3

En "riktig" man...

- Han mötte mig och gav mig en ros och en liten chokladask
- Han frågar hela tiden om jag är ok
- Han håller om mig när vi är ute för att jag fryser
- Han värmer mina händer när de är isbitar
- Han håller upp dörren för mig
- Hans ögon är mörkare än natten men lyser upp hela hans ansikte
- Han erbjuder sig att köra min bil för att jag inte tycker om sthlms trafik
- Han håller handen i mitt ryggslut när vi går in i ett rum
- Han tittar på mig och ler när han tror att jag inte ser
- Han sitter med armen om mina axlar och klappar på mig hela tiden
- Han är stor och får mig att känna mig liten i hans famn
- Han kysser mig med en känsla som inte är av denna jord

Och ändå så skrämmer han mig...... Jag är så jävla misstänksam så att jag inte vet vart jag ska ta vägen, och det är verkligen ett problem att han inte är duktig på engelska och att han inte pratar svenska eller jag italienska.
Han är 36 (fyller 37 i år) och redo för nåt seriöst, säger han. Men det kan vara så att han är 36 och vill ha nån i Sverige som kan ge honom pappret han behöver få för att stanna. Han säger att han inte är som andra och att han tycker om mig för att jag verkar vara en så bra tjej, men jag vet inte om det är så eller om han tycker att jag verkar vara en tillräckligt "korkad" tjej? Jag har turen att jag inte blir kär lätt och jag vet inte än vad jag känner för honom mer än att jag verkligen trivs i hans sällskap, jag tycker om att vara nära honom och jag känner mig trygg i hans närhet. Han får mig att känna mig som en riktig kvinna och allt som jag har pratat om att jag vill att en man ska ha och hur han ska föra sig, det har han. Men räcker det? Och hur kan man nånsin veta vad en mans egentliga intentioner är?
Jag har verkligen bara träffat män som inte har vart bra för mig om man inte räknar in S, resten har blivit bortggifta, vart gifta eller vart otrogna. Så varför skulle den här killen vara annorlunda? Egentligen? Men samtidigt - varför skulle han vara som alla andra?
Han åker tillbaka till Italien på måndag och kommer tillaka efter nån/några veckor.. Ska nog ta dom till att försöka lära känna honom så mkt som möjligt och fundera på om jag känner att han är värd att kanske satsa på eller om jag ska lämna det vid ett fint minne av en fin man och en fin date..

Emre C - Du är inget annat än en jävla Kurva!

och jag Visste det HELA tiden! Visst, jag visste inte att du var gift, men jag kände hela tiden på mig att det var nåt som inte stämde. Och att du sen använde de lögner jag mer eller mindre uppfann Mot mig är inte inte ok. Du såg mig rätt i ansiktet och ljög när jag flera ggr frågade dig rent ut om du var gift eller vafan det var frågan om! Du vet att jag Hatar lögner och du Vet att jag vart med om det här förut eftersom jag berättade för dig om mina misstankar mot den andra och Ändå så ljuger du mig rätt upp i ansiktet? Så jävla låg är du och det värsta är att jag var den lilla slampa som du behövde för stunden, den du kunde åka hem till och sen åka ifrån när du tyckte att du var klar.. Men vet du: jag tycker så jävla synd om din fru som får vara gift med en sån ful fan som du, och i sängen var du fan inte mkt att ha heller! Det krävs lite för att tjejer ska ha det bra din håriga äckliga jävla majmune...

ÅÅÅÅÅÅHHHHHHH Jag är så jävla arg så jag kokar!!!!! Jag vill slå, sparka, spotta, hoppa, skrika och kasta saker på dig! Jag ville inte det här, JAG vill åtmindstone få chansen att välja om jag vill vara "den andra kvinnan". Nu känns det som att jag har blivit tvingad till det och sen att få reda på det via fucking jävla internet? Att du inte ens e man nog att säga det själv?!! Vafan är du för nåt? Jag hoppas och ber till både min Gud och till Allah att du är så dum en dag så att både du och frugan får klamydia så att hon fattar vad du håller på med din äckliga lilla råtta!


Jag ville bara få ur mig det här.. Nu ska jag försöka släppa det och gå vidare.  Men det är verkligen inte att jag har känslor för dumfan eller nåt, jag bara Hatar lögner av hela mitt hjärta och själv är jag en sån som Alltid (på gott och ont) är ärlig. Jag kommer aldrig med några dumma lögner och jag hatar falskhet, antingen så gillar man det eller inte, men jag tycker inte att det är för mkt begärt att begära detsamma då? Eller? Jag lever verkligen efter att man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad och visst- sanningen kan svida i  vissa fall, men hellre det isf.
Tycker iaf jag då som sagt....


Språkbarriärer...

Shit pommes vad Italienarn är söt och jag ser verkligen fram emot imorron när vi får ses och fika.. Men.. Det finns (som alltid i min värld) ett Men. Vi har sms´at varann mer eller mindre hela dagen fram och tillbaka och vi förstår Inte varann, hur mkt jag än försöker att skriva på "enkel" engelska så verkar det stört omöjligt! :S Här kommer ett sms från honom som jag Verkligen inte får ihop så om nån fattar allt - Holla back!

"Wat you. No understatnd.
May. There. Love
I want. To´  seta. With you
Moor time? "


WTF??? Jag fick ett sms innan som var helt sjukt mkt svårare också... Fan hjärnan går ju på högvarv! Haha... Men han e gullig och fast jag fattar typ 0 av vad han säger i telefonen och får snacka massa med hans kompis M så gör han mig glad. Fast jag är ändå säker på att vi förmodligen inte kommer att ses mer efter fredag då han åker hem på måndag och är borta i någon/några veckor.. Och sen är jag så jävla skeptisk också efter alla dessa turer med män som har visat sig vara gifta så nu är jag rädd att han bara är ute efter att få uppehållstillstånd.
Men hur som helst så ska vi ses imorron och efter det så får tiden visa vad som händer, jag tar det som det kommer och en date med en tokigt snygg Italian- man är ju aldrig fel ;)

All in!

Nu har vi spikat det jag och Mr Italian guy, på fredag är det date dags för oss.. Det ska faktiskt bli riktigt nice, det var ju ett tag sen man var på date på riktigt och han verkar verkligen mysig, skickar söta sms som man knappt kan läsa (men jag har ju erfarenhet från turre-land så jag fattar ju ändå;) ).
Vi får se hur det går, men känns bra och nu har jag ännu en sak att se fram emot vilket är välkommet också.

Imorgon kommer min fina morfar hem från sjukhuset iaf och det känns både bra och dåligt. Bra för att han får vara hemma där han ju faktiskt vill vara, men dåligt för att jag kommer att vara så sjukt orolig iom att han bor och lever ensam nu.. :s Svår matematik...

Och på fredag är det begravnig också för min AG´s morfar, har kollat om jag ska komma men det ville hon inte, men jag är ev ledig på fredag så om hon ångrar sig så är jag där. Mitt hjärta värker verkligen för henne och jag hoppas att det kommer gå bra <3

Nu ringer "min" italienare så nu ska jag prata med honom innan jag fortsätter jobba... :D


Ciao bella

Underbaraste helgen på länge spenderades med mina tjejer och jag kan knappt komma ihåg när jag hade så kul sist, men jag gissar att det var sist vi hade vår helg.. Supermysig fredag med fika hos M, sen åkte jag och S hem till A och hade mys-middag och drack lite vin. På lördageb blev det shopping och mysfika i gamla stan och då kom M in också, sen hem till A och byta om, äta middag och dricka drinkar för att sedan gå ut och dansa så fötterna gjorde ont. Lovely! Träffade en mkt snygg italienare och en ganska söt vakt ute också så här ska dejtas, iom att "the italian stalion" åker hem igen så kan man ju faktiskt träffa båda (tror dessutom att mr.security var gift).
Så på fredag kväll är det jag som dricker kaffe med en itailienare i sthlm. Myspys! :)


Kollade upp dumturken från i somras på nätet och kollade då även upp en annan man, och guess what: dom båda är GIFTA!?!!! Jag blev så jäääävla less.... Tur att man inte är så dum som dom önskar så att man har vett nog att avsluta saker och ting iaf, men jag önskar att jag kunde få träffa E åtminstone och bara spotta på han ochj ge han en riktig örfil. Jävla kurva e vad han är.

Men nu skiter jag i dom, ville bara få ur mig det så att jag kan gå tillbaka och läsa om det sen när jag kanske har ett svagt moment.. Haha..  Nu ska jag fortsätta le över helgen som var och skratta lite åt italienarns sms som han försökte skriva på svenska ;) söta!

RSS 2.0