nu är det nära

Jag har packat, fixat håret, gjort klart alla mina måsten på jobbet och nu har jag bara lite småsaker kvar innan jag kan vara helt lugn och är klar med allt. Jag Längtar! Imorron vid den här tiden är jag där :D
 
Bäst av allt- jag är 90%  säker på att få jobbet på Clarrion! Var på intervju igår med Hotell Chefen (!!!) och hon lovordade mig heeeela tiden och hon hade redan bestämt sig så när jag kommer hem ska jag ta en kaffe med receptionistchefen och de ska ringa mina referenser, men om det låter bra (vilket det borde göra- hoppashoppashoppas) så är jobbet mitt! IIIIIHHHHHHHHPPP!!!
Jag är så jåävla redo för semester nu! Hörs om 2,5 veckor! <3

jag gick vidare!!!!!!

Jag gick vidare på Clarions uttagning igår så imorron ska jag på sista intervjun!!! Wooohoooooooo! Helt jäkla crazy! HoppasHoppasHoppas att jag får det, det skulle vara så nice! Jag är helt hypad och nu vill jag bara få komma dit imorron, träffa de och få det lite överstökat så att jag bara kan slappna av sen på semestern.
Dock så är jag faktiskt sjukt nöjd och stolt över mig själv eftersom jag gick vidare till tredje och sista steget och dit kommer bara ca.200 pers av de 1400 som sökte från början.
Åh jag är så nöjd ändå! Dessutom har jag bara 5,5 timmar kvar av mitt arbetspass och sen har jag semester! Livet är fint just idag! <3
 
Såhär glad känner jag mig just nu!

9 down. 6 to go!

Sådär ja, nu är klockan redan 16 och jag har varken dött eller blivit på dåligt humör utan tycker faktiskt att denna dag är lite mysig och härlig på samma gång så man kan ju iaf konstatera att det är helt rätt dag att köra dubbelpass på! WIN! =D
 
Idag har det för övrigt vart full rulle på jobbet, solen har skinit och jag har har jobbat med två fantastiska människor på förmiddagen följt av att jag nu på eftermiddagen jobbar med Ännu en bra arb.kamrat. Lätt att skratta och skoja med och inte någon som bara sitter av tiden utan hon vet vad som ska göras och hon gör det. Jag gillar´t!
Har tom hunnit med att sitta och le lite för mig själv och drömt mig bort till semestern, nu börjar det äntligen att kännas som att det är på riktigt. Jobbar som sagt bara imorron och på tisdag och sen kör vi. Beställde dessutom taxfree igår så nu blev det också ännu mer påtagligt att vi faktiskt ska åka..
Beställde för övrigt lite sprit (haha jag som typ inte dricker) och två  av mina favoritpparfymer. Chloé (japp, jag är besatt) och Gucci no.2. Sjukt att det är så jävla dyrt med parfym eg men samtidigt så tycker jag faktiskt att jag är värd det så jag bryr mig inte nu. Är det semester så är det ;)
 
Hoppas ni har och har haft en bra helg!

mördarpass!

Sitter i (skam)kuren idag 9-18 och sen har jag bara 3 pass kvar. Men imorron har jag dock två på en dag så eg är det fyra pass, imorron kör jag nämligen kontor 07-22. Killer! Har så sjukt mkt bokningar imorron och dessutom är helger vår största problemdag, så hade det inte vart för att jag ist är ledig ons-tor (alltså dagarna innan jag drar) nästa vecka så hade jag Aldrig tagit det. Nu däremot känns det toppen och så fort lördagen är borta så har jag bara två kvällspass kvar och sen går jag på Semester!!!! Underbart!
Kör 15.30-24 på söndag och sen 14.30-24 ´på tisdag och sen säger jag tack å hej till EC på nästan tre veckor...
Ska dessutom iväg till Clarion i skanstull på en andra audition på måndag men så snart lördagen och måndagen är borta så kan jag slappna av igen och jag längtar ihjäl mig.
Hoppashoppashoppas bara att det går bra på måndag så att jag får gå vidare i livet och testa på hur det vore att jobba där ist. Jag har ju en bild av hur bra det skulle vara så det vore kul att se om det är så bra som jag tror och hoppas ;)
 
Igår hade jag en heldag med min E, vi shoppade lite och sen hängde vi hemma hos henne och kollade film. Åkte hem vid 22 och då kom min Plupp över så jag hade iaf en grymt skön ledig dag innan allt drar igång. Köpte ett par korta leggins, ny hårfärg, nya undies och lite annat smått som jag ska ha med mig när jag åker till turkarna. Har litegrann kvar som jag vill köpa men det ska jag ta på onsdag nästa vecka när jag och E åker till stinsen så att jag kan göra nya naglar också. Det ska bli så otroligt skönt att få piffa upp sig lite inför semestern och att sen ha lite nytt att klä sig i så att man känner sig lite finare för en gångs skull. Jag vet att jag tjatar, men- Jag längtar till semestern!!!
Jag längtar också tills jag får vara med min syster och hennes familj igen, mosterhjärtat krossas lite mer för varje dag som jag är utan mina bebbar. Mosters små kärlekar i livet <3<3<3
 
Nä men om man skulle ta och jobba nu då. Hörs!
Snart så.....

ett steg närmre!

Igår efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa och tog en powernap i deras soffa tills min mamma väckte mig och maten var klar. Lyx! Fikade lite med de och sen klippte jag pappas hår innan jag åkte hem till E och fikade på hennes balkong och snackade skit. Var hemma hyfsat tidigt och då passade jag på att gå in på internet och boka på 10kg extra till resan, herregud 20kg klarar jag mig inte på med tanke på hur mkt jag vill och brukar ha med mig ;)
Idag efter jobbet blir det till att åka hem och börja kolla vad som ska packas ner och försöka få ner smutskläderna i en ikea-kasse så att jag kan åka hem till mamma och pappa och tvätta det sista som jagska ha med mig och sen får jag börja köra på de kläder och leggins som jag inte tycker om fram tills jag åker för jag pallar inte tvätta mer än en gång och jag kommer inte att hinna det heller för det är så mkt jag ska hinna med och så ska jag jobba en hel del.. Men det löser sig  nog och ju mer man har att stressa över, ju fortare går tiden. Tack för det iaf!
Ledig imorron och på fredag, har massa planer inför det, sen jobbar jag i helgen. Ledig måndag som jag kommer att spendera på Clarion inne i skanstull för min andra uttagning och sen är det jobb tis-tor och på fredagen åker jag. Ska dessutom hinna fixa naglarna på torsdag morgon samma vecka och på måndag kväll måste jag hinna med att färga håret. Känner inte för att vara gråhårig i turkiet.
Massa ordbajsande om ingentin nu känner jag, men jag har brutalt tråkigt på jobbet. Ska nog göra mig en lite listor inför nästa fredag nu. "Att göra", "att packa", "att ha i handbagaget".
 
Vill även passa på att säga till min finaste vän M att jag tänker på dig, jag hoppas verkligen att det blir bra nu! <3<3<3
 
Ha en fin lill-lördag/onsdag!
 

killen är trasig..

Hade en helt fantastisk dag med släkten igår och verkligen alla utom syster m.fam, som ju är på semester, och ena kusinen kom. Hade fullt hus i min lilla tvåa med 16 vuxna och 6 barn, men det var Helt underbart och de uppskattade och åt av allt.. Fick dessutom fina presenter och pengar så nu kan jag fixa naglarna och köpa med mig det sista till turkarna utan att behöva oroa mig för att överleva hemma innan.
Idag är dock en mindre bra dag. Vaknade efter tre timmars sömn och inser att det är bajsväder ute för sent så nu sitter jag på jobbet och fryser eftersom både tjocktröja och arb.jackan ligger hemma. Det är grått, kallt och jag har redan fått bråk av en kund. Livet känns just nu inte på topp och jag är inte heller på topp. Förkylningen är tillbaka och igår så låg jag och snackade i telefon med H i tre timmar, tillslut fick jag nog och flippade nästan så jag fick lägga på och säga som det var. "Vi ska inte vara vänner mer".
 
Killen är seriöst helt jävla paj. Han är så trasig så jag vet fan inte ens om den duktigaste psykologen kan hjälpa honom faktiskt och jag börjar fundera på om han har nån bokstavskombo eller liknande. Hans beteende och sätt att tänka driver mig till vansinne och det som stör mig mest är att han säger att han vet att han kastar bort det bästa som förmodligen hänt honom, medans han samtidigt bevisar att han inte vet ett skit om att det är så. Han kämpar inte för någonting, inte ens för min vänskap men samtidigt säger han att jag är en helt underbar person och att han tycker om mig... Nä jag är så jävla less på det här nu så jag spyr. Karusellen "Janet och Hussein" är så jävla över nu och jag hoppas att det håller i sig nu för jag vill inte att han hör av sig igen. Jag vill gå vidare på riktigt och jag vill tro att det finns någon där ute som kommer att kämpa för mig och bevisa att jag Är värd att älskas, som visar det, som lägger märke till de små saker jag tycker om utan att jag säger det, som sliter upp mig ur soffan och får ut mig på äventyr när jag som mest behöver det, som visar mig att det är ok att visa sig svag ibland men som kan vara svag med mig också. Jag är så less på att vara känslokall och hård och att ha en mur runt mig, men är det nåt jag lärt mig nu efter hela den här skiten så är det att man inte kommer någonstans med att vara så men att man ska ta det försiktigt på samma gång så att hjärtat inte pajar innan man träffar någon som tar hand om det.
Jag ska inte vara skeptiskt och tro det värsta när jag träffar någon, däremot så ska jag vänta ett tag med att göra det och försöka laga mig själv först..
Som jag tjatar om hela tiden (bla.)- Jag vill ha semester nu! Jag behöver det verkligen mer än någonsin och jag känner mig redan på bristningsgränsen. Jag vet inte hur fan jag ska hålla ut de sista dagarna nu, men det är verkligen sparlåga jag kör på och om resan hade vart bara en vecka längre bort så tror jag inte att jag hade klarat det. Varenda cell i min kropp bråkar och vill sprängas och jag har ont precis överallt, jag är konstant trött och jag är stressad inombords trots att jag börjar komma i ordning med allt..
Nä, ge mig en solstol på stranden, en korsordstidning eller bok och en flaska kallt vatten. 10 dagar kvar.. 10 "ynka" dagar.......

go shawty its mah bday

Några nya grå hårstrån och lite extra ryggont är väl det enda som gör att man känner sig äldre men annars känner jag mig fortfarande som 18 ;)
Helgen har vart helt jäkla underbar och samtidigt jäkligt jobbig, men jag hade inte gjort om något även om jag så fick chansen. I fredags efter jobbet kl.20 så hämtade jag upp E och sen åkte vi hem till mig och hon höll mig sällskap medans jag bakade och sen när klockan var halv ett på natten färgade vi hennes hår innan hon åkte hem och jag gick och la mig. I lördags var jag uppe med tuppen, plockade undan massa saker som låg överallt (i mina mått mätt stökigt) och sen åkte jag med E till väsby centrum och shoppade lite snabbt och sen iväg för att storhandla. Sen var det bara att komma hem och fixa mat, tårtor, dammsuga och skura badrummet innan mina tjejer kom över. Helt underbart, massa skratt, superfina presenter och massa mat, bakat och tårta. Kvällen slutade sen med en spontanutgång med AG, kussen, E och plupp. Superfin dag och jag har jordens bästa och finaste vänner <3
Hade E och Plupp som sov över tills igår och när vi vaknade så slappade vi en liten stund och sen ställde jag mig och bakade och gjorde mat inför idag då släkten kommer så igår var jag på benen igen och fixade mellan 12 och 21. Superskönt nu dock för nu är allt i stort sett klart så idag efter jobbet ska jag bara hem och lägga på grädden och det på tårtan och hacka lite sallad och sen är jag redo för världens bästa familj och släkt. <3
 
Efter idag hoppas jag dock på en lugn vecka trots mkt inplanerade saker och massor att göra, lite sugigt dock är att jag skulle ha träffat R på onsdag men att min chef ringde och jag var tvungen att byta pass så nu hinner vi inte ses innan vi åker. Desto mer att prata om när man kommer hem dock ;)
Har "bara" 8 pass kvar med idag inräknat och sen åker vi. Fysatan vad skönt det ska bli!!! Jag längtar verkligen efter att bara ligga i en solstol och Slappa. Inget måsten som man måste tänka på och inga tider att passa.. Nästa fredag... Can´t wait!

flygmyror!!

FY vad hemsk dag! Började bra förvisso och när jag startade mitt pass i (skam)kuren så ver det helt ok, men Sen... Sen kommer en invasion av LYGMYROR till arlanda och bosätter sig på vår återlämnings parkering! Skojar inte om det var många hundratals som verkligen var Överallt, jag höll på att dö ett par ggr om men som tur är så satt jag med min "grabb" i kuren och han är gammal polis och militär så han tog över ;) Ibland är de allt bra de där killarna.
Slutar iaf om en timma och då åker jag och hämtar upp E och sen åker vi hem till mig och så ska hon hålla mig sällskap medans jag bakar inför morgondagen och måndag.
 
Fick ett telefonsamtal idag btw. Från H.
Hjärtat slog snabbare än jag trodde var möjligt och jag hörde knappt ett ord av vad han sa- sen om det berodde på mottagningen eller mig vet jag inte. Vi ska iaf höras nästa vecka och prata. Varför eller om vad vet jag dock inte..
Ha en helg iaf! Hörs på måndag :D

up up and away!

Vaknade 05.45 imorse, pigg som en lärka och sjukt taggad inför en powerwalk som jag bestämde igår med en kompis. Så Janet gick upp, fick i sig lite fil och fixade sig och sen kl.07 gick jag för att möta upp E så att vi kunde starta vår runda. Gick en dryg mil och satan vad skönt det kändes och känns! Jag som dessutom aldrig trott att jag ens skulle orka gå i nån kilometer fick ju jordens självförtroende när jag insåg att jag faktiskt orkar mer och att det Dessutom inte alls var så jobbigt att jag ville svimma! Helt fantastiskt :D
Så ja. Idag är en bra dag. jag har börjat se ljusare på saker och nu längtar jag återigen ihjäl mig till semestern som jag ska ha om bara två veckor! Om två veckor idag ska jag jobba min sista sena kväll och sen på morgonen efter så åker vi.. Shit pommes vad jag längtar. Jag vill åka nuuuuu! Ska dock åka lite snabbt och shoppa på lördag förmiddag med E och se om jag hittar nåt att ha på mig när jag åker, skulle vara kul med lite nya kläder.
Insåg faktiskt apropå ingenting och allting idag att jag nog faktiskt har gått ner något/några kilo för mina jeans som förut satt slimfit i midjan sitter numer lite löst nästan.  I love it!! <3

Enda nackdelen med idag är att syster m.familj har åkt på semester så nu ses vi inte förrens om en månad. Men va tusan, de kommer säkert att ha skitkul och om två veckor åker jag också ;) BIG whoop på den!
Snart så ligger jag sådär och bränner min blekfeta kropp igen.. Och jag längtar!

när man kommer till insikt..

Det slår mig ibland hur "gammal" jag faktiskt är och hur fantastiskt långt bak jag är i mitt liv om man jämför med vart jag vill vara och vad jag trodde som yngre. Jag har aldrig haft drömmar om att slå mig fram på arbetsmarknaden och få ett "topp-jobb", jag har aldrig känt att jag måste plugga för att bli nåt eller känt pressen utifrån. Allt jag ville när jag var yngre var att hitta ett jobb jag trivs med, en man jag älskar och sen bilda familj. Jag såg mig själv i ett hus med min man och mina barn som leker i trädgården medans jag pysslar därhemma efter en dag på jobbet..... Säkert skitlöjligt för många, men ack så viktigt för Mig.
Nu däremot. Nu fattar jag ingenting. Visst jag har ett jobb, men det är inte något jag älskar. Visst jag har en lägenhet- men den är inte Min på riktigt utan jag hyr den och visst jag har familj, men jag har ingen speciell som ringer mig för att höra min röst, som tröstar mig när jag är ledsen eller som jag kan smågnabbas med för absolut ingenting. Jag vet inte längre om jag ens vill ha barn. Jag vet inte vad för jobb jag kan tänka mig. Jag vet inte om jag längre tror på kärlek när det gäller mig. Jag är bitter helt enkelt. Min likgiltighet yttrar sig bittert och jag Hatar det.
Jag ska dock ta tag i MIG nu, jag ska se till att träna mer och att fortsätta äta rätt (inte ätit något onyttigt alls på dryga månaden), träna mer och se till att börja tycka om mig själv. Var ute på en powerwalk igår i 1 timma och 40 minuter med min syster och det var helt guld värt så nu gäller det att hålla kvar vid det bara. Jag är så less på att hata mig själv och att varje gång någon tar i mig få mina egna tankar om hur äckligt det är eller känna att jag måste dra in magen eller ändra ställning i soffan så att han inte ska känna alla veck. Fyfaan..
Nä, det är nu eller aldrig och jag ska verkligen kämpa med det den här gången och sen när jag känner mig mer i fas med det så ska jag ta tag i alla känslosåren, för just nu så orkar jag inte ens tänka på vad jag hade.
 
En sak som suger dock. Jag insåg häromdagen att jag älskar honom. Andra killen någonsin som jag känner att jag älskar, som jag tillåtit mig själv att släppa in och trots att vi kunde ha blivit ett "vi", så blev det inte så och kvar är bara ett jag. Med ett hjärta som vill gå sönder varenda sekund av min dag, men som jag kämpar för att hålla vid liv. Ibland suger livet lite och om karma hade en anledning för det här så hoppas jag Verkligen att det kommer att komma något så sjuuuukt bra i framtiden.

idag är ingen bra dag =(

För idag var sista dagen jag träffade syster och hennes familj på en Hel månad! Mosterhjärtat blöder när jag tänker på hur lång tid det är utan mina små bebbar, utan att höra Smaskis ropa på mig och hur han säger "älka motta", och utan att se lillskrutt le eller sova i min famn. Usch, nä idag har jag gråtit och nu sitter jag på jobbet och kämpar för att tårarna inte ska komma upp igen för då kommer jag inte kunna stänga av.
 
Ingen syster, ingen svåger, ingen smaskis och ingen lillskrutta på en hel månad... Just det- och på det- ingen Hussein nånsin mer. Fyfan vad ont allt gör idag.
Nu vill jag att dessa två veckor innan semestern går så jävla fort de bara kan så att jag kan få åka iväg ist och sakna min lilla familj i turkiet ist för här.

RSS 2.0