jävla skit!

Började veckan med en förkylning och febern från helvetet. Jobbade igår och inatt vaknade jag och spydde livet ur mig. Magsjuka!
Horjävlaskitbajsveckhelvete!

Dör i soffan.

med sorg i hjärtat
Detta inlägg skriver jag verkligen med sorg i hjärta och med tankarna hos min fina vän, jag vet inte än vad exakt som hänt och vad som händer härifrån. Men jag vet mer än jag hade önskat skulle ske, och mer än jag någonsin önskat min värsta fiende. Oavsett vad det är. 
Usch, det är så jävla jobbigt när de i ens omgivning mår dåligt och/eller går igenom tuffa saker, det är då man inser hur totalt maktlös man verkligen är.
Jag önskar att jag kunde ta smärtan och allt negativt ifrån min vän och bära det ist för h-n, men tyvärr så går inte det och jag får stå brevid och stötta så gott det går.
Älskade fina, underbara, starka - jag älskar dig enormt och jag kommer alltid finnas här för dig i alla stunder i livet <3

Kryptiskt inlägg jag vet, men kan inte skriva ut nåt och jag vill få det ur mig. Känner mig som en riktig tönt och ogillar sådana här inlägg, men som sagt. Ibland måste man få ur sig lite för att lätta på saker inom sig.

Sitter på jobbet som vanligt, däremot så är det tur att jag jobbar med J för idag är huvudet inte på topp. Var nära att köra in i bilar och bli påkörd 5 ggr på väg till jobbet och innan dess drog jag nästan en vurpa nedför trapporna i trapphuset hemma. Jävla skitdag, chocken börjar lägga sig lite nu och nu kommer alla tankar.. Fyfaan.
Nä, försöka hitta på nåt att göra här så att man kanske kan få tankarna på annat håll ett tag iaf.

taggad till tusen

Sitter på jobbet och nästan hoppar i stolen för att jag har så mkt energi! Snackade med S nyss om helgen, sitter och snackar med min J på jobbet om massa annat kul och så hade jag några snubbar från de andra företagen här nyss och snacka med mig. Har planerat in ny kryss för alla företagen den 2 juni, så nu taggar vi till inför den också. Har tagit ledigt veckan efter den också så att jag hinner vila och få lite storstädning gjord hemma också ;)
Får se hur kvällen ser ut efter jobbet (eller ja, kväll och kväll eg slutar ju 24 så det kanske räknas till natt?), O skulle kanske komma över, men vet inte om han gör det för han fick inte komma igår så han "hämnas" säkert idag. Annars blir det väl att ha min standard "tele-konferens" med E.

Men nu är det först åttafika på jobbet :D

Inspirerad

Var hemma hos min kompis R i fredags och blev tydligen väldans inspirerad av hennes mod och bestämdhet, så igår gjorde jag en liknande sak. Jag sa till H att vi inte borde höras av mer alls.
Känns sådär faktiskt, men samtidigt så är det lika bra för jag vill inte ha nån i mitt liv som alltid bortprioritetar mig varje gång vi ska ses. Fick verkligen nog igår och berättade att han gör mig mer ledsen än glad och att jag inte vill ha det så. Så ja, nu är det totalt över och jag ska fira med att gå ut och supa i helgen! Eller kanske inte så, men det ska bli skönt att dricka lite drinkar och dansa tills svetten rinner så mkt att sminket typ försinner (charmig beskrivning).. We likes it!
Idag är det dock jobb 14.30-24 och det blir så hela veckan utom helgen, det som är skönt med det är dock att jag 3 av 4 dagar jobbar ihop med J och hon är så sjukt bra att jobba med. Fick jag välja skulle jag nog bara jobba med henne och U, mah girls!
Hade världens mysmåndag igår iaf, låg på soffan och chillade tills 16 då S kom över och skulle äta middag med mig. Gjorde faktiskt en sjukt god middag om jag får säga det själv (om H bara visste vad han missar för tjej!), körde vidare med efterrätt och sen diskade jag undan allt och gjorde matlådor till oss båda för att sen städa i garderoben. Så jäkla smutt att se vad man har nu ist för att sticka in handen och hoppas på att det man vill ha är det man får tag på ;) Skönt också att hitta lite kläder som man glömt bort att man hade, det känns liksom lite nytt igen då. Win!

Inatt efter jobbet blir det en teledate med E och sen sova, ska försöka göra lite nytta hemma imorron innan jobbet tänkte jag (yeah right!).


Jobba sig (ok, gammal bild och gammal uniform. Men konceptet är detsamma) ;)

söndag 18/3-12

Hade en supermysig kväll/natt i fredags, hängde med S efter jobbet och sen åkte vi till R och snackade massa skit med henne och hennes två vänner. Hon gjorde en Grymt bra sak då också och jag ska fan erkänna att jag fortfarande är sjukligt imponerad, vet fan om jag hade haft styrkan att göra en sån sak. Stolt som tuppen!
S sov kvar hos mig och igår åkte vi till min M och firade hennes födelsedag i efterskott, vi var hos mina föräldrar och busade med mina syskonbarn och sen åkte vi och handlade kebab och massa godis och satt hemma hos mig och hade en myslördag med Gladiatorerna (fortf.. Toro- Yum!). Beslutade mig för att tvätta när alla tvättider var slut för dagen så att jag skulle få undan det jag hade och när klockan var runt midnatt och vi satt och snackade och strax skulle gå ner så hör jag hur mina grannar nånstans i porten brevid börjar skrika och ha sig och hur det börjar dunsa och dunka som Fan. Stänger av ljudet till tv´n och hör hur tjejen mer eller mindre skriker för livet så jag ringer 112 och efter kanske fem minuter har jag tre polisbilar och en ambulans på gatan nedanför. Killen från lägenheten var redan ute och hade tydligen ringt polisen själv han också, var tvungen att tjuvlyssna och tydligen har båda dragit en flaska i huvudet på varann.. Måttligt road av att mina grannar verkar älska att spöa på varann i det här huset, är det inte den ena så är det den andra liksom. Men men.. Hade som sagt en mysig kväll fram tills dess och nu har jag dessutom provat att färga ögonbrynen på S (blev bra) så nu vet jag hur man gör det också ;)
Har iaf haft en grymt bra helg och idag efter jobbet ska jag hem till mamma och pappa efter jobbet och mysa med syskonbarnen som skulle vara kvar och så ska jag passa på att äta middag så jag slipper laga det sen för jag är hyfsat trött nu. Lyckades sova knappa 1,5 timmar och det verkar inte riktigt räcka så nu pimplar jag kaffe!
Blev på mindre bra humör när jag kom till jobbet strax innan sju imorse och upptäcker att min kollega igår inte har gjort ett skit av det han ska göra, och när jag dessutom "Vet" varför så kokar jag inombords.. Det börjar lägga sig nu dock och jag tänker inte sura mer, idag ska vara en lika bra dag som de tidigare för nåt annat duger inte!

Imorgon är jag ledig, då ska jag sova ut, städa och plocka undan lite och sen på eftermiddagen/kvällen ska jag träffa H. Vet inte om det är en bra idé egentligen men jag ska testa mig själv och se om vi verkligen kan vara vänner eller om vi helt enkelt ska sluta ses och höras.. Vi får se.

Nu ska jag dricka kaffe och göra allt som inte blev gjort igår så jag har iaf en hel del att göra = det borde gå fort tills 15.30. Positiva Janet is On! Ha en söndag!


Polisen utanför mitt sovrumsfönster strax efter att den 3e bilen precis åkt iväg med snubben.. Drama! ;)

ingen vidare start på dagen.. men hey- it´s friday!

Startade morgonen med att nästan krocka på väg till jobbet för att en helvetesgubbe ville gena i rondellen, så jag la mig på tutan och skrek/visade mitt vackraste finger så att gubbfan höll på att skita på sig. HATA människor som inte kan köra bil! Men, inget hände och jag hoppas på en bättre fortsättning på dagen från nu..
Jobbar (skam)kuren 9-18 sen hem, duscha, byta om och åka hem till R med S för att fika och snacka lite skit. We like!
Imorron blir det födelsedagsfika hos min M som fyller år idag och sen ska jag och S ha en myskväll med gladiatorerna och på söndag blir det jobb igen. Känns som att det börjar bli dags att byta jobb dock men vet inte vad jag vill bli när jag blir stor än?! "/

Har köpt mig en ny telefon, Sony Ericsson Xperia Arc och nu när jag fattar hur den funkar så är den helt ok! H tyckte att det var toppen att jag skaffat en android iaf och det var över en månad väntetid ¨på Iphone 4s och jag var lite ivrig ;) Bästa av allt är dock att Tele2 har gjort så mkt fel att jag får kompensation i 6månader = ny tel och gratis abonnemang i ett halvår! WIN!

Har inte så mkt mer att komma med just nu (och hade väl inte innan heller eg), men jag längtar till nästa helg för då ska jag ut! Och hör och häpna- då ska jag tom ta mig en drink eller två för då ska min kära vän E köra. Smuttast! Ha en fin helg!


Grattis älskade vän på Din dag! Hoppas du har en underbar födelsedag, imorron kommer jag och sjunger och grattas och kramkalasar på dig och bebismagen <3<3<3


awsome!

Denna dag har vart helt sjukt bra från början till slut verkligen! Vaknade tidigt med S, åkte till akalla och lämnade in hennes bil, åkte till årsta och skulle hämta hennes syrras som dock var skitläskig så vi sket i det och åkte till kista där hon fick hyra en ist. Sen åkte vi hem till mig och åt frukost i solen på balkongen, jag åkte till jobbet och här har allt flytit på så sjukt jäkla bra! Har tom bråkat med tele2, fått en ny "polare" där och får 6 fria månader på nya abonnemanget för att de jäklats med mig. WIN!
Nu slutar jag om 3 min, då blir det att snacka skit med min U på jobbet och sen åka hem och möta upp S som ska sova hos mig i natt också.
Ledig imorron så ska åka och försöka fixa abbonemanget och ny telefon, hem till mami och papi på middag med syster m.fam samt faster och sen åka till min M på fika på kvällen.

Ibland känns livet lite mer toppen än annars! <3

neggo och jävligt surt inlägg

Smsade lite med H och nu kommer de känslorna jag längtat efter! Jag är så sjukt jävla arg att jag sitter i kuren och bölar! Han har eg inte gjort nåt men hans tråkiga jävla sms fick mig att halft flippa här inne!!!!

Seriöst. Varför i hela helvete träffar jag ALLTID fel killar?? Är de inte gifta, förlovade, sambo, har flickvänner eller är otrogna så tycker de bara inte om mig tillräckligt? För så är der ju. Hade han tyckt om mig så mkt som han säger så hade vi för fan inte varit åtskilda nu. Han är så jävla full med skit att jag seriöst vill plocka en jävla massa hundbajs och köra ner i halsen på dumfan just nu!
I början hade han minsann massa tid att ses och göra saker, så vadfan har ändrats nu då? Att han fick ligga? Att han var säker på att jag fanns där så att han inte behövde anstränga sig mer?
Jag är så jävla less på den här skiten just nu. Pallar inte med alla jävla psykfall jag träffar, och de som inte är psykfall gör ju förihelvete mig till en vandrande psykstina ist! Nä nån jävla vänskap är jag inte intresserad av, jag har vänner och jag behöver fan inte nya.

Och Karma. Du ska också få dig en jävla känga din h-ra. Är så jävla less på att Karma alltid jävlas med mig. Jag är fan ingen elak person. Visst, jag har gjort dumma saker och legat/haft "förhållanden" med gifta män men jag har inte alltid vetat sanningen heller. Och framförallt- det är ju för i helvete inte Jag som är gift! Jag har aldrig vart otrogen mot nån så va fan ska jag straffas för?
Jag har aldrig stulit, jag ljuger inte, jag försöker ställa upp så gott jag kan för allt och alla och jag försöker att se det bästa i de människor jag möter. Så varför jävlas du med mig? Nä vet du vad Karma- gå och dö!

Jag är så jävla arg att jag skakar, och det jävligaste av allt är att min lur med mitt "vanliga" nummer inte funkar för att jag håller på och gör ett nummerbyte så jag kan inte ens höra av mig till den person som jag Vet kommer få mig att glömma allt och alla för ett tag.
JÄVLA SKITDAG!
Så. Nu har jag fått ur mig skiten. Nu ska jag torka tårarna, slänga på ett leende och räkna ner timmarna tills jag slutar och får träffa S och min N som faktiskt ska hänga med hem efter jobbet.
True story- jag är fan välsignad med de bästa vännerna och den bästa familjen i världen.


Detta är typ jag nu- ler utåt men skulle lätt kunna nita nån just nu... 

well hello sunshine!

Vaknade 9.30 hos mamma och pappa, packade ihop mina saker och sen åkte jag hem och satt på min balkong i solen i nästan 2 timmar. Ljuvligt <3
Hur det än är så går faktiskt livet lite lättare när våren kommer, första solen och vårkläder samt leenden på okända människors läppar gör otroligt mkt! Vårkänslor is the shit!

Drömde en mardröm om H inatt och fick jordens hjärtklappning när jag vaknade, tänkte inte höra av mig men såklart så gjorde jag det iaf. Så. Jävla. Patetisk. Jo jag tackar. "Hej jag heter Janet och jag ligger på marken och ålar mig fram för en snubbe samtigt som han kan spotta, sparka och skrika fula ord efter mig om han vill för jag ligger tydligen bra här". Trodde aldrig att jag skulle utsätta mig själv för att få hjärtat krossat igen och trodde defenitivt inte att jag isf skulle hålla kvar vid den som gjort det, men hey. Här är jag. Usch och fy faaaan. Önskar att han hade gjort/gör nåt riktigt jävla dumt så jag kan hata han och vara sur ist men han verkar inte vilja vara det.. Skönt iaf att vi inte hörs direkt och efter jag får svar nu så kommer jag göra allt för att glömma allt vad han heter.
Men ni vet när man drömmer en mardröm som är så detljerad att man kommer ihåg varenda sekund av drömmen när man vaknar? Man gråter fortfarande, skakar i hela kroppen och kan inte riktigt få fram om det har hänt eller om det var en dröm? Så var min dröm inatt iaf.. Inte ok, speciellt inte när jag faktiskt vet att vad fan som helst kan hända honom och att jag med största sannolikhet Aldrig skulle få reda på det isf.

Nog om det. Idag är det jobb som gäller fram till 21, sen ska jag till ICA snabbt och sen kommer S över och hänger med mig. Myspys! Jobbar till 24 imorron och sen är jag ledig ons-tor och på fredag jobbar jag 9-18 och ska sen in till stan med S och fika med R. På café Albert såklart ;) Smutt!
Nu ska jag glida runt på lite klädsidor och se om jag hittar nåt spännande, med 10 bilar in på hela mitt pass så är det inte direkt stressigt och jag måste ju ha nåt att göra ;)
Ha en awsome dag i solen!


Alla älskar solen!

så.jävla.tråkigt.

Har gjort i stort sett allt som ska göras så nu chillar jag tills min kollega kommer och då ska jag äta lite lunch innan jag sätter igång med det sista. Smutt!
Men just nu så har jag Verkligen tråkigt så jag kör en lista som jag hittade på random persons blogg.

VEM

Vem är i rummet med dig? Personalen på Hertz och Avis samt mina hikrar.
Vem fick du senaste sms av? Min kompis E
Vem tänker du på nu? H... Alltid den där jävla H.
Vem pratade du senast i telefon med? AG som ringde mig :)
Vems hus var du senast i? Mammas och pappas
Vem önskar du var med dig nu? Really? Behöver jag ens skriva?
Vem är din favoritsläkting? HAHA! Sick.. Passar på den här, jag har för många i släkten så det går inte att svara på.

VAR

Var är din mobiltelefon?
Brevid mig
Var handlar du mest? H&M.. Beställer lite varje månad nästan "/
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Från jobbet.. Mreeeeow ;)
Var åkte du senast bil? Var? På vägen. Till jobbet.

VAD

Vad åt du senast?
En macka till frukost på jobbet imorse.
Vad drack du senast? KAFFE!
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta leggins
Vad är den närmaste saken som är blå? Brevid mig, vattenflaskan har en blå kork om det räknas?
Vad har du på fötterna? Strumpor och skor
Vad är din favorit färg? Svart
Vilken film såg du senast? Foot loose, galet bra!
Vad hör du just nu? Radion

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Japp
Hånglat på en bio? Jomenvisst
Hånglat i skogen? Random.. Jag vet inte om det räknas som skog.. Men ja vi säger det, det låter lite badass ;)
Tyckt att din kusin är het? HAHA! Nä.
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetengränsen? Ja
Målat om ditt rum? Ja
Dansat framför en spegel? Haha, gör det varje dag när jag sminkar mig :D
Fått hicka? Eh... ja
Dumpat någon? Ja :´(
Stulit pengar från en kompis? Nä vad vore det för vänskap då?!
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja vafan man har ju åkt taxi :p
Varit i slagsmål? Inte direkt..
Smugit ur ditt hus? När jag bodde hemma vågade jag inte och nu behvöer jag inte. Så nej.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Puppylove, massa gånger som ung.
Hånglat med en främling? Bajsar björnar i skogen? Charterresor, krogrundor som 18-åring och andra härliga fyllor. HALLÅJ!
Älskar eller saknar någon nu? Jag har tur med familj/vänner så jag älskar massa människor just nu. Saknar gör jag tyvärr också.¨



Det var 10 min. Vad ska jag göra nu då?..................................................................................


aint no sunshine when (s)he´s gone

Imorse kl 06.30 när jag åkte till jobbet så var det strålande sol och vårkänslorna var på topp! Nu är kl 08.30 och det ser mulet och blåsigt ut.. Vafan hände!?!?
Ahja, sitter på jobbet och försöker att inte somna. Ska sitta själv till 12 då min kollega kommer, men man blir verkligen seg när det är lite småljummet och tyst med undantag från radion som spelar lugna favortier idag.
Vore inte nån hit att somna med huvudet på tangentbordet framför kunder liksom..
Har eg inte någ kul att koma med förutom att jag slutar 15.30 idag och att jag direkt efter det ska hem till min faster och fira henne på födelsedagen :)

Ha en söndag!

here we go again..

Hade kussen över igår kväll efter jobbet, åt tacos, snackade massa skit och kollade på foot loose. Vid midnatt kom S över när hon slutat jobba och sen satt vi ock snackade ett tag till, slutade med att de åkte vid 01.30 och min klocka ringde halv fem. Inte världens piggaste Janet som sitter på jobbet idag och speciellt inte med tanke på att jag vaknat hela tiden och drömt om H.. Skitnatt!
Men idag är en ny dag och jag hoppas på en bättre sådan också! Jobbar 07-14.30 sen ska jag hämta upp min M för att åka till stinsen och fixa naglarna och shoppa lite innan jag åker hem till mami och papi och sover där i helgen. Jobbar morgonpass imorron också så jag passar på att hänga med de och ha lite tv-mys ikväll. Gilla att jobba morgonpass på helger ändå!

Har en del att se fram emot också vilket känns bra. I veckan är jag ledig en hel del känns det som så jag ska tvinga mig på M och hennes sambo nån dag (moahaha), jag ska hänga med syster och hennes familj, jag ska hem till bror och hans familj och jag har en annan sak i åtanke men som jag inte riktigt kan bestämma mig för ännu. Men sen rullar det på! Den 17 ska jag födelsedagsfika hos min M, den 24 ska jag ut med S, E och min gamla turrepolare, den 31 har R födelsedagsfest, den 14 är det kryssning och sen är vi typ inne i maj och då är det dop för min lillskrutta. Och så är det dags för min M att ploppa bebis <3<3<3 Längtar som tusan!
Älskar att tiden går fort och att det blir ljusare, men får samtidigt lite halvpanik över samma sak. Får lite känslan av att jag liksom inte hänger med längre och när tiden går såhär snabbt så får jag fan nojja över både det ena och det andra. Vad som hände med Carpe Diem vet jag inte men det är helt klart nåt jag missar ibland..
Hur som haver så har jag iaf mkt bra saker att se fram emot och det känns helt klart bra, det blir förhoppningsvis en bra vår det här!

Annars är det precis som vanligt, jag tänker på Hussein 24/7 vill konstant höra av mig och blir helt utom mig av ledsamhet och maktlöshet när jag inser att det verkligen är slut. Vet inte vad som krossar mig mest heller eg. att jag inte kommer se han mer, känna hur han stryker mig över håret när vi kollar på tv, när han ta min hand och pussar på den och sen min panna, hur han stirrar på mig så att det känns som att han ser ända in i min själ eller hur han kramar mig som att han inte alls vill släppa taget någonsin. Eller om det är det faktum att han en vacker dag kommer göra allt det där med nån annan..


torsdag

Kan inte sluta blogga tydligen, speciellt inte nu när jag måste få ur mig skiten som ligger på repeat i mitt huvud. Har totalt tappat självrespekten och stoltheten för mig själv, kvar är bara en spillra av vad jag brukar vara. Jag ler och går runt som om inget hänt, alla i omgivningen och speciellt på jobbet tror att jag mår bra trots allt och att jag är en stark och småkaxig sak. Visst, för så är det ju verkligen. Inte.
Låten som påminner mig om honom spelas överallt och hela tiden, jag tycker mig höra hans röst, så fort telefonen plingar så hoppas jag att det är han, jag tycker mig känna hans doft lite nu och då och på väg till jobbet idag trodde jag att det var han som gick nedför gatan när jag körde förbi i bilen.
Allt påminner om honom och det känns som att precis allt jag gör är kopplat till honom. Han är överallt och ändå ingenstans. Jag vill vara arg och jag vill tycka illa om honom, men det går verkligen inte och jag kan inte se det som alla andra ser. Jag kan inte se felet som de ser och så fort någon säger nåt elakt så vill jag skrika på dem och säga att det inte alls är så och att de inte alls får prata negativt om honom..

Jag önskar att vi aldrig någonsin hade träffats. Jag önskar att jag inte hade blivit kär i han.
Men mest av allt så önskar jag att det inte hade slutat såhär.

så jävla värdelöst

Han tycker om mig. Jag tycker om honom. Och ändå så kommer det inte funka.. ?
Har så ont i själen att det känns som att någon står på mitt bröst och jag har så fruktansvärt svårt att andas..  Fyfan vad ont det här gör, jag orkar inte.

ångesten är så brutal..

..och jag förtjänar varje liten ångestkänsla som just nu bor i min kropp, jag förtjänar minnesbilderna som får mig illmående och magen att knyta sig och jag förtjänar huvudvärken som blixtrar till lite nu och då.. Så jävla onödigt, så jävla dumt och så jävla hemskt. Jag mår verkligen dåligt över detta och jag önskar att jag hade kunnat vrida tillbaka tiden och få skiten ogjort. Men det går inte och jag förtjänar det inte heller så det är bara att bita i det sura äpplet och acceptera att man är en idiot ibland.. Helvete!

Imorron kommer H över också, han skulle ha kommit i fredags men (surprise surprise) var tvungen att jobba så han kommer imorron efter jobbet ist. Önskar verkligen att han kommer säga det jag vill höra, att han kommer att möta mig lite halvvägs i allt detta och att han kommer att krama mig och aldrig någonsin släppa taget. Han gör mig så trygg.. Jag tycker så mycket om honom, men är samtidigt smärtsamt medveten om att det är som det är och att det kommer att förbli så också. Hej och hå Karma, den här gången fattar jag dock varför du jävlas med mig.
Fy faan. Inte alls på humör idag, tankarna far runt runt och jag mår skit! Ska dock förhoppningsvis få träffa min M efter jobbet och prata lite skit med henne och S så det finns iaf en ljuspunkt på denna dag.
Ska inte deppa ihop totalt på bloggen. Återkommer när jag har en roligare livshistoria att berätta ist för jag vill inte ha en skitblogg.

Ha en dag!


Jag avgudar verkligen denna kvinna. Min själsfrände, bästa vän och extrasyster. Vad vore mitt liv utan dig M?! <3

vila i frid "pappa björn" <3

Igår möttes jag av en Hemsk syn när jag går in på fb, jag fick reda på att mina vänner förlorat sin pappa. Han var en otrolig människa med den vitaste själen och han välkomnade alltid alla och tog alla till sig som sina egna barn, när det var fika på g så var det alltid pappa Björn som bakade bullar och satt och berättade gamla historier för den som ville höra.. Han söner är något av de vackraste i världen och jag sörjer verkligen med de även om vi inte hörs så  mkt längre. Vila i frid Pappa Björn, dina ord, dina minnen och din värme lever kvar genom M och A <3

I övrigt är det som vanligt, allt rullar på och utåt sett så märker inte en jävel att jag mår skit. Precis som jag vill ha det. Imorron dock kommer jag nog att vara hyfsat skakis för jag vet verkligen inte hur jag ska hantera att han kommer över och hämtar sitt, det känns så avslutande på något sätt. Visst, det är avslutat och jag vet ju det, men efter det så kommer det att kännas Verkligen Över och jag kommer inte se han igen.. Det värsta är ju att jag inte önskar annat än att han ska ha kommit till "vett" och inse att han jobbat för mkt och gjort fel mot mig så att vi kan försöka igen för jag mår så jäkla bra med honom. Jag vet att det inte kommer hända och jag vet att jag kommer att må skit och vilja ligga som en blöt fläck på golvet imorron, men man får väl önska? Eller?
Nä usch, deppigt inlägg. Förlåt för det!

En kul sak avslutar vi med då ist: jag har dragit ihop en kryssning med alla hyrbilsfirmor ute hos oss, så den 14-15 april ska vi gunga silja galaxy! Chefen kontrade dessutom idag med att om jag får med mig minst 10 pers från mitt jobb så bjuder jobbet på resan. WIN! Nu jävlar taggar jag alla inom både mitt och alla andra företag, det har snackats om detta sen jag började för snart 3 år sedan så nu är det bassemig dags!

RSS 2.0