skumt det här...

Träffade H igår och snackade och skulle kolla hur han kände inför att jag ångrade mig och ville ha tillbaka han.. Det gick toppen och nu är vi tillsammans, skum känsla men jag skulle ljuga om jag sa att det inte känns så sjukt bra! Han är verkligen den finaste kille jag träffat och jag har nog aldrig i mitt liv vart så öppen och ärlig med någon innan, vad gäller verkligen Allt. Jag behöver inte låtsas vara nån jag inte är eller spela några spel utan jag kan bara köra på och han tycker om mig iaf. Som sagt, skum känsla men det är fan toppen! Vilket uppenbarligen mina kompisar på fb också tycker! Haha, 73 likes och massa kommentarer och mail, folk får typ hjärtattack verkar det som bara för att JAG har ett förhållande. Skadad tjej? ;)
Sitter på jobbet nu och ska fixa det sista, ville bara få ur mig det här: Jag är så jävla kär och lycklig!!! SMUTT!

Skänker även en tanke till min vän R- tänker på dig och är så glad att det gick bra trots att det inte verkar ha gått till som de sa. Ringer dig om några dagar så du får vila ordentligt först men sen hoppas jag att jag får komma och våldsgästa er lite! Krya på dig och som du skrev: you´re a survivor girlie! Du är fan mer fierce än de flesta <3

det ska tydligen finnas en första gång för allt..

Sitter på jobbet i vanlig ordning, körde till 22 igår och idag så kör jag 07-15.30. Inte världens piggaste tjej som kom till jobbet idag, så sjukt trött och less på att jag inte kan sova ordentligt! Förvisso så är det inte så att man somnar 22 bara för att man slutar då utan det tar ju ett tag att åka hem, duscha och försöka varva ner litegrann iaf.. Hur som. Kom hem igår och ska kolla FB och ser att min kusse har vart med i/nära en skottlossning med automatgevär på kvällen i Egypten där de är på semester! Fick en hjärtklappning som heter duga, men som tur är mår alla bra och de kommer hem på onsdag. Man blir ju däremot så jäkla rädd och hundratusentals saker hinner rusa genom huvudet även om man Vet att de mår bra. Stackars kusse, stackars farbror, faster och lillkussen på 12 år som redan innan var en ängslig liten själ <3  Tack Gud att det gick bra ändå!

Hoppar lite och tar nåt kul ist. Idag efter jobbet ska jag mysa med syster, svägerska, faster och alla barn. Vi ska äta middag och ha lördagsmys och sen efter det så ska jag träffa dr.Vu som jag inte sett på nästan tre månader eftersom hon vart i Montenegro. Så jäkla Smutt att få se henne igen och snacka, har saknat min Vu!
Imorron är jag ledig, har tvättstuga 14-18 och sen får vi se om jag och S åker till stinsen och gör nöd-naglar för nu är båda så less på att vara nagelbitare med fula naglar.
Mindre kul men kul ändå (eller hur man nu ska uttrycka det) är att jag ska träffa Hussein imorron på dagen och prata ut om vad som hänt och varför jag gjorde slut, inget kul samtal i sig men jag är tacksam att han ens vill träffas för då har jag iaf en chans att försöka få tillbaka honom. Har tänkt lite för mkt på hela saken och jag är så rädd att jag ska ha lyckats kasta bort förstöra vad som kanske var det bästa som hänt mig, och jag hoppas verkligen att han är villig att ge det hela en till chans. Har faktiskt vart mer än ärlig med honom och det vet jag att han uppskattar även om det ibland kommer ut saker som han kanske inte vill höra eg.. Men men.. Wish me luck!



Kussen och jag får nån sommar sen. I love mah girl <3<3<3

otaggad på jobbet

Jobbar 14.30-22 idag, HELT ENSAM!!! Och dessutom så jobbar ingen av mina grabbar eller S idag så jag har inte ens nån på de andra företagen att snacka och busa med.. Skitjävlatråkigt! Dessutom är folk på Topp när det gäller att vara otrevliga idag så det här känns som en toppendag! Not.. Tur är det iaf att det finns en hel del saker att fixa med så att jag iaf har Något att göra idag när jag sitter här och hoar..

Har iaf haft bra dagar, åkte med jobbet (och resten av EC i sverige) på konferens i torsdags och kom hem igår. Vi var på Yasuragi i Hasseludden, de hade hyrt hela stället och det var helt klart bättre än jag trodde. Jag var sjukt osugen på att åka från första början och ville helst stanna hemma, men det slutade med att jag drack och hade skitkul och att det var en riktigt bra och intressant konferens. Smutt!
Igår när jag kom hem så kom min M över och vi åkte och köpte mat och sen la vi oss i min soffa och snackade skit, Plupp kom över en sväng och S kom över hon med. Så mysigt att bara snacka skit och lata sig, stackars S dock fick bra sällskap på slutet när de andra åkt och hon och jag skulle kolla på film. Slutade med att jag låg och snarkade i ena soffan medans hon fick kolla på filmen själv ;) Tusse då..


Har blivit utmanad av E att göra en lista och jag har verkligen inte lust att jobba just nu så jag kör den ist.

Vad gjorde jag för 10 år sedan?
Gick i gymnasiet, skolkade, jobbade extra på café och smygrökte.

Vad gjorde jag för ett år sen?
Usch vad deprimerande.. Precis samma som nu :´(

5 Snacks jag gillar
Popcorn med dip, chilinötter, torrostade jordnötter, pistagenötter och Ibland chips 

5 sånger jag kan hela texten till
All- 4-one- I swear
The Slaptones- To remind you
Eminem- Superman
Amadeus Band- Lazu Te
Lars Winnerbäck feat. Miss Li- Som jag hade dig förut

5 saker jag skulle göra om jag blev mångmiljonär

Ge pengar till föräldrar och syskon samt syskonbarn.
Köpa lägenhet och bil.
Bjuda familj och släkt på en resa.
Betala så att en av mina nära vänner kan åka och få barn på egen hand.
SHOPPA!


5 dåliga vanor
Tempramentsfull
För ärlig ibland
Nagelbitare
Svårt att binda mig
Städmanisk

5 saker jag gillar att göra.
Vara med familjen/släkt/vänner.
Nattfika!
Bowla
Dansa
Shoppa

5 saker jag aldrig skulle klä mig i
Pastellfärgade eller vita jeans
Byxdress
Burka
Skotskrutiga brallor
Platåskor á la buffalos

5 favortileksaker

Mobilen
Tv´n
Datorn
Bilen
Kaffebryggarn


Oh yes det var den listan.. Kanske skulle börja jobba lite då.
Hoppas ni har en bra helg därute!

du är underbar

Det var det sista han sa till mig innan vi la på telefonen, jag var halft hysterisk i hur jag skulle lägga på och vi försökte lägga på luren ett antal ggr. Men det absolut sista han sa innan han sa hejdå var "du är underbar"..
Fan i hela helvetet. Jag är så skadad så det är inte sant! Jag ångrar mig i ena sekunden för att i nästa sekund tycka att jag gjorde helt rättt. Jag vet inte om det är Honom jag saknar eller själva grejen att ha någon där, någon som faktiskt tycker om en för den man är. Jag vet heller inte varför jag gjorde slut och jag har inte kommit fram till det heller, fick lite "tough love" av min M dagen efter det tog slut och sen dess har jag suttit och försökt rannsaka mig själv. Fick lite av samma dos av R och kussen i lördags när vi var på bio och nattfika också och det var samma då, jag Vet verkligen Inte varför jag gjorde slut. Jag vet bara att det var det jag Ville göra och då gjorde jag det, det var skitjobbigt men det kändes så rätt just då och fram tills jag la på luren för då ville jag ringa upp och ångra mig. Hade tänkt ringa i söndags och säga just det; att jag ångrar mig men jag kan inte. Jag vet inte varför jag inte kan heller eg men det går inte.. Jag vet inte vad jag är mest rädd för heller, att han ska lämna mig om det blir vi eller om jag får för mig att lämna honom igen. Jag vill inte såra någon och speciellt inte någon som är så fin som han är, som bryr sig så mkt och som bara vill allt och allas bästa hela tiden.
Jag ska ge det ett tag till och jag hoppas på att stöta på honom på ett eller annat vänster så att jag får se honom och försöka ta det därifrån isf. Just nu i det här ögonblicket vill jag dock ringa honom och förklara läget: jag vet inte varför jag gjorde slut, jag vet inte vad jag är rädd för, jag kan inte garantera att det inte får samma utgång om en dag en månad ett år osv men att om han är villig att ta tillbaka mig så är jag villig att satsa. Kommer dock inte att göra det nu iaf men vi får se vad tiden visar.
Jag vill verkligen inte sluta ensam, jag vill inte vara rädd att visa känslor, att inte våga chansa och att inte våga älska. Jag vill dock kunna tro på att någon kan älska mig trots alla brister, trots att jag är halvpsykotisk, trots att jag har jordens största armar, trots att jag har ett hetsigt temprament, trots att jag snarkar ibland, trots att jag är för ärlig och trots alla andra brister..  Fan vad jobbigt den här så kallade kärleken är ibland.
Ska dock inte deppa ner hela inlägget med sånhär skit!

Hade en grym helg, låg på soffan hela fredagen och halva lördagen. Bestämde med kussen att vi skulle ses och sen ringde R och ville hitta på nåt så jag drog med kussen in till stan och så möttes vi alla upp och gick på bio och sen blev det en fika på Alberts. Så jävla mysigt! Hoppas på att hinna träffa R mer innan operationen så att vi kanske hinner ha en till fika iaf, men om inte annat så kommer jag tvinga mig på i kärrtorp ;)
Söndagen jobbade jag 12-21 och sen åkte jag och mötte upp S och vi drog hem till mig, snackade skit halva natten och sen sov hon kvar hos mig för vi båda skulle börja jobba 07 idag. Hyfsat trötta tjejer som gick upp i morse! Dock så vaknade både hon och jag på bättre humör än vanligt och dagen gick bättre än förväntat, fan vem hade trott att jag skulle tycka att det ändå är helt ok att jobba morgonpass?!

Är ledig nu i två dagar iaf och sen åker jag med jobbet på "träningsläger" (vilket i Europcar betyder konferens med hela sverige) på Yashuragi (stavning?) i hasseludden. Ser INTE fram emot det, men jag åker hellre på det än att jag jobbar morgonpass för så kul var det inte. Imorron och på onsdag ska jag dock passa på att umgås med familjen och mysa med mina ungar. Saknar verkligen min familj och jag mår faktiskt skitdåligt över att vi ses så sällan nuförtiden, känner att jag dragit mig undan lite men jag mår inte så bra just nu och om det är någon som ser igenom mig så är det de. Älskade <3
Nu ska jag försöka ta tag i berget med disk som ligger i hela köket och ger mig ångest, skulle ha städat här hemma idag men det gick lite sisådär med den saken ;)
Hörs!

så var sagan slut...

"Finns det något jag kan säga för att få dig att ångra dig och inte göra såhär?"
- Nä jag tror inte det... Eller nej, nej faktiskt så Vet jag att du inte kan det.


Fan i hela helvetet. Jag förtjänar att må som skit, jag gör verkligen det och är inte ute efter några sympatier eller leker martyr. Jag Förtjänar det verkligen. Men SATAN vad dåligt jag mår, jag orkar liksom inte ens anstränga mig och fejka fram ett leende. Jag gjorde slut med Hussein inatt och jag vet (tror jag) att det var rätt beslut för den senaste veckan har jag verkligen känt att det är vad jag vill, jag har gjort slut med killar förut men fan.. Jag kommer inte ihåg att jag mått såhär dåligt efteråt? Jag ångrar mig verkligen och en del av mig vill ringa upp och säga det och be honom komma över ikväll och sen bara ligga i sängen och krama honom så hårt så man nästan är inne i huden och aldrig släppa. Men jag vet (tror jag) att jag sen kommer att ångra mig igen och så måste jag göra om hela skiten igen vilket är Sjukt taskigt mot honom och jag vill verkligen inte vara det..
Nä, ikväll efter jobbet ska jag åka och handla och sen åka hem och ligga ensam framför tvn i tysthet. Tack för mig.

ok so im a horrible person

Jag är en vidrig människa, mindre värd än de äckliga jävla myggor som suger ut ens blod och lämnar sina spår. Enligt de få (två) som vet så har jag inte gjort nåt hemskt. Men enligt mig så är jag ett riktigt jävla praktarsle.
Jag HATAR mig själv!

you snooze, you loose.

Usch vad jobbigt det är med dessa karlar. Ena dagen gillar man dem som tusan och nästa hatar man de nästan och önskar att de kunde försvinna från jordens yta en sväng..
Så känner jag lite för Hussein just nu, just nu så vill jag ringa O och be honom komma över och sen be Hussein dra åt helvete. Jag skulle inte göra så men det är en tanke jag leker med just nu bara.. Ska ev träffa han i helgen, ska ta mig ett snack med han då så får vi väl se vad som händer sen. Har lite svårt för en sak som hänt på sista tiden bara och att han vart så jävla inne i massa annat (visst, jag är också upptagen men vafaaan inte sådär) så vi har inte setts på nästan två veckor.. Inte ok.
Dessutom har jag pms så just nu kan hela världen få äta bajs och dö en sväng. Eller så kan jag få gå i ide och sova tills jag är snäll igen. Men nej, det funkar ju tydligen inte så.

Hej jag heter Janet och jag är en bitterfitta.

www.jerk.com

Så jävla ocoolt att lägga upp hela mitt namn och en bild på mig på jerk.com och göra så att folk kan rösta på mig.. Inte ok!!! Jävla idioter det finns..

huvudet snurrar runt runt runt runt runt.... osv

Har tänkt SJUKT mkt på det här med Hussein och ja, jag måste ju ta "snacket" som jag egentligen inte vill göra snarast. Pallar inte gå runt och vara irriterad, lättretlig och allmänt deppig pga detta men det är vad jag gör just nu. Pratade lite med papi om det och han tyckte lite som jag, dumt att skaffa sig problem i onödan så det är lika bra att ta reda på det nu för annars är det ju lika bra att avsluta allt.
Jag håller alltid tillbaka känslorna så mkt så jag blir knäpp, jag tror att jag är kär i han men jag vet fan inte och så är jag dessutom Livrädd! Varför kan jag inte bara få vara en av alla som blir kär jättelätt? Eller åtminstone få vara en av de som träffar rätt och sen går allt jättesmidigt och som en liten dans på rosor? Nej nej, här ska man vara en psykstina med känslostörningar som är rädd för att känna och där allt ska vara lite småknepigt. Mysigt. Not!

Men ja, så är det och nog om det. Har haft en sjukt mysig helg och hunnit med att träffa vänner och städa hemma och ha mig. Nu jobbar jag mån-tor kväll denna vecka men har försökt att få kompa på torsdag så om jag har tur är jag ledig tor-sön. Smutt! Min kusin fick en son i lördags och han och hans familj ska till min farbror på torsdag em så jag hoppas att jag får vara ledig och kan åka och pussa och sniffa på vår nyaste lilla prins<3
Helgen kommer att bli lugn denna vecka också, hoppas på att träffa Hussein nån dag och sen är det filmkväll på lördag och reunion med massa gamla vänner på söndag. Älska ledig helg!
 

hej å hå

Så jäkla skönt att jobba ibland, jobbar 14.30-22 idag och imorgon pga röda dagar och det gör så tokigt mkt skillnad att bara få sluta två timmar tidigare än annars. Galet smutt!
Träffade Hussein i söndags, låg och smsade med honom och han kände sig lite ensam och nere så han kom över och sov hos mig ist. Han är så jävla fin på alla sätt, men jag kan inte släppa allt och bara vara lycklig. Det är vissa saker som stör mig och andra som gör mig så orolig att jag får ont i magen när jag tänker på det. Alla säger att jag ska sluta tänka och bara köra på så länge det känns bra, men faktum är att jag är 27 år. Jag har inte tid att bara köra på känslor och hoppas på det bästa, och om det är så som jag tror, och om jag har den oturen så är det bättre att göra slut på allt nu och inte vänta... Men jag vet inte riktigt hur jag ska ta upp vissa saker mer än vi redan gjort och jag vet inte hur jag ska få fram att jag är totat vettskrämd när det gäller vissa saker.. Psykstina much?! HELL YEAH! :´(
Träffade han en snabbis i förrgår också iaf och jag blir ju så glad, men nu kommer vi inte att kunna ses förrens kanske på söndag och om inte då så blir det först i slutet av nästa vecka. Det innebär att jag bara kommer ha mer tid med min hjärna.. Pallar inte..

Ialla fall. Idag efter jobbet blir det nog bara att åka hem och slappa, ska upp tidigt i morgon och fixa lite hemma och sen åka och klippa pappas hår. Efter det jobbar jag och sen åker ev jag och S in till stan och nattfikar eller så hänger vi bara hemma hos mig och snackar skit. Lördag ska bror firas, sen ska E komma över och sällskapa medans jag tvättar och på söndag har jag inga planer än.
M- om du ser detta: vill du fika med mig på söndag?

Ja det är så det ser ut, nästa vecka jobbar jag 16-24 alla dagar typ så då blir det verkligen bara att jobba typ.. Spännande liv va?! ;)
Nu ska jag och J på jobbet snacka skit och dricka vårt åtta-kaffe. Ha en helg om vi inte hörs innan!


Lilla listan :)

Hade ett supermysigt nyår, jobbade och åkte sen hem till mami och papi på middag med syster och hennes familj samt faster. Skjutsade och hämtade morfar till pro-festen och hann busa med smaskis och soffsofa en sväng. Perfekt!
Sitter på jobbet igen och idag är det lika dött som igår så jag snodde helt lagligt en lista från min Mija för att fördriva tiden litegrann..

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag raggade upp en kille (typ, gav inviten av att han skulle ragga på mig om inte annat) i Nyktert tillstånd. Cred!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja <3

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej jag hade tur i år.

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet och USA.

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Absolut, men jag ska försöka fokusera på vad som är bra ist.

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
13 augusti då min bror gifte sig.

8. Vad var din största framgång 2011?
Min största framgång var att jag tog tag i en sak som legat och gnagt i åtta år.

9. Största misstaget?
Oj.. Jag vet inte faktiskt.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte mer än valigt ;)

11. Bästa köpet?
Mina nya vardagsrumsmöbler och inredningen dit. Lövely!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder?

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att min syster, kusiner, Mija och en till vän ska få bebis! Att få se familjen i usa igen <3

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?

Det finns för många, men speciellt Tonight med pitbull och nån mer.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var nog gladare trots massa som kom upp till ytan.

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Umgåtts mer med familjen och de vänner jag inte träffar. Att jag vart ärligare och skällt ut S.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Dumheter ;)

18. Hur tillbringade du julen?
Hos syster med familj och sen hos mamma och pappa.

19. Blev du kär i år?

Jaa :D

20. Favoritprogram på tv?
Kollar inte så mkt på tv längre.. Men I LOVE According to Jim!

21. Bästa boken du läste i år?
Kommer inte ihåg.

22. Största musikaliska upptäckten?

Adele och (eftersom jag är efter) Hoffmaestro!

23. Bästa filmen du såg i år?

Brides Maids! Jag. Dog :D

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Mä jag önskade mig inget direkt och fick så mkt mer :)

25. Något du önskade dig men inte fick?
Inte då.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Firade hos mami och papi och sen på Trädgården med kussen.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Som 2010 ;)

29. Vad fick dig att må bra?
Familj, vänner, jobbarkompisar, Hussein :)

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Samma som alltid: Vin Diesel. MUMS!

31. Vem saknade du?
S i turkiet.

32. De bästa nya människorna du träffade?
S på avis, hennes syrra och såklart Hussein.




Så. Det var den listan det.. Inte så spännande kanske men jag hade sååå tråkigt! En kul sak dock- Jag har bokat semesterresan! Den 17 augusti drar jag, kussen, mamma och faster till Gümbet i två veckor!

RSS 2.0