stuck in a position without any way out... eller?

Känns som att jag är en jävla fluga i ett spindelnät just nu och ju mer jag försöker ta mig loss desto mer trasslar jag in mig själv..
Visst, jag har tagit mig i kragen och jag visar inget utåt. Efter chefens lilla utbrott eller vad man ska kalla det i måndags så har jag gått runt och lett så att jag har ont i käkarna när jag är klar och jag är trött efter en hel dag på jobbet bara pga att jag måste hålla skenet uppe. Den enda gången jag inte behöver spela hur jag mår eller låtsas som att allt är bra, att jag är stark och att jag minsann klarar mig är i bilen när jag är helt själv. Desto mer skriker jag i bilen på andra bilar nu dock men det är smällar man får ta. Men jag vill verkligen Inte vara nåns börda, jag vill inte att mina vänner ska känna att de behöver samla ihop mina bitar, att jag är en belastning för nån. Jag vill att de ska se mig som den vanliga Janet, hon som inte gråter och mesar sig för minsta lilla..  Usch..

Håller iaf på att söka nya jobb nu och jag hoppas verkligen på det bästa för jag måste få ta ett steg i nån riktning innan jag bryter ihop totalt. Håll tummarna!


....

Utskällningen av chefen var droppen som fick allt att svämma över i måndags, obefogad dessutom så nu hatar hela jobbet honom. Sjukt förnedrande att börja tjura på jobbet och Ännu jobbigare att behöva stänga av mina waterworks när det väl börjat... Men efter det så sitter klumpen i halsen som en objuden gäst medans tårarna bränner bakom ögonlocken och jävlas. Jag vill gråta, jag behöver gråta och jag tror att jag jag skulle må bättre av att få ur mig skiten.
Inte så lätt dock när man sitter ensam i huset och inte har nån i närheten, jag önskar att jag hade nån i närheten ibland. Men för stunden så skiter jag i allt och går och lägger mig och hoppas på att kanske få lite sömn för en gångs skull.. Man lever på hoppet eller hur säger man?


tömd

Jag vet inte om jag orkar mer, jag tycker att allt det här är så fruktansvärt jobbigt.. Jag vill inte att han ska må dåligt, jag vill inte att hon ska må dåligt, jag vill inte vara sur på honom, jag vill inte att allt det här ska komma emellan vår familj.. Mitt hjärta är bokstavligt krossat av allt det här och jag Hatar att det har hänt och att det har gått till den här gränsen.. Att se honom så ledsen gör mig totalt orkeslös i kroppen och jag vet inte hur jag kan visa exakt hur mkt jag älskar honom och att han inte ska ta åt sig, att han är Världens bästa och att jag inte vet hur jag skulle få luft utan honom.
Jag orkar inte med att som handlar om mig personligen, jag orkar inte le, orkar inte gråta, orkar inte vara arg, orkar ingenting.
Och jag orkar famförallt inte med att den som har stått mig nära, en av de som faktiskt stått mig allra närmst gör såhär mot mig. Jag hatar att han har lyckats förstöra vår vänskap och jag hatar vetskapen av att jag faktiskt kommer att finns där för henne när det väl brister..

Jag orkar inte mer! Jag önskar att jag hade nån att ligga i en hög på golvet hos och bara gråta som ett barn. Tror jag iaf..

ibland undrar jag bara hur mkt man verkligen ska göra för sina vänner...

Jag vet fan inte om det är jag som är överkänslig? Eller om jag har för höga värderingar och för hög moral? För mkt stolthet kan jag villigt erkänna att jag Vet att jag har. Men det ser jag inte alltid som något negativt, jag har blivit trampad på och kallad för otroligt fula saker hela livet och först nu i vuxen ålder inser jag att det inte är ok och att jag inte vill ta mer skit. Ändå så sjönk jag så lågt att jag gjorde det igen, jag har låtit honom stampa på mig, spotta mig i ansiktet och kasta mig i rännstenen. En man som jag inte ens har behov av i mitt eget liv mer, men som pga min vän måste stå mig nära och som jag känner att jag måste försöka komma överens med.
Hon betyder så mkt för mig och jag gjorde det för hennes skull, för att hon sa att hon skulle göra slag i saken när hon väl kommer hem och pratar med honom. För att hon sa att hon skulle göra sitt bästa hon med, men det som verkligen känns jobbigt och som jag inte kan släppa är om hon verkligen kommer göra det? Och det faktum att hon inte alls reagerar så hårt som jag trodde? Som jag tycker att man kanske borde göra?
Visst, jag kanske var hård, men jag var Också under press. Visst, jag kanske borde ha hållt käften och låtit det vara och visst, jag kanske sa för mkt. Men nu efter all tid som gått, efter att ha funderat på saker och disskuterat med andra så ångrar jag faktiskt ingenting. Jag har mitt sätt att se på saker, jag har min moral och jag har mina synsättt på vad som är ok eller inte och jag hade inte tagit allt. Men att han ska komma och göra saker värre nu, att han ska försöka paja en vänskap som fram tills för bara några månader sen var starkare än sten är fan inte ok och jag känner mig krossad. Jag vill inte förlora henne men jag vet inte om jag ensam orkar kämpa lika starkt för vår vänskap mer och jag vet inte om jag trots allt tycker att hon själv kämpar för lite.. Jag kanske helt enkelt är en jävla krävande människa på alla plan trots att jag själv tycker att jag är hyfsat okomplicerad och inte krävande alls? Har man rätt att tycka att ens vänner borde stå upp för en, kämpa för en och finnas för en i ungefärlig utsträckning som man själv gör? Eller ska  man bara acceptera att alla är olika och släppa det?
Fan. Så sjukt många känslor och tankar som skjuts omkring som studsbollar i mig just nu så jag vet varken ut eller in vad det gäller nåt överhuvudtaget...

Skit i det nu iaf. Igår fyllde jag år och firade det hemma hos mami och papi med hela tjocka släkten. Det var så mysigt och som alltid när det är juggar i bilden så var det både högljutt och stojjigt och jag älskade varenda sekund. Fick massa gos av mina småtjejer och lill-smaskis och jag fick jättefina presenter av alla som kom. Jag måste nog ha den finaste familjen och släkten i hela världen<3
Idag firade jag med mina närmsta vänner och min ena kompis barn, vi möttes på pizzerian nedanför mig och åt tillsammans och sen gick vi hem till mig och fikade och åt efterrätt. Det fick bli chokladpudding i brist på fantasi och tid hos mig, men det gick hem hos alla utom min kompis dotter på snart tre år som inte tycker om sötsaker. Gullefjun, hon var så glad åt att få dricka mjölk och att hoppa i min säng och leka med barnleksakerna jag har hemma. Sötaste! <3 Fick jättefina presenter även idag och jag upptäckte återigen att jag är välsignad som har så fantastiska vänner i min omgivning, jag har verkligen den bästa fritt valda familjen!
En fattades dock och det var min fina underbara M som inte kunde komma. M- vi alla saknade dig och du fattades oss verkligen, tänkte på dig jättemkt och jag hoppas att vi kan försöka dra ihop en mysdag snart allihopa i vårt lilla gäng så vi får umgås tillsammans <3

Nu ska jag försöka orka med att ta tag i disken och sen ska jag försöka sova, imorron blir det förhoppningsvis att träffa M så att jag kan få ge henne presenten som hon har haft innestående sen i mars när hon fyllde år! Haha, bättre sent än aldrig va? Hon ska få en middag, fika, bio och biogodis. Med andra ord: en date! ;)

inte ok

Jag har säkert ingen anledning att bli sur/ledsen/besviken och alla skulle säkert tycka att jag var dum som gör det. Men jag kan inte ändra hur jag känner. Jag blev och är fan skitledsen och jättebesviken framförallt, surheten gick över men inte resten.. Jag hade verkligen sett fram emot morgondagen och på en sekund så blev allt ändrat och jag känner mig sviken. Fan.
Tur jag har kussen som ställer upp i vått och torrt, hon och jag ska döda dansgolvet imorron! My partner in crime <3

Har bara en timma kvar på jobbet, sen blir det tvätt av bilen innan jag åker hem till mami och papi och förbereder inför släkten imorron och fixar med min tvätt som jag lämnade hos dem. Ska bli så galet mysigt att vara husvakt, men bästa är ändå att jag kommer att ha en tvättmaskin Hemma som jag kan använda 24/7! Älskart!
Ja nä men om man kanske skulle ta och göra nån nytta eller åtminstone en kaffe....


M- jag hoppas det blir bra och går bra imorrron älskade finaste vän. Jag Älskar dig <3

tröttmössa..

Igår efter jobbet tog jag med mig min N hem och hoc och jag satt och fikade och snackade skit fram tills plupp ringde och ville ha sällskap så då åkte vi dit och var med pluppen tills hennes sambo kom hem. När han väl var hemma spelade vi lite tekken och sen fikade vi lite innan N åkte hem till sig och jag åkte hem till mig., Tanken var att jag skulle ha lagt mig hyfsat tidigt men Mr.Berger kom över och så var den nattens sömn körd, han åkte vid 4-tiden när hans jourtelefon ringde och jag somnade väl först vid halv fem- fem imorse.. Lagkom pigg tjej som vaknade vid 10-tiden med andra ord ;)
Idag blir det dock lite tidigare om det blir som jag planerat, ska åka in till terminalerna efter jobbet och fika lite med E och sen ska jag direkt hem och träffa min säng. Är så galet trött så idag måste jag se till att komma i säng och försöka somna senast två iaf, det håller inte att ha den dygnsrytm jag har just nu. Men kul är det iaf ;)

Jag har så sjukt jävla tråkigt på jobbet, N fick åka till Gävle och lämna en bil och hämta hem en annan så hon blir väl borta i minst en timma till och de andra som jobbar i garaget är inte de roligaste direkt. Eller jo, han som jobbar är faktiskt rolig men hon som jobbar med honom och N är fan inte kul och idag känner jag mig mest förbannad när jag ser henne pga en sak som hände tidigare idag. Är så less på backstabbing bakfalska jävla subbor! Hade hon inte vart manodepprisiv (stavning?) och en massa annat så hade jag frömodligen gett henne en utskällning med tillhörande bitchslap men nu orkar jag inte bråka och se hur hon bryter ihop så jag skiter i det. För den här ggn iaf.
Men ja.. Det händer inte så himla mkt hos mig just nu som ni kanske märker så jag rundar väl av här så ni slipper läsa mer osammanhängande babbel. Tack å hej!

Crazyass Janet!

idag vill jag åka utomlands!

Idag vill jag åka utomlands, gräva ner fötterna i sanden, dricka goda drinkar, ha på mig massa fina sommarkläder, gå ut på nattklubb och svettas så att det rinner om hela mig, åka på båtturer, promenera och snacka skit medans man bara är och att ligga i sängen på rummet under ac´n bara för att "överleva". Jag bryr mig eg inte så mkt om Vart detta sker, men jag vet att jag Vill att det ska ske.. Men ist sitter jag i (skam)kuren på jobbet och drömmer mig bort och kollar runt på alla researrangörers hemsidor. Det får duga för stunden ;)


Jag vill sooooooola!


I alla fall. Idag efter jobbet ska jag kanske ta med mig min N hem på kaffe och om inte hon kunde (hon skulle kolla med mannen) så kommer jag åka upp till arlanda och fika lite med min E som jobbar natt. Vilket det än blir så kommer det iaf att bli toppen. Ogillar verkligen att bara åka hem efter jobbet och att sen inte göra nåt, det ger mig lite småpanik eftersom jag då känner att jag verkligen inte gjort någonting av min dag.
Handlade lite på HM´s hemsida igår, I LOVE REA! Fick en baströja med trekvartsärm, en tunn polotröja med lös krage, ett par sandaler, 2 pkt med 28 silverarmband, ett pkt med 28 guldarmband och en ring för ynka 495:-! Underbart när man fyndar på det sättet, då får jag inte ens dåligt samvete för att jag shoppar ;)
Ska ju ut i helgen och jag vet bassemig inte vad jag ska ha på mig. Älskar ju min skjorta som jag köpte och som jag knyter upp men det känns som att jag Alltid har på mig den så den känns lite kasserad.. Måste verkligen kolla igenom garderoben därhemma och se vad jag har för trasor att slänga på mig. Nåt med fickor vore ultimat så man slipper ha väska med sig iaf för jag hatar att släpa på en väska när jag ska dansa. Nåja, det lär ju lösa sig, känns som att det är skitsaker eg.
Nu ska jag fortsätta att kolla på resesidor ett tag innan det är dags för åtta-fika med mina kollegor. Moi moi!

Jag Älskar min skjorta!

ibland är saker bara för mkt

Idag började bra och jag var på bra humör, jobbet har flytit på och jag är glad att vara tillbaka. Men så kom ett samtal från en familjemedlem och nu sitter jag mest bara och kokar och är så jävla ledsen på en annan medlem i familjen och jag vet inte vart jag ska ta vägen eller hur jag ska tackla situationen.. Visst, det är inte Världens största grej, men i min värld så räcker det.. Jag verkligen hatar när det är konflikter eller liknande inom familjen och det rubbar hela min balans i livet när det är nåt. Just nu så kan jag dock inte göra nåt heller utan får bara vänta ut tiden och spela med som vanligt, vilket är Otroligt störande då jag bara har lust att ringa upp en viss person och ge h-n en utskällning som heter duga...

Nu har jag iaf fått det ur systemet. Sitter i skamkuren som sagt och alla bilar för dagen verkar ha kommit in så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har redan städat lite och knappat in lite andra saker som skulle fixas med. Får kanske ta och ramla in på HM och se om jag hittar nåt spännande där ist ;) Längtar så galet mkt till på lördag nu när jag är ledig och ska ut och dansa med några av mina vänner och få dricka drinkar. Jag som verkligen typ aldrig nånsin dricker ska göra det då och som det känns just nu så ka det bli så gott att få i sig lite alkohol så att man kan slappna av och glömma lite en stund.. Bring on lördag nu tack!

RSS 2.0