tömd

Jag vet inte om jag orkar mer, jag tycker att allt det här är så fruktansvärt jobbigt.. Jag vill inte att han ska må dåligt, jag vill inte att hon ska må dåligt, jag vill inte vara sur på honom, jag vill inte att allt det här ska komma emellan vår familj.. Mitt hjärta är bokstavligt krossat av allt det här och jag Hatar att det har hänt och att det har gått till den här gränsen.. Att se honom så ledsen gör mig totalt orkeslös i kroppen och jag vet inte hur jag kan visa exakt hur mkt jag älskar honom och att han inte ska ta åt sig, att han är Världens bästa och att jag inte vet hur jag skulle få luft utan honom.
Jag orkar inte med att som handlar om mig personligen, jag orkar inte le, orkar inte gråta, orkar inte vara arg, orkar ingenting.
Och jag orkar famförallt inte med att den som har stått mig nära, en av de som faktiskt stått mig allra närmst gör såhär mot mig. Jag hatar att han har lyckats förstöra vår vänskap och jag hatar vetskapen av att jag faktiskt kommer att finns där för henne när det väl brister..

Jag orkar inte mer! Jag önskar att jag hade nån att ligga i en hög på golvet hos och bara gråta som ett barn. Tror jag iaf..

Kommentarer
Postat av: Emelie - Mamma till Lilja <3

Kom och gråt hos mig vännen!

2011-08-17 @ 01:12:08
URL: http://emeliitaah.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Du kan få gråta hos mig!

2011-08-17 @ 08:31:17
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Mija

Mitt älskade hjärtegryn! Som jag känner med dig! Vet du, mitt golv, min famn, mina öron, mina ögon, mitt hjärta är alltid öppet för dig!



Jag kommer alltid, förevigt och jämt finnas här och förhoppningsvis bor jag snart närmare så att jag kan komma och plocka upp dig när du ramlat.



Min nyponros. <3

2011-08-17 @ 17:54:51
URL: http://mijauz.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

I'm up for it!

2011-08-18 @ 22:55:41
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Emelie - Mamma till Lilja <3

Förstår det verkligen, men finns här om du behöver prata! <3

2011-08-20 @ 21:26:46
URL: http://emeliitaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0