Grattis på fösseledan till min mami! <3

Började dagen med frukost och lite Days of our Lives (skittöntigt jag vet men det är min rutin när jag jobbar sent eller är ledig), åkte sen till HM och blomsterlandet och köpte present till underbaraste mamma och sen åkte jag hem till henne och födelsedagsfikade. Morfar kom över och likaså syster och baby-M, som bara blir sötare och sötare för varje ggn jag ser honom. Mosters lill-korv!
Helgen var lugn, lördagen var jag hos syster m. fam hela dagen, drog sen en snabbis förbi E och sen hem till Generalen på massa skitsnack och film så jag kom inte hem förren 03 på morgonen och då satte jag igång att julpynta ;) Har kommit fram till det i år att jag ska sluta vara en grinch så på söndagen hade jag mys med mamma och mina småtjejer för hon var barnvakt, så vi åkte till julmarknaden i sigtuna, sen hem till min morbror på 1a adventsfika och sen till Rusta så att jag kunde handla julgran och jultillbehör. Efter rusta åkte vi hem till mamma och pappa och åt och fikade med min bror och min svägerska när de skulle hämta tjejerna och sen åkte jag hem (mamma hjälpte att bära, har jag sagt att mina föräldrar är bäst?!) och sen satte jag upp granen och pyntade ännu mer. Så nu är det jul hemma hos mig, och erkännas skall att det inte alls ser så tokigt ut! :)

Skulle ha träffat piloten i lördags men pga omständigheter så tar vi det på torsdag ist så på torsdag ska han bjuda mig på middag på norra brunn och så ska vi se på Stand Up! Ska bli skitkul och jag ser verkligen fram emot det, det enda jag Inte ser fram emot är dock att köra in till stan och lyckas parkera bilen. Helt Själv! Jag kommer hinna få både hjärtattack och en trasig ven i pannan (hjärnblödning också säkert) innan jag har lyckats parkera och komma fram.. Men det är smällar man får ta när man ska träffa en sån som han.
Känns märkligt med honom men jag känner redan nåt och det är ovanligt, men han känns verkligen äkta och han pratar på ett sätt om vad som ska komma som att det vore den mest naturliga saken i världen. Och för första ggn så blir jag inte rädd eller skeptiskt utan jag känner mer att ja, men det är klart att det kommer bli så eller det är klart att det känns såhär om den där saken... Skitkonstigt men jag gillart! Det som känns mindre bra är dock att han vill att vi ska åka till ett flygfält i uppsala där han har timmar att ta ut och då vill han att Jag ska prova att flyga. Nejtack! Jag vill knappt sitta i ett sånt plan och om jag nu ska med han dit och sitta i det så kan han iaf glömma att jag ska flyga det. Men vi är lite oense på den punkten så vi får se vem som vinner tillslut.. Nåt säger mig att jag kommer vinna dock ;)
Så nu längtar jag tills på torsdag och sen efter det så längtar jag tills på lördag för då ska hela mitt jobb ut och bowla, äta julbord och sen köra en krogrunda. Sweet!

Men nu sitter jag på jobbet och hoar så nu ska jag leta efter nåt att göra så att tiden skyndar sig lite tills jag får gå hem.. Later gates!

 
Jag saknar dig S!

crazy helg och sketen måndag

Sitter i (skam)kuren och mitt pass slutar, tack och lov, om 1 timma.. Då bär det av till gyn och sen hem och hämta saker och sen hem till bror m.fam.. Kryssningen var Grym och jag har inte haft så kul på länge, dock så mådde jag väl som jag förtjänade igår men det löste sig och gick över det med.
Har eg inte någon blogglust alls just nu pga olika anledningar som jag faktiskt inte känner att jag vill sitta och skriva ut eller älta runt och runt, utan den får ligga tills lusten faller på igen.

Hej sålänge.

är du gift? ajde kom..

Vad är det för fel på mig och män eg???? Har blivit kompis med en kille på företaget brevid oss, vi bytte nr igår och ska hitta på nåt efter jobbet, inga konstigheter i min värld. Han är gift, jag vet att han är gift men jag tänker: hey vadå, man Kan faktiskt vara vänner ändå och den här personen är så öppen så jag tror som inte at det är problem från hans frus sida heller. Tills min kära kollega upplyser mig om att Nejdå han vill garanterat inte bara vara vänner och nu var du (dvs jag) sådär naiv igen.. Orka med fler gifta jävlar som ska fjanta runt? Nejtack! Fan också... Jag som tycker att han är så jävla trevlig.. Hoppas fortf att det är vänskap det handlar om men annars kommer jag säga det.

Annars är det precis som vanligt. Oroar mig för det mesta och lite till, är relativt sur och besviken på en vän och tycker väl att allt är ganska svart.. Men det går väl över det också.
Är iaf ledig imorron, ska träffa M, syster m.fam och ev generalen och sen på lördag så åker jag. Men innan båten går så ska jag hinna hem till min bror och pussa lite på mina småtjejer som jag saknar ihjäl mig efter litegrann nu när jag inte sett dem på en vecka lite drygt. Fasters goingar <3

Jaja, det var allt som händer nu, piloten kommer hem i helgen så till veckan kommer vi kunna ha mer kontakt i tel och sen nästa helg ska vi ses. Sjukt spännande men samtidigt så känns det som att jag börjar ångra mig.. Men sån är jag när jag är på det här skithumöret.. Tråk-Janet.
Hoppas ni andra mår bra iaf!


livet suger faktiskt rätt hårt from time to time...

Orolig til tusen för min syster. Vet inte vart jag ska ta vägen och försöker hela tiden tänka positivt men det är fan så svårt ibland. Är även orolig för 2 av mina absolut bästa vänner och allt det här tar så fruktansvärt hårt på mig.. Missförstå mig inte, jag tycker inte synd om mig själv på nåt sätt men jag känner mig så otroligt maktlös och svart. Jag har vart deppig sen hösten började men jag kan trycka bort och ner min egen deppighet, jag kan gömma den för omvärlden och ha den för mig själv när jag är just själv. Men alla andra, syster och mina vänner, de är nåt som jag inte kan trycka bort. De sitter i mitt huvud, hjärta och själ 24 av alla timmar på dygnet. Jag vet inte hur mkt mer jag orkar oroa mig och jag ber till Gud att allt ska gå bra och lösa sig snart.

Men min lilla syster är nog den jag oroar mig mest över just nu. Pga all ovisshet.. Jag är så beroende av henne så jag vet inte vad jag gör om det inte är vad jag hoppas på och jag vågar knappt tänka tanken eller ens skriva om det. Men jag måste få ur mig skiten på nåt sätt....

Snälla snälla snälla gode Gud gör så att det inte är nån fara, och hjälp mina två vänner också. Jag tar gärna allt skit bara du skonar de jag älskar allra mest.

idag är det pappas dag <3

Som jag älskar min finafinafina pappa! Har skickat sms förut eftersom jag är på jobbet men jag ska åka dit och sova idag så att jag kan gratta han och ge hans present. Min pappa är bäst i världen och jag är verkligen pappas tjej <3

Åkte hem till min M och hennes Sambo igår och hängde och det var supermysigt, hade inte kunnat ha en bättre lördagskväll och det är verkligen alldeles för sällan som vi ses så det var lite på tiden nu. Idag är desto mindre händelserik, sitter på jobbet med absolut ingenting att göra förutom att då och då hyra ut en bil eller två så nu sitter jag och räknar ner minuterna tills jag får gå hem .Just nu är det 90 kvar ;)

Annars så längtar jag mest bara tills nästa lördag och Kryssningen!!! Wohoooooo!!!!!!!!! Ska bli så jävla kul och jag är så sjukligt taggad, det känns som att det var längesen jag gjorde nåt kul och det är definitivt länge sen jag drack alkohol (ok inte så längesen men sen turreland iaf) så det ska bli gött å sitta med en kapten med cola! :) Vet bara inte vad jag ska klä mig i för det känns som att allt är förbrukat redan som hänger i garderoben så jag funderar på att dra till stinsen och kolla imorron litegrann, jag är ju faktiskt ledig och dessutom så skulle det sitta fint med nya vinterskor som man kan ha utan att se ut och känna sig som bambi på hal is.. Så vi får se, men jag tror nog att jag ska försöka få mitt feta ass ur och ta mig dit en sväng. På em åker jag och min AG till syster med familj så att hon får se min baby-M som jag har abstinens efter redan fast jag träffade han igår btw, men där snackar vi verkligen sötaste killen i världen! Mosters lilla korv <3

Det är iaf vad som händer närmsta dagen, sen blir det jobb tis-fre och på lördag smäller det peeps! Whoop whoop! :D

lördagen den 13 november 2010

Sitter på jobbet nu, började 14.30 och slutar 22.00 och idag är så sjukt tröttmössig så det finns inte! Undra om det kan bero på att jag var uppe tills nästan 04.30 inatt/morse och pratade med en viss pilot om allt och inget? ;) Måste seriöst sluta vara vaken så sent, tur att han kommer till sverige igen nästa helg! Synd bara att det är samma helg som jag åker på kryssning med J från jobbet och hennes kompisar.. Men helgen efter har jag lovar bort till honom och dessutom så kan man ju vänta en vecka extra med att ses om man nu ändå har väntat såhär länge.
Pratade med min T igår och det här börjar bli mer och mer jobbigt, han bjöd med mig på ett bröllop som han ville att jag skulle vara hans date på. Han säger hur mkt han saknar mig och att allt han vill är att vakna brevid mig på morgonen och somna brevid mig på natten, att han inte tror på sagor mer men att jag -om sagor skulle finnas- skulle vara prinsessan i hans. Jag tycker det är skitjobbigt det här och jag vet inte hur jag ska tackla det mer känner jag, jag säger gång på gång hur det är och att det inte kan bli vi, men för varje gång jag säger det så hör jag hur krossad han blir och hur tårarna rinner på honom. Jag vill bara att han ska må bra men jag vet inte hur jag ska göra och jag känner mig helt maktlös och ur balans, jag vet inte hur länge till jag orkar med att det är såhär för det tär på vår vänskap... Får väl hoppas på det bästa och på att han kanske kommer över hela grejen när han väl har flyttat och börjat om på ny kula. Finaste T..

Är ganska sur på Generalen nu också för det är precis samma visa som alltid med honom och jag orkar inte mer, snart kommer jag be honom fara åt helvete rent ut sagt. Vänskap handlar om att man ska bry sig om varann och att man ska ge och ta, men det handlar inte om att Jag ska ge och Han ska ta. Är så brutalt less på att han alltid säger en sak och gör en annan, att han säger att han alltid finns där medans när det väl gäller, så är han borta med vinden. Jag har åkt till honom så många ggr och inte bara på "normala" tider för att finnas där när han vill snacka och jag har åkt till honom med värktabletter osv men jag får fan aldrig nåt tillbaks. Jag vill inte att han ska vara tacksam och ringa mig varje dag och bedyra det, men det skulle vara skönt att ha min vän tillbaks. Den som ställde upp för mig närsomhelst. Den som fanns där i honom förut. 

Anyhooo.. Jag har så tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Det är 5st bilar kvar att hämtas och när M som jag jobbar med slutar så är det bara 2st kvar och jag har då 4timmar kvar att sitta här och hoa.. Fy fan för såna här dagar! Visst, det är skönt när det är lugnt men det är Inte skönt när det är absoult Ingenting att göra och när man sitter Helt ensam.

Fan också. Känner mig allmänt ensam idag känner jag. Prutt på den här dagen! 

Nej usch och fy!

Idag är jag inte alls på humör för mkt..  Den började bra med att jag åkte och pussade på min lill-fis och mina småtjejer. Men sen vände det och nu sitter jag på jobbet och känner mig allmänt ur balans. Varken ledsen, arg eller glad. Bara lite tom och likgiltig faktiskt och det är en känsla som jag hatar att ha för att jag inte alls vet hur jag ska hantera den. Men men, den går väl bort snart hoppas jag..

Ringde och pratade med min wifey idag och jag saknar henne så sjukt mkt, man inser inte alltid hur viktiga en del människor är i ens liv men hon är verkligen en stor del av mitt liv och idag när jag la på luren så fick jag ett stick i hjärtat ska erkännas. Jag gillar inte att jag inte bara kan ringa och kolla vad hon gör/hur hon mår och kolla om hon vill ses. Och att inte ha henne här i vinter och lura med henne ut på vinterpicknick känns bajs. Men S- jag Vet att du har det bra och jag hoppas att du vet hur glad jag är för dig! Men kom ihåg vad vi pratade om idag för jag hoppas verkligen inte att det upprepas från den sidan.. <3 min wifey!

Jobbar hela veckan utom onsdag och då ska jag tvätta, städa, laga mat, sortera kläder och "göra" lådor till min hallbyrå. Meaning: jag ska ta gamla skokartonger och klä dem i snyggt papper så att de ser schyssta ut. Har inte råd att handla lådor så då kör jag med den lösningen men den funkar skitbra och det ser bra ut, har så i köksskåpet och jag kan inte klaga :)
Helgen blir iaf lugn och nästa vecka jobbar jag tis-fre och sen på lördagen drar jag på Kryssning med J från jobbet och massa av hennes polare! Så sjukt jävla nice och jag är såååå taggad :D
Vad som är ännu bättre med den veckan är att piloten kommer hem så att vi kan börja dejta och det ska bli så sjukt kul och spännande.. Det går säkert som det brukar men det känns annorlunda för den här gången ska jag försöka att lita på han och bara ta saker som de kommer utan att analysera och döma. Något som min S tycker att jag gör för mkt ;)

Men ja, jag ska väl jobba på här kanske. Puss så länge


en kommer och en annan åker

Imorse kl.04.30 föddes baby-M och han är den finaste killen som nånsin har kommit till världen och den här mostern är stoltare än man kan vara tror jag. Att man kan älska ett litet pyre så mkt!?!! Helt ljuvlig är han och jag är så ledsen att jag inte kunde få bort mitt pass idag för att åka och pussa och krama på honom, men imorron fick jag ledigt så imorron ska jag åka och älska honom massor. Finaste Maximilian, mosters stolthet! Så nu har jag inte bara två prinsessor utan en prins också <3

S åkte till turkiet idag och det var jobbigare än jag trodde så jag sitter fortfarande med gråten i halsen av både sorg över att hon har åkt och glädje över att min baby-M har kommit. Idag är jag ett känslomässigt vrak.
Men idag är trots allt bra och nu ska jag återgå till att kolla på alla bilder på min bebis innan jag sätter igång med jobb igen. <3

OMg the baby is on it´s way!!!

Just precis nu så ligger min syster på Danderyds sjukhus i värkar och väntar på att baby-M ska komma och de beräknar att han kommer inatt eller imorron bitti! Stackarsstackarsstackars syster som ligger i värkar men jag Älskar att han är på väg och jag vet att hon och hennes P är minst lika glada över att han kommer nu. Även om hon har ont. Jag är så sjukt nervös!!!!

Åh älskade finaste syster i hela världen jag önskar så att jag kunde ta bort smärtan och bara låta dig ha det rosaskimmrande men du är så stark så du kommer klara det här jättebra. Jag är så sjukt stolt över min syster och jag älskar henne mer än allt <3<3<3<3<3<3<3<3


You just shattered my heart into a million pieces.. ofcourse im sad..

I lördags var jag på T´s fest tillsammans med min kusin (som tyvärr var tvungen att gå efter bara 30 min) och två st andra kompisar, det var hur nice som helst och vi hade verkligen kul tillsammans.. Tills det nästan var dags att gå hem för då kom ett moment som T alltid tar upp, skillnaden den här gången var att han verkligen tog upp det på allvar. Han Vet mkt väl vad jag känner för honom, han Vet att jag älskar honom till döds och att jag bokstavligen skulle göra allt för honom för han är verkligen speciell och han kommer alltid att vara i mitt hjärta men tyvärr inte på det sätt som han önskar. Men i lördags så tog han mig åt sidan och började prata om hur han kände (igen) och den här gången var vet annorlunda, jag har verkligen inte hört så fina ord innan och jag har aldrig innan hört nån uttrycka sin kärlek på det viset till mig innan.. Jag blev helt paff bara där och när han sen avlsutade med att verkligen fria till mig så visste jag varken in eller ut. Jag bara stod där, halft i chock och med glansiga ögon och det kändes som att nån frenetiskt högg mig i hjärtat. Jag kan inte gifta mig med nån jag inte älskar på det sättet, även om jag vet att han är underbar och att jag skulle få ett liv som en prinsessa så går det bara inte.. Men det var verkligen inte kul att säga nej och sen försöka få honom att förstå återigen att jag inte älskar honom på rätt sätt och att han förtjänar mer och bättre.. Men en del av mig dog seriöst där och då och jag börjar tom att ifrågasätta om jag är frisk i huvudet... Tur att han inte vill släppa mig helt iaf så att jag fortfarande får ha honom som vän, men jag har erbjudit mig att försvinna helt ett tag om han ville, det ville han (tack och lov) inte. Aja.. lång historia och jävligt invecklad men mitt huvud snurrar för mkt så jag var tvungen att få det ur på nåt sätt.
Jag är dock en jävligt dålig människa för om det inte var nog med att ha krossat hjärtat på en av de som står mig närmst så har jag också gjort en jävligt dum sak i fredags.. Fuckfuckfuck! "Hej jag heter Janet och jag är en riktigt dålig människa" - "Hej Janet!"
Inte konstigt att Karma biter en i arslet hela jävla tiden, goes around comes around. Skäms så mkt så att jag inte ens förmår mig att tänka på det mer och Ännu mindre att prata om det men fan vad jag mår illa av det... Usch!

Ahja, ny vecka och nya.. möjligheter? Om inte annat så kan jag ju ta den här veckan att jobba på att inte vara "dum" och göra dumheter, jag kan ha det som en ångervecka?
S åker till turkiet på torsdag, ska försöka träffa AG nån dag om det går, träffa Generalen och så hoppas jag att M och jag hinner ses för jag saknar. Jobbigt att jobba skift-tider och att man alltid har så mkt saker för sig bara för att man blev äldre.. Ta mig tillbaka till 3 år utan bekymmer tack!
Deppigt inlägg kanske men snart så kommer baby-M ut, piloten kommer till sverige och sen är det ju nytt år snart igen! :D Jag ska bli mer possimistisk, se där jag slängde ju tom ut en gla gubbe!

Nu ska jag återgå till jobbet som inte finns här i (skam)kuren!



I wish I could love you the way you wanted med to <3

RSS 2.0