The biatch is back ya´ll!

Äntligen tillbaka på jobbet efter 1 veckas sjukskrivning och det känns så jävla näzz! Man blir verkligen förslappad av att bara vara hemma, men jag är lite lat också så att jag bara jobbar 3 dagar enligt schema denna vecka känns toppen ändå :D Ska till IKEA imorron med S och kolla och sen ska jag hem till mamma och pappa och pussa på mina tjejer för de ska vara barnvakter.. Faster saknar sina hjärtan nu, jag har ju inte sett dem på säkert 1-2 veckor. <3

Pratade i flera timmar med "min" gifta dumkurd igår och jag kan inte låta bli att smälta när jag får se och prata med han, jag vet att det är dömt och jag vet att jag har sagt att jag ska lägga ner det i år igen för att jag vet att jag bara blir sårad.. Men fan vad svårt det ska vara!!!! Enda sättet för mig att inte träffa han är om jag hinner skaffa mig en pojkvän här innan... Fick mitt hjärta ytterligare lite krossat igår också när jag går in på hans facebook och hittar bilder på hans döttrar. Sjukt lika sin pappa och söta som socker. Im a home wrecker och jag mår Skitdåligt när jag tänker på det. Men vafan ska jag göra när jag älskar fanskapet! Han dödar mig inombords och han vet inte om det själv. När vi pratar och ses så mår jag såååå jävla bra, men så fort jag inte är med han så blöder mitt hjärta och jag får skitdåligt samvete över att jag är med nån annans man... Fan va äcklig jag är eg. Inte konstigt att jag träffar idioter till män om man tänker efter. Karma baby!

Hoppas att italienarn inte är en idiot. Hoppas att jag inte är det mot honom också. Fuckfuckfcuck. Jag borde inte ha pratat med dumkurden från första början för nu är jag ju tillbaka på ruta 1. Och jag som hade klarat mig hela sommarn och vintern med mitt "gå vidare" ;) Typiskt..
Ahja, nu ska jag dricka kaffe och låtsas som att jag inte är alldeles uppspelt över den msn-daten som väntar med dumfan ikväll igen. Later folks!

Take me to the one place I belong.. Marmaris!

Jag har En sak i tankarna 24/7. Nåt jag tänker på i sömnen, direkt när jag vaknar och i stort sett all vaken tid däremellan: Marmaris! Jag vill prata om det hela tiden, vart vi ska gå, vilka vi måste träffa, vilken strand vi ska ligga vid, vilka utflykter vi ska göra, vad vi ska köpa och ha "hemma i lght", vad jag ska ta med mig för kläder och skor och vad som måste inhandlas och fixas innan vi åker. Nästan så att jag vill göra listor och börja packa redan nu fast vi inte åker förrens i augusti... Tur iaf att man räknar löner så att det (inte inräknat Mars) bbara är 4 löner kvar, för när man räknar så så blir  man ju tom lite stressad för hur man ska hinna spara Och shoppa innan man åker! ;)


Till läkaren igen då

15.40 idag är det läkarbersök Igen! Känns som att dom snart känner mig däruppe och bara kommer hälsa och skriva in mig när dom ser mig ;) Men jag lever på hoppet om att dom ska laga mig Den Här Gången också! Hoppas hoppas hoppas...
Ligga hemma är verkligen inte min grej, jag tycker som inte att det är det ultimata sättet att fördriva tiden på. Jag gillar att kunna göra saker och träffa människor, men när det är såhär så ligger man ju bara på soffan och kollar tv och sover. Inte min favoritsyssla när jag inte väljer det själv. Men som sagt, förhoppningsvis så blir jag lagad idag och sen så kan jag göra saker igen!
Om jag mår bra i helgen så tänker jag nog åka in till uppsala och dra en repa på IKEA, Sko Punkten och framförallt Bauhaus och köpa trä-trall till min lilla balkong så att jag kan börja "inreda" den nu när det snart är vår igen. Ska passa på och kolla lite inredning på IKEA till balkongen också och så tror jag att jag ska köpa tavel lister i vitt till mitt vardagsrum så att det kanske inte ser så jäkla tomt ut på alla väggar därinne.. Och ja, Sko Punkten går man ju typ alltid in på när man ändå är där!

Nu ska jag ta 2 alvedon, dricka lite té och kanske soffsova en sväng innan jag gör mig klar för min snygga läkare med Hummer H2´an..
Bjuder däremot på en bild av mig och S eftersom jag råkade kolla igenom "gamla bilder och började asgarva när jag såg den! ;)


Somebody Shoot me!

Palla vara sjuk mer? Vaknar och gör mig iordning och känner att den här inte kommer funka, ringer M på jobbet när vi öppnar bara för att höra att han Också e sjuk och eftersom han bor typ 5 mil söder om uppsala så var det bara att pallra mitt bleka jag upp till jobbet. Ringer chefen också som verkar tycka att jag ska hålla ut men när jag kommer dit så säger T och alla hikrar åt mig att åka hem igen så det blev Ännu ett smtal till Mr Bossman och sen drog jag hem.. Orkar Inte Må Skit Mer!!!!
Men idag ska jag skita i min vanliga läkare och åka till Närakuten på Löwenströmska och se om de kanske är bättre på att laga mig där för nu känner jag mig helt sänkt. Psykiskt också.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag orkar faktiskt inte mer nu!!


Jag har stirrat mig blind i en spegel.. Ingen var där..

Jag har fått mig en tankeställare iaf och kommit fram till att anledningen till att jag håller en del inom mig inte beror på andras dömande, utan mitt eget.
Jag har så mkt "fördomar" och åsikter om mig själv så att jag egentligen inte behöver nån annans dömande, men om jag får höra andras åsikter och de stämmer överens med mina så får jag ju mitt eget självhat/sjävdömande bekräftat.. Snacka om att ens egna åsikter om sig själv tar hårdare på en än alla andras.
Aja, jag har iaf inte kommit fram till nåt jättebeslut direkt utan tänker fortfarande på saker och väger för- och nackdelar för att se vad jag eg får ut av saker och ting, men iom att jag inte kan enas med mina tankar så får tiden fortfarande vara det som bestämmer hur det blir.

Igår efter jobbet så drog jag hem och bakade sockerkaka med glasyr på och strössel till jobbet, S och kussen kom över också och agerade lite provsmakare och där fick jag bra betyg. T på jobbet tog en bit imorse också och han sa också att det var jättegott, så tydligen har jag nån talang iaf ;)

Idag har jag lyckats flexa lite på jobbet iaf så att kl. 16 slutar jag och drar hem till min kära faster som fyller 50 och äter smörgåstårta och firar och sen vid 18 så drar jag hem till min M för fredagsmys och Nintendo Wii! <3

Idag ska bli en bra dag! Jag har haft 2st skitdagar i rad och det enda som hittils talar emot mig idag är att jag har så sjukt ont i benen att jag knappt kan gå. Men det ska Inte få vara i vägen. Idag Ska bli en bra dag.


Träningsvärk!

Var på ett jävligare humör än på länge igår när jag kom hem efter jobbet (till mams och paps tomma hus) så jag gick upp och ner för trapporna 100ggr! Sjukt jobbigt och idag har jag Ont i vaderna och benen, men jäklar vilket effektivt sätt att få bort agressioner och energi på. Nääääzzzz att jag Både fick ut det arga Och fick lite träning på köpet! Me is be so happy för that.
Träffade min S igår också efter trappträningen, hängde med henne till sjukgymnasten och sen drog vi och köpte mat och åkte till mig och käka och kolla på tv, all and all en bra avslutning på dagen. Idag ska jag baka till min faster som fyller 50 och sen får vi se om jag lyckas få till en träff med kussen också, men jag hoppas på det för på sista tiden så har vi tjafsat och vart lite oense om vissa saker och vi har inte hunnit setts så det har dessutom skett på sms. Och det är jag Allergisk mot för det kan bli så sjukt mkt missförstånd på det sättet och jag tror att det kanske är det som har hänt i vårt fall också.. Så vi får se om jag kan träffa särringen idag för vi är ju verkligen inte osams, men det känns lite mysko mellan oss just nu bara och det gillar jag inte.

Vad jag däremot gillar är: Fredagsmys!! Imorron ska jag hem till min fantalastiska M och äta mysmiddag och spela Nintendo Wii! <3
Jag ser fram emot det så sjukt mkt och det ska bli så jäkla nice. Tiden tickar inte tillräckligt snabbt bara ;)

Ska försöka hinna förbi H&M en sväng idag och lämna tillbaka en klänning också för jag såg verkligen ut som ett hus i den och det verkar ju väldigt dumt att se större ut än vad man är när man ser ut som mig. Men jag ska kolla om dom kanske har nåt annat som man kan köpa för jag har ju ändå redan slösat dom pengarna!

Men först: Kaffe :D

Non est facile in rebus adversis

Tankarna åker runt som en karusell i huvudet på mig just nu och jag vet inte riktigt vilken fot jag ska stå på. Vet inte vad jag ska göra och vad som är "rätt eller fel", för det finns just nu inget sånt eftersom den enda det kan störa/skada är mig själv. Så man kan ju undra hur det kommer sig att jag inte känner att jag kan berätta det för nån? Men jag vet inte... Jag orkar inte lyssna på andras goda råd, tankar och känslor inför detta just nu och jag känner inte att jag vill att nån ska döma mig. Inte för att de som står mig nära dömer mig så direkt, men jag vill inte chansa heller. Jag vill... Men jag vill inte... Jag  kan... Men jag kan inte.... Tiden får helt enkelt utvisa vad som händer tror jag för nåt beslut kommer jag inte närmre just nu direkt. Jag bestämmer mig för en sak, men sen så ångrar jag mig igen och så håller jag på. "Non est facile in rebus adversis" - Det är inte lätt när det är svårt.

Jag träffade inte Generalen iaf som ovanligt. Är så sjukt jävla less på han nu så snart kommer jag be han fara åt helvete för såna vänner som han är just nu behöver jg inte i mitt liv, men jag har älskat han en gång och jag älskar honom fortfarande för den person han är så det är svårt det också. Men jag gillar inte när folk bara snackar och aldrig tar tag i saker, det känns så jävla falskt och jag är så sjukt tvärtom som man kan vara. När jag tycker om nån så visar jag det mer än jag säger det, handlingar betyder verkligen så sjukt mkt mer än ord nånsin kan göra för mig. I alla avseenden. Tycker att det är så jävla jobbigt med vänner som "sviker" eller bara allmänt skiter i en för det får mig att i sinnet gå tillbaka till lågstadiet där jag var den mobbade tjockisen som ingen ville vara med och jag vill inte vara där mer. Varför omge sig med folk som gör så? För att när man väl ses så känns det så bra. Men är det värt att må piss 90% av tiden och bra bara dom 10% som man faktiskt ses?
Är jag redo att förlora honom igen och inte få vara hans vän mer?

Jag blir så less.. Och det här är bara 2 av alla dom typ 1000992929283848 saker som snurrar runt runt just nu.
Det är Verkligen inte lätt när det är svårt. Jag skulle vilja lägga mig ner och sova tills det är dags att åka till Marmaris så att jag kan vakna och leva i min lilla bubbla där ist ;)

Marmaris memories 2009

Jag och min brorsa från en annan morsa ;)
Min "brorsa från en annan morsa" ;)


Jag och min S på seaside.. 2 dumma stackars satar som trodde att neonljuset skulle göra allt vitt lysande även på bild.. hahaha, allt är möjligt inne i dimman.


Min gifta dumkurd C


SeaSide :D


På Beach Club med "olyckan"


Jag kommer inte ihåg vad vi skrattade åt men vi var iaf lagom fulla och Jä-ligt glada!


Vår sjukt snygga chaufför på Jeep safarin!


Vi kollade på kompisar som lirade fotboll mot engelskmän.. Forza Türkiye! ;)


På Joy med ägarens son.. Sjukt smal arm!


Med världens roligaste turre på jeep safarin. Tills han blev lite väl "på" dvs..


Med olyckan, S och olyckans kompis på BC


Jag och C


På Mert



Ge mig sol och värme nu tack, och låt tiden gå snabt tills jag får åka till Marmaris igen! Jag vill inte vänta tills 20/8 jag vill åka precis just NU!


I would walk a thousand miles just to see you for a split second..

Ibland har man dagar när man saknar de som inte finns i ens liv längre. Idag är en sån dag, idag vill jag ha min farmor hos mig mer än nånsin innan. Jag vill åka hem till henne och springa från parkeringen och se henne stå på balkongen och vänta och ropa hej, jag vill komma in i hallen och Kramas Jättehårt och sätta mig på bänken som var som inbygd i väggen och ta av mig skorna samtidigt som jag tjattrar om allt och inget och farmor lyssnar och bara ler. Jag vill gå in i "lilla rummet" och lägga mig på sängen och kolla på tv och sen kommer farmor in med äppelklyftor och chokladbitar på ett fat och sen så sätter hon sig i den vita plaststolen och vi kollar på Walker Texas Ranger ihop. Jag vill sitta på balkongen på sommaren och äta glass och höra farmor skratta så att hela hon gungar och jag vill höra henne säga "Gogo" igen.. Jag vill ha min farmor hos mig. Jag vill ha henne här så mkt att jag inte vet  vart jag ska ta vägen och det känns som att ingenting är värt någonting om jag inte får ha henne hos mig. Jag vill hålla henne i handen igen när vi går till "kondomus" och jag vill krama och pussa på henne tills jag inte har några kramar och pussar kvar.. Jag känner mig ensam och tom och jag Behöver min farmor hos mig. Jag skulle kunna ge vadomhelst och göra vadsomhelst bara för att få se henne igen och säga att jag älskar henne.
Jag älskar dig farmor! <3

Man har för mkt tid att tänka på vissa dagar när man sitter i återlämningen, idag har jag bara 8 bil in på mitt pass och det är mellan 07-15.30. Ganska lugnt kan man säga och när man har varvat internet 100ggr så är det bara ens tankar och lite musik kvar... Tur att kollegan kommer in om 20 min så att man har nån att prata med, och tur att min söta lilla T-gubbe har kommit in och pratat med mig litegrann också. Han är min baby på jobbet, han är så söt och go den killen så det är helt sjukt och nu när han har hittat sig en tjej så hoppas jag verkligen att hon behandlar han på rätt sätt för annars kommer juggen i mig att komma fram ;)

Idag efter jobbet blir det tacos med mamma, sen vinterpickninck med S och sen så ska jag -hör och häpna- ev träffa generalen..... 1000090373676 gången gillt?
Aja, nu har jag fått ur mig det jag var tvungen att få ur mig iaf så nu ska jag peppa och försöka pigga upp mig själv så att jag inte sitter och deppar när solen skiner. Heipa!

Strike!

Helgen var (som väntat) underbar! I lördags fick jag värsta energi-kicken när jag vaknade så jag drog till affären, hem och bakade chokladrutor, färgade håret, sminkade och gjorde mig helt klar och sen åkte jag upp till jobbet och fick bilen tvättad av min kille R eftersom jag hade så fina kläder på mig som man ju inte ville smutsa ner. Så jag lyckades med mitt lilla mission ;)
Efter det bar det av hem till S för att sen åka mot Akalla och möta upp M och gänget för att sen åka in till stan och fira M´s fösseledag. Middag på grek/italiensk restaurang och sen Bowling! Sjukt kul kväll och så nice att få bowla, det var ju ett tag sen.
I går var jag hemma hos min älskade faster och firade hennes födelsedag och sen åkte jag hem till M och firade henne igen tillsammans med hennes familj och släkt och hon fick ju nåt så underbart som Nintendo Wii och jag är Stuck! Fan vad kul det är!! Jag hade aldrig spelat det förut, men nu vill jag också ha ett så att jag kan spela varje dag.. ;)

Skulle ha träffat Generalen igår men han ställde in och skulle ringa mig senare. Han ringde Inte. Jag blir så jävla less på vissa personer och jag börjar fundera på om det kanske det är mig det är fel på, eller vad det är som händer? Jag har Alltid ställt upp på honom och när han har behövt mig så har jag Alltid vart där, jag har aldrig ställt in när vi ska ses för att jag har vart för trött eller likn. Sen vi lyckades bli vänner så har vi snackat så mkt om sånt här och senast i tisdags så pratade vi om Exakt det här... Men tydligen så gäller det bara folk som gör så mot honom?
Ska iaf inte höra av mig till han mer, utan nu får fan han se till att hålla vår vänskap vid liv om den nu betyder så mkt för honom som han säger att den gör. "Jag är så glad att vi har kontakten igen Janet, jag har verkligen saknat dig. Du är verkligen en bra vän"... Bullshit?!

Italienarn har fortfarande inte kommit tillbaka utan det verkar ta någon/några veckor till Igen. Börjar ledsna på detta nu, men så fort jag blir totalt less så kommer det ett sms. Nästan som att han vet att det är just då som jag funderar på att skita i det..

Nu- Kaffe och jobb. Heipa

He takes my breath away..

Wow wow wow, Italienarn har lagt upp nya kort på Facebook. And me is like vad jag ser! Han är faktiskt finare än jag mindes och nu tycker jag att han ska komma tillbaka så jag får kramas och pussas på han, jag är verkligen i behov av närhet nu.  Jag vill myyyyysssssssa!!!!
Men för tillfället verkar det som att jag för nöja mig med att han skickar massa sms varje dag, söt är han. Hoppas att jag inte är dum mot han bara....

Egentligen var det inte honom jag ville skriva om heller, men jag råkade gå in på FB innan detta inlägg... Vad jag eg ville få fram är att jag idag fullkomligt ÄLSKAR mitt jobb, att jag mår bra, att jag har underbara arbetskamrater och att jag har världens bästa familj och vänner. Jag har verkligen suttit hela dagen och bara lett och myst över detta faktum, och det känns så viktigt att få ut det. Jag vill typ skrika ut det för hela världen.
Jag vill få folk att förstå att livet- dvs familj och vänner- är något man ska uppskatta och ta tillvara på. Man får aldrig ta det för givet. Jag vet att jag har gjort det (såklart) men jag ska sluta med det och jag ska uppskatta varje dag precis som idag och jag ska sluta ta saker för givna.

Pratade med mamma nyss och pappa min har precis somnat efter 24 utan sömn pga smärtan. Fina fina fina underbaraste pappan... Mitt hjärta blöder för hans skull och jag hoppas verkligen att det blir bra snart! <3

Jag är pappas flicka ut i fingertopparna. Jag älskar min mamma och jag säger det till henne varje dag, och hon vet Allt (nästan) om mig och mitt liv. Inte allt om killar, men hon vet iaf 90% av allt som händer.
Men jag och pappa har ett annat band. Det är han och jag, vi förstår varandra och vi är så Sjukt lika. Han kan driva mig till vansinne ibland och han är verkligen överbeskyddande trots att jag är snart 26, men jag vet att allt han gör är av kärlek och det dödar mig inombords när min Stora, starka jugge- pappa får tårar pga smärtan.
Min pappa är Bäst i världen. Och min pappa är dessutom större och starkare än din pappa ;) 

If only I could take your pain away...

Min pappa ligger i soffan, förflyttar sig till sängen, ställer sig och går lite, sätter sig i en stol och fortsätter denna procedur av och till hela natten och morgonen och han håller fortfarande på. Han har så ont i sitt ben (ischias, eller hur det nu stavas) och vet knappt vart han ska ta vägen, han var hos läkaren och fick tabletter men de hjälper inte och idag har jag sett tårar rinna nerför hans kinder pga smärtan. Och jag kan inte göra Någonting för att hjälpa! Mitt hjärta blöder och jag vet knappt vart jag ska ta vägen heller när han har såhär ont.
Snälla gode gud. Ta bort smärtan nu, han förtjänar inte att ha såhär ont längre! Jag älskar min pappa <3

Idag ska jag iaf tillbaks till jobbet efter 2dagar hemma med bara sovande, i soffan och i sängen.. och jag skojar inte ens, jag har verkligen Bara sovit! Så det ska bli riktigt skönt att komma tillbaka till jobbet och få upp tempot igen, jag har så svårt att vara sjuk för jag gillar verkligen inte att bara ligga hemma.
Men ser fram emot nästa vecka för då har jag kurenpassen hela veckan och det betyder kaffe ute i solen (om den kommer vara framme då med) :D Tjohoooooooo

Imorron smäller det gott folk! Janet är frisk (typ) och imorron ska det restaurangas och bowlas som aldrig förr! Och om jag får som jag vill så kanske det blir lite "bananas- going" med kussen på natten också. Hoppas hoppas hoppas! Jag kommer ju ha på mig så galet snygg outfit (i mitt huvud är den perfekt, hoppas att den är det när den sitter på också), mina skor är omsulade och väntar på att hämtas ut och locktången är fixad. Imorron ska här rockas ut som aldrig förr och jag SKA se ut som en pingla.. Om jag så ska stå hela dagen och sminka/fixa mig. ;)

Men idag är det som sagt jobb som väntar och innan dess: sminkning, Italienarn- prat och sen hem till Världens Bästa Morfar på lite kaffe.

JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ OCH MINA VÄNNER SÅ GALET MKT! TACK FÖR ATT NI FINNS OCH GÖR MIG TILL EN BÄTTRE MÄNNISKA <3<3<3<3<3<3<3<3<3

Men det tog ju bara 5 månader

Innan jag Äntligen fick en diagnos och penecilin mot bihåleinflammation.. Har gått runt sen oktober och mått halvkrassligt konstant och under perioder mått riktigt dåligt och fått feber och vart hemma från jobbet, men allt läkarna gjort innan var att be mig hosta och kolla snabbsänkan och sen har det vart goodbye kai.. Men idag var jag fan bestämd när jag gick dit och jag hade gett mig på att jag inte skulle gå hem förrens dom lagat mig, och det gjorde han. En ganska snygg läkare som körde upp en lång jäkla tops i näsan på mig så att jag började tjura och som dessutom passsade på att berätta (hur vi kom in på det vet jag inte dock, men förmodligen genom mitt yrke) att han äger en svart Hummer H2 och dessutom har ansökt om tillstånd för en H1a... Need I say att jag helt plötsligt tyckte att han var mannen i mina drömmar? ;) hahha...
Skönt iaf att ha fått en diagnos så att man slipper gå runt och må dåligt utan att kunna göra nåt åt det, för nu äter jag 4(!)mg tabletter per dag i 10 dagar.. Det kallar jag penecilin-kur!

Imorron ska jag och pappa åka till Arlanda på morgonen en sväng och kolla om jag kanske hittar nån mysig parfym som jag vill ha i personalshoppen som har öppnat upp, sen bär det förhoppningsvis av hem till soffläge igen för jag hoppas att dom kan lösa personalfrågan på jobbet. Kan dom inte det så bär det upp till Arlanda igen kl.15 för jobb... Men håll tummarna för att jag ska slippa så att jag kan vara hemma en dag till och låta pillren verka! Jobbar fredag kväll i vilket fall och på lördag ska jag upp och tvätta av min bil innan det bär av mot M och fösseledagsfirandet.
Ska träffa The General (även kallad Honom tror jag) på söndag för en fika och bara lite häng. Det har vart sådär mellan oss på sistone och jag har vart sjukt besviken på han, men vi sågs igår en sväng och hann lösa det mesta men ska iaf försöka catch up lite på söndag också.. Nice!

Tror för övrigt att min Italienare kanske inte kommer på söndag trots allt.. Vi får se när han och hans kompis M ringer nästa gång, för då lär dom ju komma med ett datum hoppas jag.

Jaja, nu är det soffläge AB som kallar igen... Later Gates! Kramkalas

Sjuk som FAN!

Feber - Check
Frossa - Check
Näs-rinn - Check
Huvudvärk - visst serru! Check
Kroppen = ett stort jävla blåmärke - Jaadå det med! Check

Känns ju fantastiskt det här! Tur att man bara har 6,5 timmar kvar på jobbet också så att man får gå hem snart... Och tur att bästa jobbarkompisen herr Gotland är sjuk han med.. Så Jäkla näääzzzzz...
NOT
Knaprar alvedon, dricker té och vatten och peppar varandra för att överleva dagen. Inga konstigheter här inte. Nej nej..

Hoppas bara att jag mår bättre tills på Lördag, för INGET ska få komma ivägen för den dagen. Jag ska pallra mig iväg dit om det så är med rinnande kran till näsa och 40graders feber.

Amen.

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans...

Jag hatar när man drömmer jordens kanske bästa dröm och vaknar Precis när nåt man väntat på ska hända! Det, mina damer och herrar, är fan bland det värsta jag vet och det är nåt som kan sabba en hel dag.
Men inte idag, för idag vaknade jag och var (som alltid när jag är nyvaken) sur på allt och alla (tur att man inte behöver träffa och prata med nån när man precis har vaknat) och bara allmänt puppig på livet men sen så beslöt jag mig för att det här ska vara en bra dag och att jag ska vara glad och possimistisk. Så nu är jag det, och det känns toppen.. So far so good...
Jag var iaf i - surprise surprise- Marmaris i natt! Var på Lostboys med S och "våra" grabbar och vi hade så sjukt kul, drack fishbowl gånger 100, dansade på bardisken och spelade alla våra favoritlåtar från förr. Dansade mer och sen så sätter C på "vår" låt och vi dansade till den också, och vi pratade ut på det sättet som vi aldrig klarar av annars för att vi alltid blir osams. Så jag och C blir sjukt bra kompisar och sen drar vi alla ut till barstreet och fortsätter parta där för att sen hamna på Migros mitt inatten ensamma och är med i nån musikvideo av nåt slag.. Och sen helt plötsligt så ligger jag och S på stranden och när vi ska gå ner och bada så kommer det en fisk och biter mig i benet (som dom där äckliga fiskarna gör) och jag skriker och springer upp asgarvandes med S efter mig... Sjukt konstig dröm eg men så fantastisk på samma gång. Gissningsvis enbart för att jag var i Marmaris men ändå.
Har jag nämnt att jag längtar dit? ;) Haha

Nu är det bara en knapp vecka kvar tills vi ska fira min M´s fösseledag med middag och bowling inne i stan också, och jag hoppas att tiden går fort fram tills dess för det ska också bli så sjukt kul! Men allt jag gör med min M är förståss sjukt kul <3
På söndagen eller måndagen efter så verkar det som att Italienarn kommer tillbaka till Sverige också. Vi pratade igår och nu är jag inte arg längre, men ett tag så trodde jag att han bara ville ha papper för att kunna stanna i sverige eftersom han skrev att han ville ha hjälp. Men igår när han ringde så förklarade han att han ville ha hjälp med att hitta ett boende som han kunde hyra under tiden han kommer och det var ju skönt. Så vi får väl se sen när han kommer vad som händer och om han är ärlig eller om han är som "alla andra" som jag träffar..

Min T ringde igår och frågade om jag vill hänga med på R Kelly den 25!!! Wohoooo Om jag vill? Need you ask? Måste bara kolla upp om jag är ledig då och om han har en biljett över så att jag kan ta med mig nån isf för jag vill inte åka själv in till stan och hem till Märsta sen efteråt.. Nån som vill med på R Kelly? ;D


Ain´t no sunshine when it´s gone....

Solen lös nyss och jag startade min morgon på jobbet med en kopp kaffe och en tidning ute i solen.. Fantastiskt!

Var hemma hos kussen igår och fikade och snackade skit om allt och inget.. Pratade bla om Italienarn som jag börjar bli lite mer tveksam till efter hans senast sms, det är lite oklarheter kring det och iom att han inte är så duktig på engelska så är det såklar hans kompis M som har skrivit det. Det var även honom jag fick prata med när han ringde upp mig pga mitt "arga" svar... Men jag vet inte vad jag ska tro! Och jag vet inte vem det var som var hjärnan bakom sms´et.. Det känns inte som Italienarns idé, men om han är så lättpåverkad av M så har vi problem. Och om det är M som tar mobilen och skriver saker utan att berätta vad det eg. betyder så har vi också problem.. Men vi får se, Italienarn skulle ringa idag igen så vi får väl se vad han/dom har att säga då.

Provade iaf mina nya kläder igår igen och jag blir så jäkla lycklig!!! Jag Älskar alltihop :D  Jag vill helst åka till Marmaris nu på en gång så att dom fortfarande är nya när jag kommer dit.. Jag vill ha min fina fina prickiga klännning med röda accesoarer till, eller min tokigt snygga svarta klänning med ränder på.. Ååååååååh jag vill till solen nu!!!!!!!!!!!!! Jag bli knasig av det här kalla och blöta....


Prisa shopping-gudarna!

Igår var shopping gudarna verkligen på min sida and I love it!
1 par sjukt söta pumps som kommer att bli fantastiska till linnet jag köpte och mina svarta stuprörsjeans, 1 svart klänning med vita prickar, 1 randig klänning med dragkedja i fram, 1 randig bas-klännig/tunika och en galet snygg svart tröja med urringning i ryggen. Och allt ska såklart med till Marmaris <3

Var med underbara S på kista och shoppade och det var längesen jag hade så kul. Vi snackade om Marmaris (5 löner kvar, den 6 kommer när vi är på plats), vad vi ska ha på oss, vart vi ska gå ut och vilka utflykter vi ska satsa på i år. Vi muppade och fjantade oss som två riktiga fjortisar och provade konstiga kläder/solglasögon och skrattade så det kändes som att magen höll på att gå sönder i bilen hem. Underbar dag och vi åkte hem till M och visade upp kläder och gav sällis åt godnatt ciggen innan vi åkte hem.
Underbar dag! <3

Idag blev jag med Ajfån

Min pappa är snällast, finast, sötast och Bäst i världen <3 Han tycker att Iphone verkar så bra och han vill gärna ha en själv tror jag, men ist så går han ju och köper en till mig.. Som från början inte ens ville ha en, men nu när den är här så är den ganska fin faktiskt. Jag älskar min Pappa!!!! <3

Idag fick jag ett besked som gungade min värld gånger 700000000 och jag vill SKRIKA ut det, men jag får inte gära annat än att bära det inom mig... Damn it! Men en vacker dag så hoppas jag att jag får säga och då kommer det i feta och stora bokstäver! :D

Min Italiano kommer tydligen inte dom närmsta dagarna längre utan har skjutit upp det med två till tre veckor! Fan också, jag som vill träffan han igen snart... Jag tror minsann att jag saknar karln :S

Ahja. Imorron är det städning, tvättstuga och storhandling på förmiddagen och sen när min S har slutat jobba så drar hon och jag till Kista C där jag ska SHOPPA!!!! Wohooooo! Jag ska leta efter en snygg outfit som jag kan ha på mig när vi firar min bästaste M´s fösseledag nästa helg. Och om ett par skor ev kanske skulle råka slinka ner så går väl det också bra då ;)

Men nu: Hemgång!


Ain´t nobody dope as me, Im just so fresh and clean...

Sitter på jobbet med huvudvärk, rinnsnuva och potentiell feber... Janet is the shit, jag ser så jävla läcker ut med min röda näsa, blossande kinder och "feber-finnar" i hela ansiktet. Life is guuuuuuud ;p

Åh jag kanske eventuellt får jobba långpanna på lördag (innebär 07-22) och jag Hoppas hoppas hoppas att jag får det för då är jag ledig både söndag och måndag! Och isf så kan jag gå ut på lördag och träffa min Italian man på söndag :D Håll tummarna ni som läser (om nån gör det) att det går vägen bara.

Imorron blir jag med Iphone,  hoppas att jag inte blir en sån "ajfån"-nörd som alla andra har blivit bara ;) haha.. Ska iaf ladda ner det turkiska programmet som min syrra fixade åt mig på sin, och samma på jugge.. Och en GPS- funktion som pappa sa att jag bara Måste ha. Och eftersom det var han som ville att jag ska ha den och eftersom han köpte den till mig (utan min vetskap) så är det klart att GPS´en ska ner! Min pappa är BÄST i världen <3

RSS 2.0