Take me to the one place I belong.. Marmaris!

Jag har En sak i tankarna 24/7. Nåt jag tänker på i sömnen, direkt när jag vaknar och i stort sett all vaken tid däremellan: Marmaris! Jag vill prata om det hela tiden, vart vi ska gå, vilka vi måste träffa, vilken strand vi ska ligga vid, vilka utflykter vi ska göra, vad vi ska köpa och ha "hemma i lght", vad jag ska ta med mig för kläder och skor och vad som måste inhandlas och fixas innan vi åker. Nästan så att jag vill göra listor och börja packa redan nu fast vi inte åker förrens i augusti... Tur iaf att man räknar löner så att det (inte inräknat Mars) bbara är 4 löner kvar, för när man räknar så så blir  man ju tom lite stressad för hur man ska hinna spara Och shoppa innan man åker! ;)


Kommentarer
Postat av: A-S

Ja det ska bli så sjukt kul! Det var precis det här jag drömde om när jag kom hem därifrån förra sommaren, men sen verkade det som att det var omöjligt, men nu blir det så! sjukt awesome! :) vilket datum var det du skulle åka?

2010-03-25 @ 11:27:06
URL: http://annastina.blogg.se/
Postat av: Antti

Ähh, åk två gånger ;)Jag ska fasen se till å stanna där länge så vi kanske ses i augusti :D Åker på obestämd framtid så åker väl hem när jag är less/pengarna är slut. Men så länge som möjligt :)

2010-03-27 @ 21:19:03
URL: http://annastina.blogg.se/
Postat av: Emelie

Du verkar ha samma känsla om Marmaris som mig! :) Jag älskar Marmaris, och vart jag än är vill jag prata om det, vem jag än är med, jag relaterar allting till Marmaris. Så himla sjukt egentligen hur en stad kan få en människa så uppspelt. :)

2010-04-03 @ 19:34:27
URL: http://emeliitaah.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

Du vilket datum e d du åker?

2010-04-09 @ 00:33:38
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0