Semester om 16 min precis..... NU!

Wohooooooo! Sitter på jobbet i exakt 16 min till och sen kommer de knappt hinna säga hejdå innan jag  mer eller mindre flyger ut genom dörren, dels för att jag är så bisarrt trött idag och dels för att vår nya snubbe (aka Newbie) driver mig till vansinne... Dummare än honom kan man inte vara och C stör mig inte alls nu när man har honom i hasorna.. Tur att det är semester snart! <3
Ska möta upp S när jag slutar och så ska vi till Coop och köpa hem mys och fira att vår semester börjar nu! :D Me is be so happiiii ;)

Hej så länge


All night long...

Igår var jag på kista c med mamma, syster, svägerska och massa vänner och shoppade och såg på SATC2. Underbar dag/kväll med shopping-gudarna på min sida och underbart sällskap, den avslutades med att jag blev avsläppt på donken hos S som hade slutat och sen drog hon, jag och MadM hem till henne och satt på hennes balkong och snackade skit till kl04 imorse.. Sjukt mysigt!
Idag drog vi på shopping igen med en kort cigg hos min M så att min abstinens efter henne fick stillas lite och sen så fortsatte vi med shoppingen, jag hittade bara ett linne och en väst till mig men sen köpte jag "mammas-dag" present till min mami och min syster (när man är med bebis så är man ändå mamma). Åkte förbi syster och lämnade presenten och kramades och sen åkte jag och S hem till mamma och fikade mors dag eftersom jag jobbar imorron och inte kan fira henne då. Nu sitter jag hemma hos S och ikväll ska vi dra till GJ och dansa som aldrig förr, var bara hemma en sväng och rafsade ihop lite outfits så att jag har valmöjligheter.. Sweet!

Jobbar bara imorgon också och sen är jag ledig i 2 heeeela veckor!! Så sjukt näzz och jag längtar som en toka! Hoppas att jag kan umgås mer med Libanesen då så att man får se vad man vill och hur det går, men vi har hörts en del nu iaf sen han åkte till götet för att fira sin lillasyrras student. Jag älskar att dejta! :)

Nu ut på balkonen med sara för cigg och sen så ska det sminkas och fixas iordning för en night on the town hos Tiny och Batra! :D Hoppas att ni alla har en lika bra lördag som mig. Cmokis (puss)


Jag pussar på min S på vår kryssning nov 08 <3
(Ja jag är full också om man hade missat det på ögonen ;) )

HYSTERISK!!!

Jag Hatar när folk frågar om dumma saker, när de inte tar egna initiativ och när de tittar på en med IQ fiskmås.. Jag HATAR att jobba med C!!! Han är fanimej helt sanslös och jag fattar inte hur Han kunde gå direkt in på heltid när jag bara fick ett vik?!?!?! Kan nån förklara det för mig? Va? VaVaVa???

Nu slutar jag för dagen och kommer inte tillbaka förrens på söndag när jag kör mitt sista pass före semestern, och då är (som tur är för både han och mig) inte C här!!

Så. Nu har jag bittrat mig klart.

Puss

Wickediwack!

Sådär ja, nu trodde A att han har dumpat mig! Jag lackar ur totalt här bara för det, jag är inte den som blir dumpad kompis, jag Dumpar! Åååååhhh jag blir galen! Jag såg att han var på msn (för ett par dagar sen) så jag sa att vi inte borde höras och ses mer önskar lycka till och sen var det inte mer med det, han hör av sig senare på kvällen och frågar varför jag var så taskig och inte ville ses mer. Jag förklarar och sen så bestämmer vi att vara vänner, han smsar och jag glömmer att svara, och idag så hör han av sig Igen och då säger Han att vi inte borde höras mer.. Så nu stör jag mig på att han säkert tror att det var hans beslut. Suck, jag är ju så jävla löjlig, men det är sån jag är då tUdligen (M, ;) ).
Var iaf på date med Libanesen och det gick nästan för bra, han var en riktig gentleman och han sa attt han vill ses igen när han kommer tillbaka från Gbg (han bor eg där men har praktik från skolan i solna och nu tar tydligen lillesyster studenten) så vi får väl se. Men han är tokigt snygg och hur det än går så var det sjukt trevligt. Har kommit fram till att jag inte blir förtjust i människorna eg utan mest själva grejen av att få dejta nån och iinte veta hur det ska gå och vad som händer, saknar inte A för 5 öre och skulle förmodligen inte sakna Libanesen heller men det vore ju tråkigt om det gick dåligt så fort med honom också.. Men men, om gud vill så går det bra och om han inte vill så är jag singel i Marmaris... Och Det vore ju tråkigt ;) hahaha

Nu har jag bara imorron och söndag kvar på jobbet och sen är det Semester! Fick hem en pappers-biljett från Birka till den 5e iom att jag betalade lite senare och söta tjejen på deras kundtjänst tyckte att jag skulle få en sån för att känna mig säker :) haha, hon var så gullig och hjälpsam.
Jobbade iaf med C idag och det gjorde mig Heeelt slut på krafter för även om killen jobbat bara en vecka eller  två mindre än mig så kan han knappt hälften av vad jag kan och det innebär att jag måste göra i stort sett allt själv och det jag inte gör får jag säga åt han att göra. Lite som en chef alltså.. Och imorron är det han och jag Igen så vi får se hur det går, idag var jag nära att spöa på han både en och två ggr bara för att han är så trög i vissa saker. Killen är jättego privat och han är supersnäll verkligen och han har hjälpt mig med däckbyte på bilen m.m. men rent arbetsmässigt så är det lite jobbigt.. Men som sagt, imorron och söndag kvar- I can do it!

Sitter och plågar mig själv med att läsa en massa bloggar från fler marmaris galningar så längtan/spänningen/nervositeten/uppspeltheten är på topp trots att det är en evighet kvar!

Med magdansören på Kervansaray -08

Kaaatching (som i pengar)!!!

Wohooooo! Såhär bra lön som jag kommer att få imorgon har jag inte fått sen jag hade 3(!) jobb samtidigt, det är fucking bananas och jag är så brutalt lycklig! Och en del säger att pengar inte gör en lycklig va? Bullshit I say ;) haha.. Nu har jag iaf råd med alla räkningar, kryssningen, lånet till mami, jag kan köpa mig ett par skor och kanske en klänning eller två till daten imorron och en ev utgång på lördag OCH jag kommer att kunna spara lite till Marmaris!!!! Lyckan är så sjukt total just nu :D Tjohoooooo

Sitter på jobbet i ett lyckorus och vet knappt vart jag ska ta vägen så hela dagen idag så har kollegan velat göra saker, men tji fick han för allt han har tänkt göra har jag redan gjort eftersom jag har jobbat ihjäl energin. Sweet.. Nu har vi iaf nästan ingenting kvar att göra förutom lite småfakturor (som ligger på Mitt bord och väntar), en kaffemaskin som ska rengöras, jag ska sortera in lite papper i pärmarna och sen så ska jag åka till donken och hälsa på min S och A som jobbar inatt. Mysig avslutning på dagen och så får jag tjata av mig lite om min nervositet inför daten med Libanesen.. Shit pommes, han ska ringa imorron och jag är nervös för bara den saken. I love dating :) Jag gillar känslan av att vara lite nervös och inte riktigt veta hur det är och var man har varann..

Den här veckan kommer springa fram: Imorron - shoppa + date, Onsdag och Torsdag: Jobb, Fredag: Ev träffa Finaste M i Hela Världen och sen se SATC2, Lördag: utgång med S, söndag: Jobba och sen är det semester i 2 veckor! I love it!!
Nu ska jag göra det sista och sen ska jag åka.

PS: Min kollega heter Tobias och han är Bäst i Hela världen <3

Vårkänslor och dejter is the shit

Jobbar 15-24 idag, ledig i morron, jobba ons-tor ledig fre-lör och jobba söndag, sen har jag Semester i 2 veckor!!! Wohooooooooooo :D:D:D:D:D Alltså, bara 4 arb.pass kvar varav ett är i återlämningen och that we likes.
Imorron blir det till att vakna, betala in räkningar, ut och handla mat och tvättmedel m.m, åka till sollentuna c med S och sen ska jag på date med en ny kille som även han heter A, men jag får kalla han för Libanesen ist. ;) Vi ska ev. ses i Hagaparken i Solna så jag hoppas på sol så att man kanske kan sitta ute och snacka, men det är iaf därför som vi ska ut och shoppa. Jag har inga rena kläder som jag vill gå på date i och dessutom så har jag lite av en shopping-abstinens just nu.. Hoppas att lönen blir lika bra som jag hoppas på bara..

Pratade med Z i marre häromdage och han och R jobbar på en båt i år så det kommer nog att bli en hel del båtturer på 2 veckor, vilket innebär: Stekt fläsk! :) Har dock inte pratat med Dumfan på länge och just nu så känns det bra, ska verkligen försöka mitt bästa för att inte gå ut med honom i år hur gärna jag än vill, men nån gång måste man ju sätta stopp för idiotin. Annars kommer jag ju aldrig att komma över honom och så kommer vi att fortsätta hålla på som vi har gjort i 5 år nu, det känns som inte som att det är bra för nån av oss.

Jag vill åka till Marmaris nuuuuuuuuuuuuu! Jag vill inte sitta i sverige mer och jag är så SJUKT avis på en viss A-S som får åka Jättesnart! Även om jag såklart är jätteglad för hennes skull och jag hoppas att hon kommer blogga mkt så att man får höra hur det är (hint hint), så blir jag superavis. Och dessutom så får man ju Ännu mer längtan när man vet att nån annan ska dit eller är där för då börjar man fundera på hur det är och vad man skulle göra om man var där själv och sen blir man knäpp av all längtan.. Men nu kommer tiden att gå snabbt för det har jag bestämmit, först semester i 2v med bla kryssning och sen är det ju bara (nästan) 2 månader kvar att jobba, och därmed bara 2 löner. Tiden Måste gå snabbt. ;)
Nu ska jag packa ihop mina saker som jag har hemma hos mamma och pappa iom att jag bott här i nästan en vecka och sen så ska jag åka till jobbet.
Later gates!


Sörj inte människor från din dåtid.. Det finns en anledning till att de inte finns i din nutid..

Kom nyss (nästan) hem från kussen och vad som skulle ha vart ett snabbt hej men som slutade med 3 timmar. Men det blir så med oss så det är ju inga konstigheter förstås, vi hittar bassemig Alltid nåt som måste pratas om/diskuteras eller skojas om eller så är vi bara allmänt flummiga och skrattar och gör konstiga skuggor på väggen och filmar detta. Haha.
Har iaf lugnat ner mig nu och är inte på det "solskenshumöret" jag var innan, men jag kan väl inte påstå att jag gör happy dances heller. Huvudet snurrar runt runt med tankar och känslor och jag får som ingen riktig koll på saker, men det löser sig alltid på nåt sätt och ödet bestämmer hur det ska bli så det är dumt att få huvuudvärk för saker som man ändå inte kan rå på eller få klarhet i.

Nu har jag bara 6 arbetspass kvar innan det är dags för min och S semester!!! Kan inte fatta det och nu kommer tiden dessutom att gå snabbt iom att det händer saker innan: imorron ska jag träffa en gammal jobbarkompis som jag inte träffat på länge, sen blir det Joe Labero med familjen (Inte mitt förslag och nu ångrar jag att jag la ut så mkt pengar för att få se en snubbe med pudelfrissa trolla fram lite mynt och skit, men mys att få va med familjen iaf) och sen ev träffa A efter han slutat jobbet. På fredag är det jobb till 24 och sen ska jag kolla med Bulgaren om han vill ses, lördag ska jag till skärgården med hela familjen på dagen och på natten blir det dans dans dans med S på GJ och på söndag är det jobb igen. Sen är vi helt plötsligt inne på sista veckan innan semestern och då på fredagen är det SATC- premiär! Wohooooo.. Ska dessutom kanske på date med en annan kille som (eftersom han heter samma som A) får kallas för Libanesen. :)

Semestern kommer sen att inledas med att jag och S hjälps åt  med städning, fönsterputsning och gardinbyte och tvättning i våra lägenheter och den 5-6 är det kryssning! Bara hon och jag som åker så det blir en singel-cruise, fan vad vi ska dansa. Jag Älskar att dansa om det är nån som missat det på nåt sätt btw och i 9 fall av 10 så går jag ut nykter, men jag tycker ju att det är så nice. Att få lyssna på bra musik och bara dansa bort natten, finns det nåt bättre?? Iaf så hoppas vi på sol resten av semestern så att jag kan få mig lite färg, man kan ju inte gärna vara både blek, fet och singel ;)

Nu ska jag nog försöka mig på att sova lite så jag orkar med att gå upp imorron och träffa jobbarkompisen för henne har jag saknat. Bjuder på en bild från vår förra kryssning också för den är helt jäkla loony och passar in på hur crazy jag kände mig tidigare idag. Tjillevippen!


Biaaaaatch!

Jag skulle eg ha suttit i återlämningen idag på jobbet, men NEEEJ, då ringer en av mina kollegors Pojkvän och sjukanmäler henne. 1 Timma innan hon skulle ha börjat! Jävla idiothelvete, ska du ljuga så kan du väl för fan ringa själv och dessutom göra det kanske 2 timmar innan iaf? Biatch!

Och idag hade jag Verkligen behövt sitta i kuren för att slippa vara trevlig hela tiden och bara få sitta och muttra och svära för mig själv mellan kunderna... Ååååh idag är ingen bra dag. Idag är en deppdag och jag känner mig heeeelt jävla usel och värdelös både som person och som arbetskollega. Pissåbajsåskitåalltannatpåsammagång! :(

Enkelbiljett till Marre och livet i bubblan där? Ja tack!

He´s just not that in to you!

Den filmen såg jag och kussen igår kväll/natt och den var faktiskt bra och hade en hel del saker som vi båda satt och sa "fan va sant det där är!" till... En tankeställare helt klart..

Hade mitt första typ tjafs eller vad man nu ska kalla det med A igår också, efter 1 date. Duktigt! Men det är såhär: han jobbar på 2 jobb alla veckodagar och slutar 22 så vi måste ses efter det, men han har som börjat att prata om att vi ska ses hemma hos mig. Han tjatar inte direkt så men typ och jag har sagt att jag inte vill det efter en date, jag menar Kom igen, jag tar inte hem vem som helst direkt och speciellt inte så snabbt.. Men det ledde iaf till att vi inte sågs igår och sen så frågade jag honom om vad han eg vill för som det verkar i min värld så är han (också) bara ute efter en sak, och jag är less på sånt.. Han sa att han inte var det iaf, men sen dess så känns det konstigt. Han har inte smsat på hela dagen och vi pratade lite kort på msn förut och då var han också lite stiff... Alltså jag vet inte, men här har vi ett klockrent exempel på "He´s just not that in to you"- hade han velat träffa mig så hade han nöjt sig med att bara vara om så bara att vi tog en promenad, och han hade hört av sig som vanligt. Men. Det är ju mig det handlar om och jag är tydligen inte den som är värd mer än vad jag får av killar, vilket är: Skit.

Jag som hade hoppats på att det kanske skulle gå bra med han en stund iaf.

Äckliga små råttor som ni får också vad ni förtjänar en vacker dag...

Jag läser en blogg som tillhör en tjej som jag kommer kalla E. En blogg om blandade saker men bla viktminskning och livet rent allmänt. Jag gillar att läsa den då mkt påminner om mig och jag vet hur det är att kämpa mot övervikten, sen att hon har gjort en operation mot det och dessutom står för det imponerar på mig nåt enormt för det är inte alla som har det modet. Övervikt är - för de som inte märkt det- ganska så tabu och även om operationer är bra så är det inte alla som ser det så, men som sagt hon står för det och jag är Imponerad.
Nu fick jag iaf reda på att tjejen även har vart utsatt för det som Alla tjejer har som sin absolut värsta mardröm- våldtäkt. Hon anmälde och nu får hon ta konsekvenserna även om det gått flera år! Jag läste och grät, jag tycker att det är så jävla fruktansvärt och jag Fattar Inte hur man kan göra så mot en människa? Och jag fattar inte heller varför sånt händer bra människor? Visst, jag känner inte tjejen för 5 öre men när man läser nåns blogg under en tid så får man ju ändå ett hum om hur en person är..
Så jag vill iaf Hylla henne. E- Du är Grym Bruden! Och jag är så sjukt imponerad av dig och din styrka!

Oh Come ooooon?!

Hur söt är inte A eg? Och är snubben på riktigt eller är det bara en sjukt bra fasad?
Han kom till Märsta och mötte upp mig, sen åkte vi tilll den gyllene måsen (eftersom det är det enda stället som är öppet) och drack kaffe och satt ute och snackade, och han pratar så fint! Jag träffar ju som sagt bara blattekillar och många av dem bryter och snackar mycket slangord och sånt men A pratar så fint och han är så lugnt i sättet. Sen har han jordens finaste ögon också så det enda negativa är att hans tänder inte är perfekta men i övrigt så verkar killen vara mer eller mindre perfekt och jag längtar typ redan tills vi ska ses igen. Och det är inte ofta jag längtar! Wohoiooo :D
Frågade om han var gift också och Nej det var han ju inte! Wohooo igen ;) hahahaha. Hoppas att det funkar bra det här för han var en fin kille och redan efter 1a dejten så känns det som att han skulle kunna få träffa både mina vänner och mina syskon om det skulle hålla i sig.. Och kanske tom pappa! :o
Ååååh jag är typ i lite extas här i min ensamhet och jag Älskar känslan jag har nu! Han va så mjuk, höll om mig och pussade mig på pannan och bara var, och inte på ett sånt där cheezy sätt som jag hatar heller utan på ett avslappnat och bara allmänt mysigt sätt. Fan, om jag har tur så kanske 2010 blir ett rackarns bra år iaf.

Nu ska jag sätta mig på msn och vänta på att han kommer online så att vi kan prata en stund innan det är dags att gå och lägga sig så att man orkar med morgondagen. Speciellt han då som jobbar på 2 jobb.. Åh, Fina Fina Fina A.. Haha.. Nej jag är inte kär för det blir jag inte alls så lätt och jag vet att det låter som det, men han fick mig  mer intresserad och nyfiken än nån fått på länge så jag kan nog säga att jag är (som min fina M säger) lite förtjust. Så. Nu ska förtjusta jag fixa msn´en och prata med A.
Godnatt. Laku noc. Iyi Geceler. ;)

OhMyGodOhMyGodOhMyGod!!!

Jag ska helt plötsligt på date ikväll efter jobbet kl.22! Hur det gick till och varför jag utsätter mig för det vet jag inte, men nu är jag så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Han verkar iofs jättegullig och hur söt som helst, men jag har ju i mitt lilla huvud redan bestämt mig för att han är Precis likadan som alla andra killar jag träffar och att det eg bara är slöseri med tid att träffa han.. Men det ska jag iaf och min S tjatar om att jag ska rensa huvudet på alla negativa tankar och inse att Alla killar kanske inte är som de jag träffat hittils. Så ja, ikväll ska jag åka och fika med A. Är så nervös så att det känns som att jag vill bajsa konstant, hahaha :P

Snackade med E häromdagen igen och jag blir så less på snubben och att han fortfarande håller på och snackar massa skit om att han saknar mig och sen när jag berättade om A så blevh an typ sur för att jag inte har sagt nåt?! Men du kompis, realitycheck: Vi var(/är) endast kk med varann för att det var vad DU ville eftersom det var DU som har ett barn och en fru som du är "separerad" från men leker mamma-pappa-barn med och för att DU har så lite tid och för att DU- igen- inte ville ha ett förhållande. Så därmed har DU också förlorat all din rätt till att bli irriterad/sur/ifrågasättande när jag säger att jag ska träffa nån. Budalo jedna.
Hur som haver... Sitter på jobbet nu och har typ 1 timma kvar innan det är dags att åka till S och balkonhänga, och byta om innan jag ska träffa A. Shit pommes vad jag är närvöööööös!!!!!!!!!! OMGOMGOMG!

Imorron blir det iaf läkaren på morgonen 09.50, sen förbi S på jobbet en snabbis och kanske få sig en kaffe och sen ska jag åka in och börja jobba lit tidigare iom att det är lite personalbrist just nu. Men först: Nervositera sig mera! Puss å kram


Ps. Man blir ju inte direkt ledsen av ett sånt här sms när man slår upp sina blå: "God morgon söt. Tänker på dig, du är fin. Kram"

They call me homewrecker...

Ja alltså nu har jag konstaterat att det Är nåt "fel" på mig, jag hittar som inte nån annan förklaring.. Jag har ju som sagt gått med i spraydate (men ska nog ta bort det igen ändå) och där ska ju alla vara singlar tänker man, men Nej, såklart ramlar det in ett mail från en snubbe som frågar om jag vill vara hans "älskarinna" som han så fint skrev det. Eftersom han är sambo alltså. Wtf!? Vad är det för signaler jag sänder ut eg eftersom de uppenbarligen syns på kort tom? Jag är så brutalt less på att verkligen Bara lyckas träffa gifta/förlovade/samo-killar och när man då lyckas koma över sina egna fördomar och kollar på internet- ja då hittar de tamigfan där med. Står det typ "hej jag är en dum brud som du kan lura och dra över när inte frugan är hemma" eller vad?
Fan va less jag blir...
Har iaf börjat snacka lite med 2st andra killar där också och - hör och häpna- den ena är turk och den andra är kurd från irak. Haha, de enda (mer eller mindre) blattekillarna på sidan och jag lyckas börja snacka med dem :) Men så gillar jag ju i stort sett bara blattar också så det är väl kanske inte så konstigt eg.. Men som sagt, jag ska nog ta bort den sidan igen, det känns inte alls som jag att sitta och internet-ragga. Inte för att jag ser nåt fel i det när andra gör det men jag har så mkt komplex och annat emot mig själv så att säga att jag träffat nån på internet skulle göra att det skulle kännas som att folk tänker: stackars lilla tjockisen, måste internetragga för att träffa killar.
Och det vill man ju inte att folk ska tänka (vilket de kanske inte ens gör, men som sagt s har jag fördomar mot mig själv)..
Tyckte jag såg Mr.Berger igår men jag vet inte om det var han eller nån annan iom att alla kör likadana bilar, men faan va arg jag är på han! Ju mer jag tänker på det desto argare blir jag! Jag är verrkligen en naiv och alldeles för snäll person ibland så när jag känner/är bekant med nån och den har det jobbigt så är det Såklart att jag vill försöka hjälpa till, men en del utnyttjar verkligen det till Max. Hade han sagt som det var ist och inte ljugit så uppenbart som han har visat nu att han gjorde så hade det vart en annan sak, men att spela sårbar bara för att han Vet att jag är en blödig jävel är Inte ok och när jag väl träffar han igen så kommer jag definitivt att säga både det ena och det andra. Han har tur eg att jag inte är en psykstina för då hade jag kunnat förstöra hela hans liv och äktenskap med bara 1 telefonsamtal.. Idioter.


Fan vilket neggo inlägg detta blev, men jag var tvungen att få det ur mig.
Nu ska jag dricka lite kaffe så jag blir snäll igen tror jag :)

Rocka-mocka-phone...

jag och min S satt i bilen igår på väg in till stan efter jobbet för att fika och snacka lite skit och började då att sjunga med för full hals till en Black Eyed Peas låt och då kom vi fram till att hon alltid har sjungit heeeelt fel.. Vi skrattade så tårarna rann och sen började vi med vilka andra låtar man sjunger fel i så det hela eskalerade och numera kan vi inte sjunga rätt i nån låt tror jag. Men kul hade och har vi åt det! Det var iaf jättemysigt att åka in dit och faktiskt göra nåt efter jobbet, så vi parkerade i medis garage och sen promenerade vi mot slussen och runt lite där och sen gick vi mot medis igen och satte oss på ett ute-fik och sen mitt på torget med en takeaway. Så mysigt och faktiskt underskattat det är att få komma bort från lilla Märsta ibland, även om jag nuförtiden hänger ganska mkt i stan men ändå... Kul att få komma dit dagtid ibland också ;)
Har jobbat idag iaf och jag tror bassemig att jag har fått mig lite färg i ansiktet, men jag har ju suttit ute hela dagen också så det är kanske inte så konstigt. Men dagar som denna när man fr sitta i återlämningen och solen skiner och det är varmt ute, så Älskar jag mitt jobb! Men vad jag älskar Ännu mer är att det bara är imorrn kvar att jobba på denna vecka och sen är det bara 2st jobbveckor kvar innan jag har min första semester! Wohoooo! Ska kolla upp vad jag och S ska hitta på de veckorna bara, men vi lär ju inte sitta hemma och tråka alltförmkt om jag känner oss rätt. Skulle vara rätt nice med lite planer bara så att man har mer att se fram emot för det enda vi bestämt nu är att vi ska hjälpas åt att städa bådas hem och pusta fönster, och handen på hjärtat så är ju inte det världens roligaste sysslor..

Hur som haver. I morrn jobbar jag kurenpass igen, sen ska jag köra hem en jävla minibuss och sen ska jag åka till S en liten stund innan det är dags att sova igen med tanke på att  vi ska åka tidigt på fredag morgon till släktträffen. Den är på lördag men vi stannar ju massa ggr på vägen och det är ändå typ 60 mil så vi kommer åka tidigt.. Tur att man e skalman så att man kan halvligga längst bak i bussen med hörlurar och ajfånen och sussa lite.
Och det ska jag nog göra en sväng nu med förresten. Sussa gott allihopa.


If lying is all you can do then all I have left to say is f-ck you...

Jag fattar inte, jag fattar verkligen inte! E är nog den dummaste människan i världshistorien om han tror att jag kommer ta fler lögner från han. Vi är inte tillsammans, vi vill inte ha ett förhållande med varandra och det finns inga känslor what so ever mellan oss så jag förstår inte varför han ljuger??? Han skickar ett sms och frågar vad jag gör, jag säger att jag jobbar och frågar om han är ledig idag (eftersom han sa att han var ute och gled) varpå han frågar hur länge jag jobbar. Då ringer jag upp efttersom jag inte pallar skriva mer sms och då lägger han först på och sen så säger han att han ska in på möte. Vad har du för jävla möte om du nu är ute och glider din fula fanskap? Sa jag inte, men när han fortsatte att skicka sms så frågade jag om han inte hade ett möte och nu har han inte svarat mer så han ringer väl senare och berättar att han var tvungen att stänga av luren pga mötet eller nåt.. Men för min del så kan han skita i att ringa och höra av sig mer för nu är jag så less på karln att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag fattar verkligen inte varför han ljuger nu för. Jag blir heeeeeeelt cepe av snubben.
Jag kräver inget, jag hör Aldrig av mig först, jag ber han aldrig om nåt, jag frågar aldrig saker. Jag fattar verkligen inte varför han fortsätter ljuga för när vi redan rett ut allt och bestämt oss för hur vi ska ha det.
Men det är bra för nu har jag bestämt mig för hur jag Absolut Inte vill ha det iaf och det är som vi har det nu, en sak att ses till och från. Men när man ljuger för mig då blir jag bara äcklad.
E- tack och hej. Hoppas du får klamydia!

Men tro nu inte att jag är en sursnopp för det, för det är jag verkligen inte. Jag känner mig på sjukt bra humör idag och jag har haft supertrevliga kunder, bla en herre som sa att jag var såååå vacker! :D Haha, nog för att han var äldre men jag suger år mig det ändå! ;)
Ville bara få ur mig det med E lite snabbt för det var det enda störningsmomentet för mig och jag var kanske lite arg ett tag, men nu är jag som sagt mitt glada lilla själv igen. Sol gör mig heellt bananas glad i huvudet alltså, idag har jag socialiserat mig och gett precis alla ett leende och jag har fått lika många tillbaks.
Happy Janet happy Janet :) Lite rastlös känner jag mig dock så det är tur jag slutar om ca 3timmar.
Nu ska jag gå och äta lunch en sväng och prata sönder min chefs öron. Men det går bra för jag vet att han gillart eftersom han skrattar så mkt då :p haha

Men uuuuusch!

Frick! Jag har lyckats att på nåt jävla vänster få en beundrare som känner massa folk på jobbet, dvs han är kompis med en massa här.. Superschysst- säkert! Men nåt för mig? How about NOOOO scottie! Euuuuh, och nu vet jag inte hur/vad jag ska göra eller hur jag ska säga att jag inte kunde bli mindre intresserad av han utan att det låter illa eller så att de på jobbet inte tycker at jag är en ytlig jävel.. Frick frick frick! :S

Fint väder är det iaf idag så dagen började utomhus med en kopp kaffe i solen i nån timma och nu sitter jag i kuren igen, men jag ska nog glida in och brygga mig lite mer kaffe och sen sätta mig därute igen. Guns N Roses och kaffe i solen utanför kuren is the shit! Så näzz att slippa sitta inomhus på kontoret ibland så att man får se lite av solen, det gillar Janet :)
Idag efter jobbet ska jag hem till min S och ladda ner lite musik till min Ajfån tänkte jag  så att jag har nåt att lyssna på när jag sover i minibussen på vägen till småland på fredag, för av nån anledning så känner jag inte alls för att lyssna på dansband. Konstigt..
Sov hemma hos mamma och pappa inatt och när jag kom dit igår så ringde min brorsa och frågade om han kunde släppa av baby-W hos oss för att E hade svalt en peng! Haha, fasters lilla prinsessa har börjat hitta på hyss nu! Dags att sluta kolla på Madicken och allt var det är ;) Det verkar dock inte ha vart nån fara men de på sjukvårdsupplysningen tyckte att det var lika bra att åka in till astrid lindgrens ifall att, men det verkar ha gått bra. Fasters lilla bus- hjärta <3

Jag har hittat massa fina klänningar/kjolar till Marre btw så nu sitter jag lite i valet och kvalet på om jag ska köpa någon/några eller om jag ska vänta och kanske kolla i affärerna ist för på internet sen när jag får lön ist. Det är ju mysigt att gå runt och kolla och fördelen är ju att man kan prova allt då också, men det är ju alltid kul att få gå och hämta ut paket med.. Hmm.. Och dom säger att U-lands problem är svåra?! ;)

När tankarna far i 180 och det enda som inte vill försvinna är du..

...då känner jag mig lika liten och betydelselös som en droppe i havet.

Jag verkligen Älskar att få sitta i kuren/återlämningen på jobbet dagar som denna när det är halvmulet ute, det regnar lite smått, det är nästan inget att göra och jag får som sitta i lugn och ro med bara min musik och mina tankar. Det känns lite lyxigt faktiskt även om det från och till kan göra att man blir lite halvgalen både av tristess och av just alla de tankar som finns inom en. Men ändå. Skönt på nåt sätt.

Så nu ska jag luta mig tillbaka och forstätta med det fram till 15.30 då jag går hem.


Here we go again..

Jag har haft den kanske bästa helgen i världshistorien! I fredags efter jobbet åkte jag hem till mina underbara föräldrar och sov kvar där, lördag morgon åkte jag ut på lite ärenden och sen var det dags att åka till S och sen vidare till Akalla och tjejerna.
Vi åt middag på M´s lokala pizzeria och bara pratade och så fick vi höra om den nya killen som A träffat och jag är så glad för hennes skull, hon verkar verkligen ha hittat en superfin kille. Kvällen fortsatte hemma hos A i hagsätra fram till midnatt ungefär när M och A satt i varsin soffa och gäspade som små bebisar ;) Så vi skjutsade hem M till akalla och sen skulle jag och S fortsätta in till stan på nattfika med Bulgaren, men då han bangade ur i sista stund för att han var så trött så sket vi i det och drog helt spontant till GJ ist. Så jävla näzz att man kommer in gratis Och har så sjukt kul med vakterna och entrévärden. Sjukt bra killar! Jag och S dansade iaf som två tokar fram tills de stängde och vi hade ont i benen, sen blev det en sväng förbi den den gyllene-måsen i stora wäsby innan vi åkte hem till mig och däckade när kl var 5 på morgonen.. I går åkte vi och handlade frulle och massa onyttigheter och sen tog vi med oss Kill Bill 1 & 2 (tack pappa!) från mig och åkte hem till S och låg i varsin soffa och kollade på film hela dagen med uppehåll endast en gång för ett besök i den gyllenes drive trough. Jag är för övrigt Kär i Kill Bill <3
Problemet är bara att när man har haft en såhär bra helg så vill man aldrig att den ska ta slut och man vill att varje helg ska vara precis lika bra så nu längtar jag tills nästa gång jag är ledig och kan hitta på saker. Framförallt så längtar jag till den dagen då Alla vi tjejer (iom att P inte var med) kan ses och umgås en hel dag/kväll för jag mår så bra när jag är med dem och jag njuter av varje sekund som jag får vara i deras sällskap. Det mina damer och herrar är vad jag kallar Riktig vänskap! Tack för att ni finns tjejer!

Jag har faktiskt funderat lite kring det här med killar och att jag bara träffar en viss sort av dem, och nu när min S har gått med i Spraydate så hängde jag på.. Jag har faktiskt vart med där innan men då träffade jag 2 st och den ena är jag kompis med men den andra ska vi inte ens prata om! Turren från helvetet... Så det är lite läskigt och jag vet inte om jag ens vill träffa nån där, men om inte annat så kan man ju se det som ett kul tidsfördriv medans man sitter och rullar tummarna. Eller nåt i den stilen..
Ska iaf träffa italienarn nu i veckan eller nästa, måste bara kolla upp när min älskade kusse kan hänga med så att hon kan hjälpa mig att fatta vad han säger och så att hans lilla vessla till kompis slutar att tjata på mig och kanske faktiskt inser att hon inte är det minsta intresserad av honom (vesslan alltså).
Thats it for now, sorry att min blogg kanske inte är den mest spännande alltid men thats life. My life är inte så spännande just nu. Men vad som är NÄZZZ är att jag bara jobbar denna vecka, veckan efter och veckan efter det och sen är jag (och S) ledig i 2 hela veckor!!!!!!!!!!!! WOHOOOOOOOOO :D

Det är de små sakerna i livet...

som får en att orka med och tycka om vardagen. Som ett leende när man går förbi en vilt främmande människa, en uppriktig komplimang, ett sms från en vän, en kram från nån man tycker om eller att bara få spendera tid med de människor som betyder nåt i djupet av ens hjärta. Och det är något som jag kommer att få uppleva imorgon och det är också anledningen till att jag ser fram emot det så mkt, för att de tjejerna (utom min P som tyvärr inte kan komma) betyder så sjukt mkt i mitt liv och jag älskar att få spendera tid med dem. Att få sitta och prata om allt och inget, skratta så tårarna rinner och bara vara i en avslappnad och helt igenom genuin atmosfär som vi skapar tillsammans. Det är kärlek för mig, att jag kan vara precis den jag är utan att de dömer mig.
Slutar om 45 min och sen ska jag hem till mamma och pappa, sen imorron innan S kommer och hämtar upp mig så ska jag åka till Väsby C och byta ett par skor som pappa köpte till lilltjejerna för den minsta hade alldeles för små fossingar och så ska jag nog passa på att bara hänga med mamma och pappa en stund efter det.. Söndag kommer bli en softardag med Kill Bill 1 &2 och mig och S i varsin soffa, sjuukt nice. Synd bara att tiden går så fort när man är ledig så snart är jag tillbaka här igen..
Nästa vecka jobbar jag bara 4 dagar och sen åker jag iväg med nästan hela familjen på släktträff i småland och bor på hotell, ser verkligen fram emot det för då blir det en liten minisemester och jag får dessutom lära mig mer om vad jag har för släkt eg. Jag umgås ju mest med min utländska sida och har inte så stor koll på den svenska, men vi blir tydligen över 100 pers och då är det tydligen många som inte kan komma så den är tydligen rätt stor iaf. :)

Snackade med E häromdagen och sa väl att jag skulle höra av mig senare, men jag har fortfarande inte gjort det. Det känns som avslutat just nu och jag känner mig inte alls så sugen på att träffa just honom längre, inte för att det nånsin nu på senare tid har vart just att det är Han som lockar men ändå. Det man inte saknar behöver man ju inte ha kvar heller känns det som så det får nog bli Janet avslutar E del3 snart.. haha.. Italienarn hör iaf av sig varje dag på sms eller facebook och nu har han börjat tjata om att han kommer på onsdag och att han vill ses då och han snackar nåt om att han vill fira alla hjärtans dag eftersom vi inte hann det och att han fyller år och en massa shit. Jag börjar få seriös panik av han och om han inte backar ganska mkt så kommer vi inte att ses mer vi heller, men där tror jag iaf fortfarande att det är hans lilla vessla till kompis som styr han väldigt mkt och säger vad "tjejer vill höra" och det känns ju också lite sådär...
Aja, nu har jag fått bubbla av mig lite igen så nu ska jag väl ringa Bulgaren och kolla vilken terminal han är på så att jag kanske kan glida förbi och säga hej innan jag åker mot mams och paps. Puss på  er (om nån nu läser)

I believe in karma- what you give is what you get returned.

Jag tror verkligen på Karma, och jag hoppas att karma finns så att bra saker händer bra människor och vice verca.. Igår gjorde jag en bra sak i karmas namn och de jag gjorde det åt fick sig en tankeställare och lovade mig muntligen att det jag gjorde var så fint att de skulle försöka sig på att göra samma sak mot nån annan..
Hur som, efter jobbet så åkte jag upp till terminalområdet för att snacka lite med Bulgaren som jobbar som taxivärd och när jag står där och snackar med honom och hans jobbarpolare så är det ett medelålders par som vill ha en taxi till sitt hotell men de Vägrar att köra dit dem! Så bisarrt att de gör så och bara nekar människor, och eftersom jag är en blödig rackare så beslöt jag mig för att köra dit dem själv i min bil ist så då gjorde jag det.  Jättefina människor var det och vi satt och småsnackade en himla massa på vägen till hotellet och de berättade om sig själva och vad de tyckte om Sverige osv och jag höjde tydligen intrycket av vårt land så det var ju nice :)
Efter att ha kört dem så åkte jag iaf tillbaka och hängde med Bulgaren en sväng innan jag drog till min S jobb och åt och hängde en stund med henne, sen åkte jag hem och fick sällskap av Bulgaren och hans vän en stund innan jag sov. Kom i säng vid 4 imorse och sen kl.10 hoppade jag upp och sen var det tvättstuga för hela slanten nu innan det var dags att åka till jobbet igen. Och nu är det Fredagsmys!

Undra om jag ska kolla lite kläder idag innan jag slutar jobba.. Kanske ev. beställa nåt också... Tåls att tänka på! Men just nu snackar MadMike (arb.kompis) så mkt med mig att jag inte kan koncentrera mig på nåt annat så jag får väl snacka tillbaka lite ;)


Det är sjukt hur mkt man kan Älska vissa människor! <3

Idag har jag haft en supermysig morgon/förmiddag med min underbara pappa! Vi började med att åka och fylla i massa papper så att jag får frikort hos läkarn (check!) sen åkte vi till Väsby Centrum och fixade min ajfån som dog en sväng igår och pappa skrämde den snygga blattekillen så att jag fick skämmas lite. Sen gick vi in på DinSko och skulle handla till tjejerna (min brorsdotter hade frågat om hon precis som madicken skulle få nya sandaler på majbrasan så farfar fixade det nu i efterskott ist) och så mina vänner fick Jag Också ett par skor! :D Wohoooooooo!! Så söta e dom och min pappa är bäst i Hela Världen! Vi fikade en sväng sen också innan det var dags att åka och röntga mitt huvud och sen åkte vi in på affärn där han köpte lite bra att ha saker till mig.. Ibland när det gäller pappa så blir jag så sentimental och vill nästan gråta när jag tittar på han bara för att han är mitt stora stöd i livet och jag inte vet hur jag skulle klara mig utan honom, jag har sagt det förut och jag säger det igen: min pappa är Bäst i hela världen! Och jag är ju inte alls pappas flicka... ;) Han har förövrigt skaffat Facebook nu så nu har jag gömt lite saker där för han så att han inte ska se allt.. Men nyfiken e han min gullepappa så idag försökte han sig på att fråga lite om Generalen och Bulgaren för att se om jag var ihop med nån av dom (för det stod på fb att jag var på nattfika med dom häromnatten), men han vill ju samtidigt inte veta så det blev lite pinsam tystnad där ett tag ist.. Haha.. Fina pappa <3

Iaf. En enda ynka dag kvar efter idag och sen är jag ledig i 2 hela dagar!! Wohoooooo. Snacka om att jag har räknat dagarna och nu kommer jag snart att kunna räkna timmar ist också. Så jävla näzzzzz.. Nu är det bara 1.5 timmar kvar på dagen och sen ska jag (och kanske Bulgaren) till min S´s jobb och fika lite och sen är det bara imorron kvar och sen är det Lördagsmys med mina tjejer! Sweet! Ser nästan lika mkt fram emot det som att åka till marre.. Okej, kanske inte direkt såå mkt, men nästan iaf :)

7 down, 2 to go!

Wohoooo!!! Nu är det "bara" 4,5 timmar kvar på detta arbetspass och sen är det bara 2 dagar kvar av mina 9pass på raken!  Aj lajk it och jag längtar som fan för sen är jag ju ledig i 2 hela dagar :D
Men först så harj ag ju saker att stå i och sen när man väl är på plats på jobbet så går ju tiden relativt fort ändå så det är inte så farligt eg, men det känns verkligen att man har jobbat intensivt de sista 2 månaderna..
Imorron blir det iaf till Löwet sjukhuset i Väsby med pappa för att de ska röntga mitt huvud och kolla bihålor/polyper, sen ska vi till Telia och bråka för nu har min Iphone dött och sen blir det jobb. Fredag bjuder på tvättstuga 11-14 sen jobb och sen ska jag hem till mamma och pappa och sova för att umgås med dom lite på lördag innan jag åker och träffar mina tjejer i Akalla.. Den här helgen är så sjukt efterlängtad och mina tjejer är Ännu mer efterlängtade, jag ser så mkt fram emot att få sitta med dem och snacka massa och bara skratta och fånga upp saker som missats. Vi ses för sällan allihopa och jag hoppas hoppas hoppas att vi lyckas dra ihop nåt liknande snart och sen en kryssning så att min fina P kan vara med också!

Fan va tråkiga inlägg jag gör btw, men det händer inte så mkt i mitt lilla liv,  utan jag är nog ganska tråkig. Men Italienarn kommer tillbaka nästa vecka och jag ska ta mig ett snack med E nån dag snart när jag känner att vi kan prata utan att jag kallar honom för saker som tom jag själv känner är lite väl magstarkt.. Men det ska bli kul att se italienarn igen faktiskt, jag har inte saknat honom alls men nu när jag vet att han är på väg såkänns det ju kul att veta att man snart får gå på en riktig date  igen. We likes it..
Nu är det dags för kaffe och glass och godis (jag har tjejvecka så Allt åker ner just nu). Later gates!

Måle möensteha på vaeggehn... (OBS! Läses på Gotländska)

Godkänt av Razzman, men han håller inte med till 100& om att det var gotländsk stavning. Men va vet han, båtflyktingen från Sveriges får-sida ;)
Sitter på jobbe nu med mannen i fråga och räknar ner minuterna till vi får sluta och dra hem för ingen av oss har någon som helst motivation till att jobba idag så det har mest blivit skitsnack och en massa skratt. I love it! Så jävla näzz att jobba med Razzman så det är fan synd att vi inte jobbar ihop jämt.

Anyhoo.. Ska åka iväg på nattfika  idag igen, men det verkar som at generalen sviker och bulgaren jobbar till 02 så det blir nog bara jag och min S, men det känns fan nice ändå. Kul att få göra nåt och kul att hon hänger på, även om det nog mest är för att hon måste vända på dygnet nu för att hon ska jobba natt sen.. Men iaf, it makes me happy! :D

Längtar såååååå sjukt mkt tills på lördag också för då ska jag träffa min M, A och S och äta middag och snacka massa massa skit. Så tråkigt att inte finaste P kan vara med också, men förhoppningsvis så kan hon hänga med nä vi drar på kryssning i sommar ist. Mina tjejer är Bäst i världen! <3
Nu - jobba. Heipa

Jaja, nu börjar det likna nåt iaf..

Har faktiskt kommit fram till att mina sjukt deppiga dagar måste ha berott på en Extrem PMS, för lingonveckan är runt hörnan och jag vet faktiskt inte varför annars jag skulle ha mått så bisarrt dåligt. Så nu har jag bestämt att jag lider av sjuklig PMS men att den börjar ge mid sig lite nu för den här gången iaf.. Hoppas!
Har iaf haft en bra lördag och söndag trots jobb för igår när jag slutade vid 22 så kom Generalen över och så åkte vil tillsammans till Husby och hämtade upp Bulgaren för att sen åka till café60 på en nattfika dit även Ralle, O, Bulgarens lillebror och 2st till kom och joinade. Sjukt kul och jag skrattade massor :D Hoppas att grabbarna hänger med på sånt snart igen för det är så avslappnat med dem och vi har så sjukt kul ihop.. Imorse startade jag dagen med att hämta upp min syster med tillhörande Pyre-mage och AG och så åt vi frukost tillsammans hemma hos mig (och fikade efteråt såklart) innan jag åkte till jobbet, men sen på eftermiddagen så kom min S över och fikade en sväng på jobbet och det var också mysigt. Älskar att få vara med och omge mig med de människor som betyder mest för mig och även om jag har Ångest AB för att vara tillbaka på jobbet imorron kl.07 så känns det bra att få sluta 15.30 så att jag hinner träffa familjen också.
Jag saknar att jobba fasta tider, jag klarar typ inte av att jobba morgonpass som det känns nu men det är också för att det är blandat så att man knappt hinner ställa om sig till morgonpass innan det är dags att jobba kväll igen. Jag vill Verkligen Verkligen Verkligen ha ett nattjobb igen, eller ett jobb med Fasta tider iaf så att man kan vänja sig vid att alltid jobba morgonpass isf... Men - man kan inte få allt här i världen och tills dess att jag hittar ett jobb med bra tider så är jag sjukt glad för det jag har nu iom att jag trivs så bra med alla och med min chef. Men just nu så vet jag att det är länge kvar tills nästa ledighet och det känns verkligen, men jag försöker att ta en dag i taget och så tänker jag att allt är för att jag ska kunna dra till Marre och då är det ju värt det helt plötsligt ;)

Har btw fått reda på att min pappa har skaffat FB!?! Hahaha, mamma har det också och det är ok för hon vet och har sett det mesta, men att pappa har skaffat det känns sådär. Tror bestämt att det är dags att fixa till facebooken eller se till så att han inte kan se allt på min profil/alla mina bilder på mig. Haha.. Det är inte lätt att vara daddys girl alla gånger ;)

Ahja, nu ska jag väl sitta och tokglo på klockan sista halvtimman innan jag tar min lilla blå och tok-race´ar hemåt för att försöka sova lite innan det är dags att le och vara glad mot kunder igen. SJUKT mkt bokningar imorron, lite för få människor som jobbar (if u ask me) och dessutom personalmöte innan vi slutar jobba. Håll tummarna för att morgondagen fortlöper snabbt och smärtfritt för mig så är ni snälla! Pussåkram

Jag vore ingenting om du inte fanns!

"Nej, du måste finnas, du måste, jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns" - Helene Sjöholm

Så känner jag för min vän M, en av de väldigt få personer som jag kan öppna mig till 100% med och verkligen vara mig själv med utan att vara rädd för att hon ska döma mig. Jag var där idag en liten sväng och bara det lilla mötet gjorde att dagen kändes lättare att hantera. Tack M för att du finns och för att du är min vän, du betyder så galet mkt mer än varken ord eller handling kan visa och jag är så lycklig att få ha dig i mitt liv.

Sitter på jobbet nu iaf och tiden har än så länge gått fort och jag har haft saker att göra hela tiden fram tills nu och nu är det bara 1,5 timma kvar tills jag slutar så det känns helt ok. Nu har jag bara det sista pysslet att fixa och sen ska jag bassemig ägna kvällen åt att kolla på HM och Ellos hemsidor och Marmaris- surfa lite, drömma mig bort helt enkelt. Har pratat med lilla H varje kväll nu sista veckan så abstinensen för Marmaris har ju inte direkt blivit mindre utan snarare tvärtom. Åh vad jag vill att tiden ska gå fort!!!!! Jag vill ha på mig mina nya marre-skor och tunna kläder, och jag vill svettas så att det rinner längs med ryggen innan man kommer i vattnet och blir svalkad. Jag vill gå på marknaden eller bazaaren med min lilla solfjäder och en vattenflaska och ha syrepbist pga värmen och jag vill sitta i en taxi och försöka konversera på turre med chauffören. Jag vill åka till Lostboys och kramas med min brorsa och dricka Hagi-special som dumfan gör, jag vill sitta vid bordet och se hur dumfan står i baren och stirrar för att sen kolla bort och låtsas som att han inte alls fånstirrat innan. Jag vill till barstreet i värmen och dansa och kolla på stjärnorna samtidigt och få den där känslan som man alltid får när man är där och känner av alla andras lycka samtidigt. Jag vill vakna sjukt aptrött och gå ut på balkongen och äta frulle och dricka vatten/juice och bara kolla ut på Marmaris och allt som händer. Jag Älskar att vara i Marmaris och alla minnen man har därifrån kan få mig att skratta så tårarna rinner , det är faktiskt den enda platsen på jorden där jag känner mig fri och där jag inte bryr mig om vad andra tänker/tycker om mig och hur jag ser ut. Jag längtar dit..

Får se vad som händer ikväll efter 22 när jobbet är slut också, ringde Generalen nyss och han är också på jobbet men jag vet inte hur länge så om jag har tur så kanske han också slutar 22 och då ska jag tvinga med han ut på en utomhysfika en sväng! Och om jag har dubbelt tur så kanske tom Bulgaren är ledig och då har jag 2 sköna/roliga grabbar att hänga med. Jag känner mig sugen på gung-häng i en lekpark med massa massa massa skitsnack. Wish me luck! 

Jag ska btw sluta skriva så jävla deppiga inlägg snart, men jag Måste få ur mig skiten.. Men det blir nog bra snart och även om det inte blir det så ska jag sluta deppa här, ok?! Bra!


"And I swear, by the moon and the stars in the sky, I´ll be there..

And when just the 2 of us are there u wont have to ask if i still care, cause as the time sets the place my love wont age at all.. "
I love u to dumfan.. I just dont think its any idea for us to keep on with these charades, allthough I cant seem to let u go quite yet..

Sitter hos mams och paps just nu och inväntar att klockan ska gå så att jag kan åka till jobbet och avverka ännu en dag, men det känns precis som innan föga motiverat att åka dit. Känner mig fortfarande deppig och svart och har gråten i halsen precis hela tiden och inte blev det bättre av att drömma om dumkurden och att ha fått ett offline meddelande av han på msn heller. Men det är vad det är, det enda jobbiga är att ta sig upp på fötter igen när man väl har ramlat ihop och ligger på marken som en liten pöl.
Hoppas att jag får som jag vill och att jag får min semester i juni också, för isf har man nåt att sträva efter och se fram emot och just nu känns det som att jag inte kommer överleva sommarn om jag inte får den.. Hoppas hoppas hoppas!

Hade btw fått mess av E på msn också där det stod att han saknar mig, och jag antar att han vill att jag ska bli smickrad och tycka att det är skit-charmigt eller nåt men snacka om att han trodde fel! Jag blev fan skitirriterd och ville mer eller mindre slänga datorn åt helvete och ringa upp honom och be honom följa efter den. Han saknar inte Mig, han saknar det vi har när vi ses och thats it. Han har själv sagt att han vill ha det som vi har det nu och jag har gått med på det för att det passar mig för stunden, men vi är båda medvetna om att det är allt så jag förstår verkligen inte varför han håller på med massa skitsnack och ska kasta in såna meningar i det? Jag hatar människor som säger saker "bara för att", för att försöka vara så jävla gullinuttiga. Well E - Fuck u och det hålet du kröp upp från för 2 år sen! Jag vet att min ilska kommer att gå bort när jag är på bättre humör men just nu tål jag dig inte!
Och vad gäller Italienarn så kommer han till sve nästa vecka som det verkar, men han kan få hålla sig i Italien för min del, Bärgarn hoppas jag har fått paj på bilen så jag slipper honom för evigt, C aka dumfan kan också fara åt helvete. Behöver jag säga att jag är en jävla bitterfitta som borde sitta inlåst ensam i ett mörkt rum just nu för allas trevnad? ;)

Såhär känner jag mig just nu.. Fast med lite mer förbannat i mig till och från också när jag inte kämpar emot tårarna.

Nu ska jag göra mig i ordning och ringa min M en sväng för hon lyckas Alltid få mig att må bättre!
M - jag Älskar dig min vän du är finast i världen!


RSS 2.0