idag är ingen vanlig dag!

För idag fyller min älskade Mamma 60år! GRATTIS till henne, och grattis till oss som får ha denna underbara människa till mamma/fru/mormor/farmor <3<3<3<3<3<3

mitt internet är tillbaka!!

Älskade fina pappa tog med min dator till jobbet och bad sin jobbarkompis att kolla på den så nu funkar allt finfint igen, skumt bara att han inte hittade nåt fel från första början när den legat nere i typ två veckor. Men skit samma, nu är den hel och hemma hos mig igen! LOVE!!!
Har jobbat med fina fina U idag och min N jobbade också så idag har vart en bra dag  på jobbet, de två är verkligen två underbara människor och vi har verkligen kul ihop. N och jag umgås även privat men jag och U har brstämt att vi också ska försöka fika och ses, lite svårt bara med tanke på hur vi jobbar och att hon dessutom har en liten knodd. Men nåt ska vi väl kunna rodda ihop nån gång i framtiden hoppas jag.
Fick faktiskt beviljat idag att jobba extra några pass under julhelgen vilket känns fantastiskt eftersom jag verkligen behöver pengar så att jag kan spara och dessutom försöka få ordning på det jag vill ändra här hemma, är verkligen less på hur det ser ut just nu och vill få in nåt nytt.

Annars har det inte hänt så mkt, har träffat O och blivit galen på fanskapet bara för att han inte är så som jag vill att han ska vara. Jag vill inte ha en relation med honom men jag skulle tycka att det var toppen att ha det som vi hade det innan, och jag vet att han också vill ha det så eftersom han  visar det såpass tydligt när vi ses. Men vi båda jävlas med varann och nu har jag ledsnat så nu skiter jag i det och hoppas att vi iaf kan vara kompisar för vi har faktiskt sjukt kul ihop. Dock så känner jag för att träffa någon nu, jag vill vara sådär kär som alla är på filmer. Jag vill ha nån som pussar mig på pannan när jag sover, som lägger filten över mig i soffan när jag fryser, som pillar mig i håret tills jag nästan somnar, någon som kramar mig när jag kommer hem, någon som skickar ett sms eller som ringer bara för att höra min röst för att han saknar mig så mkt. Jag vill ha passion och dynamik, jag vill ha nån som fattar hur jag funkar och någon som älskar mig iaf.. Jag vill så jävla mkt på samma gång och jag får lite panik av tanken samtidigt... Jag är så brutalt rädd för att bli ledsen igen, för sist var det fan ingen barnlek, men jag vill verkligen prova. Jag vill låta någon komma så nära och bara släppa taget och falla fritt.
Just nu är det väldigt avlägset dock med tanke på att jag aldrig går ut längre och att jag inte ens vet hur fan man flörtar/tar kontakt med killar, men man kan ju få vilja/hoppas/önska/drömma iaf ;)

Imorron blir det gullmars med chefen för ett uppföljningssamtal på Previa, sen jobb och sen jobbar jag bara onsdag 9-18 och sen är jag ledig tills på måndag! Loooovely <3
Onsdag efter jobbet ska jag ev träffa E om hon är frisk, isf ska vi ha mysmiddag och filmkväll och sen ska hon sova över. Torsdag har jag kompat och då ska jag städa, julpynta och julbaka. Fredag ska jag hänga med C och S, shoppa mysa och snacka skit. Lördag ska jag umgås med mina älskade tjejer <3 och på söndag ska jag hänga med familen och åka på julmarknad och bara mysa hela dagen. Den här veckan är fan underbar!

Men nu ska jag först sova för det blir ingen sovmorgon imorron direkt! Natti natt

frustrerad är bara förnamnet

sur som fan, frustrerad som aldrig förr och ja bara allmänt en skitpuppa just nu. Inget konstigt med det eg för det konstaterade jag och S på avis häromnatten när hon var över och natthängde med mig efter jobbet. J på jobbet tycker inte heller att det är några konstigheter så då känns det verkligen ok att vara lite småtjurig och frustrerad.
Jobbar sista dagen för veckan nu och nästa vecka jobbar jag 4 dagar (om jag inte lyckas få kompa bort en av de för då är det ju bara 3- hoppashoppashoppas) och då ska jag förutom alla planer jag har, att försöka hinna med att julpynta, städa och tvätta. Hejja Janet om jag lyckas med det om jag inte får bort en dag!

Imorron blir det party för lilla mami, på söndag ska jag hjälpa henne att städa efter det och sen åker jag hem till kussen på mys och middag med gamla gänget och sen ska vi ev på bio om det inte blir för sent iom att hon jobbar tidigt. Skulle vara så kul om det gick för det är nya Twilight filmen vi ska se och jag vill inte vänta längre! Loves it!

Nu ska jag ta tag i det sista på jobbet och snacka massa skit med lilla J- hon ska på översovningsdate i nyköping i helgen och det är ungefär det vi pratat om hela kvällen (och de andra med). Haha, tusseliten, hon är så jäkla söt! Och nervös ;)

Ha en fin helg!

åååh vad jag är less på att jobba

Känns som att jag jobbar 24/7 just nu, förvisso har jag oftast skitkul på jobbet men ändå. Jag har så mkt annat jag känner att jag vill göra så jag känner inte att jag har tid att jobba såhär mkt. Dock så är det som det är så jag får helt enkelt försöka att klämma in det jag måste göra hemma på de få dagar jag faktiskt är ledig och utan planer (dvs typ aldrig). Det löser sig som tur är oftast på nåt sätt :)
Har börjat känna att HSB är lite halvbajs idag också, vill byta ut min ruttna kyl med frysfack och få en helt ny kombinerad kyl/frys (för min egna lilla frys som står på golvet håller också på att tacka för sig) men nej. Det går tydligen inte alls för att det är ju "standard" med sån kyl jag har nu! WTF?!!?!?!?!!!! Driver de med mig? Hur faaan kan man påstå att nåt som funkade och var standard på 50-talet fortfarande ska anses vara standard? Vem idag klarar sig med bara ett frysfack undrar jag då? Inte jag iaf så idag var jag Jättetrevlig när jag förklarade det och kom med mina små argument och han skulle kolla upp saken, men jag kommer inte att ge mig så lätt så om det blir "problem" så kan de ge sig fan på att jag kommer att bråka om saken! Skitföretag!!!
Vill ju göra om så mkt hemma just nu, köpa ny tv-bänk, vardagsrumsbord, nya byråer i sovrummet, ny hylla i sovrummet och så vill jag koppla in disk och tvättmaskinen... Åh den som var rik!

Ville mest bara få ur mig HSB skiten för jag blev så brutalt upprörd och jag kan verkligen inte smälta hela grejen.. "Standard".... Standard my ass!

Nä nu ska jag dra iväg ett sms till O och sen ska jag fixa det lilla som är kvar här på jobbet! Later gator!

Förra årets lucia, men samma lilla rackare jobbar jag med idag! Me love my J <3

hej å hå, tillbaka ska vi gå!

Somnade efter 06.30 imorse!!!! INTE ok! Men jag var sjukt pigg, låg och smsade med O, snackade med E och smsade lite till med O. Så när han slutade jobba kl.05 så kom han över och drack té och snacka skit och vi hade så jävla kul, precis så som vi faktist har det när vi ses. Risken är att vi hamnar tillbaka på ruta ett (han försökte igår men jag stoppade), men vafan, det kan vara nice det med så länge det varar. Får nog bara bli bättre på att prata om saker så att vi båda vet vart vi står så att ingen förväntar sig mer. Vi får se vad som händer..

Jobbar iaf nu, med CW och det går över förväntat bra! Det är Skitmkt men det flyter på bra ändå, jag har gjort det mesta som ska göras och nu har vi i stort sett bara kunderna kvar.. Inte så farligt ändå trots allt, jag trodde det skulle vara mer om man kollar på hur mkt bokningar vi faktiskt har idag.
Inatt ska jag hem till E efter jobbet en snabbis och sen kommer jag nog mest troligt att åka hem och däcka för jag är fan slut som artist nu, måste vara pigg tills imorron! Ska först leka med syster och smaskis och sen så ska jag fika med R om det inte har blivit ändrade planer.
Älskar lediga dagar och om jag hade haft lite pengar kvar så hade jag älskat den ännu mer ;)

Ska sluta snacka i nattmössan nu och gå och sätta på lite kaffe ist. Ha en måndagskväll!

finbesök på jobbet idag <3

Igår hade jag en sjukt mysig dag! Jag städade, bäddade rent, åkte och handla och sen kom Vu över en sväng. Efter att Vu hade gått kom min M och så gick vi till pizzerian på hörnan och mötte upp P och hennes bebis (så.jäkla.söt!) och sen tog vi med oss mat hem till mig och åt, mös och drog i oss efterrätt. Har saknat att hänga med min tjejer jättemkt så det var verkligen på tiden, och nu hoppas jag att det blir av den 3 också så att A kan hänga med.
Efter att tjejerna hade gått så plugga jag i mitt handsfree i telefonen och satte på lite musik i bakgrunden och sen ringde jag E och snackade skit samtidigt som jag diskade, gjorde matlådor och strök jobbkläder (inte på samma gång nej). Gårdagen var verkligen himla mysig <3

Idag så har det inte hänt så mkt dock, vaknade och slappade hemma innan jobbet och sen åkte jag hit. Precis innan jag började så ringde syster och frågade om hon och Smaskis fick komma förbi och säga hej innan de skulle hämta hennes man, så de kom förbi och jag fick visa upp min lilla prins för alla som jobbade (på alla företag, haha). Han gjorde succé och alla ville typ äta upp honom, inte så konstigt förstås, han är ju Väldigt lik sin moster ;)
Sitter iaf på jobbet nu fortfarande och här blir jag kvar i 3,5 timmar till. Jobbar ensam, har gjort i stort sett allt och mina grabs på de andra företagen har gått hem så ja, det här kan ju bli spännande.. Eller inte.
Har fått sms varje dag typ sen O kom hem, jäkla märklig kille det där faktiskt, men samtidigt så är ju det skönt att allt är som "vanligt". Gillar honom som kompis trots allt så det är ju skönt om vi kan fortsätta hänga utan konstigheter.. Får se vad som händer sen när vi väl ses dock men jag tror inte att det är några problem.

Funderar lite på vad jag ska göra efter jobbet idag men kommer inte fram till något känner jag, kussen ville att jag skulle komma in på Yunite, Vu &co ville att jag skulle komma till Kalhäll och E frågade om jag ville komma över till henne. Men jag vet inte riktigt om jag är upplagd för nåt alls, dock så känns det inte så överdrivet lockande att åka hem till soffan heller så vi får väl se hur det slutar idag. Spännande va?! :p
Shit vad jag har ett ointressant liv eg! Haha, och ändå så tycker jag att det är hyfsat händelserikt till och från.

Nä om man skulle ta det sista nu så att man kan pilla naveln på riktigt resten av tiden? Så får det bli.


Ska man åka hem till soffan ikväll? Eller ska jag bort.... Decisions decisions..

karma ger och karma tar...

Igår tog karma av O och gav han ett riktigt bett i arslet och jag blev så glad, så otroligt skadeglad! Jag skuttade, dansade segerdans med S på Avis och levde loppan och var allämt underhållande här på hyrbilscentret resten av kvällen.. Boy oh boy vad SKÖNT det kändes! :D

Men iaf. Känner mig på sjukt bra humör idag också (lite trött dock, men vafan så kan det gå) och idag efter jobbet ska jag hem till Plupp och få fina naglar målat igen. Imorgon är jag ledig så då blir det till att städa och fixa fint och på kvällen blir det mys med mina tjejer <3 Tråkigt är dock att A inte kan komma, men vi ska boka in en ny date snart igen.
Helgen består av bara jobb, har fått tacka nej till kalas på både lördag och söndag pga att jag jobbar men efter denna helg har jag iaf tre lediga i rad och det ska bli så otroligt skönt!


Ja det var väl det som händer just nu faktiskt, ev så kanske det kläms in en Twilight-bio på lördag natt om jag har tur och kussen inte ska på fest, men annars så kommer det bara att bli en slappar helg hemma när jag inte är här på jobbet och hoar. Nu ropar grabbarna på mig för nu är det åtta-fika så nu måste jag rusa. Har jag sagt att jag älskar mina grabs i garaget?! :D

Hej jag heter Janet och är en glad tjej idag!

den här dagen var Inte mkt att hurra för direkt

Helgen startades med ångest och avslutades med Ännu större ångest. Dock så får jag skylla mig själv och det är mer eller mindre överstökat nu så jag slapp vänta tills på onsdag iaf, alltid nåt.. Blåneka är en kvinnas bästa sätt iaf i vissa situationer. I mitt fall var jag tvungen att göra det denna gång och jag var bara glad över att jag slapp ta det öga mot öga för då hade det inte gått lika bra att ljuga.. Fan, jag önskar att jag också kunde ljuga ibland, så lätt det skulle vara att dra en liten "vit lögn" utan att man blir typ högröd och flackar med blicken så mkt att tom en blind skulle fatta att man ljög.. Åh well, man kan tydligen inte få allt.. Hatar dock mig själv fortf för det som hände och jag har knappt sovit alls sen i fredags.
Helgen iaf: lördag spenderade jag med Plupp. Vi åt middag, hon fixade mina naglar, vi åkte till akalla och fikade med min M och hennes sambo och på kvällen åkte vi in till stan och fikade och spelade biljard med juggemaffian.
Igår firade jag min Papi, morfar, bror och svåger på fars-dag och efter det åkte jag och kussen och fikade med gamla vänner från högstadiet/gymnasiet, skitmysigt  var det och vi planerade in en ny date med allihopa snart igen. Efter det så skjutsade jag hem kussen och sen åkte jag hem till dr.Vu´s kille med kompisar och hängde med henne och dem och sen så drog hon och jag och spelade biljard. Fan, biljard är min nya grej, jag suger verkligen på det men fan va kul det är! Jag älskar´t och funderar typ på att köpa ett litet bord, nånstans måste man ju kunna köpa nåt billigt mindre bord? Jag har ju plats! Oh well...

Sitter på jobbet mu igen iaf, (skam)kuren idag till 22 och sen blir det hem och sova (ok, kanske köra en teledate med Vu innan) så man orkar gå upp kl.06 imorron. Ska åka med syster till mvc i kista så hon kan ta prover (ska vara sällskap medans hon väntar i typ 2 timmar, stackars) och sen lämnar jag henne där och åker direkt därifrån till previa gullmarsplan. Kommer bli en lång dag imorron för efter previa hinner jag typ bara hem och byta om och sen måste jag åka till jobbet och köra till 22 igen.. Men vafan, det ska väl gå det med.

Känner mig inte alls på topp nuförtiden, den här vintern kommer nog bli min största berg och dalbana någonsin om jag tolkat mina känslor och en annan persons tankar rätt. Det känns redan och om det riskerat att bli värre så vet jag inte vad.. Men det är en bra sak, hoppas jag, och om det nu är det så kanske det faktiskt blir mkt bättre sen. Isf kan jag ta "lidandet" som kommer nu.

Bah! Ska sluta sluddra massa jiddish här, hänger knappt med själv på vad jag skriver för jag är så satans trött.. Hörs!


flipp!

Jag vill fortfarande flippa ur TOTALT!
VARFÖR i hela helvetet händer detta mig???? Varför är jag ett jävla imbicillt litet skithuvud och gör sånt här???? Ångesten växer bara mer och mer i bröstet och snart har jag inte kvar ett skit av det som borde finnas däri.
Usch. Jag mår illa. Jag vill seriöst spy!


Jag vill åka hit (eg inte men bättre än här just nu) så jag slipper alla konsekvenser...
  :´(

Jag vill seriöst dö litegranna just nu!

Jag har lyckats med nåt som är mer pinsamt än jag kan sätta ord på och jag vet fan inte hur jag ska tackla det när jag är på jobbet så jag skrattar. Jag har skrattat i över två timmar och jag kan inte sluta, jag sitter och nervöst fnittar Hela tiden och bara jag tänker på det (hela tiden alltså) så får jag panik.. HORHELVETE vad jag är störd!!!!!!!!!

Till råga på det så har grabbarna på jobbet haft lite kul och skulle "hjälpa" mig att ragga upp snubben på statiol som jag var lite småsugen på.. Skitbra. Fel kille bara grabbar så nu står det en liten snubbe på statiol och tror att jag är sugen.. Bajskorv.
Nä idag är Inte min dag och så fort jag slutar jobbet ska jag åka hem och tycka mest synd om mig själv i hela världen. Jag ska åka hem och gråta och slå sönder saker och bara vara överjävlig mot mig själv i min ensamhet!
Skitjävlahorfansfittjävladag!


hörde jag pms-häxa?!

Japp, underbara älskade PMS. Haft hysteriska raseriutbrott, gråtit och skrattat om vartannat de senaste två dagarna, känslorna hoppar hoppborg i kroppen och jag vet verkligen inte alls vad jag är på för humör. Dock så har jag haft två (nu tre) helt sjukt bra dagar på jobbet och jag har ÄLSKAT att vara här! Har jobbat med ett bra gäng, det har vart ett hysteriskt tempo och massa att göra och jag har skojat med både kunder, konkurenter och kollegor. I love my job right now! <3
Fick för övrigt reda på igår att jag har fått mig en beundrare på Avis.. Haha, min kompis S där kom över och sa att D hos dem är sugen igår för tydligen så är jag inte bara snäll och trevlig utan Jäävligt fin också! Hahaha, killen är typ 18-19 år och sötare än socker. Im now officially a Cougar folks, det här är typ 4e killen i den åldern som gillar mig nu, så om jag inte är det så ser jag iaf yngre ut ;)

Igår efter jobbet hämtade jag upp min plupp och hennes sambo och dr.Vu och drog in till söderbiljarden och spelade lite nattbiljard, kom hem halv fyra i morse och var då så fantastiskt pigg att jag inte kunde sova. Somnade efter 6 och tvingade upp mig själv vid strax före elva.. Trött tjej nu men är så övertrött att jag är helt hypad. Helt ok ändå!
Ikväll får vi se vad som händer, är lite sugen på att hitta på nåt så jag kanske ringer kussen.. Time will tell!

ibland så bara hatar jag mig själv!

Jag hatar mig själv för att jag inte kan släppa händelser, tankar, känslor och allt annat som numera ligger i det förflutna. Jag hatar mig själv för att människor som jag inte har någon som helst kontakt med idag fortfarande kan få mig att må skit och att grubbla över saker. Jag hatar mig för att jag aldrig någonsin låter någon komma mig tillräckligt nära för att kunna berätta allt jag har inom mig. Jag hatar mig för att att de jag har nära vet så mkt om mig att det skulle krossa mig om någonting skulle göra att vi inte kommer umgås mer. Jag hatar att jag saknar folk som faktiskt har visat att de är vatten värda och jag hatar att jag älskar fel människa.
Jag hatar mig själv för allt detta och mkt mer, men mest av allt så hatar jag S.
Jag hatar att hon blev min vän. Jag hatar att vi skrattade ihop. Jag hatar alla galna saker vi gjorde tillsammans. Jag hatar att vi kunde sitta och titta på tv/datorn/absolut ingenting i flera timmar och att vi ändå kunde veta vad den andra tänkte på när den öppnade munnen. Jag hatar alla de mornar vi satt och åt frukost tillsammans. Jag hatar att jag tog med henne till Marmaris. Jag hatar att jag åkte ner och hälsade på henne i somras och jag hatar att jag fortfarande älskar henne. Jag hatar att hon var en av mina bästa vänner.

Så till S- Du är en jävla idiot som betett dig på det här sättet, hur kan du låta en människa som han komma emellan vår vänskap? Jag ställde Alltid upp för dig, vad det än var och när det än gällde. Jag lyssnade om du ville prata, jag skrattade när du skrattade och jag grät när du grät. Jag såg dig som min syster och du sa att du såg mig som din syster också. Jag har aldrig känt mig så förnedrad som jag gjorde när du visade honom att han hade rätt i allt han sagt. Allt du sagt/gjort innan för mig, med mig var totalt betydelselöst för dig. Om du bara visste hur ont jag har i hjärtat fortfarande, hur jag fortfarande kan ta upp telefonen för att jag vill ringa dig och prata och sen inse att det inte går längre.. Att du inte vill det längre. fan Sara din jävla subba! Jag trodde inte att det skulle kännas såhär att "göra slut" med en vän, men det äter verkligen upp mig inifrån....

Jag tackar dock gud för de vänner jag har kvar, jag vet ärligt inte vad jag skulle göra utan dem?
Min M- min självsfrände på denna jord, min andra syster. Hon som alltid finns och förstår mig, som alltid lyssnar och försöker hjälpa även när ord inte räcker till <3
Kussen- min bättre hälft, min partner in crime <3
Vu- dr.Vu ;)
Plupp- min plupp!
A- som jag avgudar även om vi knappt ses
P- samma som A, önskar att vi sågs mer!
AG- min gamla AG som driver mig till vansinne ibland och som samtidigt får mig att skratta som aldrig förr.
N- min nya vänskap som jag Vet kommer hålla 4ever and ever!
Utan dessa och fler därtill så skulle min värld inte snurra, jag är så evigt tacksam att jag har de vänner och den familj jag har!


Nu ska jag sluta muppa och vara dramatisk.. Ska tänka glada tankar och busa med grabbarna på Hertz och Avis en sväng ist! Var bara tvungen att få ur mig skiten!
Nå niin. Heipa!

hyfsat uttråkad

Sitter på jobbet och har vart själv sen kl.18, sista kunden kom en halvtimma efter det och sen dess har jag försökt hitta jobb att fördriva tiden med. Nu har jag verkligen gjort allt och lite till så nu kommer jag bara att sitta av tiden sista timman och försöka att inte psyka klockan ;)
Har iaf bestämt 100% med kussen att det blir Gümbet som vi åker till (efter ett väldigt bra tips från R) så i slutet av augusti nästa år drar vi i två veckor och det ska bli så SJUKT kul! Jag och kussen kompleterar varandra så sjukt bra, vi är galet lika och vi är så ärliga mot varann att om det nån gång blir en dispyt så kommer den att gå över lika fort som den kom. Dessutom så har jag fått henne astaggad till den här resan så nu är hon nästan mer psyko än mig, haha, fick typ 29478358 sms av henne häromdagen om resmålet och bilder. Roligt/spännande/kul/sjukt är bara förnamnen på hur resan kommer bli! Vi har så lika syn på vad det är vi vill få ut av semestern och jag tror inte att jag nånsin innan har åkt med någon som verkligen har velat exakt samma saker som mig. Vi vill göra utflykter, kolla runt och sånt såklart men i övrigt så är detta vad vi vill: sola, bada, äta gott, sova siesta och gå ut och festa varje kväll. Bring it on! Längtar tills resan bokas så att man kan sitta tillsammans och räkna ner månader, veckor och dagar. Lovely <3

Imorron blir det kalas för min 1åriga lilla prins och sen åker jag och jobbar igen, har dock fått lov att ta ut komp så att jag kan vara med på kalaset så imorron jobbar jag bara 17.24. Lyx! Ledig på måndag är jag så då ska jag upp till jobbet och prata med chefen, åka och handla och sen ska jag minsann se till att putsa fönster, byta gardiner i köket och gå ner i källaren och leta efter mina vintersaker till bilen och reka vart tusan jag har lagt julpyntet. I år ska jag go bananas ännu mer än förra året så i år ska jag se till att ha det riktigt juligt. Ska pynta, baka julgodis och försöka att ha lite julmusik nu och då. Orkar inte vara så neggo till julen längre, nu ska här firas!

Aja, har faktiskt inget vettigt att komma med som vanligt, har bara så Otroligt tråkigt! Ska surfa runt lite på telefonen nu och så ska jag göra iordning kaffemaskinen som jag glömt bort. Wohooo, en sak kvar att göra! "/
Hoppas att ni iaf har en bra helg!



Tomte- Janet förra årets julafton på jobbet.

grattis på födelsedagen min lilla kärlek <3

Idag fyller min systerson 1 år! Helt galet vad fort tiden går och hur mkt glädje en sån liten människa kan ge en.
Maximilian- moster älskar dig så tokigt mkt att ord inte räcker till! Du, Engla och Wilma (och skruttan i mammas mage såklart) gör mitt liv så mkt bättre <3<3<3



Sitter på jobbet nu, 06-15 idag och så fort jag slutar ska jag börna hem till mami och papi och sen ska jag åka och pussa på min lilleman. Idag blir det sen bara att hänga hos mamma och pappa, ska sova där nu tills på söndag. Så Mysigt!
Imorron och på söndag jobbar jag kväll så den här helgen kommer bli lugn och det kommer bli häng med familjen, imorron blir det direkt hem till föräldrarna och på söndag innan jobbet så är det kalas för lillprinsen. Efter jobbet på söndag ska jag träffa min vän E och sen är jag ledig på måndag och då tror jag inte att jag har några planer än.. Så ser mina närmsta dar ut so far, inte så spännand men Gud så Sköna!


O åkte till Bulgarien i onsdags, är det märkligt av mig att sakna honom redan? Trots att det är som det är? Jag blir knäpp.... Okej, jag är helt retarded. Skit i att jag sa nåt :(

"jag skulle ha saknat dig även om vi aldrig mötts..."

Ligger hemma med magsjuka idag, inte det roligaste och speciellt inte nu när jag måste ha förstadagsintyg när jag blir sjuk. Ringde Previa för att få en tid på deras mottagning som ligger nästan brevid mitt hus men såklart kunde jag inte gå dit (fast de sa att det minsann Alltid finns tider) utan fick åka till arlanda. Det var en jävla utmaning bara det! Att sen komma dit och få ett överjävligt bemötande gjorde hela min dag ännnu sämre och ja, sen jag kom hem så har jag legat däckad i soffan när jag inte vart på toa. Kul liv!

Hade iaf skitkul i helgen, tack R! Och hade det supermysigt med Vu och O på söndag kväll när jag kom hem igen, även om jag litegrann vill spöa skiten ur O ibland. Speciellt efter det, men hey, jag kanke bara har ett överdrivet temperament?! Helgen som kommer jobbar jag och på söndag så ska vi fira min kärlek som fyller ett år på fredag, hur gick tiden så fort helt plötsligt?!

Nu ska jag ha ännu ett av mina numera standard-gråtkalas och kolla på film.

RSS 2.0