Janet hjärta solen är lika med sant

Underbart väder hela förmiddagen och sen kommer jordens sjukaste regn och efter det så ser jag hur blixten slår ner nästan precis vid Arlanda så hela kuren blir kolsvart och datorerna stängs av. Mina ben började skaka och jag höll på att både kissa i brallan och börja gråta men som tur var så hade jag mina grabbar på jobbet inne hos mig just då så de tröstade mig (och dessutom så kan jag ju inte gråta annat än på typ begravningar), men shit va läskigt det var! :/ Och det sjukaste är att sen efter det så kommer solen fram igen och det är minst lika fint om kanske inte finare än innan.. Schizo (stavas det så?) väder, men jag Älskar verkligen solen! Jag blir lycklig och alldeles varm inombords när solen skiner för då känns som allt mkt lättare och de bekymmer man har springer ut ett tag. Sol is the shit!
Har hängt med min fina AG idag, vi åt middag ihop på min balkong och sen satt vi inne en liten stund innan hon var tvungen att gå nu för en liten stund sen. Vi har pratat om precis allt och inget och hon frågade massor om Marmaris, dumfan och Zeki och jag berättade lite om hur det går med allt och hur jag tänker och känner inför det. Skönt att få prata sönder nåns öron ibland så att man inte nöter på samma hela tiden ;) Haha.. Men jag saknar dock min kusse, hon åkte hem till Montenegro idag och är borta i en HEL månad!!!! OMG!?!?!!! Jag tycker att det är skitjobbigt när människor jag pratar/umgås med mkt lämnar mig, men hon har redan hört av sig så det ska nog gå bra ändå.

Jag har förresten betalat in resten av resan till Marmaris alldeles nyss, så nu är den vår till 10000%!!!! Wohoooooooooooooo!!!! Jag ska få leva i min lilla bubbla i mitt lilla paradis i hela två veckor till den nätta summan av 4040sek! :D Sjukt glad tjej? EEeeeh AAAA :D Nästan så jag vill börja skriva listor och packa ner saker redan nu, men jag håller mig. Men jag har iaf beställt lite kläder till Marmaris och dessutom så har jag bestämt med min syrra att jag ska få komma hem till henne och öppna hennes "halleluja- garderob" och låna med mig det jag vill ha därifrån också. Hon är ju faktiskt gravid och kommer inte in i de kläderna längre så då är det ju bättre att de ser världen tillsammans med mig ;)
Nu ska jag ringa Zeki en sväng och säga godnatt och sen ska jag nog gå och försöka sova så att jag orkar med jobbet i morgon också, har sovit så dåligt sista veckan så jag behöver verkligen sömn.
Godnatt alla fina människor därute.


Jag sitter på "Hagsätra-hunden" efter en utekväll  i stan med mina girlies våren 2009.. Inte alls inne i dimman...


halvvägs genom dagen och veckan

Och det känns ju toppen! Slutar om 4 timmar och sen är det bara 2 dagar kvar och sen är jag ju ledig i helgen. Vi gillar´t massor! :D Det är däremot lite halvtråkigt på jobbet idag och det har vart ganska mkt också, jag har ju inte ens hunnit surfa innan nu, nä det var bättre igår för då hann jag tom beställa 2 klänningar och en kjol från HM innan jag gick hem ;)

Idag blir det iaf en fika med min AG efter jobbet och S kanske skulle komma över hon med, men jag orkar inte åka iväg så det blir hemma hos mig. Men det går så bra så bara vi ses, för jag och AG har knappt setts alls senaste året och det är så synd.. Men men, nu jobb och kramkalas med min bästa T som precis kom in till jobbet <3


you make my heart smile

SOL!!! Jag älskart och jag HoppasHoppasHoppas att den stannar kvar och att värmen håller i sig heeela vägen fram till den 20 augusti för vad händer då? Jo just det, Janet åker till Marmaris! Till värmen, till sin brorsa, till sina vänner och framför allt just nu; till Zeki <3
Jag blir knasig av denna väntan men det som är riktigt nice är att jag får fler saker att göra innan jag åker och det gör ju att man har saker på vägen att se fram emot. Det jag längtar tills mest just nu är lördag för då ska jag M, A, P och S träffas och åka in till stan på picknick och massa snack och mys. Som jag älskar mina tjejer och jag blir ju så glad när vi alla väl får tillfälle att ses, så lördag kommer att blir Galet mysig!

Idag har faktiskt dagen gått riktigt fort hitills och iom att jag slutar om en timma så lär den ju fortsätta i samma takt iom att det av nån anledning går snabbare när man är ledig, men det går bra för då kommer fredag och lördag närmre och sen helt plötsligt så kommer det att stå 6 på mitt schema.. Och nedräkningen slutar ju inte där heller :D  Idag blir det iaf en snabbsväng förbi willys och sen hem och byta om för sen kommer S över och vi ska sitta och steka lite (läs brinnna och svettas) på min balle och förhoppningsvis så stannar hon på mat också för jag tänkte leka duktig och Laga mat idag! Bara en sån sak liksom. ;)
Har väl eg inget vettigt att skriva här just nu (eller aldrig men det är skönt att skriva ändå) så jag återkommer väl vid senare tillfälle. Nu blir det kaffe i solen fram tills hemgång! :)


I <3 U = sant

Sitter i återlämningen och försöker hålla humöret uppe så gott det går bland jobbarkompisar som alla lider av måndagsilska.. Inte det lättaste vill jag lova, men jag försöker som sagt att tänka possimistiskt och att ha ett leende på läpparna. Tur iaf att jag sitter i kuren idag så att jag slipper se sursnoppparna hela tiden.

Idag efter jobbet blir det till att hämta upp S och sen ska hon följa med mig och storhandla så att jag får lite bärhjälp, har typ ingenting hemma och iom att jag åker till Marmaris (yeeeey) snart så vill jag inte  ströhandla hela tiden och slösa pengar på det så idag tar jag vuxenpoäng minsann! :D Efter det så  ska jag hänga på AG till arlanda (igen) och kolla om de har fått in hennes solglasögon på hittegodsavd och sen efter det blir det nog till att åka hem och sova eftersom jag börjar 07 imorron också och knappt har sovit på 2 nätter..
Hade så sjukt kul ihop med kussen i lördags, kollade först på"Farmen"-juggan för det var final och efter det drog vi in till stan och skulle nattfika. Kom in försent dock så allt hade stängt eller skulle precis stänga så vi drog till 7/11 och köpte en varsin latte och satte oss i Berzelii park och kollade på fullisarna som lämnade Berns m.m. Satt och snackade och skrattade som fan, sen vid 3 hämtade vi upp min lillkusse som var ute på Sture och sen drog vi och nattkäkade och kl.04.45 kom jag hem och skulle försöka sova. Yeah right! Haha, inte det lättaste att sova när fåglarna skriker utanför fönstret och solen skiner in i ögonen mellan springorna på persiennerna.. Men det var så värt det!

Vill bara att veckan ska gå snabbt nu så det blir fredag för då ska jag kanske/ev. på nya Twilight-filmen med S i kista och sen nattifka i stan, vilket jag hoppas på för jag gillar att komma ut och göra saker/kolla på folk och verkligen ta vara på de få dagar man har i det här landet som man faktiskt kan sitta på en uteservering mitt i natten utan att frysa ihjäl.. I vilket fall så vill jag bara att tiden ska gå fort nu, men den här veckan står det en 7a på mitt schema för jobbet därhemma och det betyder att det "bara" är 7 veckor kvar innan det bär av mot Marmaris!!!! <3 Jag vet att jag tjatar men det får man vänja sig vid om man läser min blogg för det är just nu det enda som finns i mina tankar typ, Marmaris och Zeki ;) Wohoooo..
Skönt också att jag har 2st glassiga jobbveckor efter denna där jag bara jobbar typ 3-4 pass för att en kille på jobbet ville byta lite.. Men sen händer det ju iaf 2 roliga saker innan jag åker också och det ena är att min äldsta brorsdotter E fyller hela 3 år (fasters stora tjej <3) och sen i början på augusti så fyller ju jag år också :D Tur att man hinner fylla år innan också för då kan man önska sig pengar att handla för i tax-freen så slipper man ta från Marmaris-kassan ;)

Ahja, jag ska väl gå ut och sätta mig i solen ett tag nu för man får ju passa på att vara ute de få dagar man sitter i återlämningen. På återseende folket, hoppas att ni har en fin måndag!


mitt i natten

Har äntligen fått hem min dator igen efter att ha haft den hemma hos mamma och pappa för att installera antivirus program så nu kan jag blogga igen!
Midsommar idag och den spenderades först med min S med frulle och balkonghäng hos mig, sen jobba fram till 20, åka hem till mamma och pappa och kramkalasas och äta och sen träffa ,Generalen, R och Bulgaren. Sweet! De åkte  nyss och nu är jag pigg och har Absolut Ingenting att göra så jag funderar på att dammtorka här hemma så att jag bara kan dammsuga i morgon för jag tror inte att det är poppis att göra det nattetid..

Jag har skaffat mig en Turkisk pojkvän nu iaf, som så många andra. I år har jag beslutat mig för att ge Z en andra chans efter hans Enorma tabbe, men det känns bra och jag tycker om killen som fan så i år är han min i 2 veckor när jag är där och sen får vi se vad som händer efter det helt enkelt. Men det känns bra och vad som är ännu bättre är att jag inte kommer att kunna/vilja träffa dumfan på det sättet då också, I may be much but I aint no player (anymore). Så bring on Turkey 2010 peoples!!! Pratade med Z igår och vi planerade allt vi kan göra i år som vi inte kunnat göra innan, men i år så jobbar han inte på nån bar som han gjort tidigare utan i år så jobbar han på en båt vilket innebär: Massa båtturer för Janet och hela kvällar ihop för Janet och Zeki! Tjohooo
Jag ska passa på att åka med honom på båten ensam första dagen när de andra vill gå på hamam och jag längtar redan, men kanske inte lika mkt som min lilla turrebugg dock för han blev alldeles till sig när jag sa att jag ska göra det. "Yes askim that will be so great, just u and me, dont think about the other tourists there. Everyone knows about u now, Everyone so no one will be mad that I am just with u. R (hans kusin som jobbar på samma båt) will take care of the costumers then, I will be just with u because i miss u so much and i dont see u for so long askim. And after I take u to home with my motorbike and u can get ready and we will go out for eat and then we go barstreet like u want ok canim, tamam? Wallah ya this year will be best ever I promise askim"
Bästa engelskan i världshistorien! :D Hahaha, nä vi får se hur detta slutar men jag gissar på att vi kommer vara jordens lyckligaste par i de 2 veckor jag är där och att det sen kommer rinna ut i sanden/att han gör nåt otroligt dumt igen. Men det går bra isf för jag är inte kär i honom heller (nej, har fortfarande bara vart kär i dumfan och generalen typ) men jag älskar uppmärksamheten han ger mig och jag älskar honom som person, han är verkligen en kille som jag tycker om så sjukt mkt så jag ska passa på att längta dit och leva på små rosa moln innan/under tiden jag är där iaf. Hey- jag är inte mer än människa, a girls gotta dream!

Åh jag vill att det ska vara den 20 augusti idag! Jag vill göra listor på vad som ska packas, köpas, göras innan jag åker. Jag vill öppna resväskan och lägga ner bikinis, underkläder, skor, strandklänningar, partyoutfits och allt annat som ska läggas ner för att sen tas upp igen och funderas på innan det åker ner igen. Jag vill sitta hemma hos mamma och pappa på altanen och bara vänta på att tiden ska ticka ner så att pappa skjutsar ut oss till arlanda och hjälper oss med inchekningen hos sina polare, jag vill gå igenom passkontrollen och gå och strosa i taxfree och bli lurad av allla reklamer att köpa massa saker jag eg inte vill ha/behöver. Jag vill sitta på planet och höra kaptenen berätta om hur lång tid det tar och vad det är för väder, jag vill ha den lilla söta brickan med flygplansmaten på, jag vill landa till applåder av alla turister. Jag vill komma in till Dalaman och känna värmen slå emot som en vägg, le mot passkontrollanten som skrattar åt alla turkiska stämplar i passet, jag vill gå till transferbussen och sätta mig och vara så hypad att jag inte kan sova en sekund på den medans alla andra sitter och halvslumrar. Men mest av allt så vill jag se vyn från berget när man närmar sig marmaris och kan se ner över hela staden och alla ljus för det är Då man inser att man faktiskt har kommit tillbaka, det är Då man känner sig lite mer som hemma igen.. Ljuden, lukterna, människorna, ljusen, maten, vattnet, hotellen, bazaaren, marknaden, dolmusar ja Allt med marre är helt sjukligt underbart och vad som är mest underbart i år är att Zeki kommer sitta på sin vespa utanför hotellet när jag kommer dit och vänta på mig bara för att han vet hur gärna jag vill gå ut på en gång. Jag vill inte vänta i två månader till, jag vill somna och vakna där imorron. SNÄLLA tiden, gå fort!!!

Bjuder på lite bilder på Zeki och marmaris innan det blir städdags och godnatt. Hoppas att ni har haft en fin midsommar allihopa!




domedagen

Japp, dagen började bra. Drog in till stan och träffade gamla jobbarkompisar och drog sen på date med en syriansnubbe (som ramlade ner från en stol, sjukt kul men jag skrattade inte.. då).. Sen kom jag till jobbet och då bröt helvetet lös. Utan att överdriva så har denna dag vart den Absolut Värsta arbetsdagen - Alla arbeten inräknat!
Slutar om 3 min och då ska jag till S jobb och hänga med henne en stund och kanske äta nåt och sen ska jag hem och dö i sängen litegranna för imorron så är det tillbaka till helvetet igen.. Så jävla värdelöst...

Har btw en ny kille nu, Z i Marre är min för i år. Vi försökte nåt annat år men det gick åt h-vete, men i år är det han och jag.. We likes it! <3

im back on track ya´ll!

Bestämde mig igår natt när jag skulle sova för att det får vara slut på de här dumheterna och libanesjävelns påverkan på mitt humör. Jag mår bättre av att vara glad och possimistisk så nu ska jag vara det igen, vaknade imorse och kände mig som mitt vanliga gamla jag igen. Visst jag blir bitter när jag tänker på det och alla liknande händelser innan men vafan, palla bry sig? Och dessutom är Ingen man värd det.. Så nu är jag tillbaka och nu ska jag visa den här sommarn hur det ska gå till att leva livet med ett leende! :D

Sen så är det ju klart att det underlättar att veta att jag åker till Marmaris om "bara" två månader (exakt 2 månader imorron btw)! Så snart är det bara en lön kvar!!!! Nästan så man får panik när man tänker på det ;)
Big whoooooop på att jag ska Äga varje dansgolv och bardisk på hela barstreet i år, att jag ska åka på båtturer med Z och R, hänga med "brorsan" i Armutalan och sola och steka fläsket som aldrig förr. I love Marmaris! <3

It´s proven true: muskarcu samo treba kurva

Fredag och jag börjar med att sitta i kuren 06-09 för att sen gå in på kontoret och jobba vidare till 15. Nice! Det är skönt att få sitta i kuren ibland och speciellt såna här dagar när jag både är trött och inte på topp, men jag jobbar på det. Får lite dåligt samvete mot de på jobbet bara för de märker av att jag inte mår så bra just nu eftersom jag inte är samma hysteriska Janet som jag brukar vara, men ibland orkar jag inte ta på mig den masken jag brukar bära annars och då blir jag tyst och tillbakadragen... Har dock bestämt mig för att rycka upp mig och bli den glada tjej som alla är vana vid, men inte idag. Idag är en mindre glad dag.
Skulle eg ha gått på fest idag hos en jobbarkompis eftersom hans sambo fyller 25, men jag känner inte för det för 5 öre då jag inte alls är på humör för festligheter, men jag ska ljuga lite och så ska jag träffa min underbara M ist. Får skitdåligt samvete mot honom, men jag orkar inte och jag vet att han och de andra inte skulle tycka att det var en schysst anledning till att inte komma för att jag är deppig så jag har "feber" ist.. Fy fan för att ljuga, det är verkligen inte min stil, men får man se det som en vit lögn för att stilla samvetet?

Det ska iaf bli jätteskönt att få träffa M och prata av mig lite och sen prata om en massa annat så att inte libanesjäveln tar upp hela ens hjärna hela tiden. Skickade btw mess till honom igår sa precis vad jag tycker/tänker men jag fick såklart inget svar.. Jag verkligen hatar vissa män just nu och jag undrar varför jag alltid ska lyckas med konststycket att hitta precis alla som är rikspuckon? Nån som vet? Va? Nej?

Nu blir det iaf att småsurfa lite och läsa lite bloggar innan det är dags att gå in och jobba järnet, det är så sjuuuukt mkt just nu när sommarn börjar komma igång. Men det är samtidigt lite småkul till och från, idag är det kul för att det börjat en ny kille hos oss på kontoret som verkar jätteschysst och rolig. Blatte såklart och det gillar vi ju :)
Later gates!

"But Im a creep... Im a weirdo..

What the hell am I doing here? I dont belong here..." Min themesong sen jag var liten: Creep med Radiohead.

Ringde faktiskt Libanesen igår efter att inte hört av honom på 3 dagar och sen låg jag och knepade på ett sms som jag ska skicka lite senare idag iom att han inte svarade när jag ringde. Han har verkligen satt sig i en bra sits med sin (vad jag tror nu) lögn så hur jag än gör så kommer han kunna göra mig till en häxa, men faktum är att jag vet att han vart online på internet och om han har tid med det så har han tid att smsa eller ringa också. Så vi får se om han ger mig den respekt jag faktiskt förtjänar sen när jag skickat mitt sms eller om han pissar på mig lite till, men en sak är säker och det är att jag är less på att jag Alltid lyckas träffa män som gör mig ännu mer osäker på mig själv. Jag vet heller inte varför men han var den första killen som det känts såhär bra med så snabbt och jag hade verkligen kul ihop med honom, kanske var därför som jag trodde mer om honom än detta. Men han är vad han är och det är som det är: skit.
Konstigt eg för jag var Sjukt deppig i söndags när känslan först infann sig och likandant i måndags, men nu är jag mest bara less på att det alltid slutar likadant och bitter på att män alltid tar den fega vägen ut. Jag blir liksom inte förvånad längre och jag orkar som inte vara deppig utan just nu så känns det bara som "ahja skit samma", alla har vi olika lotter i livet och jag kanske inte är "giftas med barn"-typen. Kunde ha vart värre.

Jag åker iaf till Marmaris i augusti och jag har ju faktiskt nån där som väntar på mig och eftersom jag är singel i år med så kommer vi kunna umgås i ännu ett år <3

.........................

Mobilen ekar tomt med både sms och samtal och jag ger nu upp. Om han vill så vet han vart jag finns och då kan Han höra av sig, jag är inte den som krusar och tjatar... Nej jag ger upp. Jag ska radera ännu en man från mitt liv, min mobil och mitt minne och återgå till att vara den bitterfitta jag brukar vara och är. Det var sjukt nice att få vara uppe bland molnen ett tag, men jag anade nästan att jag skulle slå i botten igen.

Jag blir så jävla ledsen nu bara! Inte bara för att det är just Libanesen utan pga att det fanimej Alltid blir såhär. Jag måste ha gjort nåt eller vara en jävligt ful människa i guds/ödets/karmas ögon eftersom jag går på skit efter skit när det kommer till män.
Just nu känner jag mig som den minsta och minst värda varelsen på jorden, totalt genomskinlig, ful, äcklig, värdelös och slapp och allt annat neggo som finns. Uppenbarligen så är jah helt enkelt inte älskvärd eller tillräckligt bra för män. Bummer. Tur att jag är det för vänner och familj iaf för de får dras med ensamma mig forever and ever som det verkar.


Och ja, jag är medveten om att det här låter som ett "tyck så jävla synd om mig"- inlägg. Men det är det inte, och det är inte synd om mig för jag har hälsan, livet, undebar familj och underbara vänner.
Men ibland blir jag ledsen och eftersom jag är på jobbet och varken kan gråta eller prata med nån om det så fick jag skriva ut skiten ist.
Så. Nu är jag klar och nästa gång jag bloggar är jag snäll och glad igen. Och om jag inte är det så kommer ni att tro det iaf för ingen vill läsa en bitter blogg ;)

Tjena, kalla mig Psyk-Stina

Jag måste ju ha nån psykisk störning av nåt slag och jag blir utmattad av mig själv och mina humörsvängningar.. Glad ena sekunden, arg nästa, gråtfärdig den tredje och sen blir jag bara tom.. Sjukt så in i h-vete och jag vet inte vart jag ska ta vägen nånstans! Det nästan värsta av allt är att jag börjar jobba igen idag också så jag kan inte ens ligga hemma i soffan och psykstina mig utan måste leka glad och hjälpa kunder ist. BAJSdag!
Libanesen har eg inte gjort nåt tror jag men jag kan inte komma över allt annat som hänt innan honom och jag blir så sjukt skeptisk av allt han gör just nu, eller snarare över allt han inte gör. Jag hatar alla jävla män som vart i mitt liv tidigare och jag önskar så brutalt mycket att jag kunde sudda ut dem allihopa och allt de gjort mig. Men det går inte och nu är jag ett psyko ist. Sweet- Go Janet!

Helvetes. Hoppas att Libanesen inte är som alla andra och att han bevisar det snart så att jag kan få komma upp på molnet som jag var på för några dagar sen, för gudarna ska veta att jag tyckte mycket mer om att vara däruppe än härnere där jag är nu!

Dags att sätta på sig leendet så att det hinner fastna innan jobbet....


Upp och ner, ner och upp.. Sa nån berg-och-dalbana?

Igår fick min kusin en underbar liten dotter! Välkommen till världen K, faster längtar tills hon får se och pussas och kramas med dig lilla hjärtat! Fick även reda på häromdagen att min syster och hennes man ska få en SON!!! Yaaaay, jag ska få bli moster tilll en liten kille så snart har jag både flickor och en liten pojke att mysa med. Underbart och jag är så lycklig över lilla M som kommer i november.

Den här semestern har iaf gått alldeles för snabbt och jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och få uppleva en del stunder igen för den har vart så mysig och fantastisk på många sätt så nu börjar ångesten över att behöva jobba igen att skölja över mig. Jag har träffat Libaneen så mkt också och det har känts så bra att få vara med honom, vi är galet lika och har så sjukt kul ihop. Han sov över natten mellan fredag och lördag men på lördag em så ringer hans pappa och berättar att hans faster är sjuk och ligger på sjukhus så han var tvungeen att åka dit, men efter att han åkte igår så började det att kännas konstigt. Jag vet inte om det är jag som inbillar mig eller om det faktiskt är så, men tiden visar väl det antar jag. Känns så sjukt jobbigt bara att Alltid gå runt och vara misstänksam och orolig bara för att precis alla andra killar sårat en/ljugit för en innan och jag Vet att han inte är dem och jag Vet att jag måste ge han en chans och inte vara misstänksam men det är verkligen svårt.. Hur som haver så visar det sig om det är som jag tror eller inte och tills dess så får jag släppa alla misstankar och försöka sluta grubbla på saker som jag ändå inte har nån makt över..
Men en sak är säker, den här gången är det inte känslan jag gillar utan det är faktiskt killen.. Jag är inte kär, absolut inte, men shit vad jag gillar honom och hans sällskap. Jag gillar att vi kan prata om så mkt samtidigt som vi bara kan ligga i soffan och inte säga ett ord utan att det känns konstigt. Ja jag gillar honom och än så länge allt som har med honom att göra och jag Hoppas av hela mitt hjärta att det bara är inbillning från min sida och att det det kommer gå bra mellan oss.. Men nog tjatat om honom..

Var på Nigerianskt barndop idag i hallunda, 2 timmar i kyrkan med massa sång, dans och Amen- Haleluja. Ont i fötterna av att stå upp hela tiden och tillsist så var det knappt kul utan bara plågsamt, dessvärre så kunde vi inte gå på mottagningen för S skulle bort. Men det var kul och intressant och jag skulle absolut kunna gå på nån sån gudstjänst igen bara för att det var en så mäktig känsla, precis som i filmer typ. Haha, lovely! :D

Nu är det film som gäller för mig, sen får vi se om kussen kanske kommer över och sen ska jag ev träffa S så att jag får höra om hur hon hade det idag. Puss å kram sålänge underbara människor därute


Såhär såg jag ut idag på dopet :)


The day after..

Nu är vi hemma hos S igen och har lagat mat och druckit (dricker fortf) vin, köpt massa godis och hyrt film. Push och Min stora feta grekiska semester, två filmer som båda faktiskt tyckte var bra också. Hipp hipp horaaay for oss! :)
Kryssningen igår var kul, vi gjorde i ordning oss och var på taxfree, flummade oss i hytten och sen hittade vi dansgolvet. Vi var dock inte aspackade så vi märkte hur dräggiga alla andra var ist och skrattade lite åt dem, dansade och sen kl.01:30 så beslutade vi oss för att kasta in handduken och gå och sova. Sov till 13 och då var det bara att fixa oss, kolla tax-free igen och sen fikade vi lite och hängde på däck innan det var dags att gå av och nu är det som sagt slappa-mode som gäller.. Libanesen ringde när vi fortfarande var ombord och satt uppe på däck idag och frågade hur jag hade haft det och berättade lite om hur han hade det i Gbg osv. Skönt att höra av honom och skönt att jag inte gjorde några dumheter ombord att ångra efteråt.. Nog för att vi inte är tillsammans ännu och jag vet verkligen inte vart vi står, men som det känns nu så känns det bra och det verkar ju dumt att sumpa det om det nu finns nån chans.. Men vi får se..

Nu ska jag och S kolla på en film till innan läggdags (hoppas jag iaf för hon sitter och gäspar och har sig), men jag slänger in några flumm-bilder från vår kryssning. Det gäller ju att bjuda på sig själv ibland ;)


Semester, en Libanes och Kryssning!

Big whoop för den här semestern för den har än så länge vart tokigt grym! Träffat Libanesen flera ggr, och om det går bra så ska jag sluta kalla han för det och ge han ett namn ist. Jag hoppas verkligen att det går bra den här gången också för killen är grym och han är inte på långa vägar som nån annan jag träffat innan.. We likes och alla andra som hört om honom (S och E har även sett honom) gillar honom lika mkt. The Libanes is the shit folks! :)

Ikväll blir det bio för mig och S och sen ska vi ev dra in till stan på nattfika och tidigare idag så träffade vi mitt <3 M och fikade med henne en sväng.. Och i morron smäller det för då blir det kryssning! Whoo to the hoop! :D Sola på däck, mysdricka drinkar, dansa hela natten och mys-sola och äta nice dagen efter. Libanesen åker hem till götet och hjälper en kompis att flytta iaf så det känns riktigt nice att få åka och göra nåt kul eftersom vi ändå inte kan ses. Dessutom så har ju jag och min S så sjukt kul ihop så det här kommer bli grymt! Hon och jag sitter btw mer eller mindre ihop i höften nu när vi har semester och har bara vart ifrån varandra en natt och när jag har vart med Libanesen, förutom det så har vi nästan blivit kombos så det kommer bli lite jobbigt sen när man ska tillbaks till jobbet ;)

Men nu: Hänga med S (sitter och uppehåller hennes dator) och sen åka till Kista och kanske shoppa lite innan bion.. Later folks! Puss å kram


You and me against the world this weekend babe! <3

RSS 2.0