just nu: kvinnan som hatar män...

Fick sms av D häromdagen- "förlåt för allt som hänt, har hänt väldigt mkt i mitt liv som jag ville reda ut innan jag blandar in någon annan". Fyhelvete för dumjuggen som inte bara kunde säga rakt ut som det var innan isf, han kallar sig själv för man och beter sig som den största pussyn ever. Det värsta är att jag inte ens är arg på han längre och att jag kommer att träffa honom när (om) han kommer till sthm i sommar, men isf bara för att få höra varför han betett sig som ett svin och för att få ett avslut. Han har ändå förstört det som var fint och han har sabbat det förtroende jag haft för honom så det finns som ändå inget att bygga på längre...  Har dock funderat ganska mkt på honom så det vore intressant att höra "historien".

Anyway. Sitter på jobbet nu (som vanligt när jag bloggar) och är trött som en gris efter att ha jobbat till 24 igår och börjat 07 idag. Det var dock självförvållat eftersom jag bytte med en kollega så att han skulle kunna fira valborg, men jag gillart. För nu kommer jag att jobba fram tom torsdag då jag slutar 18.00 och sen är jag ledig tre dagar och sen jobbar jag mina sista tre dagar innan jag drar till Marmaris. Sjukt nice och tiden går ju fortare när man jobbar så jag tycker det känns klockrent! Helgen där nästa vecka när jag är ledig så har jag dessutom planer så den lär ju också gå fort och ja, sen är det som sagt bara tre jobbpass kvar och två dagar efter drar jag. Kunde inte sova igår och då låg jag och funderade på vad jag skulle ha med mig för kläder och skor, haha psykstina is back! ;)
Älskar att packa och veta om att man är på väg, det finns inget bättre än att stå vid garderoben, ta fram kläder och prova ut olika outfits. Pure love
Snart snart snart <3<3<3




back on track!

Sådär ja, nu är jag inne på andra arbetsdagen efter att ha legat sjuk och det känns Helt freakin underbart! Älskar att få jobba och träffa mina underbara killar och tjejer på jobbet. Denna vecka som kommer är jag dock inne på kontoret de fyra dagar jag jobbar, och eftersom jag jobbar 14.30-24 så är det lite småsugigt med tanke på det fina vädret. Men de sista två veckorna efter det och innan semestern så sitter jag iaf ute i kuren och det tokgillas, umgås med mina och de andra företagens människor ute i solen och parkera bilar. Sweet!
Har fått undan alla räkningar, på tisdag kommer rörmokarn och ska koppla in min bänkdiskmaskin och efter det ska jag gå igenom hur mkt jag har kvar att röra mig med innan jag åker. Har redan lagt undan pengar till resan och all taxfree jag vill handla innan, men de pengarna vill jag inte ta av och shoppa för så jag var inne på HM en sväng på nätet nyss och fyndade lite ;) haha.. Sa nån shopaholic?!    :-O
Anyway, har lite kvar att köpa innan jag åker och det har jag iaf råd med och det som blir över efter det kan jag bränna på mer kläder. Fan, det har ju kommit ut så mkt fint som jag vill ha!
Iaf. Hade en helt underbar dag i fredags med familjen och grillade och påskmös med allihopa och på kvällen sen så kom min lilla jugge M över och vi satt på min balkong och fikade tills halv ett på natten. Tre stjärnfall fick vi se och jag fick en ruskigt fun komplimang av min turre som ringde mig samma kväll.
Igår jobbade jag till 20.00 och sen kom min älskade AG över på balkonghäng och idag jobbar jag till 22 och sen så kanske E kommer över. Hur nice är det inte att kunna sitta ute på balkongen tills sent på natten med levande ljus, lite té och en filt utan att behöva frysa?! Guld!

Ska gå och ha åtta-fika nu och sen ska jag beta av de sista timmarna så att jag kan gå hem med bra samvete sen :) Hoppas alla har och har haft en fin påskhelg!


23 dagar kvar

Ligger fortfarande sjuk hos mami och papi men ska börja jobba igen på lördag tack och lov. Hoppas nu bara att jag får fortsätta vara frisk för jag orkar inte vara sjuk mer och dessutom inte nu när jag snart ska åka! Ångest att ligga sjuk i Marmaris så som jag har gjort nu.. Men som sagt, har fått bättre hjälp nu så jag hoppas att det håller i sig och att jag får bli frisk och vara helt frisk. Ska köpa med mig nässpray till Marmaris för säkerhetsskull dock för jag vill inte riskera att flyga med täppt näsa. Fyihelvete va ont det gör!
Anyho, efter denna vecka är det knappt nån tid kvar tills jag åker och jag jobbar knappt mer alls! Denna vecka jobbar jag lör-sön och sen har vi vecka för vecka:
17: Mån, ons, tor, fre (14.30-24 alla dagar)
18: Mån,tis, ons, tor (Mån-tis 06-15, ons-tor 09-18)
19: Mån, tis, on (Mån-tis 14.30-22, ons 14-22)
Sen på fredagen (den 13) vecka 19 så åker vi! SÅ sjukt nice och jag har bara några få saker kvar att köpa och göra och sen är jag fit for fight! Längtar som faaaan. Beställde våra taxfree varor idag så nu känns det Ännu mer ;)

Fick sms av H häromdagen och han är i Turkiet nu, han åkte i måndags och jag vet inte hur länge han blir borta men förmodligen så kommer han hem om 2-3 veckor och då åker ju jag så vi kommer nog inte kunna ses förrens jag kommer hem, men det gör inte så mkt. Hela sommarn är ju kvar då iaf så det är helt ok :)
Har pratat lite med "juggemaffian" om vad vi ska göra i sommar och vi har bestämt att vi kanske ska åka till Göteborg en helg, men att om inte annat så kommer vi att göra små roadtrips och prova partylivet i närliggande småstäder som typ Gävle eller Västerås. Mest bara för att prova och kolla läget och dessutom så är det faktiskt inte så långt som man kan tro, det tar bara dryga 1,5 timmar till båda städerna att åka och det är dags att vidga vyerna litegrann. Älska sommar!
I Augusti så blir det karlskoga och gå på brors bröllop och sen har jag och syster bestämt att vi ska försöka åka till släkten i usa i oktober så det här känns som en bra sommar och höst :)
Ja nu har jag babblat ur mig massa skitsnack. Ska lägga mig och vila lite nu för nu kom huvudvärken...


Jag längtar tillbaka till Marmaris.. Varma nätter och att dansa kolu utan musik :) Fantastiskt <3

penicillin igen..

Var hos läkarn igår igen och efter att ha lyssnat på mina lungor och kollat i min näsa så konstaterade hon att jag hade bihåleinflammation (fortfarande) och att det var ytterst onödigt att ta prover eller kolla blodtryck och liknande och skrev ännu en gång ut penicillin. Ny sort dock så man kan ju hoppas att det funkar den här gången för nu är jag less på att känna mig som en pillertrillare.. Kollade med henne Och sköterskan i repan (eftersom jag inte litar helt fullt på läkaren jag hade) om det smittar eller om jag kan vara på jobbet och träffa vänner som vanligt. Svaret: Det har gått så långt nu och jag har ätit och äter medicin så nu smittar det Inte :D Wohoooo
Detta firade jag med att lägga till en galet cool väst helt i vit spets till mitt HM paket och att beställa färgade linser som jag hoppas har bättre passform än det märket jag fick prova hos optikern hade :) Skam den som ger sig, jag Vill ha bruna ögon!

Igår efter jobbet var det iaf lugnt, åkte hem till mami och papi och passade på att ta en dusch medans tjejerna var ute och busade med mamma och sen åt vi middag, busade och jag duschade av dem innan det var dags för mys i sängen med en film. Strax efter det så borstade de tänderna och gick och la sig... Tills de kom på att de nog faktiskt var "hungriga" igen. Fasters busingar ;)
För övrigt så hade min miniplutt baby-W en ganska kul attityd vid middagsbordet mot mig. Hon är alltså 2,5 år:

W- faster, det här Är faktiskt Inte din pappa. Det är FARFAR faktiskt (pekar på min papi)
Jag- Jaa hjärtat det stämmer att han är din farfar. Men han är samtidigt min pappa.
W- nää
Jag- Joho. Annars har jag ju ingen pappa och vad ska jag göra då då? Måste jag hitta en ny då eller?
W- Sassa Nettan du måste GIFTA DIG! Sen får du en pappa

HAHA! Lite chockad jag blev när tom min 2,5 åring tycker att jag måste gifta mig! Vi alla höll seriöst på att dö av skratt vid matbordet när min lilla E på 3,5 lutar sig mot mig och viskar "Faster vet du? Jag vet att farfar är din pappa faktiskt. Men han Är faktiskt våran farfar också, W skojar nog bara med dig tror jag". Fasters ögonstenar är finast i hela världen <3
Nä. Nu ska jag sätta igång och försöka få lite gjort här på jobbet så att jag inte somnar innan nästa kund kommer och sen när klockan är tillräckligt mkt ska jag smsa min fina Jija och kolla om hon fortfarande vill leka med mig en sväng.. Hoppas att ni alla får en fin söndag!


Fasters goingar med Duran. Marmaris -10


34 dagar kvar.. and counting!

Idag är det bara 34 dagar kvar tills jag står här på arlanda med en resväska i ena handen och handbabaget över axeln, full av förväntan, längtan och nervositet över vad som komma skall (på ett bra sätt såklart). 34 dagar kvar tills jag får träffa min S och kramas och umgås, sola, bada, festa och äta på Maymi! Helt fantastiskt!
Var inne på HM idag och rekade lite och beställde hem saker så att jag har nåt att sätta på mig när jag är där också (la till lite iaf), för man vill ju inte gå helt naken ;)

2 klänningar, en bikiniöverdel och sen lite smycken... I loves it så nu hoppas jag att allt sitter som det ska också ;) Den korallfärgade spetsklänningen är för övrigt helt i spets och jag räknar iskallt med att den ska sitta toppen!


Den här helgen blir det lugnt, ska busa och gosa med mina brorsdöttrar idag och sen sova tidigt så att jag orkar jobba imorron också. Ska till läkarn idag 10.45 också så jag hoppas att jag antingen får en JÄTTEdundersupermktbättre än den förra medecinkur eller att det är nåt annat de kan göra/tipsa om så att jag slipper vara sjuk till och från hela tiden. Det börjat ta på psyket nu..
Imorron ska jag träffa min M och sen ska jag på date med H. Skitkul, spännande och nervöst på samma gång, men han är lättsam så det ska nog gå bra.
Ska försöka jobba lite nu. På återseende!

sjuk som fan. Igen.

Helgen som var, var helt fantastisk med bara nåt ynka litet irritationsmoment och jag är så glad att den hände. Ödet är en rolig sak ibland.. I fredags drog jag, plupp och MÄ med hennes V in till Göta Juck efter att de hade förfestat i väsby hos N med J. Vi kom in till stan och hade en sjukt kul kväll med massa dans och jag och plupp ägde (såklart) dansgolvets schysstaste moves ;) När det var dags att gå så skjutsade jag MÄ och V till hagsätra där han bor och skulle sen åka till Karlbergs slott för att hämta upp N och J som vart på nån militärfest där.. Den bilresan var Inte att skoja om! Gps´en ville inte veta vart Karlberg låg och jag kom inte fram till vad som ligger nära, stannade en taxichaufför som knappt kunde svenska som försökte förklara vägen för mig. Jätte jätte gulligt, men inte till nån hjälp alls. Så jag och pluppen bestämde oss för att åka mot Solna för att därifrån försöka följa skyltar samtidigt som vi hade både N och J i luren till och från.. Väl i solna så finns det skyltar mot karlbergs slott men de visar på e4an och sen kommer man in till sthlm igen så det var bara att vända och dra mot solna igen för att försöka en gång till. Efter att ha åkt runt i mer än en timma och (jag) hunnit bråka med J och försökt lugna ner N som J vart SJUKT elak mot så fick jag fnatt och började göra u-svängar till både höger och vänster för att försöka få tag på nån taxi eller nån annan som kunde förklara vägen.. Och där kommer H in i bilden! Världens gulligaste (och snygg faktiskt) turk som satt i en svarttaxi på väg till Köket för efterfest tillsammans med två andra snubbar beslutar sig för att ist hänga med mig och plupp för att hämta upp N och J och därefter bli hemskjutsad.. Han var helt fantastisk, så snäll och absolut en ängel den natten. När han satt i bilen så hade vi skitkul på vägen när vi skulle hämta dem och vi kom fram snabbare än jag trodde var möjligt (japp, det här är efter att ha åkt runt i nästan två timmar), så vi plockade upp tjejerna och drog till Max i solna för att de var hungriga. Jag, H och plupp pratade massa, jag skällde ut J och försökte trösta N och sen skjutsade vi hem H. Han och jag bytte nummer och har pratat sen dess och ska ta en fika eller liknande så snart jag är ledig :)
När sådana saker händer så tycker jag att ödet är rätt nice.
Kom iaf hem halv sju på morgonen på lördagen och när jag vaknade så hängde jag med syster och smaskis på dagen och på kvällen hade jag och två av mina grabbar filmkväll.
Söndagen spenderades med plupp och hon var sällskap med mig när jag hade tvättstuga och när jag rensade ur garderoben och fixade iordning bland mina skor (så gott det gick). Vi hann också fika med en vän til mig och sen mes syster och smaskis. All and all- en Helt fantastisk helg!


Jag och Plupp. Marmaris -10 och en av de bästa resorna dit ever!


Denna vecka dock är mindre fantastisk. Jag hade feber i söndags natt och den har inte gett med sig ännu, så denna vecka har jag legat på soffan och i sängen och bara läst, kollat på tv och film för att inte bli tokig.. Jag verkligen hatar att bara ligga hemma när det inte är ett val jag tagit själv utan blivit tvungen till.
Jag har funderat en hel del också och ja.. Vad ska man säga.. Jag måste ha nåt fel på mig ibland som inte kan stänga av skiten. Känslor kan jag hantera väldigt bra, men när det kommer till tankar så är jag inte lika grym om jag inte är sysselsatt. Det finns SÅ mkt saker jag önskar och vill och det finns minst lika många saker jag fruktar och jag vet inte vad som är värst..
Just nu så önskar jag bara att jag hade en viss person hos mig, jag vill ligga i en hög och känna att han andas i min nacke, pillar med mitt hår, kramar mig så hårt att jag knappt får luft och att få sova brevid honom med huvudet på hans bröst med min hand i hans. Jag vill känna den lyckan, trygghete, tilliten som jag känner i just precis det ögonblicket. Det enda ögonblicket som jag vet att han bara är min och när allt annat inte spelar någon roll. När det bara är han och jag i världen. Men jag vet att det kanske inte kommer nåt sånt ögonblick igen. Jag skulle nästan kunna påstå att jag vet att det inte kommer att komma något sånt ögonblick igen för även om/när det händer så är det för mkt annat som har hänt innan. Jag har förändrats så mkt och jag har förträngt mina känslor så pass mkt att det bara kommer kännas som hyckleri och falskhet. Jag vet att jag älskar honom, men jag vet att jag inte kan fortsätta att göra det och famla i blindo, så jag vet att jag, när vi ses igen kommer att ha lyckats tränga bort alla känslor. Jag vet att nästa gång han tar min hand så kommer jag inte känna självklarheten och kärleken jag känt innan, jag kommer känna förakt och svek.
Och jag vet inte vad som gör mest ont eg heller.. Att älska honom eller att veta att jag har ett helt liv kvar utan honom.


Jaja, ska sluta snacka massa osammanhängande strunt (feberyra?) nu och ta en alvedon innan det är dags att försöka sova.
 
Såhär glad är jag iaf över att jag snart kommer att få åka till Marmaris och kramas med min Wifey igen. 13 maj är det dags <3


RSS 2.0