happy bunny

Igår och idag har min fina bror varit hos mig och hjälpt mig med att sätta upp hyllor, klädhängare, mörkläggnings gardiner och min Tv på väggen. Nu känns mitt hem riktigt hemtrevligt och det kommer bli så himla fina bilder på fredag då de kommer för att fota. Min lägenhet ska nämligen vara med i en tidning för sigtunahem där de ska marknadsföra det nya området! Det är en tjej som jobbar där som jag känner som visat lite bilder från fb och tydligen hade marknadsavdelningen blivit helt kära så de ringde och frågade om de fick ta lite bilder. Helt galet kul! =)

Sitter på jobbet nu till 24 och det finns absolut ingenting att göra så nu ska jag koka lite kaffe och sen ska jag terra min P lite och se om jag kanske tom kan få upp honom hit på lite kaffe och kramar ;)

Bokat och klart!

Den 28e åker jag till Ullared på minisemester med mami, syster, bebis och kanske svägerska.
Den 2a åker jag med P, R och L på kryssning! Så. Jävla. Glad.
Helt plötsligt så har jag massor att se fram emot och det om bara en dryg vecka. Hallåj! =D
Nu ska jag skriva ner en inköpslista bara så att jag inte shoppar för mkt denna gång, har dessutom inte direkt plats i mitt lilla slott för mkt mer saker så nu ska jag bara köpa sånt som jag faktiskt kommer använda. Julklappar, träningskläder, en ny vinterjacka och kanske lite julpynt eftersom det är något som jag faktiskt tänkte slänga upp i år.
Ska jobba lite nu, men är så jäkla hype så jag kan knappt koncentrera mig. Iiiiip! Ha en helg!

torsdag

Var och gjorde nya naglar imorse, sen hem till mamma och fikade och fick matlåda och nu sitter jag på jobbet till24 innan jag får åka hem och sova. Försökte locka hit P för lite sällskap, men han hade sina syskonbarn hemma och börjar jobba 06 imorgon så det gick sådär ;)
Han ska dock ev komma över imorgon natt och kolla skräckis med mig, så jag hoppas att han pallar hålla sig vaken. Har inte setts sen i måndags och jag har ett P-begär. Helt rubbat hur mkt jag tycker om den människan.. Han är helt jäkla underbar faktiskt.
Vi funderar på att åka på kryssning, jag P, R, L och nåfra andra kompisar, den 2a november för då är det en halloweenkryssning med Haremnights på Galaxy. Skulle faktiskt vara skitroligt om vi kom iväg, är inte direkt jordens fan av båtar men det är ändå nice att få komma iväg och med det sällskapet har jag alltid skitkul.
Funtar även på att åka till Ullared (igen) med mamma och syster nu i slutet av oktober. Vinterjackan jag köpte där bärjar bli lite stor och dessutom har de bra och billiga leksaker så isf skulle julklapparna vara klara. Att sedan få åka iväg med mamma, syster och min bebis skulle vara så himla mysigt. Inget av allt är dock spikat än, men jag hoppas på det bästa.

Vågar knappt säga det, och än mindre sätta det på print- Men. Just nu känns allt så Jävla bra. Jag är "hemma" på jobbet, jag älskar min lägenhet, jag mår så bra av P, och jag har framförallt fått tillbaka min M. Att jag dessutom går hem hos hennes underbara lilla skrutt gör det hela bara ännu mer mys <3 Just nu leker livet och om det fortsätter såhär så kommer den här vintern inte att bli jobbig alls. Underbart!

hur gör man eg?

Jag är så sjukt glad över P, över att det är vi och allt sånt.. Men samtidigt så är jag så rädd att jag fan bajsar i brallan litegrann. Jag är inte osäker på honom, att han ska vara "otrogen", ljuga eller så men jag är osäker på vad han känner. Vi är inte officiellt ihop eller så, utan vi ses och tar det lite som det kommer, och jag vet att man inte ska jämföra. Men. Han är så olik alla andra jag träffat, mest på ett positivt sätt- men han är förjävla dålig på att höra av sig! Det är mest jag som hör av mig, jag som åker dit bara för att få se han i 5 minuter osv. Och ja. efter 10 år så vet jag ju hur han funkar och jag vet att han är så med verkligen Alla.. Analysera, analysera och analysera mera. Jag är en sån jäkla tjej. Kanske bara ska låta det vara och se om han blir bättre? Och om han är så gullig och seriös som han faktiskt verkar vara när vi är med varandra?
Jag är inte bra på det här med dating/förhållanden..

you complete me.

Träffade min M i förra veckan och har nu pratat ut om allt- jag har fått tillbaka min själsfrände! <3

me and you- just us two

Lycka. Bara så enkelt <3

inbrott..

Igår var mamma och morfar på bingo på kvällen, något de brukar åka på ibland då morfar är änkling och lite ensammen. Igår när mamma släppte av morfar vid 22-tiden så väntade hon för första ggn någonsin inte tills han hade kommit in i sovrummet för att vinka utan bara tills han kommit in i garaget ordentligt för att gå källarvägen upp. Hon hann bara hem innan hon fick samtalet- "jag har haft inbrott".. Mamma och pappa kastade sig in i bilen och hem till en morfar som skakade i hela kroppen, grät och var rädd samt uppgiven.. "Tänk om"- det är ett ord som dykt upp i allas våra huvuden under dagen (jag fick veta först idag). Men mest i min morfars huvud.. Han är 82 år gammal, han förlorade min mormor efter 56 år som gifta för fem år sedan, för två år sedan så fick han en hjärtattack och nu detta. Hur mkt ska en person behöva ta? Jag är så arg, ledsen och helt hysterisk över detta faktum.. Han har bott i samma hus, ett hus han själv hjäpt till att bygga, i över 50 år. Hans trygga plats, och att sedan veta att man haft främmande människor därinne som våldtagit ditt hem? Din frizon och trygghet? De hade bänt upp ett av de fina skåpen i matrummet också, en kärleksgåva från honom till min mormor på sent 80-tal och som på den tiden var jävligt dyrt. Min morfar har kämpat hela livet, varit ett av 13 syskon, jobbat sig upp från botten till toppen och aldrig någonsin klagat eller varit elak mot någon. Han har bara haft värme, medmänsklighet för de han träffat på och han har (tillsammans med mormor) hjälpt otaliga människor med diverse problem. Min mormors mamma hämtade han hem från ett sjukhem för att ist hjälpa mormor att vårda henne hemma, han och min mormor tog hand om min mormors systerdotter från det att hon var ett år tills dess att hon började skolan (och kärringen som kallade sig mamma beslutade sig för att hon nu var gammal nog att ta hem henne igen till deras sorg), han hade under en period tre jobb för att ha råd att försörja alla, hjälpa sin familj och för att kunna bygga upp ett hus åt sig och mormor och familjen. Ett hus som några äckliga, vidriga råttor nu våldtagit för att få pengar?!? Tack Gud så tog de inget då han inte har värdesaker hemma, men ändå. De har varit inne i hans innersta, de har sett bilderna på mormor, de bilder som står på det skåp de brytit sönder. Jag tror på Gud och jag hoppas och ber att dessa vidriga monster för evigt brinner i helvetet efter vad de gjort mot honom- mot mig och min familj. Vi som inte kan göra någonting mer än att säga att hoppas att allt ska bli bra och vi som bara kan hoppas att det vi säger är sant.. Han kommer att sova hos mamma och pappa i någon/några nätter till och sen har jag sagt att jag kan sova hos honom om han vill tills han hittar tillbaka till tryggheten.. Jag mår bara så jävla brutalt dåligt över detta. Älskade, finaste, snällaste och bästa morfar. Herregud vad jag önskar att jag kunde få saker ogjorda, att jag kunde ta över smärtan, ängslan, sorgen och rädslan ifrån dig. Min morfar <3

RSS 2.0