en vecka kvar tills hon lämnar mig

Torsdag 28/10 och om exakt en vecka, dvs den 4/11 flyttar min S till Mardin Turkiet för att börja sitt nya liv tillsammans med sin pojkvän. Min "bror" alltså... Usch, får rysningar bara jag tänker på det och jag vet att jag kommer gråta ögonen ur mig på torsdag när jag står på arlanda och säger hejdå. Kul att jag ska sätta mig på parkeringsbussen efter det och åka och jobba.. Hoppas att min tjej N jobbar i garaget den dagen så att jag får stöd för hon är verkligen hur underbar som helst och hon är en av de på jobbet som jag gillar allra mest. Fina fina N. Tur att jag har världens finaste vänner också som faktiskt inte lämnar mig och som betyder världen för mig. Märks det att jag har separationsångest från vänner eller??

Var på ullared och shoppade som en galning förra helgen och jag är verkligen nöjd med mina inköp så nu vill jag bara hem och fixa med allt och få upp alla nya saker som jag köpt till mitt lilla hem.. Har inte direkt haft någon tid till det innan då jag har jobbat som en mindre galning sen jag kom hem, men imorron så är jag ledig och då ska här fixas fint! Supermys <3

Imorron kväll blir det fredagsmys med min brorsa och hans familj och med min mamma, min syster m man kan inte komma och pappa är bortrest men vi brukar ju försöka mysa då och då så det kommer en ny gång snart. Älskar fredagsmys med min familj och mina småtjejer, träffade dem för några dagar sen och hjärtat smälter lika mkt varje gång man får höra dem säga att de älskar en.. Fasters finaste!
Lördag ska jag på fest för min T som även han lämnar mig, men nu ska han ha en 35års b-day bash/hejdå-fest och jag har lovat att gå, så på lördag åker jag mot västberga och festar. Han har tydligen dessutom hyrt in 2 artister och det ska bli skitkul att se vilka det är iom att han har ganska många kontakter inom musikbranchen. Har mina förhoppningar om vilka jag vill se men det är ju nice vilka det än är. I love my T.
Söndagen blir det soffhäng med S och AG skulle kanske komma över också men om inte hon kan det så åker vi nog till Generalen i sollentuna och hänger lite med honom och hans grabbar och spelar tekken6. Har jag nämt att det är lite av min nya drog eller? ;)

Thats all for now folks, det händer för lite spännande och för mkt ospännande just nu så jag återkommer när jag är lite mer possiimistisk! Peace ya´ll!


Som jag älskar min Sister from Another Mr.

Nu börjar det ordna upp sig..

efter en överjävlig dag på jobbet!
Den började dock bra för jag hade ett minimöte med en av cheferna och fick reda på att jag till 98%säkerhet kommer att få en fastanställning!!! Wohoooooo.. Hoppashoppashoppas för isf blir det jag och pappagull som går ner på banken sen och ber om ett lånelöfte så att jag kan köpa lägenhet sen. Älskar verkligen min lilla 2a men gud vad skönt det skulle vara att ha en alldeles egen som bara är min och som jag betalar av till mig själv och får göra vad jag vill med.. I närjan på nästa vecka får jag svaret så håll tummarna för mig är ni snälla <3

Jobbar med C idag och honom gillar vi, vi har fått två sjuka skratt attacker idag så skrattat har vi iaf gjort fast det vart kaos mer eller mindre hela dagen och om ynka 17 min slutar vi och sen är jag ledig tills på söndag.. Sweet.
Ska åka till Ullared och shoppa loss på GeKås imorron med mamma och min svägerska och kommer hem på lördag. Ska bli så mysigt att komma bort lite och sen att man får shoppa- och dessutom galet billigt- gör ju saken bara så mkt bättre. Om jag fyndar nåt riktigt bra och orkar ta kort så kanske det kommer upp här sen :)

Nu ska jag dock hänga lite med min C för han börjar bli lite rastlös och sällskapssjuk. Hoppas alla får en bra helg och M- Ha superkul och ta det lugnt på kryssningen! ;) Puss på er!

oh yeah im really having the time of my life over here..... or not!

Skitjävla dag på jobbet och än är den inte slut på ca.1 timmar! Oh the joy. Dumma jävla kunder, bilar som är stulna och blir bärgade hit, bilar som inte finns och sen visar sig finnas, kunder som inte har bokningar och sen visar det sig att de faktiskt Har bokning - på ANNAN ORT!!! GAAAAAHHHHHHH jag blir helt jävla hysterisk och jag vill bara att dagen och morgondagen ska springa förbi för nu behöver jag en Helt ledig dag utan en massa måsten och utan att behöva gå upp tidigt för att förbereda det här och fixa det där.
Nej på tisdag ska städ-terapias och ev tvätta om spontanisen är ledig för det är min meditation ibland, slå på stereon på högsta volym med Riktigt bra musik och sen damma, dammsuga och sortera/pilla med allt som finns. <3

Ge mig tisdag NU tack! Ska hem till mamma och pappa och sova så att jag får lite ompyssling och sympatier ;) Later folks!

Nu är det tydligen fredagsmys

Inte för att fredagsmys är något som jag personligen känner av med tanke på att jag jobbar till kl.21 och sen ska hem till mamma och pappa och förbereda inför morgondagen, men jag gillar dagen i sig och hade jag vart ledig hela helgen sen så hade det säkert vart jävligt mysigt med fredag. Men det får duga iaf för jag har ju jobbarkompisar som mer eller mindre är sända från himlen <3

Igår hade jag en dag som var så brutalt mysig, jobbet var underbart och efteråt åkte jag med mamma till rusta och handlade till imorron. Efter det så åkte jag till Akalla och fikade med min M och hennes sambo K en sväng och kollade på lyxfällan och grannfejden (jag är btw lite smygkär i Robert Aschberg) och sen åkte jag till Sollentuna till Generalen och hans polare och spelade tv-spel. Tekken6 och nåt annat fightingspel på x-box och som enda tjej så vann jag alla fighter utom 2, lagom mallig när alla killar höll på att smälla av ;) Haha, jag älskar att spela tv-spel, mer sånt till janet tack!

Idag kom min S över till jobbet och hade med sig lite kaffe och så satt vi och snackade lite om ditten och datten och gud hur jag kommer sakna min wifey när hon åker och jag blir lätt illamående när jag tänker på att det är så snart.. Tur att jag har jordens bästa familj och vänner kvar för annars hade jag gått under!
Tur också att baby-M har beräknad födsel den 10 november för jag håller på att längta ihjäl mig efter Mini redan och det ska bli så kul att se hur han ser ut! Mosters gull <3 Stort att vara både faster och moster dessutom, snacka jag kommer gå omkring och muppa mig och vara stoltare än någon annan. Snackar ju redan om mina tjejer 24/7 så det lär ju bli ännu värre sen när jag har en lite kille också :D
Nu ska jag fortsätta och skriva ut lite saker inför morgondagen. Ha en fin helg allihop!


wish there was something
I could say or do
I can resist anything
but temptation from you
but I'd rather walk alone
than chase you around
I'd rather fall myself
than let you drag me down

yesterday seems like a life ago
cause the one I love
today I hardly know
you I held so close in my heart oh dear
grow further from me
with every falling tear

it wouldn't have worked out any way
so now it's just another lonely day

- Ben Harper/ Another Loney Day


torsdag den 14 oktober 2010

Jag har tråkigt. Det ska komma in Jättemkt bilar idag men än så länge har nästan inte nån kommit in och jag hoppas att det inte kommer in så många innan min kollega kommer, men det slår nog till om 5-10 min bara för det. Brukar vara så iaf..

Idag jobbar jag iaf extra så idag ska jag flexa och sluta kl.17 ist för 18 och då ska jag och mamma iväg till rusta och se om vi kan hitta bra saker till systers baby- shower som vi ska hålla på lördag. Efter det blir det att hoppa in min egen bil och åka till Generalen i Sollentuna. Så M, jag Kanske ringer dig om det inte blir för sent så kanske du vill ta kvälls-ciggen med mig? Då hinner vi iaf ses och kramas en snabbis innan vi försöker att kanske ev ses på riktigt ;)

Nu har min S bokat biljetter så den 4 November drar hon till min brorsa och påbörjar sitt "nya liv", de kommer att börja med att bo i Mardin för att efter några månader flytta till Marmaris.. bajs. Jag vill inte att hon ska flytta ifrån mig, jag vill flytta med, jag vill inte vara "ensam" kvar här.. Jag har mina närmsta vänner närmst hjärtat och alla de Vet att jag älskar dem mer än något och att jag skulle göra Allt för dem, men faktum är att det är svårt att hinna umgås med dem medans S alltid har funnits i närheten. S jobbade skift precis som jag så vi kunde ju umgås både dagtid, natt eller morgon. Alla andra jobbar dag och är bara ledig på helger och då gör man ju planer innan, de bor "långt" bort och så har alla sambo/pojvän/familj och då är det bara jag kvar. Och kussen, men hon jobbar ju annorlunda hon med och dessutom har hon alltid massa järn i elden så henne kan man ju inte alltid räkna med heller. Nej, jag kommer att känna mig ensam när S åker och jag hoppas att tiden går snabbare än snabbast tills i Maj så att jag och E kan åka ner och hälsa på henne och min bror.

Hur som haver, nu låter jag ju Jätte deppig men det är jag inte just nu. De känslorna har jag tryckt ner i skosulorna och tänker Inte ta fram på ett bra tag (eller iaf inte innan den 4 nov), så nu ska jag kolla lite klädur och resor på internet och kanske gå in och hämta mig lite kaffe medans jag sitter i (skam)kuren och hoar för mig själv. Hoppas alla får en fin torsdag!  


S, jag och damp-turren på Kervansaray -09


parkeringstjuvar och tröttmössor..

Kommer hem från min date igår natt och upptäcker att en parkeringstjuv vart i farten och står på MIN plats, som JAG betalar 235kr i månaden för! Janet ser rött och ringer till nummerupplysningen för att få numret till den myndighet som ger upplysningar om ägare osv, får tag på numret på ägaren och ringer utan att få svar eftersom dumjäveln har telefonen avstängd. Skriver en fin liten lapp och berättar att jag minsann betalar parkeringen till Mig och att om jag nån gång vill betala Hans parkering så lovar jag att höra av mig men att när han känner sig färdig med min parkering så är han välkommen att höra av sig. Kl. 07 får jag ett väldigt ursäktande sms och kl. 10.20 ringer killen upp och låter stressad/nervös och Skitskraj och ber om ursäkt flera ggr om ytterligare. Då hade jag som tur var lugnat ner mig och förklarade att när man kommer hem mitt i natten och är utan parkering så är man inte Alls glad och att jag kanske tog i lite när jag skrev lappen, så jag tror inte att det kom mer än kanske någon droppe kiss i byxan på killen men han lär ju inte stå på min plats mer. Tur att mamma och pappa bor nära så att man kan åka hem till dem och parkera och sussa kvar! :)
Idag är jag iaf jordens tröttmössa och orkar eg inte sitta på jobbet överhuvud taget och känner lite ånger över att ha tagit extrapass imorron, men det kommer jag vara glad för när lönen kommer så jag tänker så långt fram jag kan ist..

Ja jo, daten gick bra iaf och han är hur go och trevlig som helst men jag är ju som jag är och Kräsen tjej ab tycker att han är lite för kort iom att han bara är några cm längre än mig... Haha, konstigt att jag är singel!?! ;)
Nä, nu ska jag maila en viss pilot och sen ska jag läsa lite bok medans jag väntar på de få inkommande bilarna som är kvar. Hörs!

if i could turn back the hands of time

Så skulle jag göra samma misstag igen. I was made for you and you were made for me to.

Kul att jobba i kuren idag när jag har vår nya tjej J med mig, sjukt skön tjej och vi har samma smak i killar.. Haha, svårt att gissa vad vi snackat om senaste 2 timmarna? :D
Hade min A på Hertz också som slutade igår men vi har fortfarande kontakt och vi smsade lite idag, men fan vad jag saknar att ha henne i närheten, hon är verkligen en supergo tjej och jag är så glad över att ha fått henne som vän. Vi kommer garanterat att ha mkt kul ihop, speciellt om jag kan få henne att göra sig av med en "dum" sak som hon har i sitt liv.. Men men..
Jag tål verkligen inte svartsjuka och jag Hatar när människor försöker styra och bestämma över varann, visst jag kan bli svartsjuk när det gäller dumfan och gudarna ska veta att han kan bli svartsjuk när det gäller mig. Men jag har aldrig sagt åt honom vad han ska eller inte ska göra och de gånger han har försökt bestämma över mig så har jag sagt ifrån så brutalt hårt för jag klarar inte av det. Visst om jag tycker om nån så vill jag ju såklart inte att personen ska vara otrogen eller göra mig illa, men jag orkar inte ödlsa energi på att vara svartsjuk för den enda det skadar är mig och dessutom så tror jag att man genom svartsjuka nästan pressar motparten till dumheter. Vilket inte gäller i dumfans fall för där har han bara ingen som helst rätt att vara svartsjuk. Jag är inte den som är gift. Ahja, ville bara få ur mig de tankarna för sista dagarna har jag och en vän pratat mkt om det och jag har efter det så mkt tankar som snurrar åt både ena och andra hållet.

Nu är det bara 2,5 timmar kvar tills jag slutar och sen ska jag iväg till Kista och träffa L. Sjukt nervös. Så nervös att jag vill ställa in och skita i hela grejen, men det vill jag allltid när jag ska på date så det var kanske inte nåt nytt.. Det ska bli skitkul, men som sagt: NERVÖS!!!! Nu blir det kaffe med mina boys and girls på jobbet och sen ska jag fortsätta vara hyper och freaka för mig själv.. Eller så ringer jag kussen och låter henne snacka av mig all nervositet ;)
Heipa!


tonight is date night

Jahapp, så var det bestämt då, ikväll efter att jag slutar jobbet så ska jag och L på date.. Haha.. Får se hur det här går, men jag går bara in för det som en rolig grej och sen får vi väl se hur det blir. Men det är ju alltid kul att gå på date, enda nackdelen är att jag typ jämt blir så himla nervös men det ska jag försöka hålla mig ifrån idag iaf.

Sitter på jobbet nu igen och idag kör jag ett 12 pass. De ville att jag skulle stanna längre men iom att jag ska bort och dessutom jobbade 15 timmar igår så känner jag att jag inte orkar det. De klarar sig precis lika bra utan mig och dessutom ska jag ha upplärning för en tjej idag så jag lär ju vara helt slut när mitt skift är över ändå, men om det är jättekris så stannar jag ju.. Så nu hoppas jag att det inte blir nån kris.
Jag har eg absolut ingenting att blogga om iom att det inte händer så mkt hos mig just nu, men jag kanske återkommer.


ca 3 timmar kvar till hemgång <3

Idag har gått över förväntan bra och fort (peppar peppar) och jag känner mig varken särskilt trött eller uttråkad just nu, kanske för att mina grabbar och tjej har vart så mkt inne hos mig nu och fått tiden att gå? Men det är inte mkt som händer för dem heller idag iom att det är så lite bilar in och det tackar jag för, sällskap är trevligt ibland när man ska sitta på jobbet i (skam)kuren i 15 timmar..
Idag har jag vart så duktig så duktig så och gjort upp en sparplan med banken så from nu så kommer det att sparas 700kr varje månad på autogiro och dessutom så kommer jag att runda upp till jämna 10-tal när jag handlar så att alla de "små slantar" som blir över eller vad man ska säga blir upprundade till jämnt 10-tal och läggs in på mitt sparkonto... Alla bäckar små ;)

Just nu sitter jag ensam och har gjort det ett tag, så skönt att få sitta ensam ibland med musik och bara vara och fundera på allt eller inget. Men nu ska jag läsa lite i min bok som jag har med mig och sen kl. 20 så är det fika!
Hoppas att morgondagen blir lika bra som den här på jobbet <3


Inatt var jag miljonär!

Inte illa att vinna 10,5 miljoner, ge pengar till familjen, köpa en BMW X6 (med sjukt schyssta fälgar och andra tillbehör) och lösa hur man ska leva på pengarna (och jobba) medans de fortfarande ligger ganska intakta efter de inköp man gjort. Tråkigt bara att vakna och inse att det bara var en dröm. Det sög ju!
Men men, nu har jag iaf gjort slag i saken och nu har jag dragit på mig 3 extrapass denna vecka och ytterligare ett nästa vecka så nu ska här tjänas pengar så att jag kommer ha råd med allt jag vill ta mig för.. Baby-M ska ha saker, det är jul, min bror fyller 35, jag ska till turrarna i maj i tre veckor, morfar fyller 80, bror gifter sig, syster och mamma fyller 30 resp.60.. Ja ni fattar, det är Sjukt mkt utgifter. Men jag ska klara det!
Sitter på jobbet och kör 07-22 idag och imorron blir det att köra 10-22 men det är värt när lönen kommer ;)

Hade jordens mysigaste och bästaste helg och längtar redan till denna och den efter, ska träffa en viss turk på lördag om det går som det ska och isf kommer han dels att kunna vara hos mig i nästan 6 timmar och dessutom skulle han köpa med sig en present. Man kan ju alltid hoppas för det han tänker köpa vore trevligt att få :)

Ahja, har sjukt tråkigt på jobbet och längtar mest bara efter att nåt spännande ska hända så att tiden flyger fram, men nu är det iaf bara 7 timmar kvar and i love it! Mer inlägg kommer nog säkert sen när jag sitter ensam igen för nu kom min N in här som sällskap! :D

Tgif <3

Nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej! Varför måste han bo kvar i Marmaris hela vintern med sin jävla familj för? Kan de inte bara åka hem till Mardin allihop? Horjävlahelvetes! Fanfanfan!
Så, nu har jag fått det ur mig...

Har legat sjuk hemma hos mamma och pappa på soffan i tre dagar och inte rört mig mer än till sängen och matbordet så nu har jag måttligt ont i kroppen, men jag mår mkt bättre och det enda nu är näsan som aldrig är frisk iaf så det går bra. Men det tog emot att komma upp och komma iväg till jobbet idag och det tar emot Ännu mer att veta att jag ska sitta här till 18.00, men on the good side: min hiker D jobbar fram till 14 och jag kommer att dela jobbet i kuren med min kille C från kl.12.30. We likes :D

Idag ska min finaste gullemamma besikta min bil åt mig (hoppashoppashoppas det går bra för annars blir jag Ledsen), så efter jobbet ska jag hem till mami  och papi och byta bil, racea hem till mig för att byta om och fika med wifey och sen åker jag och kussen in till stan. Först café60 och sen till casinot för att testa lyckan ;) Sen imorron blir det att komma upp galet tidigt för nu har min pappa bestämt att vi ska åka 11.15 för att hinna till ett dop som börjar 12.00 och som ligger 7min bilresa bort.. Knappt! Men men, bättre att hålla pappa nöjd så det är bara att kliva upp tidigt imorron.
På söndag ska jag inte hälsa på min farbror längre iaf så då blir det mysdag/kväll hos generalen med bulgaren och s, mys. Men mest av allt så längtar jag till min och tjejernas mysmiddag imorron! Det ska bli helt fantastiskt<3

Nu ska jag sitta av tiden och längta efter att C ska komma in och jobba med mig så att jag får lite sällskap när jag sitter härute för ibland är det inte så skönt att vara ensam, vissa dagar är det underbart, men idag är ingen sån dag. Ha en fin helg allihop!

Because You´re gorgeous, I´ll do anything for you...

Sex år och en jävla massa skit och solskenshistorier på samma gång och killen gör mig fortfarande knäsvag av bara tanken.. Helt sjukt och helt underbart på samma gång. Och underbart Endast för att jag inte trodde att det var möjligt att känna såhär, men nu vet jag och nu ska jag fan se till att komma över just den här fantastiska Dumfan och se till att hitta nån annan. Nån som bor lite närmre och framförallt - nån som inte är i bortgift!




i wish, i hope, i dream.. i wake up..

Ibland är det inte lätt att vara i livet och ibland är det så mkt lättare. Jag brukar alltid säga till folk i min omgivning att om saker bara är roaskimmrande och fantastiska hela tiden så uppskattar man det inte tillslut och att livet måste ha motgångar för att man ska vara glad och se medgångarna. Men ibland hatar jag mina egna råd och ibland vill jag fanimej ta livet av mig bara för att jag försöker se saker positivt. Fan palla? Ibland är livet bara bajs och så är det. Punkt!
Just nu så är mitt liv inte direkt bajs, men jag är sur på en viss person och det är en person som står mig nära. Jag vet ärligt talat inte om jag har "rätt" att var sur på personen i fråga heller eg men jag är som jag är och tyvärr är den jag är inte något vidare på att dölja känslor. Jag vet att Jag tycker att personen i fråga harr "gjort fel" i inte bara en sak utan 2 åtminstone, en som eg bara är en skitsak men när man är sur så räknas ju allt så den dras med, och som sagt så vet jag inte om jag har rätt att vara sur eller om jag bara överreagerar?
Tycker inte alltid att den här personen är vad den borde vara och att personen ifråga ger lika mkt som den tar- rent känslomässigt. Jag är känslig det är bara att inse, jag är en jävla dramaqueen på insidan och jag försöker verkligen att inte släppa ut skiten men det känns som att när jag väl gör det till den här personen så får jag bara hånflin tillbaka.. Vet inte varför jag skriver om det heller, men det är skönt att få allt ur sig. På ett eller annat sätt.
Ligger hemma hos mamma och pappa och har vart sjuk, men nu känner jag mig bättre så i övermorgon (fredag va?) så tänkte jag gå tillbaka till jobbet. Har varken råd eller lust att ligga hemma och göra ingenting, det gör mig alldeles för rastlös och ger mig alldeles för mkt tankar som jag eg inte vill tänka..
Men på fredag efter jobbet blir det jag och kussen bara som drar in till stan, på lördag är det dop och sen mysmiddag och mina tjejer och på söndag ska jag besöka min farbror som är här från juggan och sen på kvällen ska jag kanske träffa Generalen och Bulgaren. Hopppas det blir så iaf för mina grabbar är verkligen sjukt bra att prata med ibland och så ska de tydligen montera ihop Generalens soffa och Det vill jag Inte missa! Haha..

Mkt som händer nu framöver iaf som tur e. Denna helg är ju nästan övder fast den inte börjat, nästa helg ska jag ha en baby-shower för syster och helgen efter drar jag, mamma och min svägerska till ullared. Sen är det jättejättekort tid kvar tills min syster ska föda fram baby-M <3<3<3<3
Nu ringde S så jag ska kanske ringa upp henne. Hejsålänge!

Fasters hjärtan med Duran i Marmaris 2010 <3


Utmanad...

Såg precis i min M´s blogg att det låg en utmaning och lurade på mig, den går tydligen ut på att man ska säga sju saker som folk inte visste om en.. Och ja, i brist på annat när man sitter i (skam)kuren så är det ju bara tt hoppa på hästen och ta kossan vid hornen.

1. Jag har ett Sjukt morgonhumör och vill helst döda hela världen innan jag vaknat till liv litegrann.. Dessutom så är jag säker på att Inte en enda människa i hela världen Någonsin har vart lika trött som mig när jag är riktigt trött! ;)

2. Jag har alltid velat prova att göra karlsson på taket´s kuckelimuckmedicin.. haha..

3. När jag städar/diskar/kollar efter kläder/letar skor hemma så har jag alltid musik på och dansar runt, dammsugarslangen är en Perfekt danspartner!

4. Min absolut största idol är Bob Marley och jag har de flesta av hans låtar i min ägo. <3

5. Jag tror på spöken & andar och är jag helt övertygad om att det bor en gubbe hemma hos mig. Jag tycker dessutom att det är lite läskigt att prata om/kolla på.

6. Jag har dejtat ganska bra många killar nu men jag har aldrig någonsin erkänt att jag vart i ett förhållande eftersom jag får panik av  bara tanken och den enda killen jag sagt "jag älskar dig" till är dumfan. Men på 3 språk iaf ;)

7. Jag Älskar skor och underkläder och räknade ut häromdagen att jag äger över 120 par skor och över 90 bh´ar.. :s  But I love every single one of them ;)



Tydligen så ska man utmana fler i det här, men jag tycker att man kan få göra den om man vill och isf bara länka så att jag får läsa :)
Bara 1,5 timmar kvar på jobbet nu och sen ska jag hem till mamma och pappa och ligga i deras soffa och kolla på tv heeeeela dagen. Lovely!

måndag den 4/10-2010

Kan man sörja nåt man faktiskt aldig haft? Även om jag vet att det var bäst såhär och även om jag av hela hjärtat hoppades på det här så känns det lite tomt på nåt sätt. Skitkonstigt eg och jag är verkligen Glad att det är såhär för jag hade inte velat ha det på det andra sättet, även om jag hade tagit mitt ansvar och gjort det jag tycker är rätt.. Men som sagt, lite tomt känns det ändå av nån anledning...
Kommer bli med kombo på onsdag ev för då flyttar S in med mig och bor där tills hon lämnar mig för Marmaris på obestämd tid i november, men jag och E har redan hittat en resa som vi funderar på i Maj tre veckor. Enda nackdelen: man åker Fredag den 13 :S Taskigt läge att vara skrockfull (som jag) då ;) haha..

Helgen var faktiskt toppen! I fredags jobbade jag till tolv på natten och sen åkte jag hem, bytte om och sen drog jag med mig "jugge-maffian" dvs kusinerna och åkte in till stan på vad som skulle ha vart en enkel nattfika och som slutade på casino cosmopol fram till 5 på lördag morgon. Sweet! Lördag jobbade jag 14.30-22 och sen drog jag och wifey in till stan och dansade på GJ fram till 3, drog vidare på en lite night-snack på donken och kom hem återigen vid 5 på morgonen.. Konstigt det där men sömn är inte alltid prio hos mig tydligen ;)
Igår var det iaf upp och hoppa strax innan elva för då hade jag tvättstuga, så ner med tvätten, väcka S för lite frulle och sen tvätta lite till. Efter det åkte jag och min wifey hem till min M och fikade och åt middag tillsammans med henne och hennes fästis C. Supermysig helg och jag önskar att jag kunde få ha den en gång till på en gång!

Nu är det bara jobb hela veckan som gäller, sitter i kuren mån-fre morgonpass vilket är superskönt för på onsdag ska jag ev träffa min M igen och på fredag blir det ev casinot igen ;) haha..  Sen på Lördag ska jag upp tidigt, gå på min kusins dotters dop på förmiddan och sen på eftermiddagen åker jag, T och M hem till A (S jobbar och kan inte komma :( ) och har en myskväll med middag, efterrätt och Massa Massa Massa skvaller! Söndagen har jag inte bokat upp ännu men Generalen ville att jag och wifey skulle komma över till honom och kolla in hans lght så förmodligen så ringer vi turre-bulgaren och kör på en järngängs fika. Mina boys is the shit!

Nu ska jag ta mig en kopp té och tycka lite synd om mig själv en stund för att jag hostar och är lite småförkyld (fortfarande).. Pussåkram <3
 
Jag och wifey/S på kryssning -09(?)


RSS 2.0