game over

Det som en gång var är helt borta nu och kommer aldrig mer att kunna återskapas. Det som en gång var vi är nu ett du och ett jag.
Jag har inte ens orken att vara ledsen, inte tiden att gråta och inte lusten att vara förbannad. Jag är bara totalt tom och likgiltig till hela situationen och till precis allt runtikring. Allt jag sett fram emot känns numer bara som ett "jaha", ingenting spelar liksom någon roll.. Men vad gör man? Jo, man skiter i allt ett tag och låter likgiltigheten passera, sen tar man tag i alla känslor  som ligger under ytan och inte velat komma upp och Sen hoppar man på den där jävla hästen igen och ser till att man går vidare den här gången.
Ensamhet har aldrig dödat mig innan. Dock så har jag iofs aldrig sett en framtid med någon innan heller..
Äh, det löser sig. Tiden fixar det mesta. Nu ska jag bara fokusera på att komma över denna vecka och måndag nästa vecka och sen får jag hitta nåt annat att fördriva både huvud och tid med innan jag åker till turkarna..

likgiltig

Så var vår saga slut igen då eller? Har smsat fram och tillbaka med H sedan igår och får inte riktigt kläm på vart vi står alls, han säger fina saker och sen säger han det jag inte vill höra efteråt. Jag fattar att man vill ha en bra framtid, att han är 31 och vill komma nån vart i livet och att det är nu eller aldrig, men Hur kan man känna att kärleken inte är viktigare? Hur kan man offra den för lite pengar och "status"? Jag fattar inte.. Mitt hjärta gråter, blöder och dunkar så snabbt och hårt att det känns som att det ska lämna kroppen samtidigt som jag går omkring i ett töcken av total likgiltighet. Jag vet varken ut eller in längre och jag vet inte vad jag kan säga mer, det känns som att vi båda har sagt allt som kan sägas eg men ingen av oss kan släppa den andra.
Allt jag vill är att han han här, att få krama honom och aldrig släppa taget... Men ist så är det nog just det jag måste göra. Att släppa taget..
Jag vill bara att det ska bli den 17 augusti nu så att jag får åka till Turkiet och släppa allt och bara vara. Sitta på balkongen med mamma, kussen och faster och dricka ett glas rosé och bara vara..
 
Det värsta är ändå känslan av att vara så jävla ensam. Fyfaan.....

inte en ok dag..

Vaknade trött som en gris, ramlar in på jobbet och sen har precis Alla kunder vart otrevliga..Dessutom så ringer det konstant och alla som ringer har trasiga bilar osv. Bajsdag!
Slutar dock 14.30 och då ska jag hem och duscha och sen åker jag och hämtar H på stationen och så åker vi och handlar hem mat och sen blir det soffmys. Jag planerar att somna och soffsova en sväng ;)
Imorron ska vi hem till syster och fam på en fika tror jag, känner mig lite nervös inför hela den grejen så jag vet inte än om vi ska göra det eller om vi ska vänta lite.. På ett sätt är jag säker på att det kommer att gå bra, men jag blir ju lite lätt hysterisk och på det jäkligt nojjig för att det går för fort och för att det blir mer "på riktigt" när han träffar familjen..
Men men.. Vi f[r se..

lycklig

Träffade H i lördags kväll, mös, kollade på film och bara var.. Han gör mig så brutalt glad, det är som att han känner varje milimeter av mig, som att han ser in i mig när vi pratar. Han ger mig komplimanger för de saker jag verkligen hatar med mig själv helt utan att jag sagt det, precis som att han vet vad jag tycker. Han är helt fantastisk och jag kan inte fatta att jag har haft turen att få träffa honom, kan inte fatta att han väntat dessa sju månader och fortfarande finns kvar. Mannen i mitt liv <3

gullunge!

Hade en supermysig kväll igår hemma hos R och henns helt fantastiskt söta son M. Snacka om att den lillkillen hade mitt hjärta i sin lilla hand redan när jag kom och han möter mig i hallen och säger "du har med dig bullar" och sen när han fått de så kommer han tillbaka och säger "jag ska ge dig en puss". Vi busade en liten sväng i hans rum innan vi satt oss och fikade och snackade och sen när han skulle sova så kommer han och kramas och säger att han kommer att sakna mig när han sover. Så jäkla go unge <3 Snacka om att R gjort ett sjukt bra jobb!

Åkte därifrån strax innan 22 och vi fått oss en uppdatering och analyserat lite kring vad som händer i våra liv, tänkte åka förbi H en sväng men han svarade inte och ringde inte upp förrens jag var hemma. Dock så har han stukat foten och kan knappt gå så det lutar åt att jag åker hem till honom efter jobbet ist för att vi hittar på nåt att göra, men jag klagar inte på det direkt. Har knappt sovit inatt och klockan ringde kvart i sex imorse så jag är ändå mer för att bara ligga hemma och kolla på film och laga mat ist för att fara runt ute och hitta på saker.
Nu sitter jag som vanligt i (skam)kuren, trött som en gris och med inte alltför mkt att göra men det händer iaf lite idag så nu ska jag passa på att försöka hinna få i mig kaffet innan det börjar rulla in bilar.
Hörs!

driftig tjej- tjena!

Ledig igår ju och hade bestämt mig för att baka. Så ja, Janet gick upp, fixade och donade lite hemma och hade precis kommit ur duschen när syster ringde och frågade om jag kunde ta min lillkille i några timmar. Hell yes sa jag eftersom jag inte får se de förrens på lördag annars, så jag drog upp till jobbet och lånade hem en bilbarnstol och hämtade upp min kotte. Han var sååå glad när jag kom och började direkt att försöka få på sig skorna, ville komma till mig och sa mer eller mindre hejdå till syrran och hennes man innan han ens hunnit ut. Haha, mosters gulle <3
Var dock tvungen att lämna honom till mamma och pappa när jag väl skull baka ut bullarna för min plutt var väldigt blyg mot plupp så han ville mest hänga på mosters höft hela tiden och jag är inte så skillad att jag kan ha en unge på höften samtidigt som jag kavlar bullar. Men det var supermysigt så länge det varade och jag ska snart låna honom och ha honom en heldag tänkte jag.
Iaf. Igår efter att han åkte så bakade jag 115 kanelbullar, efter det lagade jag middag åt mig och plupp och sedan körde vi ett race i tvättstugan så igår var jag faktiskt duktig och fixade hela dagen. Yaay me!
Ska ju fira födelsedagen hemma hos mig i år så jag ska bassemig gå all in och verkligen baka varenda liten grej själv, inte ett enda halvfabrikat eller köpes-kaka ska komma in i mitt hus :D

H kom hem igår, men jag hann inte se honom då och jag tror inte att jag kommer kunna ses idag heller då jag och R bestämde att ses idag. Men förhoppningsvis så kan jag träffa honom imorron iaf om allt går som jag vill :)
Nu sitter jag dock i (skam)kuren och smsar med honom, men ska nog ta mig i kragen och fakturera lite så att jag gör nån nytta idag iaf. Ha en bra en!

hoppsan kerstin!

Varför heter det så förresten? Varför säger man inte "hoppsan Johanna", eller "hoppsan Lisa" eller nåt annat? Varför just Kersin? Ahja.. Märks det att jag har tråkigt nu eller? Det som var så mysigt ett tag förbyttes för en timma sen i ren och skär tristess.. Men jag hittade Ännu en liten lista som jag tänkte fylla i. Tjohoo! Här spills ingen tid så nu kör vi.

VEM
Vem är i rummet med dig? - 
Ingen, jag sitter Helt alena i detta lilla hus.. Som en apa i bur.. Bokstavligen.
Vem önskar du var med dig nu? - H <3
Vem fick du senast sms av? - Pluppen
Vem av dina släktingar står du närmast? - Släktingar som i inte "kärnfamilj"? Isf säger jag kussen.
Vem ska du träffa idag? - S och Plupp
Vem ringde du senast? - Mamma
Vem saknar du? - H
Vem festar du helst med? - Pluppen och jag är obesegrade sen sist i Marmaris.. Där snackar vi att balla ut! Sen så är hon den jag oftast går ut med eftersom vi båda gillar att bara gå ut och dansa nyktra =)
Vem vill du träffa nu? - H.. Haha.. Upprepande svar ;p

VAD
Vad åt du senast? -
Kiwi som jag skivat och tagit med mig till jobbet. Duktig Janet.
Vad har du på dig just nu? - Svarta skor, blå jeans, svart tröja och en grön arb.t-shirt över
Vad hör du just nu? - "Roses" med Outcast
Vad har du på fötterna? - Skor- svarta converse
Vad för sjukdom hade du senast? - Samma som alltid.. Dessa jävla bihålor dödar mig.
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - "Spanx :* "
Vad ska man göra för att imponera på dig? - Vara sig själv och våga stå för den man är.
Vad för talang har du? - Talang.. Vet inte. Räknas det att jag kan lyfta ett ögonbryn i taget, spänna bröstmusklerna eller att vifta på öronen? Även där ett i taget tom ;)
Vad brukar du göra när du får tråkigt? - Glida runt på fb och läsa bloggar.
Gjorde du vid den här tiden för två år sedan? - Satt i (skam)kuren? ;D

VAR
Vart går din drömresa?-
Till Jamaica har den gått sen jag var typ 10 och blev kär i Bobban M.
Var är din mobil? - På bordet lite längre bort.
Var har du köpt tröjan du har på dig? - Den ena var gratis från jobbet och den andra är från HM.
Var handlar du mest? - HM
Var är din mamma just nu? - På jobbet.

HAR
Har du några piercingar? Vart? -
Nä bara vanliga tråkiga örhängen.
Har du strulat med en kompis? - Vet inte, det beror på hur man tolkar.. Men ett svagt ja kanske.. Ja. Svagt.
Har du provat droger? - Aldrig.
Har du piercat dig själv någon gång? - Nej
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - Japp
Har du något stort ärr? - Inte stort
Har du blivit jagad av polisen? Nej
Har du varit kär på riktigt? - Oh ja. Just nu är jag det :D
Har du sagt jag älskar dig till någon?-  Inte till nån annan än familj/vänner. Än.
Har du allt du önskar dig? - Inte allt jag önskar mig nej, jag vill ju ha egen familj, annat jobb osv. Men jag är otroligt tacksam för det jag har.

HUR
Hur var du i skolan? -
Rolig och inte helt usel-
Hur är du när du festar? - Askul om man frågar mig iaf ;)
Hur många har du haft sex med? - 14
Hur många har du varit tillsammans med? - En om jag svarar. Flera om andra svarar. Det är lite av en tolkningsfråga, jag har lite svårt att binda mig.
Hur ser du ut? - Jag vet inte. Som skit just nu säkert iaf.
Hur svarar du i telefonen? - "Ah´re Jeanette"
Hur ser folk dig tror du? - Som en rolig, ärlig sak? Kan man ju hoppas
Hur var du som person för två år sedan? - Sjukt osäker
Hur var du som person för ett år sedan? - Lite mindre osäker

ÄR
Är du nöjd med ditt utseende? -
Nej
Är du singel? - Ja?
Är du beroende av nikotin? -
Är du kort? - Nä 172,5 långa cm
Är du snygg? - Nej
Är du åksjuk? - Ibland
Är du helsvensk? - Nej
Är du allergisk mot något? -
Är du vidskeplig? - Som fan! Aldrig mina nycklar på bordet osv.. Dumt att utmana ödet liksom-

SKULLE
Skulle du vilja vara känd? -
Nej
Skulle du kunna vara ihop med en kriminell? - Om han inte var kriminell längre. Alla (med undantag självklart) förtjänar en ny chans.
Skulle du kunna vara ihop med en som ryktas vara player? - Rykten är en sak, fakta är en helt annan historia..
Skulle du vilja tatuera dig? - Ja jag har en sak jag vill tatuera..
Skulle du kunna pierca dig någonstans? - Skulle kunna- Ja. Skulle vilja däremot tror jag inte längre.
Skulle du kunna adoptera? - Absolut
Skulle du kunna kyssa någon du vet har pojk/flickvän? - Har ju tyvärr gjort det förut "/ Och om saker inte vore som idag så skulle jag göra det igen.. Tyvärr.
Skulle du kunna vara med i en dokusåpa? - Nej
Skulle du kunna donera bort ett organ? - Absolut
Skulle du vilja ha ett förhållande nu? - Ja. Jag är nog på väg didåt också :D


Happ. Det var tio minuter av livet.. Ska man kanske hitta lite nya bloggar eller nåt nu då kanske att slösa bort sista halvtimman på jobbet med?
Hörs!
Skulle du kunna amputera bort en kroppsdel för en miljon kronor? -


tisdag den 10 juli

Regn, regn och ännu mer regn. Tur som attan att man bokat in sig på en resa i sommar så att man iaf har en liten chans att bli brun.. Suck..
Sitter återigen i återlämningen på jobbet. Inte så mkt bilar in och bara jag, mitt kaffe och min musik. Galet mysigt ändå och just idag så sitter jag mtk hellre här än inne på kontoret med telefoner som ringer, massa kunder från alla olika företag och allt datorsurr. Idag är min lilla (skam)kur riktigt mysig och harmonisk.
Dessutom känner jag mig lite filosofisk just idag så det är ganska skönt att få sitta och fundera på livets små egenheter i lugn och ro ;)
Imorgon kommer min H hem igen och jag kan inte med ord beskriva hur mkt jag saknar den människan, hur mkt jag saknar att höra hans röst, få mina dagliga sms och pirret i magen när jag träffar honom (eller bara vet att vi ska ses för den delen). Har suttit och tänkt på kvällen innan han åkte ända sen jag sa hejdå, allt upprepar sig i mitt huvud och jag kommer på fler och fler detaljer som får mig att sitta och le som en liten flicka.. Att jag har träffat helt rätt råder det verkligen inget tvivel om, jag hoppas bara att det håller den här gången och att vi kan acceptera/respektera/lära oss leva med det som gjorde att det inte höll sist. Men något inom mig säger mig att det här är den mannen jag kommer flytta ihop, skaffa barn med och leva med i resten av mitt liv.. Helt galet. Jag får inte ens panik eller utslag av tanken.. Min fina fina H <3

Så. Nog om han ;)
Idag jobbar jag till 22, sen hämta Plupp och sen får vi se om hon (och kanske S) hänger på hem till mig eller om jag bara skjutsar hem henne och sen åker hem och bara lägger mig och tar det lugnt. Ledig imorron då och då blir det som sagt bullbak, middagsdon och tvättstuga. På torsdag jobbar jag 9-18 och sen åker jag hem till R och fikar- äntligen! Har inte sett kvinnan på alldeles för länge!
Fredag jobbar jag också 9-18 och sen hoppas jag på att jag kanske hinner träffa H. Helgen ska jag fira min 5-åring på lördag och på söndag ska jag få träffa min finaste kompis A som jag inte träffat på Sjukt länge.. Min älskade A!
Ja, nu har ni mitt schema! ;) Haha.. Nu ska jag återgå till att lyssna på regnet som smattrar på mitt lilla hus och fundera lite medans jag slösurfar. Hoppas ni har en fin tisdag!

Såhär känns det med H


Lånat bilden av google.

bästa morgonen ever!

Vaknar 04.30, inte så jättepigg men hyfsat glad ändå eftersom jag fick träffa mina fasterhjärtan igår och idag ska hem till syster m.familj och mysa med mina mosterhjärtan. Men det bästa av allt kom strax efter 7 imorse när jag får en video av min lillprins från syster där han säger att han älskar moster och vill ringa moster, åh snacka om att hjärtat smälte då. Helt fantastiskt hur mkt man kan älska en liten skruttunge som han, mosters prins <3<3
Så, som sagt, idag kl.14 blir det direkt hem till syster för att "koka" och pussas med mina småskruttar och ikväll nån gång så ska jag träffa S. Vad vi ska göra är inte riktigt bestämt än dock, men antingen åker vi in till stan och myser på nåt café eller så blir det väl att bara hänga hos mig..

Jobbar 13.30-22 imorron och sen ska jag hem och på onsdag ska jag (om jag fortfarande känner för det och inte hittar på nåt "roligare") städa och baka kanelbullar =) H kommer hem på onsdag iofs men jag tror tyvärr inte att vi kommer hinna ses förrens tidigast helgen (om ens då) så det är lika bra att hålla mig sysselsatt tänkte jag. Dessutom fyller jag ju år i början av augusti och även om inte jag tycker att det är värt att fira så vet jag ju att släkten kommer så det är lika bra att vara förberedd.
Nu ska jag stirra på klockan en sväng, läsa lite bloggar, dricka morgonkaffet och sen slår jag på min musik här ute i (skam)kuren och kör lite jobb.. Så nu håller vi tummarna för att det går fort tills kl.14 ok?! ;)
Ha en bra måndag folket! <3

sjukling... igen..

Sitter på jobbet, sjuk som tusan och har därav inte gjort många knop alls idag. Förutom det jag orkar med, vilket är ganska bra ändå om man jämför med en del andra som kan sitta ett helt pass utan att göra säskillt mkt.. Dock inte en sådan jag jobbar med idag och det gillas.
Fick byta pass också så att idag slutar jag 22, men sen jobbar jag 7-15 imorron och 6-14 på måndag vilket innebär att jag får lugnare arb.uppgifter och kan vila upp mig mer. Ska desutom passa på att besöka läkaren tänkte jag. Igen..
Ska hinna hänga med min S som är hemma på semester tills på torsdag också tänkte jag. Bara hänga och snacka skit.. Mah girl <3

Jag saknar H massor också, men på onsdag kommer han hem igen och då hoppas jag att det inte går alltför länge innan vi ses. Fick ett gulligt sms häromdagen dock så jag tror nog inte att jag behöver vänta för länge iaf.. Tänk att det ska behöva ta 7 månader innan jag kommer fram till att jag Verkligen vill detta? Jag hjärta H <3


casablanca- marocko

Pratade med H igår då han slutat jobbet och fick en smärre chock (haha, han med  litegrann iofs)- han åker till Marocko idag! Killen som mer eller mindre måste planera när han ska gå på toa/dricka kaffe/klä på sig ska helt spontant åka till Casablanca i en vecka med en kompis. Kompisens tjej blev sjuk och kan inte åka och han ringer H för att se om han vill hänga på gratis ist för att han ska behöva åka själv eller ha slösat bort pengarna på att ingen annan hakar, så H kollar med sin chef och när han ger ok så ger H det också.. Helt looney, men samtidigt så jävla kul och jag är så brutalt glad för hans skull för han har aldrig vart på en riktig solsemester och jag vet att han verkligen behöver det. Fina H <3
Fick iaf lite panik över att han ska åka och att vi inte kommer kunna höras på en vecka (telefonen kommer han inte att ha på då det tydligen är svindyrt) så igårkväll vid 22 hoppade jag in i bilen och åkte till Husby. Satt hemma hos honom och pratade och rätt som det var så hamnade vi där vi var sist, vi tycker om varandra sjukt mkt, ingen kan riktigt släppa den andra och båda två är skiträdda att det ska bli som sist så nu har vi båda en vecka på oss att se om vi är redo för det här eller om vi kanske ska strunta i det igen.. Dock så är jag så säker som jag aldrig vart förut och jag ser en framtid med honom, jag ser oss i ett hus tillsammans med barn och jobb och allt runtikring. Han ser samma sak vet jag efter igår. Hur kan nåt så enkelt vara så svårt eg? Hur kan kärlek vara så läskigt att man fattar dumma beslut, inte tänker innan man handlar och att man analyserar varenda liten detalj?
Nä. Jag kommer inte att överanalysera detta, jag ska låta honom ha en vecka och när han kommer hem så ska jag bara låta allt ske och se vad som händer. En enda sak vet jag i allt det här som sagt, för första och enda gången i mitt liv så är jag mer säker på något än någonsin innan- H har verkligen mitt hjärta i sina händer. Det är skitläskigt men samtidigt helt jäkla otroligt.

Hit ska H åka idag- Casablanca.. Och jag är inte alls avundsjuk.. Nejdå..




Tack som tusan!

Först och främst: Tack till er som grattade mig till att jag gick vidare i Clarion- ansökningen! Hur gulligt som helst och kul att se att jag tydligen har fler läsare än jag visste :)
Och apropå Clarion så fick jag reda på en sjukt cool sak häromdagen, nämligen att det var 1400 personer som sökte olika tjänster men att det endsat var 300 som ggick vidare till nästa steg. Fatta vad coolt! 1100 personer fick tack och adjö men jag sitter kvar än så länge iaf. Så sjukt nöjd med mig själv och fantastiskt stolt också! :D Galet.. Helt galet..

Har sprungit som en illbatting idag sen jag kom till jobbet vid kvart i sex så nu ska jag sätta mig med mitt (numera) kalla kaffe, smsa lite med H och sen ska jag starta den här dagens måsten på jobbet. Faktureringshögen är 3dm hög och bara till mig så idag blir det ingen rast och ingen ro (förutom på lunchen då förstås).. Ha en fin måndag allihopa!


Tänk- nästa månad bor jag här i två veckor! Lycka <3

RSS 2.0