Tonight´s the night..

4 timmar kvar på jobbet, sen hem till mamma och pappa och pussas och kramas gott nytt år, sen hem och göra iordning mig och fixa mat, sen hämta upp S och åka hem till A och träffa upp de andra där.
Det ska bli så mysigt att få fira nyår ihop med dem, det är första gången vi gör det iår och jag hoppas att vi kommer att göra det fler ggr <3

Det enda som fattas mig är en viss dum-kurd som bor i ett land inte alltför långt bort men ändå en hel värld ifrån mig... Men det är Helt ok för idag får jag fortfarande sakna och älska honom. Det blir värre imorron när jag måste (enligt mig själv, men ändå) glömma och gå vidare. Men det betyder också att jag får tjata om han hela dagen idag ;) haha
Jag kommer ihåg första gången jag såg han, hans leende och tom vad han hade på sig. Jag miss hur han pratade med mig då och alla de saker jag såg i hans ögon och jag minns att det var första gången nånsin som jag trodde till 100% på vad en kille sa. Jag kommer ihåg vår första kyss, pirret i kroppen när han tittade på mig och alla sms jag fick tom när jag fortfarande var där fast inte tillräckligt nära. Jag kommer ihåg att jag tänkte att jag var den lyckligaste människan på jorden. Jag kommer ihåg första gången vi sa hejdå och han vinkade och kastade slängkyssar efter bussen och när han smsade direkt efteråt och berättade hur mkt han saknade mig, bara för att även ringa och säga det när jag var på Dalaman och precis skulle gå på planet. Jag minns alla de nätter jag jobbade efter att jag kommit hem som han ringde och smsade bara för att kolla hur jag mådde och så att jag inte var rädd. Jag minns hur han alltid kallade mig för sin ängel och att jag var Bara hans. Jag minns hur svartsjuk han kunde bli bara för att jag jobbade med killar och jag minns hur fort det gick över när jag sa att jag aldrig ville ha nån annan än han i mitt liv.
Men jag minns också den dagen då min värld rasade samman. Jag minns hur jag ringde honom och hur hans röst lät när han svarade. Jag minns vartenda ett ord av vad han sa och jag minns att han fick upprepa dom 2-3 ggr bara för att jag skulle förstå. Jag minns hur jag tappade telefonen i golvet och totalt bröt ihop. Jag minns hur han därefter ringde upp och bad om ursäkt. Jag minns att jag hade svårt att leva/andas/vara under de månader som kom efteråt. Jag minns hur vi efter ett år fick upp kontakten igen när han poppade upp på msn,och när han förklarade hur allt låg till. Jag kommer ihåg hur han såg ut första gången vi sågs efter det. Jag kommer ihåg hur hårt han kramade mig och hur hans ord skar rakt igenom mitt hjärta. Och jag kommer ihåg alla de stunder vi pratat om vad som hänt och vi båda vart helt tårögda och tyckt att allt är skit. Jag kommer ihåg alla våra stunder ihop som om de vore igår och det är precis så jag kommer fortsätta från och med nu.. Jag kommer att minnas, men gå vidare.
Jag kommer alltid att älska C. Men jag kommer för alltid att hata hans familj för vad de utsatt oss för.

Men som sagt. Lets by gone be by gone and so on and so on.. Nu ser vi framåt!

Jag önskar Alla: Gott Nytt År/Sretna Nova Godina/Yeni Yılın Kutlu Olsun/Happy New Year! May you all be blessed and happy in 2010 <3


Ny tid - Ny strid

Jag har haft ganska (Väldigt) mkt fritid på jobbet idag eftersom det vart totalt 15 bilar kvar att ta in när jag kom och därför så har jag också haft väldigt mycket tid att tänka på också.. Vi kom in att prata om året som har varit idag på jobbet och om det har hänt mycket och om det har vart ett bra/dåligt år osv. Jag kan uppriktigt säga att det här året har vart ett av dom bästa i mitt liv om man räknar hur jag mår för Familj/Släkt/Vänner skull, men det har också varit ett av dom absolut värsta om jag tänker bara på mig och hur jag har mått. Här är lite händelser:

Jag har gått på 1 begravning, 1 förlovningsfest och 4st bröllop (varav 1 utav dom, min systers, var dagen efter begravningen som var för min mormor). Jag har hunnit sluta på 2 jobb och har precis hittat ett som jag verkligen trivs med. Jag har hunnit få 2st kusinbarn. Jag har hunnit åka till Marmaris och varit kär och galen och jag har hunnit åka hem igen lika hjärtekrossad som alltid. Jag har flyttat hemifrån (äntligen). Och jag har hunnit med att "go bananas" ett antal gånger med min kusin (Volim te duso, tack för att du Alltid hänger med).
Bland annat..

Men efter imorron är det ett nytt år och nya möjligheter. 2010 ska bli mitt år, jag ska tro mer på mig själv, jag ska gå ner mer i vikt, jag ska se mer möjligheter och jag ska Leva. Jag ska sluta tänka så mycket på vad alla andra tycker och tänker om mig och bara vara, för huvudsaken är att jag själv vet vad jag går för och vad jag är eller inte är.

Let´s leave the past in the past and bring on 2010!


Lista

som jag lånade/snodde hos elisabetwallgren.blogg.se
Och det var ju perfekt att det fanns en sån att låna nu när jag sitter på jobbet och har verkligen Ingenting att göra fram tills kl.22 då jag slutar. Så den tackar vi för :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja jag flyttade till egen lägenhet och bor själv bla.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja men det tror jag nog, för jag har gått ner säkert 6-10kg!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja
4. Dog någon som stod dig nära? Ja.....
5. Vilka länder besökte du? Turkiet
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Självförtroende.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 8 Maj och 9 Maj.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag flyttade.
9. Största misstaget? Att jag fortsätter vara så jävla naiv när det kommer till vissa saker.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? inInfluensa och sånt bara om det röknas?
11. Bästa köpet? Min resa till Marmaris! :D Och såklart alla saker till lägenheten.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Marmaris resan.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att min syster gifte sig med underbaraste P.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Många många.
15. Hur många gånger 2009 flyttade du? En gång
16. Vad önskar du att du gjort mer? Trott mer på mig själv.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Träffat de människor som bevisat nu i efterhand att de inte var värda min tid.
18. Hur tillbringar du julen? Med familj, släkt och vänner.
19. Blev du kär i år? Nej
20. Favoritprogram på TV? Grays Anatomy, 2 1/2 män m.m.
21. Bästa boken du läste i år? Den oändliga kärlekens historia.
22. Största musikaliska upptäckten? Oj, vet inte riktigt. Men det var många iaf.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar att köpa saker till lägenheten
25. Något du önskade dig men inte fick? Nope
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Kommer inte ihåg. Firade väl med familj/släkt/vänner som jag brukar.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Kvinnlig?
29. Vad fick dig att må bra? Mina underbara brorsdöttrar på 1.5 resp. 2,5 år. Fasters bebisar.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Samma som alltid. Vin Diesel-
31. Vem saknade du? C
32. De bästa nya människorna du träffade? Det är lättare att rada upp dom som jag inte gillade ;) haha.. Jag tyckte dom flesta var bäst.

Have you ever try to sleep with a broken heart?

Idag var jag i kista/akalla dalen hos min M och hennes K och hälsade på i deras nya hus, jättefint var det och det var så mysigt att få träffa henne igen. Vi ses normalt nästan varje dag men nu hade det gått 3 veckor så det var lite på tiden att vi sågs. Jag är så glad för henne att hon har träffat K för han är verkligen en fin kille och man riktigt ser hur mkt kärlek det är mellan dom. Jag älskar att se mina vänner må så bra!

Det blev iaf en hel den kaffe och skitsnack (som vanligt) och vi kom såklart in på att börja prata om C och situationen vi är i. Jag berättade att vi pratade häromdagen och hon kom med lite råd och sen så beslöt vi oss för att det här är ohållbart och att jag (och han?) bara kommer att må sämre av det om det fortsätter såhär.
Men han är verkligen min stora kärlek och har vart det i 5 år. När vi ses och kan glömma vardagen så är det ju så självklart att det är vi och när han håller mig i handen så är det som att det är en. Det är så otroligt frusterande att veta att det är som det är och att det aldrig kommer att Kunna bli vi. Men jag har aldrig träffat nån som han, och aldrig känt för nån så som jag gör för honom. Vi kan titta på varann och veta vad den andra känner/tycker/tänker och innan man hinner öppna munnen för att säga nåt så kan den andra svara..
Men nu är det dags att gå vidare. 2010 är året som jag släpper honom och lägger oss i det förflutna. Jag måste gå vidare på riktigt och ge killar en ärlig chans, och även om jag inte har lätt för att bli kär så ska jag iaf "försöka". Nu jävlar ska här raggas ;) haha

Köpte Alicia Keys nya skiva idag  också btw, enbart för att jag har fastnat för låten "Try to sleep with a broken heart", men Hela skvan är grymt bra och om ni gillar henne så rekommenderar jag den verkligen!

Så nu ska jag dra på den och diska undan och plocka lite här för mig själv. Iyi geceler

Alicia Keys

Even if you were a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me
And even in the bottom of the sea
I can still hear inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time you were telling me lies

So tonight Im gonna find a way to make it without you
Tonight Im gonna find a way to make it without you
Im gonna hold onto the times that we had
Tonight Im gonna find a way to make it without you

Have you ever tried sleeping with a broken heart
Well you can try sleeping in my bed
Lonely, only, nobody ever shut it down like you
You wore the crown, you make my body feel heaven-bound
Why dont you hold me, need me, I thought you told me
Youd never leave me
Looking in the sky I can see your face
And i knew right where Id fit in
Take me, make me
You know that Ill always be in love with you
Right til the end

So tonight Im gonna find a way to make it without you
Tonight Im gonna find a way to make it without you
Im gonna hold onto the times that we had
Tonight Im gonna find a way to make it without you

Anybody could have told you right from the start
Its bout fall apart
So rather than hold onto a broken dream
Or just hold onto love
And I could find a way to make it
Dont hold on too tight
Ill make it without you tonight

So tonight Im gonna find a way to make it without you
Tonight Im gonna find a way to make it without you
Im gonna hold onto the times that we had
Tonight Im gonna find a way to make it without you


Inga konstigheter

Idag sov Janet ända till 12.30 och det var mkt skönt, och faktiskt första  gången sen jag vet inte när som jag vaknat av mig själv och inte av en väckarklocka. Duktig idiot!
Idag åktes det till hässelby strand med syster och hennes man samt mamma och pappa för att äta middag hos min systers svärföräldrar, gott med polsk mat den påminner mkt om den juggemat som jag älskar. Fast juggematen är faktist bättre ändå... ;) sen när vi kom hem igen så har jag suttit här och försökt att få till nån design på bloggen, men det är fan inte lätt så nu får den väl se ut som den gör tills jag kommer på hur det funkar. Jag har också försökt komma på hur man kan lägga in en bild på sig själv på ena sidan tillsammans med en text, men jag kommer nog på det också så småning om ifall jag verkligen försöker (insallah)..
Imorron blir det iaf till att flytta hem till min egen lägenhet igen, och det ska bli riktigt skönt. Sen på kvällen så kommer min fina A över från hagsätra och ska äta middag och planera lite nyårsfirande. Det blir ett lugnt nyår med massa par och jag samt A eftersom hon också är singel, så vi får väl vara varandras +1 haha..

Bara för att jag har skrivit om han och tänkt på han (och såg hans okända tvilling ute på "Göta juck" förra veckan) så drömde jag såklart om C inatt Jag var i marmaris i hans brorsas bar och så fort han ser mig så hoppar han över bardisken och säger alla dom saker som jag alltid önskat att få höra...
Jag saknar marmaris så sjukt mycket!!! Jag pratade med min brorsa (C´s riktiga brorsa that is) idag och han berättade om alla planer dom har för baren nästa år och vi pratade en massa gamla minnen från när jag först var i marmaris och om varför hans fam. gjorde som de gjorde så att det blev som det blev mellan mig och C och sa hur mycket vi älskar och saknar varandra. Min brotha from anotha motha is the shit!

Längtar iaf tills nästa år när vi åker tillbaka, och det ska bli sjukt spännande att se hur det blir nu när dom håller på och ändrar om hela strandpromenaden och förstör för oss som Älskar att gå ut där.. Jag som redan har inhandlat en outfit som jag ville ha på beachclub eller seaside ;) haha, jag antar att den kommer att funka lika bra på barstreet, men det är inte riktigt samma sak.Jag levar iaf på hoppet om att det kanske ska ha ändrats igen så att longbeach är öppet hela natten trots allt!

Time to sleep nu iaf.

Laku noc (godnatt) 

Pfffft...

Den låten som jag berättade om innan och vars titel jag har tagit till namn har en meniing som är ungefär som såhär:
En man är duktig på att säga just vad man vill höra, han pratar med sammetslen röst och ger en fina saker. Sen gör han något dumt och säger förlåt, och det är då man som kvinna ska gå men ist stannar kvar för att han ju är en fin kille. Men att sanningen är såhär: Han kan prata och be om ursäkt hur mycket han vill, men när allt kommer omkring så är han ändå bara ute efter någon att visa upp och sätta på. Muskarcu samo treba kurva. Alltså - en man behöver bara en hora.
Den låten stämmer iaf in på Alla de män jag har vart med och när jag hörde budskaper så fastnade jag direkt...

Men anyway. julafton idag då. Den var smärtfri utåt men inobords kändes det tomt, folk som gått bort saknades mkt och den del av familjen som inte kunde/ville vara med också. Jag saknar den tiden man hade som liten, när julen innebar att Alla man älskade samlades och myste under hela dagen och det var massa spring, prat occh skratt. På fler språk och i fler tonarter, lite som i jalla jalla- filmen ;) Men man kan kanske inte få allt och jag är ändå glad att jag fick ha mina 2 babysar (brorsdöttrar på 1 och 2 år) nära mig med massa pussar och kramar. Fasters hjärtan!

Har tänkt mkt på en viss turkisk kurd idag också, fast jag vet att jag inte borde och fast jag vet att han/vi är förbudet. Men vad ska man göra? Jag har älskat den mannen sen första ögonkastet och det var trots allt för 5 år sen. Tänk om saker hade vart annorlunda och tänk om han inte hade haft den familjen han har... Men nu är det som det är och vi får älska varann i hemlighet och tills den dagen jag känner mig Helt redo att släppa honom, yn bara att det är just då som jag verkligen försöker som han kommer tillbaks igen.

Men men, life is life.. Godnatt på er (om det nu är nån som läser) och god jul i efterskott :) Kram

Muskarcu samo treba kurva...

Så nu har jag blivit med blogg då... Sitter på jobbet och har verkligen ingenting att göra, och eftersom jag har funderat på det en längre tid så tänkte jag att det här var en bra tid att skaffa den på.
Jag kommer skriva om allt och inget, men förmodligen mest om den platsen jag lever för 24-7 och som jag drömmer om mer eller mindre varje natt: Marmaris.
Ska försöka piffa till bloggen senare idag så får vi se hur den/det hela blir.

"Muskarcu samo treba kurva" betyder: "En man behöver bara en hora". En grym juggelåt av en kvinna som heter Severina med denna titel, jag berättar mer om budskapet i låten i nästa inlägg. ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0