monday bloody monday

Jobba 06-15 måndag till torsdag med en hosta från helvetet som resulterat i att halsen känns som att nån skrubbat med sandpapper = ONT som fan! Men jag hoppas på att fredagen jag jobbade utan att vara schemalagd ger mig två fria dagar för isf ska jag försöka ta bort onsdag och torsdag så att jag kan ligga hemma och vila på förmiddagen och hjälpa syster med baby-M på eftermiddagen så att hon hinner med bak och stök innan dopet på lördag.. Så as from lördag är det jag som är gudmor åt min baby-M <3Helt underbart!
Var och handlade doppresent till lillkorven igår och passade då på att köpa en dop outfit till mig själv också som lär passa ett eller två par av mina nya skor, ska försöka ta en bild när dagen kommer så kanske den kan läggas ut här..

Har inte gjort så mkt sen sist eg. hängde med syster & baby-M, svägerskan och buffysen i fredags efter jobbet, i lördags kom wifey över på eftermiddagen och vi spenderade kvällen med middag och att kolla på filmer och igår drog jag och wifey till kista c och shoppade och kollade på bio. Burlesque- I love it! Jag vill så gärna gå och se en sån show.. Grymt!

Ahja, back to work kanske. Hoppas alla har en bättre måndag än mig ;)
P&K


imorron är jag ledig!

Och hela dagen kommer spenderas med wifey och hennes syster E! Så sjukt lovely <3
Vi ska ut och storhandla mat hem till mig, sen åker vi till IKEA, kista c och sen hem till M för att snacka lite skit.. Funderar på att kolla om de är lite sugna på en favorit i repris sen också och kanske dra in till stan på en nattfika som i the good old days.. We´ll see what happens.

Längtar tills imorron, jag är så sjukt shoppingsugen så det ska tom bli kul att handla mat ;)
Ska rengöra kaffemaskinen på jobbet nu och svara på R´s sms och säga tack och godnatt.. Ja tack och godnatt till er (om nån läser) också förresten och M- du vet att mina tummar är så hårt hållna att de blir blå!!! Hoppashoppashoppashoppashoppas <3

upp som en sol.. ner som nåt mkt värre!

Vaknade idag och var Riktigt glad, jag skulle få jobba morgonpass så att jag kan vara med på hela familjens middag ikväll, jag jobbar med bra folk och jag hade städat och gjort fint igår kväll innan jag stängde så jag visste att det skulle vara fint. Glädjen höll i sig fram tills nyss då jag pratade med min syster och fick reda på att min bror och svägerska hade fest igår.. Utan att bjuda oss. Det låter som en liten grej men det är så jävla mkt runtikring som jag inte ens orkar skriva om, men summa summarum: jag är skitledsen. Jag vill inget annat än att gråta och bryta kontakten med honom en stund, för just nu så känns det som att det är det som gör att han kanske förstår vad han har kontra vad han faktiskt inte har.... Usch nej, jag är inte alls glad just nu och kunde jag gråta så skulle jag gråta ut alla tårar jag någonsin haft. Mitt hjärta blöder och jag måste sitta och le... Jag hatar att jobba när det känns såhär.

i want more than you could possibly give me..

..And I deserve even more than that...

Jag har grannar i mitt hus som tycker om att borra, hamra, skrika, slåss och banka på dörrar/fönster/väggar m.m. på nätterna så de senaste veckorna har jag sovit Riktigt kasst och häromnatten var tydligen farbror polisen och hälsade på i huset också. Så mysigt. Verkligen.. Hur som. Inatt var första tysta natten på 2-3 veckor och jag firade med att sova  utan tv för att verkligen "höra" tystnaden, men det resulterade också i att jag är tröttare än vanligt idag bara för att jag faktiskt har fått sova ordentligt. Vaknade iaf vid 9 och gjorde mig i ordning för kl.11 mötte jag upp morfar och min syster med baby-M för att gå ut på en morgonpromenad, vi gick en runda på ca.3km och pratade och sen gick vi hem till moffisen och fikade. Supermys att få umgås med lilla morfar <3
Efter vi vart där och fikat så åkte jag med syster och baby-M till Willys (och sen hem till dem för att fika lite till) för att handla och då ringer min finafinafina pappa och säger att han väntar utanför så att han hinner säga hej innan han åker tillbaks till jobbet, konstigt tänkte vi men antog att han ville pussa på the baby. Men nejdå. Min pappa har köpt en sån dammsugare som jag velat ha jättelänge till mig!!! Jag har verkligen de Bästa föräldrarna i hela världen <3<3<3<3
Längtar tills imorron bitti (jobbar ju till 24 och då kan man inte dammsuga direkt) så att jag får provköra den ;)

Sitter på jobbet nu fram till 24 som sagt och idag är vi hela 4 pers iom att både jag och kollegan har en varsin elev att lära upp, och snart kommer det en elev till då min E ska börja jobba här.. Haha, då kommer det gå hett till i hemlighet här på jobbet vill jag lova! ;) Han kommer över imorron en sväng också när jag sitter ensam, men bara för att ta en kaffe och snacka lite skit eftersom han vet att jag Hatar lördagkvällar då man sitter själv 18-22. Han är ganska snäll ibland trots allt den där E och han ska KANSKE tom hänga med mig till Marmaris eftersom jag inte verkar hitta nån annan att åka med. Inte för att jag vet om jag vill ha med han eg. men det kan vara bra för mig att ha med mig en turre dit så att jag kanske kan stryka dumfan ur systemet för evigt för vår jävla saga behöver ett slut och det NU.

Snart kommer S hem, längtar som FAN! Då kommer det hända sjukt mkt roligare saker i mitt gråa lilla liv för då är min girl hemma och henne kan man i stort sett alltid lita på när man vill hitta på nåt och go bananas. My partner in crime aka. wifey! Så sjukt jävla nice :D
Trevlig helg peeps!


snart kommer min wifey hem!!!!!!!!!!

Wohooooo!!!!!!!!!!!!! På måndag nästa vecka kommer Äntligen min S hem och är hemma i hela EN månad och lite till (minst) och jag är så sjukligt glad så jag vet knappt vart jag ska ta vägen och Alla har fått höra om denna hemkomst som att det vore lika heligt som kungen eller dyl. Men faktum är att så fort det är nåt så är hon en av de jag vill ringa allra först och så fort jag vill go lite bananas så är det hennes nummer som ploppar upp i huvudet först, hon är min andra hälft och den som i stort sett aldrig bangar på att hitta på knäppa saker med mig och sen hon åkte så har det både vart tomt och lite halvtråkigt i mitt lilla liv. Jag har visst gjort roliga saker och det har också hänt roliga saker men det var längesen jag gjorde nåt spontant och knas-roligt.. Men snart så :D Har redan varje helg inplanerad och erkännas ska att den jag längtar mest till är vår "årliga" helg som vi spenderar med finaste M och A när vi alla ses, myser, går på stan, äter middag, går ut och partar och sen sover kvar hos A för att mysa Ännu mer dagen efter.. Särlek gott folk, det är säääärlek <3

Jag har fått den stora äran att bli handledare åt vår nya kille A på jobbet också btw, så sjukt kul att de frågade mig om jag ville för nu känner jag verkligen hur uppskattad jag faktiskt är och dessutom så är det såå kul att få lära upp någon och känna sig lite "viktig". Har inte känt behov av sånt innan och jag springer inte runt och har hybris men faktum är att det är väldigt roligt, sen att A är en rolig snubbe och väldigt lätt att ha att göra med kanske spelar in det också men va tusan. Jag har kul och jag underhåller de på jobbet så då är det ju lunkan :) Jobbar imorron bitti 06-15 och sen är jag ledig på torsdag efter att ha jobbat morgonpass tre dagar i rad och med tanke på att jag inte är en morgonmänniska så längtar jag galet mkt tills dess. Det är visst skönt att komma hem tidigt och att dagen blir ganska lång men man känner sig (och tro mig, man ser UT) som en levande zombie.. Men i morron efter jobbet ska jag faktiskt ev. träffa Generalens kusins fru Z och fika eller dyl och om inte det blir av så ska jag träffa AG och så ska jag hinna med att städa en sväng också tänkte jag. Torsdag kommer R från bolaget brevid oss hem till mig på en kaffe och sen på eftermiddagen ska jag kanske hem till bror med familj och pussa på mina tjejer, var på julgransplundring med dem och min mamma i söndags och de är så goa mina prinsessor. Saknar dem så mkt men det är inte lätt att ses när de går på dagis och en annan jobbar så man får passa på när det hinns med, min baby-M är det dock lättare att träffa iom att systeryster är mammaledig så honom har jag pussat på idag senast ;)

Babbel babbel.. Märks det att jag är trött och energisk på samma gång eller? Haha, har inte pratat med nån på säkert en timma nu så det är säkert därför ;) Ska nog försöka sova lite nu så att jag kommer upp imorron utan bekymmer och så att jag inte skrämmer iväg den förmodligen enda läsare jag har med mitt ordbajsande. Hej så länge och laku noc!

jaha ja.. nä men om man kanske skulle ta och fylla i en lista då..

Igen. Som sagt, inget att göra på jobbet och tiden står stilla.. Känner mig fortfarande som ett vandrande blåmärke och jag har hunnit med att knappa hem massa saker från internet så jag tycker att en lista vore på sin plats som ett alternativ till att slösa bort massa pengar ;)
Here we go again:


1. Hur gammal är du om fem år? Pass? Hahaha, om fem år är jag 31 (going on 32) :S PANIK!!!!
2. Vem var den sista du träffade? Kussarna och Vu.
3. Hur lång är du? 172,5cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Oj. Jag kollade på en igår på tv 3, nån konstig komedi med snubben från American Pie filmerna..
5. Vem ringde du senast? Systeryster
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Haha, ok. Hälsa lilla nyfiken" Till R.
7. Var är dagens planer? Jobba klart, handla, göra och äta middag, duscha och slappa och sen sova sova sova..
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på situationen och personen.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta.
10. När såg du senast din mamma? Förra veckan på torsdagen (eller var det onsdagen?)
11. Vilken ögonfärg har du? Melerade, blå/grön/gul/brun/grå.
12. När vaknade du idag? 05.36
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej inte vad jag minns.
14. Vilken är din favoritplats? Marmaris. Helst genomsvettig och full som en tok på B52´s dansgolv :D
15. Vilken plats föredrar du minst? Kalla platser rent allmänt.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning, men förhoppningsvis har jag en egen familj.
17. Vad skrämde dig som barn? Haha, inte mkt alls. Monster och spöken kanske?
18. Vem fick dig att skratta senast? N på jobbet. I <3 her
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nejdå.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar. En pytteliten Acer som kussarna driver med ;p
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Sover i underkläder.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fem, men jag sover på en halv ungefär ;)
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Det beror väl lite på vilket humör jag är på tror jag.
26. Är du social? Översocial är nog rätt ord, men jag uppskattar ensamhet också.
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry Cookie Dough.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa lägenhet.
29. Tycker du om Kinamat? Ja,det är helt ok.
30. Tycker du om kaffe? Nej jag Älskar kaffe!
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe eller té och äppeljuice.
32. Sover du på någon särskild sida? Av sängen? Eller kroppsligt? Äh, blandat på båda isf.
33. Kan du spela poker? Japp
34. Tycker du om att mysa? Oh yes
35. Är du en beroendemänniska? Jag vill ju gärna svara nej men måste nog tyvärr svara ja.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? japp, C som jag jobbat ihop med fyller på samma dag.
37. Vill du ha barn? Ja.
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej och jag hoppas slippa.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet! <3
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor, kläder, underkläder, väskor.
42. Äger du dyra smycken? Ja ganska dyra.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En lakritsgodis.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj det är fler än en ju! :D
46. Välj ett ärr på din kropp? Men vilken konstig fråga, vadå Välj? Ahja, ett på handen från träslöjden i femman. Hardcore och badass på samma gång ;)
47. Vad har du för ringsignal? En juggelåt som heter "Manta Manta" med Ceca
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja min ettårs klänning :)
49. Flirtar du mycket? Enligt andra ja, men inte enligt mig.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma i vardagsrummer framför min fondvägg.
51. Kan du byta olja på bilen? Hahahahaaha. Nej.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Kommer inte ihåg vilken utav alla det var nu..
54. Läser du dagstidningen? Ibland, men oftast på nätet isf.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Ja faktiskt.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? The Voice.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Registrerings och bilnummer på en hyrbil.
59. När var du i kyrkan senast? Oj, hoppsan.. På kusinens bebis dop, men jag kommer inte ihåg när det var..
60. Vilka personer utmanar du? Gillar inte att utmana, men hoppas på M kanske ;) Moahaha


Sådär ja, då har man slösat 10 minuter av tiden.. Undra vad jag ska göra resterande en timma och tjugominuter? Shit vad den här dagen går saktaaaaaaa! Jag blir knasig i huvudet och jag längtar hem mer än nånsin. Det blir verkligen en snabbis in på Willys för att handla och sen hem, laga mat (varma mackor, avancerat va!?), duscha, slappa litegrann och sen sova. Jag har så bisarrt ont i huden nu så om det inte blir bättre imorron ringer jag läkaren så att jag kan kolla om det är ett virus eller vad det nu kan tänkas vara..

En rolig grej dock: Jag ska bli handledare åt vår nya kille A på måndag! :D Wohoooo, Janet har plockat poäng hos bossarna och har klättrat i stegen utan att ens vara medveten om det :) Hörs!

sjuk igen??!

Har så ont i huden och kroppen att det känns som att jag är ett vandrande blåmärke, huvudet gör ont, magen är öm och näsan full med snor. Så jävla charmigt! Jag har inte tid att vara sjuk nu och jag definitivt inte råd!! Så jävla sugigt.. :( Sitter på jobbet nu iaf och som tur är så är det inte så mkt att göra för mig idag då jag sitter i returen, men det är lite jobbigt iaf för jag har ingen plats att ställa inkommande bilar på då alla p-platser är upptagna. Men det löser sig...
Gick faktiskt och la mig tidigt igår, redan kl.23 men tro på fan att så fort jag håller på att somna så ringer mobilen och inte en gång, nej nej, FYRA f-cking ggr ringer den! Så sjukt störigt och jag var inte trevlig när jag väl svarade men jag visste ju att det var E och han vet nog nu att jag inte är en solstråle när jag vaknar så han fick sig en avhyvling och sen i morse när han ringde så var jag snäll igen. Dumjävla turkar att alltid ringa på natten, speciellt när jag berättat för han att jag jobbar morgonpass den här veckan.. men men..

Var inne på HM´s hemsida nyss och trashade min ekonomi lite till ;) Har ett paket som ska hämtas i veckan och nu har jag ytterligare ett som kommer i slultet på januari eller början på februari. I love it! Har bla hittat några par skor som vart slut sen innan när jag kollat och som nu fanns i min storlek så Janet is be soooo happi!!
Nu är dock mitt roliga slut och jag kan/får inte shoppa mer på nätet för idag så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Varvat internet har jag också redan gjort känns det som, iaf på de sidor som vi kan/får gå in på. Man kanske skulle ta sig in på kontoret och hämta lite kaffe ist? Jag börjar där så kanske jag- som brukligt när jag har aptråkigt- återkommer med en lista sen.. Hejsålänge!


vilken överjävlig dag

Spenderade hela dagen igår med syster och hennes familj med undantag på några timmar då vi åkte in till stan och umgicks med nästan alla av våra barndomsvänner, sen på kvällen så åkte jag hem till kussen och det ångrar jag bittert idag. Kom dit och det visar sig att vår kompis som är där får vinterkräksjukan efter någon timma, hon kaskadspyr och går hem för att vila stackarn. Men pga detta så kunde jag inte vara med idag och  fira min brors 35-års dag.. Fyfan! Jag såg verkligen fram emot att träffa alla och att få busa med mina småtjejer och pussa på min minikille men ist så fick jag ligga hemma på soffan (japp, soffan och jag har suttit ihop Hela jäva dan) för att man ska hålla sig borta från folk i 1-2 dagar då smittan är luftburen.. Pissjävlahorsjuka.. Hoppas dock att lilla Vu mår bättre för hon var verkligen dålig igår och stackarn var mer eller mindre likblek när hon gick fån kussen.
Hur som så kollade jag, kussen och vår andra kusin D på två st skräckfilmer igår, den första kommer jag inte ihåg vad den hette och den andra hette The haunting in Conneticut, sistnämnda har jag sett men den första var ny och de bägge är galet bra. Sjukt läskiga dock iom att båda handlar om andar och sånt och det skrämmer skiten ur janet men jag klarade mig bra.. Förutom att jag ringde kussen när jag kom hem så att hon fick sällskapa i luren medans jag gick på "spökrond" här hemma ;) haha.. badass!

Idag har jag dock bara kollat på massa dåliga program på tv och lyckades dessutom somna på soffan i typ tre timmar, E ringde när jag precis hade somnat nästan och honom kommer jag knappt ihåg vad jag sa till men jag får fråga sen när han ringer upp för idag var jag så sjukt trött så jag kommer inte ens ihåg när jag sov så djupt på dagtid sist. Skickligt dock eftersom jag ska upp 05.30 imorron för att sen åka och jobba så jag hoppas verkligen att jag lyckas somna inatt iaf.. Men om inte annat så kommer jag väl förhoppningsvis att ha lättare att somna imorron kanske. Hur som haver, en sak som jag störde mig på idag iaf var att precis Alla jäkla program jag lyckats zappa till har handlat om kärlek och det är så jäkla gulligt och fluffigt. Så nu sitter jag här och känner mig mer ensam och kärlekstörstande än nånsin och jag är ändå inte den som verkligen vill ha en relation eller som söker efter en. Men som det känns just nu så kommer jag mer eller mindre dö om jag inte lyckas hitta en pojkvän, och ja, vi vet ju alla hur lätt det är i en värld (japp min iaf) full med idioter. Men jag saknar att han nån som ringer och frågar hur man mår, som kommer över och tar hand om en när man känner sig lite sjuk, som tittar på en med förundran bara för att man existerar, som kysser en i nacken när man lagar mat eller ligger i soffan och kollar på tv och som finns där för en dag som natt.. Nej, jag ska nog ta och lägga mig snart ist och kolla på tv i sängen och sova så att morgondagen kommer snabbare och att alla dessa känslor och tankar om kärlek är över.
Godnatt/Laku noc!


förkylningen från helvetet är här!

Så jävla onice när näsan rinner, huvudet vill explodera och bröstet gör ont när man andas.. Sitter dock på jobbet ändå för att jag inte har råd att vara sjuk och för att jag får OB idag och imorron som jag inte vill förlora, men just nu längtar jag hem till soffan och sängen så mkt att jag skulle kunna börja tjura. Tur då att vi hade två timmar kortare pass idag och imorron så att jag slutar 22 istället för 24 som jag skulle ha gjort. Inget ont som inte har nåt gott med sig! Dessutom så har vi inte nåt att göra heller, jag har hyrt ut En bil och vi har tre bokningar kvar varav en är ett utlägg och vi sitter tre pers här såatteh.. Inte mkt att göra med andra ord.

Tråkigt är att heeeela min familj är hemma hos mamma och pappa och äter middag (trerätters dessutom!) utom jag eftersom jag, som vanligt, sitter på jobbet. Det suger ganska hårt men jag åker dit imorron en sväng ist och hämtar lite matlåda och smakar chokladpudding :)
Får se hur det blir ikväll efter jobbet dock, känner inte för att åka nånstans men samtidigt så vill jag träffa nån. Ringde kussen och kollade med henne men hon har också vart dålig så jag vet inte om hon kommer, om det blir så att hon inte gör det så ska jag bädda ner mig själv i soffan med glass, maränger och chokladsås och kolla på nån bra film. Men det första jag ska göra när jag kommer hem är att ringa S och kolla hur hon har det i mitt andra hemland (haha, yeah right) och sen så ska jag ta jordens varmaste dusch för jag håller seriöst på att smälla av nu av köld. Sick! När ska den här jävla snön försvinna eg?? Pallar inte mer!
Fick dessutom mina killerheels av syster häromdagen som jag gärna vill inviga men det går ju inte när det är ishalka och snöstorm varje dag.. Det var faktiskt en kollega till mig som bröt benet och lårbenshalsen igår här på jobbet för att han halkade, killen fick vänta på ambulans i 45 minuter, opererades halva natten och ligger fortfarande nedsövd.. Stackarn..
Nu ska jag  nog ta mig en kopp té och se om jag kan få nåt gjort trots allt, man vill ju helst inte gå hem efter att verkligen bara suttit av tiden på jobbet. Skulle ha kastat in en bild på mig nu men jag ser hyfsat sliten ut så jag skiter i det för allas trevnad ;)



Min favvobild på mig och S! hahaha, lovely :D

i´m the one who makes you believe that the grass is greener on the other side..

Soffläge har intagits hela dagen pga migrän följt av huvudvärken från helvetet, så idag strax innan 12 fick jag ringa in mig sjuk till jobbet då det inte fanns en suck att jag hade kunnat ta mig dit och än mindre vara där och jobba.. Men när huvudvärken väl släppte här på kvällen så började jag nysa och nu har jag en vattenkran till näsa, mysig tjej med andra ord. Jag som var så glad att jag äntligen blev av med huvudvärken och mådde bättre och så varar det bara i 10 minuter.. Bajs.
Har legat och smsat med snubben från andra företaget hela kvällen också och han vet vad som gäller men satan vad han försöker, däremot så tror jag att budskapet verkligen har gått fram och att vi kan vara vänner..

Hade apropå vänner mina tjejer här i söndags efter jobbet och det var så mysigt att vi alla kunde ses och så kul att få se underbara Z igen efter så länge, men vi alla enades om att S fattades oss. Det blev iaf så mkt att äta att när de väl hade gått så var jag tvungen att sitta i soffan och  bara ta igen mig i en timma för att jag mådde så illa, men det var det värt ;) haha
Var hemma hos min General igår också och sen kom hans kompis H, kusin och kusinens fru över en sväng och i henne fick jag en ny vän. Så himla mysig tjej, vi satt i köket medans grabbarna var i tv-rummet och pratade om allt mellan himmel och jord och hon berättade mer om hur det kom sig att hon bär slöja igen efter att ha vart utan innan osv och vi bestämde att nästa gång nån av oss är hon Generalen så ska vi se til att den andra också kommer. Efter vi suttit och snackat i timmar så ropade killarna att vi skulle kolla på film och efter den gick de hem, Generalens brorsa kom hem (de bor ihop) och sen kom två st killar över som jag inte träffat innan men de var trevliga. Har verkligen min absolut bästa killkompis i Generalen och jag vet seriöst inte vad jag skulle göra om jag inte hade honom för han lyser verkligen upp min tillvaro när vi ses och kusinens fru berättade igår att han säger detsamma om mig och att han verkligen avgudar mig och alltid pratar om mig. Sötaste! <3

Imorgon blir det iaf till att gå till jobbet igen, nästäppa och ev feber till trots för imorron är det röd dag och dessutom så jobbar jag bara 15-22 vilket innebär ett två timmar kortare skift och det uppskattas!
Så nu blir det till att ha lite soffhäng en stund till innan jag lägger mig i sängen och kollar på tv tills det är dags att sova.


oh du fouf..

Fyra väldigt tidiga mornar senare så känner jag mig lite halvsliten och är så sjukt glad att jag är ledig imorgon så att jag får sova ut.. Men idag nu när jag väl har hunnit vara vaken i ett par timmar och fått i mig x antal koppar kaffe så känner jag mig hyfsat pigg ändå, men det kan iofs också bero på att mina tjejer kommer till mig ikväll! Ska bli så kul att ses allihopa (utom S då som fattas mig:( ) igen för nu var det jättelänge sen, speciellt kul att vår Z kan vara med iom att hon är i sverige och hälsar på. We loves it!
Fick sms av snubben på bolaget brevid igår igen och erkännas skall att han är ihärdig när han vet vad han vill, sen att han inte lyssnar på mig när jag säger vad jag vill är ju en annan femma. Men nu ska han tydligen separera från tjejen och sen så tycker han att det är fritt fram för oss att dejta för då är han ju inte upptagen längre.. Shit pommes, jag fattar inte varför upptagna killar alltid tycker att jag är så jävla fantastiskt. I deras teori så är jag tydligen det där gräset som alla snackar om som är så grönt och sen att jag sitter och säger elaka saker, retas och verkligen Inte vill ha dem på annat sätt än som vän det verkar bara få dem Ännu mer övertygade om vilken bra tjej jag är och sen har de byggt upp nåt litet luftslott om att jag är perfekt.. Vafan kan ingen Singelkille hitta mig och tycka samma sak för?? Varför kunde inte pilothelvetet A ha tyckt det eg? Sa iaf till killen igår att han kan separera hur mkt han vill men det kommer iaf inte att bli nåt och så var det med den saken så inatt blev jag sms-bombad när jag sov för att han minsann inte ger sig så lätt! Haha, shit vad tragiskt mitt lilla liv är eg ;) Men men..

Igår var jag iaf duktig minsann, tog bilen upp till garaget på jobbet när jag hade slutat och sen körde jag med kjol och högklackat en rejäl tvättning av bilen på både in och utsidan så mina kollegor fick sig ett litet skratt och tyckte att jag såg hyfsat malplacerad ut. Men sen kom vi på att vi kanske skulle starta en egen biltvätt där jag och andra tjejer skulle stå i klackar och finkläder och tvätta lite bilar, mer klass än en bikinitvätt men samtidigt värt lite mer pengar än om man tvättar den hos gubbar som visar myntinkastet så fort de böjer sig ;) hahaha.. Slopade den ganska snabbt dock eftersom jag är en riktig liten baba som får ont i hela kroppen efter ett städpass, och det blev ju inte bättre sen när jag åkte hem och släpade upp tunga kassar för alla trappor och sen var tvungen att städa lägenheten också. Men nu är det rent och fint iaf så det var värt det ändå.

Satt nyss och kollade resor till Marmaris och fan, nu känner jag mig sjukt taggad på att åka dit igen! Snacka om att det stället gör en schizofren, man hatar det (och en del människor där också) ena dagen och sen älskar man det nästa dag. Jag trodde verkligen att jag var klar där för ett tag nu och att jag skulle ta mig en liten "paus" men när man halkar in på rese-sidor eller om det kommer upp några bilder från när man var där så längtar man verkligen tillbaka. Tillbaka till stranden och att höra vågorna och musiken från restaurangerna, från den Sjukt varma marknaden där alla står och gapar och ropar på en, till bazaaren, till att gå längs med strandpromenaden/stora vägen/hamnen och leta upp en restaurang att äta på, att sitta på balkongen och snacka skit med en cigg och chips/kinder/vatten, att gå på migros och handla, att sova siesta för att orka gå ut igen, att dansa i vattenbrynet, att ha "efterfest" med 503, att gå på nattsafari, att käka döner efter nattens slut, att sminka sig och klä upp sig varje dag, att åka på jeepsafari till Icmeler, att gå med mr.bronkit S &co upp för helvetestrappan på stranden, att "vattna" doogie från handen med sigg eget vatten, att gå till Best supermarket, att stanna och snacka med "bonde", att träffa en gammal sk.vän efter sju år, efter dramatiken som Alltid uppstår och att dansa och dricka tills armarna domnar och benen känns blytunga nätterna igenom på b52, mango eller bar-x. Fan vad jag saknar Marmaris just nu! S- Im coming to ya baby! Ska kolla om jag kanske kan ta en biljett i maj/juni beroende på när vi åker till juggan :D

Men nu ska jag dra mig ur semesterkoman och försöka göra lite nytta på jobbet sista timmarna så att det blir nåt gjort här och sen ska det bli spännande att se hur fort jag kommer härifrån med tanke på att jag parkerat i den enda snöhög som fanns att parkera på överhuvud taget. Living on the edge?! ;) haha.. Later gates!



Jag saknar Marmaris och jag saknar DIG S! <3

1 januari 2011

Japp så var första dagen på vad som ska bli det bästa året i mitt liv här Igen då ;) Känns iaf skönt att det är nytt år igen och årets nyårslöfte är: Inga dejter under januari och februari! Alltså räknas inte E in bland det för vi dejtar inte :p
Hade jordens mysigaste nyårsafton med mamma, pappa, bror, svägerska, brorsdöttrar, syster, svåger och systerson. Fullt hus och fullt ös fram till tolvslaget (som mami och papi tyvärr inte var med på då den ena jobbade natt och den andra började 05.30 imorse) för mina småtjejer på 2 och 3 år var inte ett dugg trötta. Sockerchock? Min E sa iaf hela kvällen (and i quote): "Åh men faster du är väl ändå Bäst ändå", hon kramades och pussades hela tiden och när inte hon satt i knät eller pussades så kom lilla W och gjorde det. Fasters små sessor <3<3
Bästa tolvslaget var det också för när klockan slog midnatt så höll jag i baby-M så han var den som fick pussas in nyåret med mig ;) Bästa början på det nya året <3<3<3
Idag är det jobb fram till 13 sen ska jag tvätta bilen för att sen åka hem och städa av i lägenheten så att det inte ser förjävligt ut imorgon när tjejerna kommer över och sen direkt i säng för annars kommer jag inte palla jobba 07-15.30 imorgon. Det är dock sjukt tråkigt här idag för det är totalt 4 bokningar kvar på hela dagen varav 2st ska komma under tiden jag Och min kollega är här.. Lätta pengar men inte spännande.

Har suttit och funderat på semester en hel del och pratat med pappa om hur det blir med usa, men som det ser ut nu så blir det inte nån usa resa förrens i aug/sept och då känner jag mig inte sugen på att åka dit eftersom jag dessutom måste åka själv och sen möta upp han och mamma där isf. Så som det ser ut nu så blir det att åka till familjen i Serbien i april/maj och sen tror jag nog att jag kommer åka till Marmaris ändå. Klarar mig inte utan S alltför länge och dessutom så kommer jag nog att få ta semester själv i vilket fall och då kan jag lika gärna åka dit eftersom S bor där och jag dessutom känner till stället och folk så att jag kan vara ensam också.. Men det är långt tills sommarn så det löser sig :)

Ska göra lite nytta de sista 30min av mitt pass, började skriva 08.10 imorse på det här inlägget men jag har fikat och snackat skit så jag har varken hunnit med jobb eller bloggande. Jobbigt det där ;)
Hoppas ert år börjat lika bra som mitt och att ni hade en fin nyårsafton!

RSS 2.0