imorgon people! JAG åker imorgon!!!!!!!!!!!

Har legat sjuk på soffan hemma hos mamma och pappa sen i tisdags när jag åkte till jobbet och mer eller mindre vände i dörren. Skönt dock för min teamleader såg direkt att jag mådde dåligt så hon sa åt mig att åka hem och stanna hemma tills jag åker för att jag minsann inte har tid att vara sjuk. Min teamleader är faktiskt gullig hon!
Ja så sen i tisdags har soffläge hemma hos mamma och papap verkligen vart det enda som hänt, har bara förflyttat mig till köket, toan och sängen emellanåt och har mer eller mindre sovit Konstant. Lika bra kanske för det blir ju inte så mkt av den varan i turkiet! ;)

Har packat allt nu och jag är ganska säker på att jag har precis så mkt vikt man får ha eller lite mer, haha, tur att vi är 4st som åker så att man kan väga in allt tillsammans! Shit jag har så svårt för det här med att packa lagom, jag vill ju ha med mig allt som jag kanske, ev vill ha på mig för att jag inte ska bli arg när jag kommer ner bara för att jag just då kommer vilja ha på mig det jag inte har med mig.. Men men, problemet löst och jag har med mig det jag behöver och lite till :D haha, väskan är Fullproppad!
Längtar som fan och bara för att det är så nära så längtar jag ju förståss ännu mer, men jag kan verkligen inte få in i huvudet att jag är där snart och jag kommer förmodligen inte fatta det förrens imorron när jag väl är Där oh har kommit in på hotellrummet. Om jag ens fattar det då.. Men sjukt skönt ska det bli och galet jävla kul ska jag ha!

Har pratat en del med C som jag träffade i torsdags och som åkte hem i söndags, han har ringt mig flera ggr men jag har inte kunnat svara och så i måndags så ringer han från USA till min mobil bara för att han ville prata och se hur det var och (igen) lämna sin mailadress och sitt nummer. Hysteriskt snygg kille och så jävla rolig och charmig när han sätter den sidan till. Synd bara att han bor i Minnesota..
Har faktiskt snackat ganska mkt med E också, och ja jag vet inte riktigt men vafan, ibland vill man ha närhet..

Men först: Im off to Marmaris beaaatch! :D Whoooooop to the whoooooooop!!!

Ses och hörs om två veckor! Pussåkram på er alla


5 dagar till avgång

Måndag igen, sitter i kuren morgonpass hela veckan och det känns helt ok.. Förutom att det typ inte finns några som helst parkeringsplatser så att jag är sönderstressad i magen.. Men annars så känns det helt ok, speciellt eftersom jag bara jobbar mån-tor denna vecka..

Träffade C och hans kompis N m.fl i torsdags efter jobbet, drog med mig kussen in till stan och mötte upp dem. C är helt galet snygg (och då menar jag SJUKT snygg!), men tyvärr så matchade hans utseende inte personlighetenhela den kvällen.. Var på East först och då var han till en början jättegullig, men efter ett tag därinne så märkte man att han verkligen fiskade eftet uppmärksamhet och att han är mkt väl medveten om att typ alla tjejer dreglade efter honom. Drog iaf vidare till Hells Kitchen och där var det mer eller mindre samma visa, han gjorde inte nåt med nån tjej men tydligen så räckte det inte med uppmärksamheten från polarna och mig så tillslut så sket jag i honom och körde mitt eget race med kussen och hans kompis N. N är förövrigt en helt fantastisk kille, så gullig i sättet och så himla mysig och mån om att alla ska ha det bra och när de skulle gå så kramade han mig jättehårt och berättade hur kul han tyckte det var att vi hade träffats och att han hoppas att vi kan hålla kontakten, så igår addade jag honom på facebook. Gulle!
C har iaf ringt mig, men jag har inte kunnat svara så han har bara pratat in på iq-svar. Sista gången han ringde var han påväg ombord på planet till usa igen och han lät (som innan) lite ledsen för hur han betett sig och hoppades att vi kunde vara vänner och hörs på sms/mail.. Vi får se hur det blir, men jag hade iaf kul den kvällen så det är lite skitsamma :)

Var hos min bästa M och hennes sambo i lördags på fest för hennes sambo som precus har fyllt 25 och det vare så mysigt! Det bjöds på smörgåstårta, tårta och massa snacks och vi spelade brännboll (jag använde Inte "kärring-racket" en endaste gång, Stolt som f-n) och lekte lite lekar, sen blev det massa snack och skratt. Sov över där tills igår och då åkte jag hem till mami och papi igen och lekte med mina småtjejer som hade vart där i helgen eftersom min bror med sambo åkte och bodde på hotell: och de FÖRLOVADE sig!!! Alla vi skrek mer eller mindre rätt ut när vi fick reda på det och det är så galet kul! Min familj är bäst <3

Jag har ju ännu inte skrivit det som jag vill och som "alla" (M iaf.. haha) tror att jag ska skriva men här kommer det: Jag åker till Marmaris på fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ska hem till S efter jobbet och fixa med hennes iPod så att jag kan låna den, sen hem till mig och packa, sen hem till E och packa till henne och sen åker jag hem till mamma och pappa igen och fortsätter min vistelse där så att jag hinnet träffa min lilla pappa innan vi åker. Behöver jag säga att jag längtar?? Drömde om dumfan inatt också, bästa drömmen på länge :D

tonight is date-night!

Jobbar kväll med Bästa T igår när 2st snubbar kommer in varav den ena är snyggare än Will Smith (ja svarta killar så det var den jämförelsen jag kom på).. Hade dem vid disken och det har aldrig innan tagit en timma att hyra ut en bil, men vi skrattade och skämtade som att vi alltid känt varann och idag ska jag till East efter jobbet med kussen för att möta upp dem :D Hahaha, bananas and I love it! Den ena killen, C som ville att jag skulle komma är verkligen helt bisarrt snygg och inte nog med att killen är typ 1,90 och sjukt musklig så har han även blå ögon. Utan linser! Janet smälte och tackade glatt ja till den dejten mad andra ord ;)

Ska ta på mig massa jobb nu så att tiden går fort på jobbet för nu känns det helt plötsligt mkt roligare :D


Btw: Jag åker om 8 ynka dagar!!!!!! <3


jag drar nästa vecka!

Oh my Freakin God! Fattar det knappt själv, och det känns helt bissart att jag snart kommer att åka iväg till sol, bad och värme när det i sverige redan är rena rama hösten.. Men ja, de på kontoret är lagom glada och lagom less på att jag tjatar om att jag åker Nästa Vecka precis Hela tiden. Men vadå, jag kan ju inte sluta tänka på det och eftersom jag knappt får in det i mitt eget huvud så försöker jag få in det i deras ist ;)

Snackade med E igår, det var ett tag sen vi snackade och vi bestämde oss för att ses. Dock på mina villkor den här gången och ja, vi får väl se hur länge det håller i sig att vi ses denna gång men vi båda vet ju vart vi står och vad som kommer hända så det går bra.. I likes it ;)

Efter idag har jag bara 3 arb.pass kvar den här veckan. Tiden går faktiskt fort och nu har jag ju Igen nåt att se fram emot innan jag åker för på lördag ska jag hem till M och hennes sambo på fest iom att han fyller 25 och då ska jag också sova kvar för jag ska låna ut min lägenhet. Ser verkligen fram emot lördagen så jag bill att veckan ska gå fort fort. Efter det så är det ju bara söndagen kvar och sen är det en ny vecka, en ny vecka som innebär att det är samma vecka som jag åker till Marmaris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aja. ska sluta tjata nu och jobba på lite de sista 2,5timmarna.. Men jag kommer åter ;)

 

det är inte ok att behöva gå upp kl.04:30!

Fy fan för morgonpass! Visst att man kommer hem "i tid", men det är fan inte ok att behöva gå upp 04.30 och jag är Inte mänsklig när jag jobbar dessa pass. Tur att jag bara har dem idag och imorron och att jag båda dagarna börjar med att sitta i kuren mellan 06-09...
Idag efter jobbet blir det att åka hem till mamma och pappa och hjälpa mamma med smörgåstårtor och sen att göra en tårta till jobbarkompisarna så att de kan fira (??) med mig att jag blig gammal.. Buhu... Åldersnoja AB!! Har inte haft det innan men förra året slog det till och det har ju knappast blivit bättre.........

Iaf, idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag går på semester och imorron är det exakt två veckor kvar tills vi åkr till Marmaris! Saknar min "brorsa" som fan nu och jag saknar dumfan minst lika mkt. Jobbigt dock att han han på fb för så fort en tjej skriver så sitter jag och analyserar och blir äckligt svartsjuk, nåt som jag Inte är van vid för jag är verkligen inte det när det gäller nån annan. Men men, det är som det är och jag vet iaf att han är min när jag väl är där... Fick hem mina kläder från HM igår så nu är jag helt redo att åka, behöver bara köpa lite smink som håller på att ta slut men det kan man ju köpa där också så det är skitsamma eg.

Nu ska jag iaf sluta att svamla och försöka mig på att jobba lite innan det är dags att gå in och sätta sig på kontoret.
Hoppas alla fina har en bra torsdag! <3

why dont u just shoot me and put me out of my misery?

Fuckfuckfuckfuckfuck!!!!!!! Min kille C på jobbet som jag skulle ha jobbat med är sjuk och alltså inte här, skojade med S om det igår när han hade hört av sig och sa då: haha bara för att det är jag så kommer jag säkert att få jobba med A (allas lilla hatobjekt och den drygaste och mest nonchalanta människa på denna jord). Fast det är klart tänkte jag sen, att Honom ringer de ju självklart Inte iom att verkligen Alla ogillar honom...
Kommer till jobbet idag, ganska nöjd ändå, och ser såklart hans nuna det första jag gör. Det är han och jag hela jävla kvällen. Ingenting sägs och det är nog fan första gången i världshistorien som det har vart såhär tyst på kontoret när jag jobbar...


HATA!!!!! Jag vill gå hem och lägga mig under täcket och kolla på film och låtsas att idag inte är.... Tur att jag bara har 11 arb.pass kvar efter detta för det är vad som gör att jag kommer klara den här dagen.

Om jag överlever så hörs vi. Om jag inte gör det så får min M ta över min biljett till Marmaris så att hon får uppleva det ;)


RSS 2.0