förvirrad..

Råkade ju skicka sms till H ist för till O igår eftersom jag samtidigt som jag smsade snackade om honom med de i fikarummet på jobbet. Det sms´et ledde till att vi nu har smsat lite fram och tillbaka. Jag fattar inte varför han ens svarade på mitt första sms eftersom jag direkt efteråt skrev att jag råkade skicka fel? "Men jätte trevligt att höra ifrån dig ändå :)". Sen att han berättar om att han blev utbränd och att han nu bara jobbar som vanligt och kanske som vakt bara nån enstaka helg i månaden och att han borde ha lyssnat på mig? Men JAHA?!?! Vad säger man? Kan ju inte gärna skriva som jag vill skriva: "men jaha, varför frågar du så mkt och berättar så mkt? Vad vill du?"
Suck. Jag blir inte klok på det här, och tankarna snurrar ju bara runt mer och mer.. Jag är fortfarande kär i honom och jag vill verkligen inte ha någon annan men jag vet inte om jag kan hålla kontakten med honom? Jag har saknat honom Varje dag sen vi gjorde slut och sen vi sågs sist och jag vill verkligen ha honom i mitt liv men till vilket pris? Känns som att jag aldrig kommer komma över honom? Vet varken ut eller in, men vad han än skriver så hoppar hjärtat till och smälter ner lite av att bara få se hans namn igen vid smset. Så jävla puckad brud- tjena! Självplågeri är tyddligen min grej? Borde ha gjort som N på mitt jobb sa från första början och raderat hans nummer så att detta aldrig hade hänt..
"Men du om nån borde förstå, att man inte gör såhär mot mig" - Melissa Horn <3

Förutom det så har det vart full rulle idag. Vaknade 7, åkte in till Liljeholmen till huvudkontoret och hade kurs fram till 18, sen hem igen och åka och handla. Var hemma vid strax innan 20 och då ställde jag mig och lagade mat, diskade och gjorde en stor sallad. Älskar sallad med hemmagjord dressing på när den har stått i kylen över natten och mjukat till sig :D Yummie matlåda imorgon med andra ord. Myspys.
Jobbar till 20 imorron sen ska jag hem till bror och pussa på mina småtjejer innan de åker till Side imorgon i en vecka, och sen när S slutar jobbet vid 22 (eller 22.30) så åker vi hem till R och fikar. Om du fortfarande orkar och vill det? Smsar imorron om du inte ser detta ;)
På lördag blir det en lugn dag hemma, ska försöka storstäda ordentligt nu (om inte syster ringer och vill ha sällskap för då åker jag dit ist och pussas med mina bebisar) och sen på kvällen får vi se om jag och Plupp hakar på E och hennes kompis ut i sumpan. Börjar 12 på söndag och kör till21 så det beror helt på hur pigg jag känner mig på lördag.. Nu ska jag dock försöka mig på en date med sängen för imorron ska jag försöka komma upp i tid till att äta frulle och fixa iordning matlådan i lugn och ro innan jobbet. Det är ju ganska skönt att slippa stressa ibland..



Jag och R


jag ska aldrig mer smsa

Bara för att jag drömt och snackat om H så nog fan lyckas jag dra iväg ett sms till Honom ist för till O! Helvetes. Tur var att det var ett neutralt sms iom att han inte fattar mina och O´s interngrejer men ändå, det känns överjävligt att ens ha skickat ett sms till honom.. Inte ok.  Iaf- förvänta er inte att få sms i framtiden för nu lär jag ju aldrig mer våga skicka nåt igen ;p

Nä usch.

mitt i natten dramatik!

Var ute med S och Plupp i lördags, hade skitkul som vanligt och jag körde vilket var sjukt skönt när vi skulle hem och även dagen efter när jag Inte var bakis. Win! Gårdagen spenderades i varsin soffa kollandes på tv hela förmiddagen, sen gjorde jag scones och våfflor till mina tjejer och efter det så blev det en skräckis. Inte världens bästa faktist men jag gillade twisten som gled in på slutet. S åkte hem och sen var det jag och Plupp kvar, gjorde hammagjorda hamburgare och köpte lite godis och chips och sen hade vi mys hela kvällen med film och tv. Gick och la oss vid 1.30 och Plupp däckade mer eller mindre direkt medans jag låg och skummade på internet. Somnade dock vid 2 och Sen fick jag en hjärtattack och trodde att jag skulle göra i brallan! Hade PRECIS somnat när Plupp börjar Skrika rakt ut helt hysteriskt och sprattla med benen och vifta med armarna samtidigt som hon försöker krypa in i väggen vid huvudändan. Jag fick seriöst skrika hennes namn 4 ggr innan hon reagerade och vaknade. SÅ jävla läskigt och jag tyckte så synd om henne, men idag när vi vaknade så bara garvade vi åt det. Shit pommes, nu fattar jag vad M menar när hon berättat om hennes sambo, fast jag skulle fan dö om jag var med om det här så ofta ;) Hahaha. Galet!

Jobbar nu iaf, sitter i (skam)kuren till 21 och sen ska jag hem och däcka i soffan ett tag och ha en telefonfika med E. Imorron är jag ledig igen och då ska jag åka till Enköping med syster och barn hem till min kusin och hans familj och hälsa på och kolla in nya huset och mysa och busa med deras två småkottar. Mysdag på hög nivå alltså :) Annars bjuder inte veckan på så mkt spännande, ska bara jobba och på torsdag ska jag in till huvudkontoret på kurs en heldag.. Lördag däremot- då blir det utgång. Igen. ;)


halleli hallelåja!

Jag har som inte så mkt att skriva om längre känns det som. Det finns massor jag eg skulle vilja få ur mig men jag vet inte riktigt hur, jag blir redan trött på min inre monolog så att skriva känns lite tjatigt det med. Visst, det är min blogg och allt sånt, yadi yadi yadi, men samtidigt så är det både pisstråkigt att läsa och att skriva. Och som sagt- Tjatigt också... Nä jag får se hur det blir med det.

Iaf. Var på kryssning med S i lördags, vilket slutade med att hennes syrra P med kompis E hakade på. Vi hade kul och dansade och hade det bra, halv fyra ramlade jag och S ner i hytten och sov dock för då var partysessorna sllut som artister ;)
En jävligt bajsig sak dock var att en jävla idiot kallade mig (oh and I Quote!) "tjockast på hela båten"! Fan i hela helvetet alltså vad en sån kommentar kan få ner en i skosulorna och rubba hela ens existens litegrann.. Att få höra sånt hela låg/mellan/högstadiet och lite i gymnasiet är en sak, det kan jag leva med. Men nu!?! Jag fyller fucking 28 år, ska man verkligen behöva bli så jävla nedvärderad och förnedrad då? Visst jag vet att jag är tjock (inte tjockast på båten dock så där ljög han, hah!) och jag kollar mig själv i spegeln varje dag så det är inte som att jag kan glömma det heller. Men det jag skulle komma till är: visst, jag kan vara en elak jävla subba- men jag går aldrig någonsin ut på det sättet mot folk och börjar klanka ner på deras utseende. Jag kan absolut ha tankar och åsikter men skulle adrig få för mig att säga dem till personen Bara för att jävlas. Jag hade inte ens vart otrevlig utan jag skulle be honom flytta på sig och jag gjorde det vänligt.. Jaja, en del människor är as men jag kan liksom inte släppa det och nu känner jag mig som 15 igen när jag bara ville gömma mig i mängden och inte synas.
Men förutom det så var kryssningen awsome btw! ;)

Sitter på jobbet nu, slutar 24 och då ska jag och S hem till mig och mumsa scones (som jag gjorde till oss i morse till frulle) och sen sover hon kvar inatt också. Mysigt med nån som sover brevid en och sällskap när man vaknar ibland faktiskt :) Imorron tar jag helg också och då är det massa saker inbokat så nu vill jag att klockan skyndar sig så att jag kan få ta helg!


Tjena. Janet- tjockast på båten! ;)


wonderful wednesday

Sjunde och sista morgonpasset för den här gången, och efter 15.00 idag är det jag som Skuttar hem och är överlycklig hela vägen eftersom jag efter det är ledig ända tills på måndag kl.16.00! UNDERBARA DAG!
Att jag Dessutom hade ett grymt bra möte med chefen igår, fikade med min M, fick gosa med mina bebisar och att jag fick ok på att sitta i (skam)kuren idag gör ju inte saken värre heller. Idag är jag (trött) så jävla glad så jag vet knappt vad jag heter och jag har myror i benen, får se vad som händer efter jobbet men antingen så träffar jag syster m.fam idag också eller så kanske jag ska fika med min M idag igen. Måste hem i vilket fall och hämta lite grejer innan jag åker hem till mami och papi så efter jobbet styr jag bilen mot lägenheten innnan jag hittar på annat. Ska få hjälp av mami idag också att sy lite kläder som jag har därhemma. Bla en kavaj och en ASgrym skinnkjol! Hoppas att det blir bra bara ;)
Ska in på kontoret nu och sprida lite glädje och hämta kaffe! Hej!

ångestmåndag

Inne på femte morgonpasset och har två stycken kvar. De värsta och de absolut mest ångestframkallande.. Jag har verkligen grov ångest och får lite halvpanik när jag tänker på det, men samtidigt så försöker jag tänka positivt och faktiskt- jag slipper ju iaf torsdag och fredag. Nä, usch och fyfaan för morgonpass. Inte ok!

Sitter på ett sjukt lugnt jobb nu iaf, har typ inget att göra men det är ok ändå. Ska hämta en kaffe och passa på att njuta av det sista halvslappa passet på ett tag (som tack och lov S jobbar på också, hatar att hon inte jobbar tis-ons med mig).
Hoppas er måndag och vecka blir bättre än min iaf!


långfredag

Håhåjaja. Sitter i (skam)kuren för sista gången denna vecka och det firas tydligen med snö?! Känns ju sådär, men jag ska inte klaga. Jag jobbar morgonpass nu fram tom onsdag kl.15 och sen är jag ju som sagt ledig tom måndag kl.16, och jag vet att jag sagt det förut men det kan inte sägas nog mkt för det känns så frukansvärt jäkla SKÖNT!!! Längtar som fan tills dess.. Har "utv.samtal" med chefen på tisdag mellan 11.30-15.30, det ska förvisso bli spännande men samtidigt tycker jag att sånt är lite läskigt faktiskt. Speciellt när man har hört lite av vad de andra fått sagt till sig så känner man lite att man kanske inte är så jävla sugen på att sitta och snacka i fyra timmar. Men vafan, det löser sig nog och om inte annat får man väl söka jobb så in i bängen from det ;)

Satt ju härute igår också och det hände inte så mkt under ett bra tag såatteh.. Janet "råkade" handla lite. Ramlade in på HM´s hemsida och sen föll jag så tokigt på tangentbordet och musen så att jag råkade beställa. Nedan ser ni vad som hittar hem till mig under nästa vecka. Älska spets! Så ja, hur olyckligt det än var så kan jag liksom inte låta bli att bli lite glad iaf :D
























Lovely <3


Hade ett pinsamt läkarbesök igår btw, hade inga p-piller kvar efter idag (och det upptäckte jag IGÅR, duktig idiot) så jag var tvungen att ringa husläkaren iom att bvc inte har öppet. Men så när jag kommer till läkaren så är det en skitsöt liten svart man som sitter där,  och han har Absolut Ingen aning om vad p-piller är knappt! Jag fick sätta mig brevid honom och bokstavera namnet på dem så att han kunde leta i datorn och sen så frågade han hur ofta man tar dem?! Haha, kände mig hyfsat märklig när jag gick därifrån för det var verkligen något utöver det vanliga.. Hur som så har jag iaf receptet nu så idag ska jag be om lite skjuts av min U på jobbet till sky city så att jag kan hämta ut dem på lunchen :)
Ska hem till min M idag efter jobbet, längtar satan så nu får faktiskt tiden ta och snabba sig på så att jag får åka och kramas! Saknar ihjäl mig lite halft efter den kvinnan just nu! <3
Ha en bra långfredag folket!

mysdag

Var ledig igår och spenderade hela dagen med syster och hennes familj. Började med att jag och S åkte dit på brunch tills S skulle åka och jobba och då åkte jag och syster till Eurostop med barnen och vi klippte min lillkille för fösta gången nånsin. Så duktig var han och det blev jättefint! Mosters hjärta <3
Hängde kvar och köpte påskpresenter innan vi åkter och hämtade mat och tog med oss till syster, sen hängde jag med mitt minsta hjärta i famnen hela kvällen medans syster städade i garderoben, hennes man satt vid datorn och min lillkille sov. All and all- en underbar dag.
 Nu är jag dock på jobbet igen och har bytt lite pass så nu jobbar jag morgonpass tom onsdag nästa vecka, men blir då ist ledig from onsdag kl.15 tom måndag kl. 15. WIN! Har massa saker jag vill och ska göra tills dess också så nu kommer förhoppningsvis tiden att gå fort..


Ska jobba nu men vill skicka en tanke till en av mina bästa vänner och hennes famillj. Jag kan inte på något sätt föreställa mig vad de går igenom, men jag önskar att jag hade kunnat ta bort det onda och göra något för dem... Mitt hjärta finns just nu hos dem och gråter <3<3<3

i morgon flyttar jag ut

och kommer att bo hos mami och papi tom fredag nästa vecka. Det har vart så mkt nu och det ledde i sin tur till konflikter mellan mig och min familj så imorgon tar jag mitt pick och pack och flyttar in där och blir lite bortskämd i dryga veckan. Ska bli så mysigt och framförallt - skönt! Jag behöver inte tvätta, städa, laga mat eller ens bädda sängen om jag vill för allt sådant gör min lilla mamma åt mig <3
Jobbar morgonpass nu resten av dennas veckas arbetsdagar och heeela nästa vecka, känner mig spyfärdig bara jag tänker på det men måste man så måste man så det är bara att suga i äpplet och gilla läget.
Det som är bra är att jag kommer kunna få mer saker gjort på eftermiddagarna och jag hoppas på att hinna träffa min M någon av de dagarna, har vart så mkt som sagt så vi hinner ju knappt ses och det tycker jag Verkligen Inte om! Måste bli ändring på det faktiskt.. Min fina fina M som har en älskad liten lillskrutta i magen <3<3 "Mosters" lilla bebistjej<3

Massa saker har jag eg som jag vill skriva men jag kan inte få ur mig allt och en del saker kan jag itne skriva av andra skäl.. Men en sak jag gillar: NÄSTA LÖRDAG SKA JAG OCH S PÅ KRYSSING!!! Ska bli sååå jävla smutt och jag är sjukligt taggad! Ska på lunch först med mina fina tjejer hemma hos P och sen direkt hem, hämta bagage och sen åker vi. Känns som en minisemester ;)

jag saknar dig.

Jag har börjat drömma om H, nästan varje natt drömmer jag olika drömmar om honom och jag tycker mig se honom i stort sett överallt. Hade en kund häromdagen med samma efternamn och såklart blev jag darrig i benen och fick hjärtat att hoppa över ett slag. Åker förbi en bil från hans företag och kör nästan av vägen för att jag inbillar mig att det är han som sitter bakom ratten.
Jag saknar honom så jävla mkt. Jag saknar hur vi kunde sitta och skratta åt riktigt sjuka saker tillsammans, hur vi redan skaffat internskämt, hur varm han var på morgonen när vi skulle gå upp till jobbet och han drog mig till sig för en kram innan och hur han alltid såg lite bortkommen ut när han kysst mig. Jag saknar hans lukt, de där grå hårstråna han har i sitt skägg som jag alltid retades för och att se hans saker halvt utspridda över hela mitt hem. Jag har verkligen försökt sudda ut allt som vart, låtsats om att han inte existerar och tänkt att jag nog faktiskt bara var lite kär i kärleken.
Men faktum är- jag Är kär i just honom. Jag kunde alltid vara mig själv med honom, jag kunde berätta saker utan att han dömde mig och jag var totalt ärlig med honom från första början. Inget spel, inget skitsnack, ingenting sånt..
Jag vet inte hur sånt här funkar, jag känner mig totalt förvirrad och som att någon kastat ut mig på öppet hav. Jag vill bara glömma honom och jag vet att jag kommer att göra det så småningom, säkert snart om jag bara försöker "komma ut i svängen igen" (som folk så fint säger) men så fort jag är ute så skiter jag i allt runtikring förutom de jag är med och bara Är just där och då.

Fan vilken tönt jag är eg.


RSS 2.0