"jag åker nästa vecka.. jag åker nästa vecka...

jag åker nästa vecka...."

Så har mantrat i mitt huvud låtit hela denna sugiga jävla snömorgon. SNÖ i MAJ?! WTF? Inte ok!!! Jag som skulle sitta i (skam)kuren och ta emot bilar och fika med mina polare på Hertz och Avis i solen denna och nästa vecka, det gick ju helt plötsligt FetBort :(  Har dock tagit bort ett pass denna vecka eftersom jag hade 19timmar komp att ta ut så nu jobbar jag bara idag och imorron och sen är jag ledig tills på måndag igen. We likes it :D
Det är så brutalt skönt att vara ledig och få saker gjorda, ska försöka kolla om spontantvättstugan kanske är ledig på torsdag så att jag hinner få bort lite kläder innan lördag och så att jag kan börja packa ner lite så att jag inte använder det och måste tvätta det igen. Kan inte fatta att det är så snart jag åker, tiden går verkligen fort. Det känns ändå som att det var nyligen som S var i sverige och inte två månader sen, men samtidigt så känns det som att vi inte setts på hundra år.. Haha, det kanske inte går Jättefoert, men ganska iaf :)
Pratade med min turre igår och bestämde att vi ska ses i helgen, men jag vill nog inte det längre tror jag. Jag har börjat ledsna ganska rejält på honom och jag tycker mest att det är jobbigt nuförtiden när vi pratar och tycker att han är en riktig tönt.. Ska sluta hålla på med dumheter och skita i honom nu tror jag, han har ändå fått tre år av mitt liv och han är inte toppen så nu skiter jag nog i det.

Ååååh jag har så tråkigt och jag vet inte vad jag ska surfa på längre heller. HM har jag förbjudit mig själv från nu för jag slösar så mkt pengar men om nån vänlig själ kanske läser min blogg och har tips på bra sidor att surfa på så tas tips emot med Enorm tacksamhet!

Nästa fredag! <3

RSS 2.0