jag gick vidare!!!

Jag har gått vidare till andra intervjun på Clarion Arlanda!!!!

SÅ JÄVLA GLAD!!!

nähä, ingen gyptian för janet

Tydligen så är datumet bytt till onsdag nästa vecka och då kan inte jag gå, så igår dränkte jag mina sorger i en bedövad mun (ogilla tandläkaren), Plupp, pizza, snacks och en film. Mysigt förvisso men inte alls vad vi hade tänkt oss så det var inga solstrålar som låg i mina soffor.. Men men. Kanske lika bra med tanke på att jag knappt har några pengar kvar nu när det tillkom räkningar på över 3000 som jag inte räknat med.
Idag har jag inte gjort många knop på jobbet heller, helt värdelöst känns det. Både jag och min kära kollega har gjort precis det vi ska och förutom det så har vi inte gjort nåt extra. Imorron är dock en ny dag och då ska jag lägga i en högre växel tänkte jag så att jag får en ledig helg med gott samvete.

Ska ev åka på miniweekend med H i höst, jag får bestämma resmål! Hur smutt?! Jag vill till Istanbul, men börjar fundera på om man kanske ska åka nån annanstans ist? Venedig, rom, riga, barcelona? Det finns ju massor av ställen man vill åka till eg. Funderar även på att kanske försöka smussla in mig på hans resa med polarna och åka med till Svalbard och kolla på norrskenet? Hur coolt vore inte det? ;) Haha jag och Plupp vill ju också till Svalbard ju!

S har flyttat nu, kändes lite jobbigt i hjärtat att säga hejdå men idag fick jag veta att hon kommer hem på besök redan om en vecka så det här året kommer nog gå fort ändå.. Och ja, förutom det så är mitt liv ganska händelselöst. Som alltid. Helgen ska jag spendera med Plupp och kussen på lördag, vi ska ha skräckfilmskväll och jag ska bjucka på middag. Söndag ska jag vara med syster och hennes familj hela dagen och sen är det jobb igen. Men jag klagar eg inte, tiden går faktiskt lite snabbare när man gör nåt och då är det nära Bodrum sen! Hejja tiden, spring nu!

Ska ta tag i det sista "måste" på jobbet nu. Ha en kväll!

god baj kaj

Idag flyttade min lilla S till Norge :'( Hon var över igår och käkade med mig och Plupp och så kom hon förbi idag innan hon åkte och sa hejdå, jag hatar att säga hejdå till folk men det gick ganska bra ändå. Är iaf jätteglad för hennes skull och jag är övertygad om att hon kommer att trivas, dessutom så kommer hon hem och hälsar på snart och det är ju bra :)

Sitter på jobbet nu, skulle ha jobbat imorgon också men jag har lyckats bita av en hörntand och min tandläkare har bara öppet denna vecka också så jag fick snällt ta semester imorgon och sno den enda lediga tid de hade. Tur i oturen att det hände nu iaf! Usch, annars hade jag fått gå runt såhär i en månad.. Inte ok.
Annars är det som vanligt förutom att jag har kommit på att H ÄR mannen med stort H på flera sätt och ja, jag tror att han känner samma sak för mig så jag ser fram emot att få tid med honom. Än så länge har det inte hänt nåt men vi pratar väldigt mkt och planerar bla en weekend tillsammans i höst. Vi får se om det blir som man vill denna gång, men magkänslan och hjärtat talar till min fördel just nu iaf <3

Ska pilla lite med pappersarbetet nu. Vi hörs!

Oh btw: IMORRON ÄR DET GYPTIAN PÅ SLAKTHUSET OCH JAG OCH PLUPP SKA DIT!!!! Lyckan är obeskrivlig, jag ska bumpa och grinda som Aldrig förr och träningsvärken på torsdag kommer vara brutal. Amen! ;)

(skam)kuren igen, hej å hå vad det går!

Över 100 bil in och Janet sitter ensam tills kollegan kommer kl.13:30, som tur är så är det inte så mkt in fram tills dess. Dagen kommer iaf att bestå av en jäkla massa springande på parkeringen = gratis vardagsmotion. (skam)Kuren är inte så tokig ändå :) Kan dessutom inte klaga på att få jobba utomhus en dag som denna för jag sitter betydligt hellre här idag än inne på ett kontor..
Men iaf, nog om det. Jag var hemma hos min M med familj i måndags och snusade bebis!!! Hon var så frutansvärt söt och mitt hjärta smälte ett antal ggr på de två timmar jag var där. Jag fick hålla bebis hela tiden och jag tror minsann att vi blev bästisar litegrann för hon sov ganska gott hos mig ändå, älskade älskade bebis E <3 Det har M och K gjort sjukligt bra må jag säga och jag är fasligt stolt över de båda. Ska äta lunch med den lilla familjen på måndag och jag längtar massor <3

Idag ska jag träffa H och käka/fika/gå på bio, jag vet inte än vad det blir faktiskt men jag slutar 18 så vi får se vad som hittas på efter det.. Får väl se hur hela den här kompisgrejen funkar när det bara är han och jag men jag hoppas att det går bra, orkar liksom inte ens engagera mig i att vara nervös eller orolig. Det som händer det händer, det som är skönt dock är iaf att jag vet med mig hur jag är och jag Vet att om nåt händer så är det inte pga mig iaf.

Nu kommer det en bil igen. Hörs!

söndag. bloody söndag...

Höll på att somna i soffan igår, lyckades med konststycket att faktiskt slumra i knappa 10 min och när jag sedan gick och la mig så var jag klockrent klarvaken. How´s that for a powernap?!! Helvetes. Så inatt har Janet sovit i max två timmar innan klockan ringde och det var dags att säga hejdå till sängen, dessutom så har jag vaknat ett antal ggr under dessa två timmar så det känns som att jag vart vaken hela natten. Men förutom det så är allt faktiskt toppen! Jobbar 07-16 idag med släktingen och sen åker jag hem till mamma och pappa och passar på att njuta av deras sällskap och av huset jag växt upp i innan de flyttar. De har sålt och ska bygga nytt så efter den 15 augusti är inte huset vårt längre och alla minnen som finns i huset förblir just minnen fast utan att ha "något att ta på". Sjukt glad för deras skull och det ska bli så mysigt med ett nytt hus, men faktum är att det ändå är lite sorligt att det hus jag bott i hela livet fram tills jag flyttade säljs. Men men.. Nu hamnade jag på sidospår känner jag ;)

Veckan iaf är planerad och klar, har skrivit mig en fusklapp om det som är inbokat och jag tänkte att om jag skriver det här så kanske jag kommer ihåg det också! :D
Imorgon måndag: Jobba 06-14 och sen åka hem till min M och kramas och snusa bebis! Älskade lillkotte <3 Sen hem till mami och papi och mysa med de.
Tisdag: jobba 6-14.30 och sen (igen) åka hem till mamma och pappa och förhoppningsvis så kommer både syster och bror med familjer över och äter middag.
Onsdag: Jobba 9-18 (bajspass), åka hem och byta om och sen träffa H.
Torsdag: Ledig. Städa, tvätta och fixa lite hemma och sen hänga med Plupp en sväng innan sovdax.
Fredag: Midsommarafton! Spenderas med syster och fam. mamma, pappa, faster, morfar, farbror m.fam, kusin med fam. och några vänner. Ska bli så mysigt <3
Lördag: Jobba 6-14.30 sen åka till mamma och pappa.
Söndag: Jobba 6-15.30 och sen åka hem och däcka.

Sådär ja, det var den veckan det och sen veckan efter så får man lön! Hallåj lönen! Då ska jag passa på att åka och storhandla och göra matlådor iom att jag faktiskt är ledig den dagen. Sen på onsdagen blir det att åka till Slakthuset och gå på Gyptian med Plupp. Helt. Jävla. Underbart! Jag ska bumpa, grinda, skaka rumpa och svettas som aldrig förr. Lovely!!! R- ska du dit?!

Långt inlägg nu känner jag så nu återgår jag till mitt lilla jobb och fortsätter med mitt. Ha en fantastisk söndag ni som slipper sitta och hoa på jobbet ;)


imorron smäller det!

Fick ledigt från jobbet och dessutom utan frågor (tack gode) så imorron skjutsar syster upp mig till arlanda och sen smäller det. Då är det intervju på Clarion som Night Audit Manager alt. vanlig nattreceptionist. Skulle verkligen nöja mig med vilket som, men jag hoppas verkligen att jag får något! Jag vill så gärna jobba natt, jobba med nåt annat och få tiden till att träffa familj och vänner mer för som det är nu så känns det som att mitt sociala liv baseras på nattfikor och övernattningar endast.. Har dessutom så otroligt dåligt samvete för att mitt minne sviktar satan och jag glömmer saker till höger och vänster precis hela tiden, ber tusen ggr om ursäkt för det här också! Idag skulle jag träffa kussen och jag tackar för att hon hörde av sig tidigare för annars hade jag fan glömt det också.. Suck.
Sitter iaf på jobbet nu som ovanligt och borde eg förbereda mig lite inför morgondagen och skriva upp lite stödord osv men jag vet fan inte hur sånt här går till så jag vetr inte vart jag ska börja så jag bloggar lite ist. Har ändå en timma på mig innan jag slutar och det är max 5 bilar kvar in idag så jag lär ju hinna iaf.
Har snackat lite med H på sista tiden igen, och fan vad kompicerat allt är. Fattar verkligen inte varför vi inte bara kan släppa varann eg? Störigt som fan, men jag kommer på mig själv hela tiden med att sitta och småle lite för mig själv när vi pratar. Precis som förut men ändå inte.. Vet dock inte om han har kommit underfund med hur saker faktiskt funkar eller inte och om han har rett ut hela grejen med känslor eller om han fortfarande är totalt hjärndöd när det kommer till sånt. Pallar inte gå nerför den vägen igen, men känner jag mig själv (och honom för den delen) rätt så kommer ju nåt att hända snart och jag hoppas verkligen att mitt hjärta håller för det igen isf..

Deppigt inlägg igen!? Fan också. Jag är faktiskt inte deppig eg, bara lite förvirrad och med ganska dåligt samvete. Men förutom det så är jag ändå ganska glad idag och sjukt spänd inför morgondagen! Håller ni tummarna för mig?! :D

Man skulle lämna in ett kort imorron också så jag tog detta, hoppas de anser att det är seriöst nog?

tillbaka på jobbet igen

Sådär ja, då var 10 semesterdagar slut och jag är tillbaka på jobbet igen. Fattar inte hur tiden kan gå så himla fort? jag hann inte ens med att göra allt jag hade tänkt under semestern!? Fattar inte vad som hände alls.. Men jag har iaf haft det fint, jag var på en galet bra kryss och efter det har jag bara umgåtts med familjen och myst med mina syskonbarn. Ska kanske inte klaga för mkt dock, jag jobbar till21 idag och sen är jag ledig imorron ;) Ska med syster och gråta imorron bitti när mina småhjärtan får sprutor på bvc och sen ska jag umgås med de litegrann tills jag har tvättid kl.14. Då blir det en storstädning och storkok också, ska tvätta varenda pinal och skrubba hela lägenheten. Började med mitt lilla storkok igår också och fick ihop 3 matlådor så imorron ska jag försöka att få till minst lika många om inte fler så att man har lite att välja mellan.. Har slösat alldeles för mkt denna månad så nu är jag halvt barskrapad tills lönen kommer och måste därför slänga in snål-Janet en sväng. Måste verkligen bli mer ekonomisk! Hur svårt ska det vara eg?!

Ska på arbetsintervju på fredag, eller "audition/casting" som de så snyggt kallar det på Clarion på arlanda. Ska stå på en scen framför deras högsta höns och några stammisar och snacka om mig själv i 2 min, tur iaf att man har en käft som funkar. Mindre tur att jag inte vet alls vad jag ska babbla om men det löser sig på vägen tänkte jag :)

Har en allmänt dålig period just nu faktiskt så jag vet itne riktigt vad jag kan skriva men om jag får tid och lust så lär jag väl bajsa ut det i bloggen senare. Säkert idag med tanke på att det inte alls är särskillt mkt att göra för mig (jag tackar så mkt för det!).

semester!

Tog semester idag, kände att jag inte orkade jobba mer denna veckan och iom att jag tagit semester nästa vecka sen innan så är jag nu ledig i 10 dagar.. Thänk you väry mutch! Så jävla Smutt att inte behöva åka och jobba på 10 (!!!!) hela dagar! Galet!
Sitter iaf hemma nu, har slappat järnet idag, handlat, vart med S och hälsat på min lilla familj och pussat på mina ungar. Nu är jag som sagt hemma och väntar på att S ska komma och hämta mig för sen ska vi hänga med jggeligan och kolla på skräckfilm och äta middag. Sen blir det hem, sova och imorron så ska jag upp hyfsat tidigt för att duscha, fixa iordning det som ska med på kryssen och laga mat till S och J från mitt jobb då vi ska dra en lunch här hemma innan vi åker in mot stan. Så jävla kul ska det bli med den här kryssningen, alla är astaggade och snackar knappt om annat och jag har lyckats hitta en outfit som kommer vara lite halvsmashing! Hallåj lilla båten, här kommer 20 crazy biluthyrare och rockar lite! Ska bli asnice och jag har redan ångest över söndagen och bakismåendet. Men vafan, ingen minns en fegis!

Skulle ha träffat A (killen från i lördags) idag, men ångrade mig och ställde in hela skiten. Vet inte vad han vill men tror att han bara vill ligga och jag pallar inte md det, jag är fan för gammal för att hålla på med det och dessutom är det inte alls min stil så jag skiter i det och hoppas på att man kanske kan träffa nån som man faktiskt tycker om ist :) Man lever på hoppet som loppan sa.

Ska väl inte ordbajsa så mkt mer nu, ska göra mig klar ist så att jag är redo när S kommer över och hämtar mig. Ha en fin helg!



Gammal bild. Annan båt. Samma Janet ;)


RSS 2.0