hallåj hjärtattack!

Slutade 21 igår, åkte förbi ICA Maxi och handlade och sen hämtade jag upp Plupp och så åkte vi hem till mig och balkonhängde en sväng. Gick och la oss vid tolv och jag somnade väl vid ett. Vaknar dock efter en timma av att Plupp skriker rakt ut (igen!!) och jag fick återigen en mindre hjärtattack och kunde inte somna om på ett bra tag, så när klockan ringde 04.36 imorse var jag mindre pigg.. Herregud, jag undrar vad som rör sig i människans huvud ibland?! Hahaha..
Är iaf tillbaka på jobbet nu, (skam)kuren idag till 15 och sen får vi se vad som händer men jag tror att jag åker förbi syster en sväng iaf och pussar på mina småhjärtan en sväng. Hade tänkt åka förbi brorsan men de är inte hemma förrens 16.30 och sen har min äldsta lilla tjej börjat på fotboll så de åker nästan direkt iväg på träning. Får ta det till helgen ist om jag hinner innan kryssen.
Annars blir det nog lugnt, kanske drar in en repa till stan en sväng ikväll och fikar lite men det är inget bestämt än, beror på hur pigg jag känner mig och hur S känner sig för hon börjar ganska tidigt. Känner dock att det skulle vara mysigt för jag är verkligen på humör för att komma ut och se lite folk, dessutom så finns det fan nästan inget bättre än att sitta och snacka skit på en uteservering i kvällssolen <3

Måste bara berätta btw hur awsome jag är ibland! Har hittat en galet snygg snubbe på Hertz, och nu har jag fixat fram lite info så jag vet att han är singel Och jag har dessutom fixat så att han kanske åker med på kryssningen han med. Win! Ibland kan jag minsann. Dock så är jag jordens största tönt så jag skulle aldrig våga visa nåt intresse iaf, men jag har iaf nåt snyggt att titta på ;)
Jaja, det var väl det. Kanske ska jobba lite?


äntligen är hon här!!!

Vill börja med att gratta min bästa, finaste M och hennes sambo som inatt blev föräldrar till en helt underbar och perfekt liten tjej! <3 Så nu är jag "moster" igen och jag älskar redan det lilla pyret så hjärtat värker och har dessutom hunnit fälla ett par glädjetårar ett par ggr idag. Älskade M är så otroligt duktig och stark och jag är så fruktansvärt stolt över henne som har orkat med allt trots en otroligt jobbig slutgraviditet och förlossning. Vill även passa på att berömma hennes sambo som funnits där hela tiden och stöttat, han är otrolig och jag är så glad att de funnit varann! Kärlek till er båda och GRATTIS igen till miraklet <3<3<3

Det var dagens höjdpunkt, sitter i (skam)kuren och småler och känner mig på topp idag efter denna nyhet!
Har annars haft en grym ledig helg! Fredagen var jag med syster och fam. hela dagen och på kvällen drog jag ut med plupp, S och P på Garbos och drack drinkar och dansade bort natten. Lyckades dessutom göra en sak som är totalt olik mig men jag kan inte klaga, det var azum. Lördagen städade jag bort och var allmänt Jättebakis på fram till sen eftermiddag och då hade jag och S en "date". Vi åkte och käkade middag tillsammans, åkte till kista.c och shoppade, gick på bio och sen åkte vi in till stan och mötte upp Plupp och tog en nattfika på Alberts innan vi åkte hem till mig alla tre och snackade ännu mer skit och sov. Igår var det ju mammas dag och den började vi tre tillsammans på stinsen och mer shopping samt frukost, sen lämnade jag tjejerna och åkte hem till mami och papi och grillade med dem, moffisen och syskon med familjer. Helt underbar dag! Och helt underbar familj har jag! <3
Avslutade med att åka hem till kussen och hänga hos henne och snacka skit halva natten och sen hem och sova, helt ensam för första ggn på typ 2 veckor. Mkt märklig känsla ska erkännas ;) haha
Så ja, det var väl den ledigheten det.. Fort gick det och Sjukt kul var det!
Nu är det jobb hela veckan och på fredag efter 20.00 tar jag semester i en vecka, vilket innebär att jag är ledig i 9 hela dagar! ÄLSKAR´T!!!! Längtar satan och dessutom så har jag ju kryssen nu i helgen med 20 pers att se fram emot så nu får veckan gärna springa förbi!

Fast, man kanske skulle ta och ta tag i det som ligger här nu först då.. Ha en kväll!

fan va taskigt

Sådär ja. Sa till min kollega igår att jag minsann hade Jordens Bästa vecka, att mitt liv rockade satan och att jag minsann Aaaalltid skulle vara såhär pigg och glad. INgen sjukdom (snorig näsa räknas inte längre), ingen huvudvärk och ett konstant leende. Toppen! So far..
Vaknade i morse med ett öga som knappt vill vara öppet och vill gråta konstant, så idag sitter jag i (skam)kuren med solglasögon (halvblind självfallet eftersom jag inte vågar ha linser i) och möter kunder med ett rött, halvt öga. Ont gör det också.. Frågor på det? Några konstigher?
Så jävla drygt och typiskt. Har dessutom en chef som inte låter mig byta plats med någon på kontoret eftersom jag har fel kläder, och åka hem och hämta (MAX 10min) får jag inte heller. Tack för den televerket. Så idag tänker jag vara på ett överjävligt humör tills jag slutar och då ska jag åka och fika med R och AG och så får vi se hur det går, men något säger mig att min och AG´s relation kan ta slut helt idag om det blir nåt knasigt med tanke på hur mitt humör är..

SKITDAG!

Hej!


Halleli hallelåja!

Så jävla smutt att få lönespecen, betala in räkningar, spara till resan och Dessutom inse att man faktiskt Kan få shoppa lite!! WOHOOOOO!
Sitter på jobbet och njuter just nu. Hallåj livet!

galet jobb

Shit vad galet det var på jobbet igår, hyrde ut säkert 40-50 bil och fick neka ungefär lika många. Hade dock så sjut kul, humöret var på topp från början till slut och jag fick jobba med de grabbar jag gillar bäst på jobbet. Ikväll kommer det nog bli ännu värre dock för idag ligger vi med minus 14 på bilar och om de inte lyckats fixa det under dagen så är jag och min kollega ganska screwed! Jobbar dock med min tjej U och i garaget är det mina grabbar idag också så jag räknar med en bra dag idag också !:D
Har faktiskt bara idag, onsdag och torsdag kvar och sen är jag ledig fre-sön. Helt. Jävla. Underbart!
Ska träffa en av mina gamla bästisar och en annan av våra vänner på torsdag, min gamla bästis AG har jag inte pratat med alls på tre veckor innan idag så jag räknar med en ganska akward fika men det ska bli skönt ändå. Kan inte gärna säga nej när jag har tid när hon faktiskt sträcker ut handen.. Men iaf, på kvällen/natten sen ska jag smygtvätta, på fredag ska jag ut med Plupp och S och på lördag har jag "en date" med min S. Vi ska shoppa, ev. gå på bio, spela biljard och senare på kvällen ska vi in till stan och fika med Pluppen. På söndag är det ju mors dag så den ska jag spendera med mamma, pappa och syskon med familjer. Myspys!

Har pratat lite med H också efter vårt senaste samtal, men fan, jag är bara förbannad på fanskapet. Jag vet inte hur jag ska hantera allt utan att han märker det heller, men jag orkar liksom inte snacka med honom mer och jag vill Defenitivt inte träffa honom... Vi hade bestämt att ses på fredag men jag ska ställa in det, har iaf en hel del "up" på honom med tanke på hur många ggr han ställde in förut. Suck. Suger átt jag lovade att inte bryta kontakten igen. Han är en bra kille ja, men vafan, hur jävla dum får man vara? Hans tankesätt och åsikter kring förhållanden och känslor gör mig så förbannad att jag vill åka till honom, spotta han i ansiktet, sparka han i skrevet och sen dra. En del män är fan dummare än tåget.

Jaja, det var väl det jag hade att komma med nu.
Men avslutningsvis vill jag säga till min M´s bebis i magen: KOM UT NUUUUUUUUUUU!!!!! Jag orkar inte vänta på att du ska ligga därinne hur länge som helst och gotta dig. Vi väntar på dig härute och nu har solen kommit också så nu är det varmt och skönt här med ;) Komsi komsi min lilleskutt <3

dags att sluta se i backspegeln och gå framåt ist.

Pratade med H igår och insåg att hur smärtsamt det än är så Kommer det Inte att funka. Jag har blivit en blödig jävel som helt och fullt är inne på det här med äkta kärlek just nu och jag anser (tror jag) att jag förtjänar det. Jag vill ha nån som bara vill vara med mig, som vill se mig 24/7, som åker förbi mitt jobb för en snabb puss eller kram, nån som ringer bara för att få höra min röst och nån som andas allt som är jag och allt som är Vi. Någon som inte kan leva utan mig, som vill hitta på knäppa saker under tidets alla timmar för att han vet att jag älskar att göra spontana saker, som vet att jag är sur på morgonen så att han har kaffet är klart när jag går upp, som vet att jag blir glad av att kaffekoppen är diskad ist för i diskhon, som vet att jag är psykstina när jag är sur och som Vet att jag skulle göra precis allt för honom och att han gör Allt för mig. Någon som sätter mig i första rummet, som är stolt över att kalla just mig för sin och som inte kan se ens en dag in i framtiden utan mig vid sin sida. Som ser hur våra barn ser ut, hur våra barnbarn ser ut och som ser sig oss framför sig på ålderdomshemmet hand i hand i varsin gungstol..
H är inte den personen. Han vill planera, han vill sätta in mig i ett schema och han är inte alls spontan och impulsiv. Han säger att han verkligen tycker om mig och vill få det att funka, men han förstår vad jag menar också och att det inte går. Han vill att vi ska flytta ihop Nu, men när man vet att det är bara för att det är "praktiskt" och för att "då ses man ju typ hela tiden", så känns det inte annat än fel. Hade han velat det bara för att han är helt över öronen förälskad i mig och för att det är det som känns rätt i stundens hetta och galenskap så hade jag fan skrikit rakt ut och flyttat in sakerna i samma sekund.. Men jag kan inte leva med någon som är praktisk, som bara ser saker ur ett sakligt perspektiv och som känner bara just så mkt som han känner just nu.
Jag orkar inte med det psykiskt och ja, som sagt, jag tycker faktiskt att jag borde få förtjäna mer? Eller?
Jag vet inte om det finns sån kärlek kvar som jag vill uppleva, men jag antar att det bara är på film det finns eftersom jag inte upplevt det (Curly räknas fan inte med alls längre). Men jag vill verkligen tro att det finns och att jag en dag kommer att bli bevisad på att så är fallet, och tills den dagen kommer så är jag fan hellre själv än med en praktisk person.
Vi ska ses på fredag, som vänner och käka och gå på bio. Vänner.. Just nu så är jag så jävla arg på människan för att han är så jävla handikappad när det kommer till känslor så just nu vill jag bara be han att fara och flyga och att aldrig ta kontakt med mig igen. Men eftersom han tycker att jag har en vana att bryta kontakten helt (kanske inte helt obefogat) och iom att jag lovat att jag ska sluta med sånt så får jag väl lov att försöka mig på det här med att vara vänner. Jag vet iaf att jag känslomässigt kommer att klara av det för nu när vi pratat ut så inser jag att det ändå är lönlöst och jag tror verkligen att jag kommer ha lättare att gå vidare den här gången. Allt löser sig i sinom tid iaf...

Ja. Så är status, och även om det sticker till litegrann i hjärtat så känns det fan bra ändå. Jag har gjort vad jag kan, jag har fått ur mig precis varenda liten del av vad jag känner och jag har fått säga allt som ligger i mitt huvud och hjärta. Jag känner mig friare nu än innan på nåt skumt sätt och härifrån så kan det bara gå framåt..
Jag kommer att hitta nån en vacker dag och när jag gör det så ska det bli bra, från och med nu så är det jag som tror på äkta kärlek och från och med nu så ska jag fan vara helt och hållet öppen för den. Jag ska tillåta mig själv att tappa kontrollen helt och se vad som händer. Det här kommer bli bra. Jag känner det på mig.


tveksamheter

Åh, jag som var så säker nyss på vad jag kände/tyckte/tänkte har nu bara spillror kvar.. Jag har fått sms om att det skulle vara praktiskt att vi jobbar såhär om vi fick barn ihop, han berättar hu snygg jag är typ hela tiden, han berättar att för mig skulle han göra allt och att han är rädd att förlora mig. Men fast han säger allt det så vet jag inte vart vi står, vad han vill och vad som kommer hända. Känner mig som gubben i "hänga gubbe" och att jag bara väntar på att allt ska målas klart så att jag blir hängd. Problemer är nu att jag inte heller vet längre om jag vill att han ska vilja försöka igen och verkligen satsa? Jag vet att han tycker om mig eftersom han säger det, men frågan är hur mkt? Och jag vet att han är rädd att jag ska göra som sist och bara kapa all kontakt, vilket jag har lovat att inte göra.  
Jag som alltid har förespråkat att kärlek ska vara enkelt, att man "bara vet" om nån är rätt. Vilket jävla skitsnack. Jag vet varken ut eller in längre och enkelt är det då rakt inte. Vet inte heller om jag freakar ur för att jag är så jäkla rädd att hamna i samma sits igen eller om jag bara inte har kvar de känslor jag trodde att jag hade? Jag vill ha nån som håller om mig, som tar för sig, som tar hand om mig när jag känner mig som minst, som inte är rädd för att visa känslor, som vågar bestämma åt mig vad jag faktiskt tycker. Fan H, att du inte bara bestämmer hur jag ska känna?!
Han ville ses imorron innan jag jobbar men jag ska (om jag orkar, jobbar ju sent idag) på min kusins sons dop innan jobbet och börjar sen 14.30. Ska kolla om vi kanske kan ses på söndag innan jobbet, annars är det fredag eftermddag som är bokad men eftersom jag drog upp detta ikväll (hej jag heter Janet och har fan Tourettes!) så känns det lite sådär att vänta och ha en spänning mellan oss ända tills på fredag.
Nä usch, idag känner jag mig kluven och vilsen i mig själv. Ingen vidare dag faktiskt. Ska träffa Plupp (och kanske S) en sväng efter jobbet och babbla av mig lite.. Känner mig som en riktig psykkärring just nu.
Hörs!






ont i magen

Sitter på jobbet, jobbar till 24 och kommer bli ensam kvar efter 22.. Känns SÅDÄR just nu. Jag har startat nåt som inte går att stoppa och jag vet inte om jag kanske ångrar mig nu. Flippar halvt, stressar sönder inombords och kollar telefonen varannan sekund känns det som.
Men ja... Nu får det väl bära eller brista.. Helvete!

he makes my heart skip a beat every single time..

Jag är så jävla fast.. Igen. Vet inte vert det leder eller vad som kommer hända, men han ringer/smsar flera ggr om dagen varje dag och han skriver saker som han inte skrivit sedan vi var tillsammans. Och varje jäkla gång så sitter jag där med ett leende och hjärtrusning som en annan tonåring igen.. Men jag klagar inte, det känns bra, det är äkta och jag vet att risken är att jag blir sårad som satan. Faktum är att jag läste min kompis R´s blogg häromdagen (hade jag vetat hur man länkar så hade jag länkat till det för det var helt jävla galet!) där hon skrev om just kärlek och känslor och insåg då att hon har rätt, hur jävla ledsen, sårad, arg, besviken man blir så är det värt det i slutändan iaf. Man måste fan våga för att vinna och den här gången tänker jag inte ge mig så lätt och bara acceptera hur det ligger till, den här gången tänker jag verkligen ge mitt allt och försöka in i det sista till att få det att funka om det blir något och om det inte blir något så ska jag se till att han vet precis hur jag känner.
Han är fan bäst ändå. Visst, han är en tönt, han har inte världens snyggaste stil, han har en skev uppfattning om vissa saker (självklart eftersom jag inte har det), han har en del ovanor som jag inte uppskattar och han är en sjuklig arbetsnarkoman. Men trots allt det- så är han just han och han är den snällaste, finaste, omtänksammaste, varmaste man jag mött och jag är hopplöst kär i fanskapet.
Nog om han och det, återkommer säkert om det igen vid tillfälle eftersom han är i mitt huvud hela tiden.

Röntgade skallen igår för att se om jag måste operera bihålorna eller inte och nu sitter jag här och är toknojjig. Jag hoppas verkligen att det är vatten i bihålorna så att jag kan operera mig och sen bli bra, men tankarna snurrar och jag blir nervös att de ska hitttat nåt annat- nåt mkt värre. Herrejisses, jag får panik av bara tanken och jag vet att det är en minimal risk men jag är inte van att behöva röntga huvudet direkt så tankarna kommer ju.. Får förhoppningsvis svaret idag när läkarn ringer mig. Vill bara inte höra det här: "Hej J, jag har fått dina röntgenplåtar nu och undrar om du kan komma in i eftermiddag? Ta gärna med dig sällskap om du vill så att du har med dig fler öron och inte kommer missförstå något". Bah! Isf får jag en hjärtattack på plats..
Nej, nu ska jag sluta oroa mig och kanske surfa runt lite innan det börjar hända grejjer här i (skam)kuren. 100 bilar in idag så idag kommer Janet att få vardagsmotion som heter duga! Hej så länge!


Såhääär mkt tycker jag om H ;) Haha

en helt vanlig ovanlig tisdag i maj

Vakna 04.45, göra mig klar, åka till jobbet, ringa och väcka S, ringa och väcka H och sen ut och jobba. Dock så har denna dag gått så sjuuuuukt sakta så jag tror att jag avlider litegranna, har inte haft några bilar in alls nästan på mitt pass, men däremot så har jag haft en massa hikrar (bilvårdare) i min lilla (skam)kur hela dagen och det uppskattas! Mina boys är bassemig de bästa, en av mina hikers kan dock promenera på mina nerver och idag har hon traskat runt på de ganska fint men utöver det- Win!

Sitter inne på sluttampen nu och ska åka vid 13-tiden för att åka till Löwet och göra en (som det så fint heter) CT-skallröntgen. Börjar bli lite nervös nu över det, inte själva röntgen i sig men över resultatet. Ah well, time will tell.
Hörs!

back on track

Sådär ja, första dagen efter sjukskrivningen och jag står fortf på benen. Känner mig inte helt hundra än dock, huvudet värker och näsan är täppt men jag hoppas att röntgen visar att det är vätska i bihålorna så att jag kan få operera bort skiten och ha allt överstökat sen. Men som sagt- tillbaka igen iaf och jag Älskart! Hatar verkligen att ligga hemma sjuk, jag klarar det verkligen inte.

Förutom det så är det bra, jag väntar med Hög spänning på min älskade M´s bebis som inte verkar behaga komma ut till världen hur mkt man än försöker telepatera ;) Jag var på dop igår för min systerdotter och mös med alla barn, familj och släkt och sen åkte jag och fikade med Plupp och S hemma hos kussen.
Har fått upp kontakten med H igen också och ja, jag vet inte riktigt vart det leder men det verkar som att han insett ett och annat och sen får vi väl se vad som händer. Vi pratar ganska mkt dagligen och vi pratar om allt mellan himmel och jord, men inte om det som vi båda undviker att ta upp för tillfället. Jag har inga direkta förhoppningar och jag ska försöka undvika att ha det, men han är en fin människa och jag tycker så sjukt mkt om honom så att även om det stannar som det är nu så känns det ok den här gången.

Nog om det, solen skiner och Janet är trött men Jäkla glad och nu ska jag gå in och äta lunch så att glädjen håller i sig ;) Ha en bra måndag!


Happy Janet!

sådär ja.. sjuk igen..

Sådär ja, så ligger man hemma sjuk IGEN då. Bajs. Vaknade i tisdags och hade så ont i kroppen och huden att jag knappt kunde röra mig och på det så var jag toktäppt i näsan och fick migrän. Ingen höjdare alltså. Ringde till jobbet och sjukskrev mig och blev beordrad att gå till läkaren av min chef (som inte var så glad), men jag sa som det var och att jag verkligen inte orkade så hela tisdagen låg jag i soffan och sov. Bokstavligt talat, var uppe en gång för att försöka få i mig en macka och sen sov jag igen..  I onsdags pallrade jag dock iväg mig till läkarn och lyckades tom göra honom orolig för att jag var så dålig och inte ens protesterade under undersökningen eller blodprovet. Så att nu väntar jag tid för en skallröntgen så att vi ska se om jag har vätska i bihålorna och isf måste jag opereras. Mora. Ringde dock chefen igen innan jag sov bort hela den dagen också och nu var han iaf snäll igen. Alltid nåt..
Hoppas på ett sätt att det är så, så att jag kanske äntligen kan få bli frisk men samtidigt är jag galet rädd. Rädd för att de ska hitta "nåt annat" och rädd för en operation.. Men det är bara att gå dit och kolla så får man väl ta det därifrån sen. Är iaf sjukskriven veckan ut så nu är jag hemma hos mamma och pappa och ligger på deras soffa, men ska ev försöka ta mig ut en sväng idag med mamma och morfar så att jag kan gå förbi apoteket och hämta ut min nässpray mot migän. Oh the joy.

Vet att detta var det deppigaste inlägget ever (och jag överdiriver ju aldrig), men just nu så är jag ingen solstråle. Förutom sjukdom så har jag kontakt med H igen och ska försöka få ihop en fika så att vi kan prata ut om en hel del när jag är frisk igen Och så ska min S flytta till Bergen i Norge i ett år. Kul. Verkligen skitkul..
Så. Nu har jag deppat klart, ska powernappa nu innan jag åker ut och nästa gång jag bloggar så ska jag vara så jävla glad och festlig att man skrattar tills man gråter. Eller iaf vara lite mer positiv.

Cao!

och genomskinligt grå, blir jag utan dina andetag <3

Andra och sista morgonpasset för denna gång, men hey- det är sol ute och jag slutar tidigt! Vaknade 05.30 och ser att det är Strålande sol och inte ett enda moln på himlen när jag drar upp persiennerna, vem kan vakna med dåligt humör då eg? Hallåj solen! Bästa att sluta 15.30 och sen åka hem till mami och papi och grilla, och mysa med de, syskon, syskonbarn, morfar och faster. Underbara underbara söndag <3
Sen framåt kvällen så ska jag träffa S och som det ser ut så blir det nog till att dra in till stan och fika lite. Ska passa på och ringa min älskade vän T och se om han mår bättre, så kan vi förhoppningsvis träffa honom också.

Igår var jag btw Jäkla duktig! Vaknade 05.30 och åkte till jobbet, jobbade på sjukt bra och fick precis allt och lite till gjort, åkte direkt då jag slutade upp till garagen och tvättade bilen med "lillebror", åkte sen och tankade och sen åkte jag hem och städade. Så jävla skönt!!! Hade (enligt mig, tydligen ingen annan dock) så skitigt att jag inte ville åka hem igen någonsin, men tvingade mig själv att åka hem och sen jäklars. Dammsög, skurade väggar, skurade badrummet överallt, dammade och diskade så nu är det bassemig skinande rent igen! Firade med en lååååång dusch och sedan varma mackor till middag framför en film. Myspys. Hade verkligen ingen ork till något alls när jag var klar så det var inte nån direkt spännande lördag men det var en av de skönaste på länge, låg i sängen vid 22 redan och somnade vid 24. Smuttast!
Ledig imorron också, men ska till tandläkaren vid 14-tiden så den dagen blir ju lite halvförstörd ändå, måste dessutom passa på att åka och leta doppresent till min lillskrutta och hur det ska gå när man ser ut som en hamster vette tusan, men jag hoppas att jag hinner iaf för sen jobbar jag precis hela veckan utom helgen och den går ju åt till förberedelser på lördag och själva dopet på söndagen.. 
Jaja, ska glida runt lite på nätet nu och kolla läget tror jag så kanske jag hittar nåt som jag kan åka och köpa imorron. 
Ha en galen och solig dag!


Som jag älskar den här mannen, min T rocks! <3 
 


helgens första morgonpass

Lördag idag och jag var på jobbet långt innan jag behövde eg. men vaknade tidigt och var klar tidigt så det var lika bra att åka. Ganska skönt dock att kunna öppna upp allt i lugn och ro och fixa lite kaffe innan man kicksparkar den här dagen i magen.
Jobbar till 14.30 idag och sen ska jag åka hem, städa, laga middag och ha en teledate med min kompis E innan jag tidigt som tusan ska duscha och hoppa i säng så att jag pallar med ett morgonpass till. Kör 07-15.30 imorron och sen åker jag till mami och papi på middag med hela familjen innan jag på kvällen ska hänga med min S, sen får vi se vad vi hittar på men det gäller att ha fått lite sömn om jag ska palla iaf.

Igår hängde jag med min M hela dagen, vi hade världens mysigaste dag tillsammans! Åt lunch ute, åkte till maxi och handlade frukt och choklad och sen åkte vi hem till henne och mös med frukt doppad i choklad. Mums! Efter det så färgade vi hennes fransar och bryn så att hon är ännu mer redo för bebis att komma ut och sen bara var vi och snackade och hade det bra. Älskade älskade M <3
Jag åkte vid 21 och då ringde jag O´s storebrorsa S och så åkte han, jag och hans kompis in till stan och tog en kaffe. Sjukt längesen jag träffade honom så vi hade en del att ta igen. All and all- en galet mysig dag!

Fick hem mitt paket från HM häromdagen btw, vilka jäkla fynd! Allt satt som en smäck (tom BH´n!) och jag är sjukt redo för en sommar bland turkarna nu ;) Längtar som fan tills jag får använda allt jag köpt, men eftersom jag är som jag är så kommer jag inte använda det i sverige eftersom allt är kortärmat eller utan ärm och det är en Big no-no för mig här hemma.. Men som sagt, Hallåj turkiet och en jäkla massa snygga och Nya sommarkläder! Janet blir fan lite extra glad i hjärtat! Räkningen kommer dessutom inte förrens lagom tills nästa lön och den lär bli bättre än denna eftersom jag jobbade hela påsken, så det gör inget att jag shoppade heller. Känns bra faktiskt.
Ja, nej jag har väl inte så mkt mer än det att komma med faktiskt.. Ska sätta mig med min andra kopp (vas även kallad pga storleken) kaffe nu och förbereda bokningarna inför måndagen. Driftig tjej här ;)
Ha en fin lördag!




Här ska jag och mina nya kläder bo i två veckor i sommar! <3

bara ett morgonpass kvar och sen ledig i två dagar!

Ska bli så grymt skönt! Jobbar till 15.30 idag, kör 6-15 imorron och sen är jag ledig tom lördag morgon. M- vill du fika med mig en sväng imorron efter 15? :D
Har massa planerat dessa dagar iaf, imorron hoppas jag då på att få fika med min M. Sen kommer S över och vi ska äta middag ihop och efter det så åker vi in till stan och kör en kvällsfika på café60.
På torsdag ska jag umgås med syster och fam precis Hela dagen, mysfrulle, massa bus och gos med barnen, middag och film på kvällen med syster och hennes man.
Fredag ska jag städa på och sen så kanske jag ska åka och fika med turrebulgaren och hans brolla, men inget är bestämt än så vi får se vad som händer annars. Men all and all- en grymt bra ledighet och jag vill bara att klockan ska gå Fort så att jag får göra allt det jag planerat.

Firade valborg igår hos syster med hennes fam. morfar, mamma, pappa och ett par vänner till familjen och deras barn, vi grillade och bara umgicks. En helt underbar valborg och precis så lugn som jag ville ha den, orkar liksom inte göra så mkt när jag jobbar morgonpass längre. Jag fattar seriöst inte hur fan jag kunde gå ut och sen gå direkt till jobbet när jag var yngre, skulle jag göra så idag så skulle jag nog svimma av utmattning. Det blir så när man blir gammal ;)

Har inte så mkt mer att berätta nu, har bara så Grymt tråkigt och absolut ingenting att göra på jobbet så jag avlider snart.. Ska nog passa på att glida in på HM och kolla hur snart kläderna och skorna jag beställde häromdagen kommer ;) Ha en fin 1a maj!


Man blir lite trött och ledsen när man inser att man börjar bli gammal ;)

RSS 2.0