extreme - more than words <3


Saying I love you
Is not the words I want to hear from you
It's not that I want you
Not to say, but if you only knew
How easy it would be to show me how you feel
More than words is all you have to do to make it real
Then you wouldn't have to say that you love me
'Cause I'd already know
What would you do if my heart was torn in two
More than words to show you feel
That your love for me is real
What would you say if I took those words away
Then you couldn't make things new
Just by saying I love you

More than words

Now that I've tried to talk to you and make you understand
All you have to do is close your eyes
And just reach out your hands and touch me
Hold me close don't ever let me go
More than words is all I ever needed you to show
Then you wouldn't have to say that you love me
'Cause I'd already know

What would you do if my heart was torn in two
More than words to show you feel
That your love for me is real
What would you say if I took those words away
Then you couldn't make things new
Just by saying I love you

dry your eyes mate

Jag vet inte vart jag ska ta vägen, det var alldeles för länge sen jag kände såhär. Men igår när det tog slut så bara brast det totalt och jag känner mig helt tömd på allt vad känslor heter. Grät i stort sett hela jävla dagen. Jag gav allt, jag kämpade, jag visade mer än jag någonsin gjort och jag sa vad jag kände och om det inte går ända fram och om han inte kan fatta iaf vad jag menar och hur det är så har vi inget att bygga på.. Men det går upp och ner. Har knappt sovit för att jag gråtit mer eller mindre hela natten men när jag väl vaknade så kändes det ändå ok. Sen brast det igen och jag grät som ett barn och saknade honom så att jag fick ont i hela kroppen och nu så känner jag mig bara så likgiltig. Känslorna kommer och går hela tiden. Ska det vara så? Jag fattar inte vad som händer alls, hur jag ska känna, hur jag ska bete mig, hur man gör helt enkelt?
Han kommer på fredag och ska hämta det lilla han har hos mig för att jag inte klarar av att ha det där, men jag vet inte hur jag ska klara av att ha honom framför mig och Veta att det är slut? Hur fan gör man? Hur fan funkar sånt här skit eg? Åh, jag vill inte detta! Det är så frustrerande att han inte fattar Vad han gör för fel, så jävla illa att han inte ser själv hur konstigt detta är? Hur kan man tro att man kan ha ett förhållande med någon när man inte ens kan ge den personen lite av sin tid?
Jag vet fan ingenting längre.. Jag vet bara att jag tycker så sjukt mkt om honom och att detta är något av det värsta känslomässigt jag går igenom. Faan. Ska aldrig mer bli kär och ge ut hela mig igen, det gör alldeles för ont..

Jag vill bara ha tillbaka honom nu..


hej pms!

Har spenderat hela lördagen och halva söndagen hos syster med familj och myst med mina småkottar och vårt nytillskott. Mysigaste ever! Lördags natt dock så var jag och S ute i stan och dansade och Hussein släppte in oss så vi slapp köa- tack för den för det var fan sjukt kallt ute!

Är faktiskt inte den gladaste på H just nu dock, han jobbar så sjukt mkt och precis hela tiden så vi hinner inte ses alls.. Han verkar inte riktigt ha fattat att han kanske måste tagga ner lite och försöka anpassa sig efter en till person utan han kör på som han har gjort sen han var 17-18 och bara ger jobbet allt. Det är iofs inget negativt i sig att han jobbar och vill saker men vafaan! Hej å hå killen, du är i ett förhållande nu så det kanske är dags att börja prioritera annorlunda? Ska snacka med han om det när vi ses nästa gång (på SÖNDAG :-o ) och då får han faktiskt inse att om han inte har tid för mig så finns det liksom inte så mkt att bygga på heller, det suger om det skulle vara så och jag vill inte att det ska ta slut men jag orkar inte ha ett "distansförhållande" med någon som faktiskt bor bara 30 min ifrån mig... Äh, svammel svammel.. Har PMS också så allt känns bara allmänt luddigt just nu och jag hänger inte ens med i känslosvängarna själv så jag vet inte..

(Skam)kuren idag igen iaf, slutar 21 och har hela TVÅ bilar kvar in på mitt pass :-O Det kan bli jäkla svettigt det här ;) haha.. Så tråååååkigt!
Ahja, nu ska jag in och äta lunch (middag?) och slå ihjäl en halvtimma med det.


välkommen till världen älskade barn <3

Inatt kl. 03.36 födde min syster en dotter som vägde hela 3955g och var 53cm lång. Redan älskad så mosterhjärtat gör ont och jag längtar så tills imorron när de kommer hem och jag ska få pussa på henne och säga hur mkt moster älskar henne.  Vi är så tighta i min familj och det är så kul att den utökas.

Isabella- Mosters lillskrutta <3


back on track

Sådär ja, så var den värsta sjukdomen och förkylningen över och jag är på jobbet igen.. Näsan är fortfarande inte vad jag vill att den ska vara och jag är sjukt trött i kroppen men i övrigt så mår jag toppen och är glad för det!
Sitter i (skam)kuren dock idag och imorgon 9-18 och det är väl dock inte det mest ultimata kanske eftersom det blir massa spring in och ut hela tiden men samtidigt så är det ganska skönt att slippa så mkt kundkontakt och spring på kontoret..

Anyway. Vill bara skryta och vara galet glad över Hussein som på alla hjärtans dag kom över bara för att lämna en jättefin bukett med rosor till mig <3 Han är hysteriskt rädd att bli sjuk och speciellt nu när han börjat på ett nytt jobb men jag har gjort bra ifrån mig och gett han lite dåligt samvete över att han inte vill vara hos mig så varje dag har jag också fått ett gulligt sms. Haha, stackarn ;) Han är så jävla fin och jag är verkligen kär i honom.  Ska ev ut på lördag med S och isf går vi till GK så att jag får se han och så att jag kan skjutsa hem honom efter jobbet, han jobbar så mkt nu så vi kommer inte hinna ses förrens tidigast mitten av nästa vecka annars. Jag Måste verkligen byta jobb, detta funkar inte längre! Orkar inte jobba skift mer och speciellt inte nu när det mestadels är kvällar.. Nån som vet ett nattjobb som behöver personal?! :D

Ja veckan då.. Idag ska jag hem till mami och papi en sväng efter jobbet och pussa på mina småtjejer som ska vara där över helgen och sen kommer S över. Imorron ska jag hänga med E och på lördag ska jag till syster och sen ev ut på kvällen. Söndag spenderas nog med syster och fam (hoppas bebis kommer snart!) och nästa vecka är i stort sett oplanerad förutom onsdag då jag och R ska på bio i kista och se på Sean Banans film. Haha, smutt!

Nu- hämta kaffe och köpa en redbull!

sjukling :(

Vaknade imorse med spängylld näsa, torr mun, ont i huvudet och öm i kroppen.. Inte så toppen faktiskt. Mådde skit och kände mig skit, men upp kom jag och på jobbet är jag nu. Bakade dessutom en tigerkaka och en sockerkaka till mina kära kollegor för att jag hade lovat det tidigare i veckan. Fan vilken bra arb.kamrat man är ändå ;)
Känner mig dock slut som artist nu och vill inget annat än att åka och hämta Plupp och sen åka hem och lägga mig. Skönt med sällskap dock och då kommer jag kanske att få hjälp med tvätt och städning imorron, we likes! Nog för att vara sjuk, men jag orkar inte med att bo i en svinstia också och nu känns det verkligen inte fräscht hemma.

Så ja, det blir en Väldigt lugn helg för mig. Förhoppningsvis så ploppar syster ut bebis i nästa vecka också så att jag hinner bli frisk och får träffa lillskruttan snabbt. Men hon har ju bråkat och lurats med oss hit och dit så hon kommer säkert nu bara för att bråka med sin moster ;)
Nä, nu ska jag fakturera det sista på jobbet och sen ska jag ringa H och få lite sympatier för dumming-sjukdomen. Ha en helg!

Jour

Syster har haft förvärkar och idag är det jag som har jouren då det bara är jag som kan passa smaskis om det blir att de måste åka in till sjukhuset (min svåger har inte körkort), så jag fick ställa in middagen med R och så får jag helt enkelt hålla mig hemma efter jobbet.. Tråkigt som fan att behöva ställa in och jag hade sett fram emot det, men samtidigt är jag jätteexalterad!! Tänk att min syster ska bli mamma igen snart <3 Hoppas bara att det inte är falskt alarm igen för skruttan i systers mage har gjort såhär senaste veckan, hon får alla att tro att det är dags och sen kommer hon inte iaf. Mosters bus-skrutt i magen ;)

Det blev lite missförstånd mellan mig och H igår så han kom inte över :( Konstigt hur fort man vänjer sig för sängen kändes väldigt stor och tom inatt och lägenheten var inte alls lika mysig imorsen när inte han satt vid mitt köksbord med datorn på och åt frukost. Vi får se dock om vi kanske kan ses idag, isf får han komma över och så får han väl gilla läget om jag måste åka iväg...

Jajam, sitter på jobbet nu och både chefen och regionschefen är här idag så jag kanske ska ta och försöka se seriös ut här i skamkuren.


Min lilla smaskaroo <3

janet sov i hundra år... inte.

Fy stan vad jag är TRÖTT idag! När klockan ringde i morse fick jag kriga mot mig själv för att inte slå sönder telefonen och när Husseins telefon ringde efter ytterligare 5 min var jag tvungen att kriga mot mig själv för att inte slå söner hans (och Honom också by association). Morgonhumöret är verkligen på topp! Dock så gick det över ganska fort och sen blev jag glad igen, men jag har jobbat Hårt på att bättra mitt humör.
Det har däremot inte vart nån lätt match att sitta på jobbet med minimalt att göra och försöka hålla sig vaken, så idag efter jobbet ska jag hem och soffsova innan H kommer från sitt jobb.
Helt jävla underbart att fått somna och vakna med honom brevid mig de här dagarna, ska passa på att pussa och krama han "under huden nära" idag för sen kommer vi inte kunna ses förrens nästa vecka typ.
Ah well, skönt att hinna sakna också :)

Ska slösurfa lite (till) innan kollegan kommer och sen är det soffan som gäller! Sayonara!

ibland vill man faktiskt bara stanna tiden

Jag har haft en helt fantastisk helg! Efter jobbet i fredags kom S över och hängde och sov kvar. I lördags plockade jag upp mitt lillhjärta och skulle vara barnvakt några timmar, så han fick följa med hem till P och busa med hennes tjejer. Supermys och kul att få visa upp honom för både M,P och A för ingen av de har sett honom sen han var bebis typ. Hade iaf en jättefin eftermiddag med de och sen åkte jag hem till mami och papi och där blev jag kvar till 22 då jag åkte hem och la mig i soffan, där spenderades sedan resten av kvällen. Igår skulle jag ha städat men orkade verkligen Inte så jag sket i det och låg i soffan hela dagen fram tills Hussen kom över och hade med sig massa filmer, så det blev fortsatt soffhäng då med. Lovely!
Imorse var det dock mindre kul att gå upp och åka till jobbet, vi somnade först efter 01.30 och klockan ringde kl.05.. Det kändes Inte Alls ok! Speciellt inte när man har nån brevid sig som pussar en på pannan det första han gör innan man hoppar upp och attackerar mobilen för att få av alarmet.

Hur som, upp kom vi och nu är man på jobbet igen. Idag ska jag handla, laga lite mat och sen kommer kussen över och ska snacka lite. Smsade henne tidigare dock och berättade att H också kommer att vara där/komma inom kort efter henne så att hon iaf vet det :) Spännande att presentera han för vänner och familj, men faaan va bajsnödigt! Jag tycker sånt är skitläskigt!
Men det löser sig väl det med kanske :) Ha en toppenbra måndag folks!


Hoodelali

Näst sista kvällen på jobbet för den här veckan och det känns så jäkla Smutt! Ska ta med mig S hem efter jobbet på en nattfika/sleepover och så får vi se om min älskade kusse kanske kommer också. Hoppas gör jag iaf för jag har verkligen saknat henne och efter det hon och familjen var med om så känner jag att jag måste se henne för att verkligen Se att allt är bra <3
Imorron ska jag upp tidigt med S och när hon åker till jobbet så åker jag till syster med familj och kollar in "nya" huset (de har byggt till lite) och pussar på min lillkille innan jobbet och därefter så får vi se vad det blir för nattliga äventyr. Känner för en fika med T men vet inte om han kan så jag ska nog ringa imorron isf..
Lördag ska jag hem till P med A och M för att fika och busa med P´s sötaste småtjejer och skvallra lite, de är ju nyfikna på H så det kommer väl bli en del snack om honom också antar jag. Helt ok för mig dock ;)
På eftermiddagen när vi vart där så ska jag och H ut och äta middag och umgås i några timmar innan han åker till jobbet för han kör både fredag och lördag på krogen och sen får vi se vad som händer den kvällen också.. Så M- om ni vill ses är jag i närheten ;)
Söndagen är än så länge fri, ska nog hem till bror och mysa och kanske till syster och mysa lite till och sen hoppas jag på att H kommer över och sover kvar för vi båda jobbar morgon på måndag så då kan han få skjuts till jobbet. Men vi får se..

Ja det var min helg det, kanske skriver av mig lite innan också.


Efter den 17 augusti kommer jag sitta såhär med en drink igen! Längtar som Fan!!! Kylan tar livet av mig..


RSS 2.0