sista schemalagda morgonpasset...

Nu är det nära, efter idag har jag bara två dagar (kvällar) kvar på EC innan det är dags att kasta sig ut i nåt helt nytt. Har verkligen dubbla känslor och ju mer tiden går desto mer panikliknande känslor får jag, vet inte alls hur jag ska hantera detta.. Är å ena sidan supermegaglad och å andra sidan så vill jag börja storgråta och ångra mig och jobba kvar här för alltid med de jag tycker om. Dock så vet jag ju att det är dags att lämna och jag tror verkligen att allt kommer att bli till det bättre på så många sätt, men det var lite konstig timing med tanke på hur mkt som rör sig i mig jus nu. Som (typ) alltid på hösten så blir jag lite smånere och känner mig lite deppig, men i år är det värre på nåt sätt. Sen jag kom fram till vad jag vill och aldrig haft så är det det enda jag kan tänka på och just därför är det skönt att ha ett jobb med en trygghet.. Strunt samma, det låter inte vettigt, men det ska bli sjukt kul att börja på Clarion så fort jag slutar vara så nervös.
 
Idag efter jobbet ska jag hem, försöka städa undan lite och sen ska jag slänga mig i soffan och ligga där tills ikväll när plupp kommer hem (dvs i typ en timma) och sen får vi se om vi kanske åker och nattfikar efter 22 eller nåt. Känner att jag vill ut och kolla på lite folk och bara chilla. Ska träffa min M och bebis E imorron eftermiddag när de vart på bvc, få se om de vill komma över eller ifall jag ska ta mig hem till de ist. Har som sagt så jäkla vidrigt hemma, men om plupp hinner få bort lite av sina saker så att jag iaf kan dammsuga och torka överallt så kan vi vara hos oss. Ska bli brutalt skönt att få jobba bättre tider sen iaf så att jag kan få träffa folk lite oftare och på mer normala tider! Längtar till det!
 
Ska väl ta tag i faktureringen på jobbet då kanske, har skrivit av mig klart för denna gång. Vill skriva så mkt men inget kommer liksom ut, dels för att jag inte vill men mest för att jag inte ens vet hur jag ska ta det själv. Så det får bli såhär ist, ett halvtrassligt och småtråkigt inlägg om jobb och virvarret av tankar kring det ist.
Ha en söndag folket! Tjilivippen.
 
I gamla uniformen på mitt (numera bara för att jag slutat) älskade jobb <3

frisk?

Mådde verkligen Dåligt mån-ons men började känna mig lite mer mänsklig framåt onsdagkvällen efter att ha knaprat piller som en riktig liten pillertrillare i tre dagar. Vaknade i torsdags, kände efter lite i kroppen och bestämde mig för att ta tag i mitt hem litegranna så jag proppade mig med värktabletter och sen drog jag en förrådsrensning. H-E-R-R-E-G-U-D säger jag bara! Helt sjukt hur mkt som får plats i ett litet förråd när man bara har tagit sats och kastat in saker tillslut så att det är proppat från golv till tak! Fick som tur är hjälp av mamma med att åka till tippen med rubbet som skulle kastas (har dock 5 flyttlådor och 3 sopsäckar som ska säljas på loppis kvar!), vi fyllde nämligen Bådas bilar till bredden och lite därtill. Fattar verkligen inte hur jag kunde låta det gå så? Men nu har jag iaf lärt mig att Kasta saker jag inte vill ha och alla kartonger som tillkommer om man handlar nåt (får se hur länge det håller bara?). Skönt att få det gjort dock så att Plupp flyttat in är bra på så många sätt för nu har jag börjat få ordning hemma, nu är det bara hennes saker som ligger över hela lägenheten som ska upp och ner ikällaren kvar. Har lite småpanik redan över att typ allt står ouppackat men försöker att ignorera det, det enda riktigt jobbiga är ju att jag inte kan städa ordentligt så att det numera känns som att jag kommer ha "husdjur" om jag inte får köra mitt race.Känns som att jag städar varje dag men att det är precis lika äckligt ändå pga alla saker.. Vidrigt.
Nog om det dock. Sitter som vanligt på jobbet nu, sista helgen innan jag slutar och det känns sådär. Jag älskar tanken på mitt nya schema och mina chefer verkar vara toppen på nya jobbet men samtidigt så börjar jag få lite smått panik. Det är ju lite som att lämna sin familj när man ändå trivs så bra som jag gör (med kollegorna dva), och sen tänker jag att "tänk om det inte alls blir bra? Om jag vantrivs/de är skitmysko/jag kommer inte att lära mig systemet/det är för mkt att starta upp och öppna ett hotell så jag pallar inte trycket" för isf så har jag sagt upp mig i onödan litegrann.. Nä usch, jag blir faktiskt sjukt orolig och sen att vi ska börja med att ha kurser vid globen gör inte saken bättre då jag har en bil som knappt vill funka längre, det är enorma köer på morgonen och att om jag pendlar så måste jag ta tunnel eller tvärbana, viket jag mer eller mindre har fobi för.
Men men, det är väl sånt som ordnar sig. Hoppas jag..

Nä detta blev ett långt inlägg och alldeles för mkt tankar på morgonen, speciellt med tanke på att jag skulle kunna sitta och skriva en hel dag som det känns så jag avslutar här.
Hoppas ni har en fin helg allihop. Hörs!
 
Ringen med 4 namnbrickor
Apropå ingenting förresten. Ett sånt här smycke har jag beställt!
På ringen ska det stå: Kärlek och på namnbrickorna ska det stå mina syskonbarns namn. Jag älskar det och nu vill jag bara att det ska komma på en gång!
Beställt på:
www.lagnoviken.com

en lista igen då..

Sitter i (skam)kuren och lyssnar på lugn musik, just nu är det "Bara om min älskade väntar" som spelas och jag får bassemig rysningar över hela kroppen.. Så jävka vacker!

Ahja, förutom det så har jag Magiskt ONT i hela kroppen och känner mig helt slut i huvudet. Har dessutom Ingenting att göra och inte sett en bil på flera timmar så nu kör jag en liten lista igen bara för att fördriva några minuter till. Lånat på listfolder.com
 

Den är jag:

[x] Har ett smeknamn
[/] Är blyg
[x] Kan lyssna på samma låt flera timmar
[] Kan spara pengar länge
[] Har alltid haft vänner
[x] Har gått på simskola
[/] Har bra ordning på mina grejjer .
[] Jag har haft massa tejp i mitt hår
[/] Kan gråta till film / musik
[x] Har blivit sviken av någon
[x] Har svikit någon
[] Gillar att sporta

SUMMA: 6.5

Utseende:

[x] Jag har långt hår
[x] Jag använder smink
[x] Har färgat håret fler än 2 gånger
[x] Har tyckt att jag är ful
[x] Är lång
[] Jag bär alltid mode
[x] Har blandfärg på ögonen
[] Har Paris Hilton eller någon liknande som förebild
[/] Jag har färgat hår just nu
[/] Jag har min vanliga hårfärg just nu

SUMMA: 7

Förhållanden:

[] Jag har kille/tjej
[] Jag är gift
[] Jag är kär
[] Någon är kär i mig
[] På G med någon


SUMMA: 0

Övrigt:

[] Jag har fler än 5 bästa vänner
[x] Jag har mobil
[x] Kan numret till fler än 10 pers i huvet
[]x Kan sjunga när andra lyssnar
[x] Gillar att kolla på TV
[] Tar droger
[x] Dansat på mitt rum
[x] Varit på begravning
[x] Hoppat från en brygga
[] Namngivit en insekt jag hittat
[x] Rullat ner från en pulkabacke

SUMMA: 8

TOTAL SUMMA:

0- 16, Du är onormal!
16- 22, Du är normal
22- 34 Du är ball!
34-38, Du är blajjig

 

Jaha, så jag är normal.. Ja, varför inte, nån gång ska man väl vara det med!
Den här listan var för kort... Ska väl försöka underhålla mig på annat sätt nu då, googla efter bloggar eller nåt. Ha en bra tisdag!


tröttmössa

Idag är jag Trött. Helt sjukt trött också, men som tur är så är det bara imorron också som klockan ringer 4.30 för sen är jag ledig i två dagar och då ska jag passa på att sova.. zzzz... Totalt ovärt att vara här idag också eg då det typ inte är Några bilar in, så jag sitter på jobbet sjuk, trött och mår som en skit "bara för att". Usch, nej sådana här dagar borde man bli arbetsbefriad med full betalning. Kan ju jag tycka iaf.
Hur som haver. Jobbar till 14.30 idag och sen blir det att handla och sen åka hem till soffan och bädda ner mig med täcket. Om jag har ork till det så kanske jag rensar ut den ena garderoben ikväll så Plupp har nånstans att lägga sina kläder och om jag känner mig riktigt hardcore så kanske jag plockar in alla hennes torrvaror i skafferiet också.. Kanske. Som det känns just nu så pallar jag knappt ens sitta upp för att kroppen gör så ont, men det kanske blir bättre i eftermiddag när värktabletterna kickar in. Skulle ha träffat min M och min bebisE idag eg men vill inte smitta så det får bli en annan dag i veckan eller i nästa vecka ist. Tråkigt =( Dummingsjuka!
 
Drömde konstigt inatt. Drömde att mamma, syster och jag skulle åka iväg på nån weekendresa men att pappa och mamma packat upp min väska av misstag för att de trodde att jag hade kvar saker sen turkiet. Av någon anledning så hade jag dessutom hållt på och packat i veckor inför resan och blev därför Helt Förstörd och börjar gråta och tjafsa med mamma och syster. Vaknade därför hulkandes och gråtandes kl.2.45 i natt.. Helt sjukt ju, dessutom till En Sån dröm? Haha, snacka känslig ;)
När jag somnade om däremot så drömde jag en fin dröm, ni vet en såndär när man bara vill somna om igen till och typ aldrig mer vakna upp från? Ah en sån.. Helt underbar var den och jag var inte på solskenshumör när klockan ringde och jag insåg att det var dags att åka till jobbet, i vad som kändes som, mitt i natten.. Helt sjukt hur Mörkt det är? Klockan halv sex på morgonen nuförtiden är det BeckSvart pepople! Att man aldrig vänjer sig vid det?
 
Massa babbel om allt och inget nu känner jag. Ska väl wrap it up och sluta här kanske innan jag har skrivit en hel bok om allt och inget, dvs det som rör sig i mitt huvud nu.
 
 

sjukKuren

Så var denna helg över och jag "firar" det med att ha blivit sjuk igår, så nu sitter jag i (skam)kuren med feberfrossa, ont i huden, ont i kroppen och med en huvudvärk utan dess like. Att jag dessutom är yrslig gör saken bara ännu mysigare.. Usch, klagomuren. Men nu är jag klar med det för stunden iaf.
Kan berätta om mysigaste helgen på länge ist.
I lördags hämtade jag upp mina brorsdöttrar, den ena vid 14 och den andra (som var på kalas) hämtade jag 16. Jag och babyWilma hängde hos syster och busade med minikottarna tills det var dags för mig att åka och hämta upp Engla. Vi åkte sen tillsammans hem till mig och Plupp där vi hade myslördag och hade både middagsmys och filmmys. Jag hade lovat tjejerna innan att vi skulle ha en "socker-dag", vilket innbär att de skulle få sockerdricka och munkar med hål i, och det kom från att de innan nyligen aldrig hade druckit sockerdricka. Anyway. Så efter middagen drog de på sig sina pyjamasar och sen låg de på mig i ena soffan medans plupp satt i den andra och så kollade vi på film. Min stora tjej kastade in handduken och bad om att få gå och sova redan strax innan 21 men babyW kämpade järnet och höll ut till strax innan 22, då andra filmen var slut och jag frågade om hon kanske inte skulle sova.. Haha, fasters lilla kämpe! Sov med de hela natten och hade en liten mysfrukost, men sen blev min E sjuk och mådde inte alls bra så jag skjutsade hem de lite tidigare än tänkt. Mina små fasterhjärtan <3 Nästa gång jag har de så ska jag ha de längre och ingen ska vara sjuk eller bli det. Punkt.
 
Kan dock konstatera att det är just för att min E var sjuk som jag mår bajs, men sålänge jag gör det och inte nån av mina småskatter gör det så är det ok. Tur också att jag har jordens bästa jobbarkompisar här på EC så att L ville byta pass med mig idag och imorron. Har verkligen inte råd att vara sjuk nu då jag inte får lön igen förrens i november utan bara får ob-tillägget + två dagars arbetslön i oktober, men L kunde byta och köra kontor ist för mig idag och imorron och så får jag sitta i (skam)kuren ist. Här ute är det verkligen Superlugnt på måndag och tisdagsförmiddagar medans det inne på kontoret är ganska hysteriskt så nu har jag iaf tur i oturen att jag sitter här för då kan jag iaf slappna av lite och låta kroppen vila.
 
Hade tänkt att börja rensa förrådet idag efter jobbet, men slopar nog det. Ska bara få ut en tv-bänk som jag ska ge bort till min N så när hon kommer så ska jag öppna förrådet bara men utöver det så kommer denna dag Bara att bestå av soffhäng och tv-mys.. Jag längtar hem redan!
 

uttråkad = lista

Japp, har galet jäkla tråkigt och 1,5 timmar kvar här så jag kör en liten lista som jag lånade på Listfolder.com - tack för lånet! Då kör vi, tjohooo!

100 sanningar om mig.

SENASTE:
Dryck: 
Telefonsamtalet:  Ringde Pappa nyss och frågade lite saker om min lönespec- som det Måste vara fel på såklart! =(
SMS: Plupp, vi bestämde att vi ska ha movienight idag =) 
Sång du lyssnade på: Don´t go chasing waterfalls spelades nyss på min spoitfy.
Gången du grät: I somras i Turkiet när vi kom in på ämnet och började prata om farmor.. Jag saknar <3


HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger:  Ehh.. Ja..Haha, konstig fråga eller så är den bara skumt formulerad? 
Har någon varit otrogen mot dig: Ja
Varit kär?: Ja...
Förlorat någon speciell person:  Ja
Varit deprimerad: Ja
Varit så trött att du somnat sittandes: Haha ja! Dessutom i örat på en kund en gång =D

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Svart
färg 2:  Vit
färg 3: Grönt är ganska schysst.. Och rosa har jag börjat gilla.. Och korall..

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän:  Jag vet inte.. Tror inte det..
Fått ditt hjärta krossat:  2ggr/1person
Skrattat så att du har börjat gråta: Japp 
Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja
Insett vilka som är dina äkta vänner: Nä det visste jag redan innan <3
Fått reda på att någon har pratat om dig:  Ja.
Kysst en kompis:

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat:  Men oj, hade nog bara "riktiga kompisar" på msn när det begav sig.
Hur många barn vill du ha: Vet inte OM jag vill ha barn men om jag nu ska ha det så vill jag ha 4.
Har du några husdjur: Nejtack
Vill du ändra ditt namn: Nä det verkar onödigt  
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firade
Vilken tid vaknade du idag:  09.26
Vad gjorde du igår runt midnatt: Pratade i telefon med min T
Någonting som du längtar till: Semester :) haha
Senaste gången du träffade din pappa:  För några dagar sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Att jag träffade C
Vad lyssnar du på just nu:  Spotify, just nu Hoffmaestro
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens:  Ja?
Vad gör dig irriterad just nu: En viss person
Vad är ditt namn: Jeanette aka. Janet
Singel/upptagen: Singel
Stjärntecken: Lejon
Kille eller tjej: Kille till mig
Grundskola: Edda
Gymnasie: Märsta
Högskola:  Livets hårda ;)
Hårfärg: Brun
Långt eller kort:  Långt på mig
Längd: 172,5cm
Vad gillar du gällande dig själv:  Inte mkt
Piercings:  Nej
Tatueringar: Inte det heller
Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
Operation: När jag var 5 och opererade polyperna
Piercing: Hål i öronen, annars har jag fortf ingen
Tatuering: Samma här, har ingen.
Bästa vän: Min första bästis var syster och min ena kusin. Ska man ta det utanför släkten så var det C
Sporten du spelade: Testade både fotboll och handboll men vet inte vilken som var först
Husdjur: Hade bara en guldfisk
Vaccination du minns: I fyran när man var tvungen att ta en
Konsert: James Blunt =)
Förälskelse: Haha! I lekis var jag kär i både N och Q.. Galet kär ;)
Alkohol du drack: Cider tror jag

JUST NU:
Äter du: Inget
Dricker du: Inget heller 
r du på väg att: Kasta datorn genom fönstret eftersom denna lista blir knäpp när jag skriver!
Lyssnar du på: Fortf! Spotify
Väntar du på: Att klockan ska bli 20 så jag får gå hem

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Igen? Vem skriver dessa listor? Vet ej om jag vill ha barn iaf..
Vill du gifta dig: Ja
Karriär i åtanke: Ingen särskilld

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Kramar.. Nej pussar.. Eller jag vet inte..
Kortare eller längre: Längre, helt klart!
Romantisk eller spontan: Spontan! Jag är sjukt oromantisk så det är lika bra
Snygg mage eller snygga armar:  Armar
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
Känslig eller inte: Inte för känslig iaf, då jag inte heller är det
Ragg eller förhållande: Förållande
Bråkstake eller tveksam: Tveksam?

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Ja
Tappat glasögon eller linser:  Ja
Haft sex på första dejten:  Ja
Krossat någons hjärta: Ja =( Men vi är bästisar idag så det räknas inte =)
Har du blivit arresterad: Nej
Dissat någon:  Ja
Gillat din killkompis (mer än som vän): Haha jaa, puppy love

TROR DU PÅ:
Dig själv: Ja
Mirakel: Ja
Kärlek vid första ögonkastet:  Inte längre
Himlen: Ja
Tomten: Nej
Att kyssas på första dejten: Om man vill
Änglar:Ja

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut:  Absolut!
Vad kan du verkligen inte leva utan: Familj/släkt/vänner
Vad vet inte så många om dig?: Oj. Jag vet inte.. Att jag har lite tvångstankar och alltid måste ställa klockan på något med 6 när den ska ringa? Ex. 04.36 eller 46 osv..

Det var listan det, sjukt jobbig att fylla i då den hela tiden ändrades och texten flyttades konstigt osv.. Men nu är den klar och jag slutar om en timma! Vilket innebär att den tagit nästan en timma att fylla i med alla avbrott som tillkom =)
 


sista schemalagda passet i (skam)kuren..

Känns helt weird att jag bara kommer att jobba nästa vecka och ynka två dagar till efter det och att jag sedan inte kommer att komma hit regelbundet mer. På Europcar har jag lärt mig så mkt om mig själv, jag har fått lära mig massor av nya saker om bilar osv som jag aldrig hade kunnat annars och jag har fått jättefina vänner och kollegor. Att tänka att jag inte regelbundet kommer att gå in genom dörren, möta alla och kramas och snacka skit känns så himla avlägset, nästan som att en del av mig ångrar mig.. Men samtidigt så Vet jag att jag inte gör det, att allt kommer att bli så mkt bättre på Clarion och att jag säkert kommer att trivas lika bra (om inte bättre) där och att jag i grund och botten bara är jävligt nervös. Men det är kanske inte så konstigt ändå..
Jag kommer ju dessutom att jobba kvar extra på Europcar, så helt slutar jag ju faktiskt inte ändå =)
Jobbar till 20 idag och sen ska jag åka och handla och sen åka hem och hämta upp E för att åka och hämta lite mer av hennes saker. Det går än så länge bra och nu när hennes möbler kommit in så ser det faktistk bättre ut än jag trodde så det blir nog toppen det här! Får se vad vi gör ikväll, men det lutar åt en soffkväll med film eller nåt då ingen av oss direkt har pengar att slösa och jag känner inte att det är värt att slösa massa bensin just nu heller ioom att jag inte kommer få lön nästa månad.
 
Imorron ska jag iaf ha mysdag med mina brorsdöttrar, de kommer och ska sova hos mig då min bror och hans fru ska på fest. Så imorron blir det massa bus och mys med mina fasterhjärtan och sen på söndag så kör jag hem de innan det är dags för jobb igen. Fasters små kärlekar, det ska bli så mysigt att ha vår första övernattning hemma hos mig tillsammans =D
 
Nu ska jag göra lite nytta kanske.. Ha en trevlig helg!
Jääääättegammalt kort! Men här är de mina fasterhjärtan.. För sisådär 3 år sen ;) haha

jaa... vad säger man eg?!

Kan inte riktigt släppa den lilla "insikten" jag kom fram till häromdagen.. Den verkligen Äter Upp mig inifrån och jag fattar inte vad det är för fel på mig?!!
Usch... Nä den var inte ok. Tänk om det kommer att vara såhär hela livet? Tänk om jag alltid kommer att ha det såhär? Fyfan, hemska tanke..
 
Sitter i (skam)kuren nu och som tur är så har jag snart sällskap igen och är sen inte ensam härute förrens efter 18. Behöver sällskap och nån som håller tankarna borta idag så det tackar jag för.
Hoppas att ni andra har en toppen onsdag iaf!
 

varning för deppigt inlägg

Ja alltså det här är fan inte nån solskenshistoria till inlägg men igår kom jag till nån form av insikt.. Eller vad man nu ska kalla det.. Men ja, jag insåg att jag verkligen är ganska ensam. Visst att jag har min familj och mina vänner, men det känns som att alla har sitt och jag har inget. Mina närmsta vänner börjar jag så sakteligen att glida ifrån och inte för att jag vill utan för att det blivit så och för att jag inte känner att jag vill "tränga mig på". Alla skaffar barn, gifter sig, förlovar sig, flyttar ihop osv. medans jag står på samma ställe jag alltid stått.
Det händer liksom inte nåt livsomvälvande i mitt liv. Den enda relationen jag räknat som "riktig" är över och var väl dessutom inte mkt til relation att tala om, och gemensamt med alla andra är ju att den inte höll. Är det verkligen såhär det ska vara? Är det såhär mitt liv ska se ut? Visst, jag Är älskad av familjen, vänner och framförallt mina syskonbarn och det Vet jag. Och ja, den kärleken i all ära- jag vore ingenting utan de jag älskar! Men samtidigt- VaFan?!! Ska jag aldrig få träffa nån som älskar mig, som inte kan leva utan mig, som längtar hem redan innan han gått därifrån, som skickar fina sms, som ser min bild framför sig varje gång han blundar, som känner min doft varje gång bara han tänker på mig, som sitter och fånler för sig själv ibland när någon säger mitt namn, som vill att jag ska vara mor till hans barn bara för att få se hur vi två blir en?
Jag är fan ledsen. Punkt.

gümbet 17-31/8-2012

Sådär ja, en liten resume kanske. Så kommer bilder när jag fått mitt ass ur vagnen och orkar ladda upp dem.
Resan då iaf: började med att jag, mamma, faster och min kusin skulle åka i två veckor och slutade med att vi på flyget blir överraskade av min andra faster som beslutat sig för att hänga med en vecka hon också! Sjukt kul och alla som satt i närheten blev också glada, för att inte tala om hur kabinpersonalen blev och vi fick superfin service och blev bjudna på tv. Tack för den alla fina medmänniskor =D
Första veckan blev lugn, mkt häng på stranden, olika restauranger på kvällarna, lite barhäng och en kväll med turkisk afton på hotellet där jag och kussen blev uppdragna på scen för att köra magdans med några andra tjejer och killen som var magdansös. Hyfsat pinsamt! Men sjukt kul ändå.
Andra veckan blev ungefär likadan, fast då tog vi en dagstur över till Grekland och Kos. Supermysigt var det och det var kul att få se lite av hur det ser ut där iaf, vi hoppade på nåt litet tåg som tuffade runt i 30 min också som riktiga turister. Vi var faktiskt bara ute 4 ggr under resan jag och min kusse så jag kan eg inte säga så mkt om hur festlivet är i Gümbet mer än att det inte är så hypat som jag trodde, de spelar typ samma musik på alla barer/klubbar och det var inte så mkt folk som jag hade förbväntat mig. I Bodrum var vi bara ute och partade på bar street en gång och då tog vi första bästa(?) ställe, men det var helt ok och om jag åker dit igen så kommer jag nog att hänga mer där ist då det verkar vara bra mkt mer drag där.
Var på egeiska havets största nattklubb dock en kväll, Halikarnas. Stället är tydligen sjukt poppis och det är inrett av Jade Jagger. Det var ganska schysst faktiskt, helt inrett i vit grekisk stil, alla bartendrar/servitörer-iser hade vitt och vakterna hade svart. Det var hög säkerhet för att komma in och ville man sitta nånstans så var man tvungen att beställa in helrör/vin eller pynta ut 1000lira. Så jag och kussen drog en vinare ;) haha.
Det var lite stelt för min smak till en början men efter ett par drinkar och en halv vinare så gick det bättre och tillsist hade vi faktiskt riktigt kul.. Ja, det var väl det enda som hände som är värt att dra upp, resten är faktiskt bara att vi tagit det riktigt lugnt. Inte alls vad jag hade förväntat mig av min semester alls och på ett sätt så är jag lite besviken på resan, men samtidigt var det riktigt skönt att bara koppla av och sova/ta det lugnt. Så partandet tar jag revansch på nästa år med Plupp och S hoppas jag! :)
 
Sitter sista dagen på jobbet nu för den här veckan, femte morgonpasset i rad och jag känner mig ändå helt ok. Kanske inte på topp men det är bra mkt lättare än jag trodde iaf vilket är skönt, dessutom sitter jag i (skam)kuren nu på morgonen fram till kl.9 innan jag går in till kontoret och det är också ganska skönt.
Idag efter jobbet ska jag plocka upp E och sen ska hon haka på när jag åker och fixar om mina naglar och sen på kvällen ska jag åka och nattfika med Plupp och min gamla kompis Sheriffen. Bröt kontakten med honom för typ ett år sedan men nu har vi tagit upp den igen och jag hoppas att det håller i sig nu för hur det än är så var han en av mina bästa vänner. Ja, det är min dag idag iaf och helgen ser ut såhär:
Lördag- fira syster på 31-årsdagen och sedan gå ut och parta med henne på kvällen.
Söndag- sova, slappa och sen storstäda och natt-tvätta.
 
Sådär ja, det var mitt lilla liv det. Ha en fin helg allihop!

Här bodde vi, och denna bild (från fritidsresor- tack så mkt för lånet) är tagen från det håll vi bodde och hade utsikt från. Supermysigt hotell verkligen, det kan jag rekommendera!

trött som en gris

Jäkla märkligt uttryck det där eg.. Vadå gristrött/trött som en gris?
Ahja. Inne på fjärde mördar(morgon)passet så nu är det bara imorron kvar och sen är jag ledig i två dagar innan det är kvällsvecka som gäller. Hatar verkligen morgonpass men har insett att det dock är ganska skönt att komma hem strax efter 15 ist för att behöva komma till jobbet den tiden. Tiden går dessutom ganska fort iom att det oftast är högre tryck på morgonen, men det är fortf tungt att gå upp så tidigt..
 
En vecka sen jag kom hem från turkarna snart och jag saknar det redan. Jag älskar solen, värmen, stranden och allt annat som man har på semestern. Hade en otroligt lugn semester i år och jag känner verklligen att det var precis vad jag behövde nu, men nästa år lutar det åt att det blir Marmaris igen och då lär jag ju få vila lite mindre ;)
Funderar dock starkt på att försöka komma iväg till Egypten i en vecka i februari. Iom att jag kommer att ha ett schema som ger mig ledigt varannan vecka så skulle jag ju kunna dra iväg en vecka när det infaller och sen så kommer man hem och kör på igen. Skulle vara awsome och jag vette tusan om jag pallar att vänta i ett år innan jag åker nånstans igen, speciellt efter att ha börjat på ett nytt jobb på ett dessutom nyöppnat hotell. Det lär ju ta ganska hårt på krafterna.. Nä, som sagt, om jag har tur och råd så kanske man kan komma iväg en vecka på all inclusive med massa sol och poolhäng. Hoppas!
 
Sitter i (skam)kuren nu men ska gå in på kontoret igen, får dra en resume över resan nån annan dag. Hej!

Jag fick jobbet!!!!

Jag fick det!! Den 8 oktober börjar jag att jobba för Clarion Hotel på Arlanda, och när de öppnar på riktigt så är det jag som jobbar natt i receptionen! Jobba sju nätter för att sen vara ledig i sju nätter och att dessutom gå upp i lön. Drömmen! I eftermiddag åker jag och skriver papper och provar ut min nya uniform och redan igår sa jag upp mig.
Just nu känns det som att allt kommer ordna upp sig även för mig :D LYCKA!

RSS 2.0