älska livet <3

Haft världens kanske bästa vecka, en hel den jobb har det varit men iom att jag är hemma igen på det jobb jag vill vara så har det vart helt ok det med. Var ledig i onsdags dock och då åkte jag, min M och P till uppsala för lite shopping. P köpte jacka, mjukisar och två hoodies, jag köpte en jacka och sedan köpte vi en Himla massa annat jag och M också. Vi var på Lager157, Ikea, Rusta och Chili.
Lite fattigare men mkt lyckligare ;) Hade en helt underbar dag och jag är såååå himla glad och tacksam över att de kommer överens och att P blir så himla bra bemött av min familj och vänner <3

Igår hade jag dock en Ännu bättre kväll då jag var på mysmiddag med M, A och P nere på O´learys, det var alldeles för längesedan iom allt som hänt men det är Helt Fantastiskt hur starka band vi alla har till varandra för det var precis som det alltid har varit. Så ska det också förbli nu. Mina finaste älskade vänner, jag har saknat de så mkt och jag känner mig så sjukt komplett nu när de är tillbaka.
Jag har de finaste vännerna <3

Om man kan jinxa livet så hoppas jag vid gud att jag inte gör det nu, men herrejösses vad jag är lycklig i mitt liv just nu. Underbar familj, underbar pojkvän och fantastiska vänner. Får jag bara behålla jobbet nu efter februari så faller alla bitar på plats.

tröttmössa deluxe

Sitter på jobbet och känner att jag lever vill jag lova. Det var längesedan jag var såhär trött, när klockan ringde imorse så kunde jag knappt öppna ögonen och jag snoozade för typ 5e ggn i mitt liv före ett abetspass. Har det dock väldigt lungt på jobbet idag, men snart ska jag roa mig med lite arbete som jag dragit ut på för att försöka få tiden att gå. Skönt däremot att jag får sällskap 13.30 så jag slipper sitta ensam hela dagen iaf. Nä, men lite kaffe, ett samtal till P och en frulle på det här då så kanske man piggnar till litegrann?!?

så det är såhär det känns..

När man är kär och har hittat rätt? Han håller om mig varje natt, pussar på mig i sömnen när han vänder sig om, han ringer flera ggr om dagen bara för att, han kommer överens med hela min familj och han visar känslor öppet och hela tiden. Jag är så brutalt lycklig över P, över att han kom in i mitt liv just nu, att han är ärlig, att jag kan vara mig själv till 1000% med honom, att han får mig att skratta och att han får mig att känna mig trygg. För första ggn någonsin så är jag i ett Hälsosamt förhållande, ett förhållande med ömsesidiga känslor och absolut inga som helst spel. På fredag ska jag med honom på hans kusins 40-års fest så då blir det till att träffa i princip alla hans kusiner, jag är cepe nervös men det kommer säkert att gå bra. Just nu lever jag i en rosa bubbla och här tänker jag stanna så länge jag kan! ;)

nattaggresioner

Sitter och läser Aftonbladet och ser notiser om en jävla massa rån överallt. Klipp er och skaffa ett jobb istället för att förstöra andra människors liv, helt jävla allvarligt? Det är över 10 år sedan det hände mig men visst fan sitter det kvar iaf. Rädslan att någon ska hoppa fram i mörkret, tankarna på att "det har ju redan hänt så vad kommer nästa gång"? Att man ständigt kollar sig över axeln, planerar varje steg man tar och hur man ska kunna ta sig från A till B på kortast möjliga tid, hur man oroar sig för både sig själv och sina nära konstant. "Ta det lugnt damer- inget kommer att hända" det var orden han uttalade när jag och mina två kollegor låg på golvet med armarna över huvudet och bara bad att han inte skulle bli rädd. Det var vad han sa när han stod precis framför mina händer med en jävla kalasnikov ovanför mitt huvud.
Jag fattar verkligen inte- varför i hela helvetet utsätter man folk för sånt? Jag lovar att han pissat i brallan om det varit omvända roller.
Behöver du pengar? Ja men spräng då en jävla bankomat men lämna personerna utanför!
Jag kokar, och jag vet att det händer värre saker varje dag. Men det här är vad Jag kan relatera till och jag blir helt sinnesrubbad av att det händer överhuvudtaget.. Kan man inte bara se sina medmänniskor som just människor?!?

tröttmössa

Första morgonpasset av tre och jag känner mig redan slut som artist, det här med att vakna 04.45 är helt klart Inte min grej egentligen. Har inte sovit så mkt heller iofs men det var helt klart värt det. Var på middag igår med P, L och R och det var supermysigt, satt och åt och snackade skit tills stället stängde och sen åkte jag och P hem. Problemet är bara att vi alltid ska ligga och prata en massa så det är inte det lättaste att somna. Älskar dock att sova med honom och han är den första killen någonsin som jag faktiskt tycker om att mysa med även när jag sover, han är så sjukt mysig. Min kille <3
Nu ska jag hämta kaffe, slänga på smilet och försöka vakna till liv. Längtar tills 15 när jag slutar och P kommer och hämtar mig.. Är det såhär det känns att vara i en bra relation alltså, cause I can get use to this. Tänk att man ska få reda på det först efter 29 år ;)

Ha en bra onsdag folket!

harem nights

Var på kryssningen i lördags och kan ärligt säga att det nog var den roligaste jag varit på! Det var i stort sett bara orientalisk musik och för mig är det rena drömmen, jag dansade runt med ett leende hela kvällen/natten tillsammans med de andra. De hade kanske föredragit annan musik dock men de hade också kul ändå, och sen är ju sällskapet det som gör mkt också iofs.

Hade kunnat skriva mer, men tangentbordet i (skam)kuren är rätt värdelöst.

meet the parents

Jaha, så har man officiellt träffat P´s föräldrar så nu är det "på riktigt". Nu är det öppet han och jag och jag kommer inte klara mig undan en etiopisk måltid länge till ;) Hans mamma älskar mig också så det känns bra. Allt med P känns bara så himla rakt, enkelt, ärligt och vi har så sjukt kul ihop. Lövely. Annars- Ullared var galet och jag slösade massa pengar igen, men nu är jag iaf klar med alla julklappar och vi hade riktigt mysigt. Och imorgon folket- imorgon smäller det!!! Imorgon åker vi på kryssningen och nu har vi fixat skjuts in och hem, outfitsen är klara och humöret på alla är på topp! Faaaan va kul det ska bli, jag är alldeles till mig! :D Men först är det kalas för mosters prins imorgon så imorgon bitti är det gå upp tidigt, åka med syster och handla, förbereda kalas och sen mysa med familj och släkt som gäller. Ser så galet mkt fram emot hela morgondagen så det är löjligt. Jobbar till 24 idag och nu får gärna tiden gå fort fort fort! ;)

RSS 2.0