jaha... Nä men gott nytt år då

Gårdagen blev inte riktigt som planerat, hade tänkt hinna träffa Rebecca och Hussein på kvällen men fick ett samtal och var tvungen till att hjälpa en kompis som hade problem. Men förutom det så hade jag en grym dag.

I tordags mötte jag upp Hussein i kista, skulle äta och kolla på new years eve men den filmen lär jag få kolla på igen för jag hade bara sovit två timmar på natten så jag slumrade mig igenom hela filmen. Hyfsat trött tjej! Förutom den grejjen så var det dock jättemysigt, han är verkligen en fin kille och jag är tacksam att jag har träffat honom. Fick dock reda på en sak som kan ställa till det, men vi får se hur det går. Vill inte släppa honom än men samtidigt så kan det bli tufft och jag vet inte om jag orkar med det... Time will tell i guess.

Idag är det iaf jobb till 15 och sen åker jag till mamma och pappa och firar nyår, bjuden på fester men orkar inte riktigt och har lovat morfar att vara chaufför till honom så idag blir det väldans lugnt. Skönt dock på ett sätt så man kan rensa tankarna, och dessutom ska jag pussa på min minikille när klockan slår tolv och helt ärligt så finns det nog ingen annan jag hellre pussar på då. Mosters lilla kärlek <3
Det känns ganska bra att det är nytt år snart ändå, nytt år och nya händelser att se fram emot. En början på något nytt och en anledning att lägga det gamla bakom sig. 2011 var inte det år jag hoppats på och jag har förlorat en av mina bästa vänner till en jävla skit- men samtidigt har jag vunnit nya och det är de jag tar med mig in i mitt nya kapitel i livet. Jag gillar att det snart är nytt år!


GOTT NYTT ÅR på er- hoppas 2011 vart ett fint år och att 2012 ger er all lycka, kärlek och välmående ni förtjänar!


morgonpassen dödar mig

Hade Galet jävla kul i måndags på GK, sjukt bra musik, inte så mkt människor som jag trodde och jag dansade non-stop tills de stängde. Träningsverken var total (och brutal). Så jävla NICE!
Träffade Rebecca och hennes gäng men det blev lite konstigt så vi hann knappt ses- fail- men jag värvade några till tjejer till hennes "fanclub" som jag ordnat. Haha, jag fick be S att stänga munnen för jag trodde nästan att det skulle komma dreggel där ett tag ;)
Fick ju se Hussein också och det var också en sak som gjorde kvällen så mkt bättre, han är så himla fin! Fan vad kär jag är, det här är ju löjligt. Dock så är jag inte grym på det här med att vara gullig och ibland när han skickar sms så skrattar jag och blir tok-generad, men jag anstränger mig och jag svarar alltid tillbaka fint. Duktig tjej!

Har vart ledig i två dagar nu och de har vart grymt bra, har vart på IKEA och handlat ett "nytt vardagsrum". Tv-bänk, soffbord, matta, sidobord och massa massa massa ljus och några vaser kom jag hem med och det blev Awsome! Jag älskar mitt vardagsrum <3 Fick hjälp av Plupp och S att sätta ihop lite av möblerna och den kvällen slutade med att alla tre däckade i min säng. Igår satte vi ihop det sista och sen åkte jag och Pluppen med kussen till kista och sen tog jag med mig plupp hem en sväng och käkade och snacka skit. Underbara lediga dagar som sagt, men de går ju så snabbt.
Sitter på jobbet igen nu iaf, somnade efter 2 inatt och gick upp kl.05 imorse. Inte så pigg nu kan jag ju erkänna, men jag hoppas att kaffe och lite redbull ska kunna ordna upp det. Ska träffa Hussein i eftermiddag efter jobbet, ska möta upp han i kista och sen ska vi till nån restaurang i akalla som tydligen ska ha jättebra persisk mat och efter det blir det tillbaka till kista och gå på bio. Behöver jag säga att jag längtar?

Ledig imorgon igen, på förmiddagen kommer syster, svägerska och barnen över på lunch och sen ska jag powernappa en sväng innan jag ska iväg på middag med mina tjejer. Sen efter det ska jag träffa Rebecca. Kommer bli en bra fredag känns det som.
Har btw redan innan klockan slog 07 imorse hunnit klicka hem 3 klänningar på HM. Hörde jag shoppingmissbruk? Måste seriöst sluta med det här nu, det börjar bli lite löjligt..  


ge mig spets! Massa massa massa spets!

Jag har ju en lite fetish för kläder med spets (inte bara kläder förresten) och nu har jag kommit in i en period som är lite mer extrem än innan, nu vill jag typ bara ha kläder med spetsdetaljer och jag har tom gått så långt att jag börjat fundera på hur jag kan "fixa till" de kläder jag redan har hemma.. Jag vill köpa kläder och helst NU!!!!
Ska ju ut ikväll och då har jag en tanke på vad jag vill ha på mig, men hej mensmage, jag känner mig som jordens största fläskberg och vill eg inte alls visa mig ute så vi får se vad det blir sen. Jag får väl rota fram nåt gammalt tält att dra på mig och gå ut som en kloss i värsta fall.

Idag är iaf en bra dag trots mens och svullen mage, sitter på jobbet till 14.30 och sen ska jag hem till mami och papi och fira jul med hela familjen. Som jag saknade mina brorsdöttrar på julafton!! Det är inte samma när inte alla är med <3

Så jävla taggad inför ikväll!!!!! Big whoop!

nämen god jul då!

Jobbade till 24 igår, åkte hem till mami och papi och skulle sova för att sen gå upp 05.15 imorse och åka tillbaka till jobbet. Helt hype idag, sov bara typ 2 timmar inatt men känner mig sjukligt pigg ändå och idag är det jag som står för underhållningen här eftersom alla andra är tröttmössor ;)
Känns som en bra jul iaf, jag och min N har bytt juklappar och jag har vart över med choklad (toffifee) till Hertz och Avis så att de också fick lite julkänsla, det var uppskattat!

Idag när jag slutar ska jag åka direkt till min farbror och julfika med deras familj och lämna paket till lillsessan och sen åker jag hem till syster med familj och firar jul med de, mamma, pappa, faster, morfar och min systers svärföräldrar och svåger. Det blir en ganska lugn julafton och det kommer kännas sååååå tomt utan min bror och hans familj, jag saknar redan mina småtjejer och då har jag inte ens börjat fira jul än. Men på måndag kommer de hem igen och då ska vi fira tillsammans så i år får jag två jular, inte illa för nån som har vart grinchen innnan! :D Senare på måndag blir det till att gå ut på GK med plupp och S och även möta upp R och hennes crew, och bäst av allt- jag får träffa Hussein igen för han jobbar då! :D
Har breakat newsen om honom för pappa häromdagen och det gick över förväntan, han tog det bra och han blev nog ganska nyfiken tror jag. Det är ju trots allt första gången jag berättar för honom om en kille och då är jag ändå 27 år så det var nog inte det lättaste att höra att hans "bebis" växt upp.. hahaha..

Börjar få riktiga känslor för Hussein nu, vi har smsat galet mkt de senaste dagarna och jag vill bara att tiden ska gå fort tills vi ses igen. Det är fortfarande sjukt läskigt men det är ganska skönt samtidigt, ska ta det som det kommer och så får vi se vad som händer men jag hoppas på det bästa!

Nu ska jag gå tillbaka till jobbet och göra lite nytta idag iaf.
Hoppas ni alla får en riktigt GOD JUL!


(bild från förra året men den får duga i år också)


bra dag. dålig jävla kväll!

Dagen började bra, mös hos mami och papi innan jobbet med syster och syskonbarn. Det bakades pepparkakshus och mös för fullt fram till 15.00 när moster/faster var tvungen att åka och jobba och, fick förklara för söta underbara W som inte ville det att jag var tvungen för att hon skulle få nån julklapp så förklarade hon minsann att hon inte behövde någon julklapp. Fasters söta lillskrutt <3
Dagen gick hyfsat på jobbet och sen kom då kvällen. Bråkade med en kund och blev så arg att jag började skaka i händerna, knappt kunde skriva på pappret, fick andas Väldigt ansträngt och fick utslag på bröstet. Fullt normalt!
Fick dessutom sms av Hussein att han jobbar sent imorgon (och börjat 07 dagen efter som alltid) så vi kommer inte kunna ses, vilket innebär att vi kommer kunna ses tidigast den 28. Toppen!

SKITKVÄLL!!!!
Släcker och går hem om 13 min, då kommer Plupp och S över iaf så natten lär ju bli kul ändå. Skönt!


it´s a damn scary feeling let me tell you

Han kom och hämtade mig idag innan vi åkte till restaurangen, han stod utanför porten och väntade innan vi gick tillsammans till bilen. Bara en sån sak gör mig galet imponerad! Vi satt på restaurangen (japp, han bjöd på middagen) i nästan 5 timmar innan vi insåg att de snart skulle stänga, då tog vi en promenad runt sigtuna, satte oss vid vattnet och pratade och sen gick vi vidare. Hand i hand!!! Jag som hatar att hålla handen i vanliga fall?! WTF?! Vi satt dessutom i hans bil i typ en halvtimma och snackade när han skjutsat hem mig bara för att ingen riktigt ville säga hejdå. Han är en sån riktig liten ärkenörd egentligen och jag vet inte... Jag tycker verkligen om killen och när jag kommit hem och det gått en stund så fick jag ett infall att skicka ett sms (Inte min stil, och något jag verkligen aldrig gör utan att ringa upp 100 kompisar för att kolla om det är ok eller liite för på), men jag skrev tack igen, hoppas att allt har gått bra hem och att jag verkligen trivs med honom. Fick tillbaka sen att han tycker att jag är helt underbar att vara med och att han längtar tills imorron när vi ska ses igen. Sick I tell you! Jag kommer på mig själv med att sitta och Leta fel på killen bara för att det är så jävla läskigt hur bra jag trivs med honom, hur skrämmande det är att vi pratar om allt och inget som att vi alltid känt varann och att han drar upp saker om hur vi "kommer göra med ditten och datten i framtiden". Men mest skrämmande är att jag redan litar på killen så hårt och att jag känner mig så säker på att allt han säger är sant, att han aldrig skulle utnyttja mig eller börja köra dubbelspel med någon annan. Hans inneboende är en tjej och bara det skulle ha stört mig så sjulkt hårt annars men bara för att det är han och bara för att han är som han är så känns det inte alls skumt eller konstigt.. Fan, han är verkligen inte lik någon annan jag träffat innan och jag vet inte. Jag är så jävla rädd att jag ska sabba det genom att leta fel på fel bara för att göra mig själv en otjänst nu när jag träffat nån som verkar så genuin.
Faktum är dock: han gör mig glad, jag är säker på att alla- och då menar jag verkligen alla- i min närmsta krets kommer att gilla honom och han är så brutalt jäkla snäll och en riktig gentleman. Jag är så glad att vi träffats och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag inte sabbar detta.
Så. Nu har jag analyserat detta litegranna så nu ska jag skita i det och bara vara glad och se vart det leder ist :)

Skulle köra Plupp till stinsen idag för hon skulle på intervju men innan dess så ringde pappa och ville att jag skulle köpa pizza till mina småtjejer som var sjuka och som han var barnvakt åt. Tjejerna ville såklart ha pizza och eftersom "farfar är bäst" så köpte jag det och åkte dit, fick då lite extra cash så idag har jag köpt två par sköna vinterskor. Tack pappa <3<3<3
Köpte faktiskt julklappar till mig själv också så jag kom hem med en skitsnygg klocka, en klänning och en bh. Tack Janet ;) All and all- en grymt bra dag! Nu ska jag gå och sova för imorron ska jag städa, sen träffa mamma, syster och smaskis och sen ska jag träffa killen igen. Som faktiskt har ett namn- Hussein ;)
Natti natti <3


still with a smile on my face!

Kan inte sluta tänka på gårdagen och hur sjukt kul vi hade! Killen är fan nuts, han har så sjukt bra humor och vi verkligen skrattade med varandra och berättade riktigt skumma saker. Vi pratade om Allt mellan himmel och jord och lord knows it: killen kan snacka! Haha, skönt att träffa nån som håller samma kaliber som mig i den frågan ;)
Jag visst inte att jag ville ha en kille som han, men han är fan spot on och alla de egenskaper jag innan inte vetat om att jag vi ha i en man insåg jag igår att jag vill ha! I vanliga fall hade jag stört mig på en snubbe som stammar (SKIT elakt jag vet, men det är tyvärr sant, mest för att jag alltid letar fel på killar) men när han gör det så är det verkligen bara så himla charmigt. Han stammar inte direkt heller utan det är mer att han inte får fram orden ordentligt när han är ivrig.. Sött är det iaf!
Jag kan verkligen inte sluta att le! Jag blir knäpp! Detta är det läskigaste ever Bara för att det känns så himla rätt, att det är en kille som han som jag letat efter och att han verkar tycka samma sak redan. Men tänk om det går som det brukar? Att allt bara blir fel? Att han tappar intresset?
Ska dock ta bort de tankarna för han verkar så jäkla mysig och han är så sjukt intressant på nåt sätt.. Sen att han har uniform gör fan saken inte sämre! ;) Bah!!! Jag känner mig som en knäpp fjortis, men sanningen är att jag Gillar´t! Och jag hoppashoppashoppas att det blir bra för jag tycker faktiskt att jag är värd det!
På onsdag ska vi ses igen, vi får se hur mkt mer det kommer tjatas om detta då! Men bara så ni vet- Det kommer nog att tjatas MYCKET!
Nu ska jag fortsätta med mitt hysteriska arbetspass från helvetet och så ska jag sitta här och le och tycka att det kanske inte är så farligt iaf bara för att jag är så glad :D

med risk för att jinxa, men det känns så jäkla rätt!

Fick Plupps gamla vakt-jobbarkompis att ragga upp mig på krogen där han jobbar i fredags efter att i en veckas tid haft hans ansikte framför mig lite titt som tätt i tankarna, och efter denna modiga modiga bedrft från mig så träffades vi idag.
Möttes upp i kista c och fikade och gick på en promenad, men sen när klockan började ticka så var det dags att säga hejdå och tiden hade såklart sprungit iväg.. Det känns så jävla rätt med den här killen och jag har aldrig i mitt liv vart med om liknande känsla. Känns som att han kommer att platsa/bli omtyckt av precis alla i min omgivning.. Han är charmig, söt, smart, driftig, blatte fast svensk i talet, mysig fast ändå inte den som backar om det skulle behövas. Han är allt jag vill ha i en man, och när han blir ivrrig så stammar han fram orden.. Så jävla charmigt!

Fan. Jag tror redan att jag kommer att blir kär.
Och det bästa av allt- av de sms jag fick i kväll så tror jag att han känner samma sak. LYCKA!!!


vilken jävla skitdag!

Bet av en tand imorse, var 2 dm ifrån att bli påkörd i sidan av en snubbe på väg till jobbet (han körde mot rött) och sen börjar det snöa också?!?!!! Nej, den här dagen får gärna ta slut snart så att jag kan åka hem och umgås med plupp och S en sväng så att jag blir snäll igen.. Tur iaf att jag jobbar med Sjukt bra grabbar idag iaf. Lovely!
Nu ska jag lyssna på musik och vara en surpuppa sista timman på jobbet innan jag går hem.

Känner mig lika galen som jag ser ut på denna bild.. Crazy day, crazy J!

det går bra nu kompis!

Eller så inte... På jobbet igen och min långhelg gick fortare än fortast, vilket det alltid gör när man har kul. Varför kan det inte vara så att jobbet känns som att det alltid springer förbi men att alla roliga saker och ledigheter känns längre? Orättvist!  Men iaf, har faktiskt haft en väldigt bra och mysig ledighet. Kör en resume i brist på annat eftersom det är Dött i (skam)kuren idag.
Torsdag- Tvätta, städa, julpynta, dekorera och julfixa balkongen, diska, laga mat och baka. Vu kom över och mös med mig och vi åt middag ihop och sen höll hon mig sällskap och skrattade åt mig när jag skällde ut mina lussebullar bara för att jag misslyckades lite till en början. Men det blev bra ändå :)
Fredag städade jag Igen (det blir lite smutsigt när jag bakar upptäckte jag) och sen åkte jag med C och shoppade heeela dagen, vi kom hem till mig närmre åtta på kvällen och då blev det mysmiddag och filmkväll. Planerna ändrades sen när C åkte hem och jag och Pluppen drog in till stan och dansade på GK. SJUKT bra kväll, det är längesen jag har dansat så mkt och skrattat så mkt. Aj lav to gå aout wit mai Plupp!
Lördagen slappade jag tills det var dags att åka och hämta T och bebis för att åka hem till min M och äta mysmiddag och fika med mina tjejer. Jag har verkligen saknat att vi alla umgås och jag Hoppas att det inte dröjer flera månader igen tills nästa gång! På kvällen när det var dags att åka hem så kände jag inte alls för att göra det och det slutade med att jag åkte och plockade upp R som inte heller ville sitta hemma och vi fikade på Alberts och uppdaterade oss sen sist. Så mysigt och jag är verkligen glad att jag träffat henne, hon är en riktigt skön tjej och allt är så okomplicerat. That we like!
Söndag (dvs igår) hade jag familjemys så jag åkte hem till syster och pussade på min lilleman, sen åkte vi till sigtuna julmarknad med bror, hans fru och deras barn men eftersom vi alla höll på att frysa ihjäl och det var så brutalt mkt folk så stannade vi bara i en timma och åkte hem till bror och fikade och firade hans fru som fyller 35 idag. Papi, morfar och faster kom också sen och vi snackade, jag mös med mina småtjejer och smaskis och vi busade runt. Efter fikan där så åkte jag hem till syster m.fam och fick middag innan jag åkte in till stan och mötte kussen för att se Breaking Dawn 1. Underbar och jag är en riktig liten Twilight-nörd! <3 Åkte hem till kussen efteråt och kollade på ännu en film och sen åkte jag hem och snackade i tel med E innan sovdags. All and all, jag önskar att helgen hade gått långsammare, jag har älskat varenda sekund och inser att jag faktiskt måste göra nåt åt mitt arbete så att jag kan få mer tid med de jag älskar och bryr mig om..

Känns som att jag har skrivit en hel novell, men det blir ju lätt så när det inte finns någonting att göra överhuvudtaget. Funderar på att kanske se om jag kan hitta några julklappar till mig själv på HM´s hemsida, brukar ju hänga där under mina kurenveckor så varför ändra ett "vinnande" koncept?!? ;)
Ha en måndag peeps!


Samma outfit som i fredags, men inte riktigt samma stämning som hos turkarna kanske ;)

RSS 2.0