Tgif <3

Nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej! Varför måste han bo kvar i Marmaris hela vintern med sin jävla familj för? Kan de inte bara åka hem till Mardin allihop? Horjävlahelvetes! Fanfanfan!
Så, nu har jag fått det ur mig...

Har legat sjuk hemma hos mamma och pappa på soffan i tre dagar och inte rört mig mer än till sängen och matbordet så nu har jag måttligt ont i kroppen, men jag mår mkt bättre och det enda nu är näsan som aldrig är frisk iaf så det går bra. Men det tog emot att komma upp och komma iväg till jobbet idag och det tar emot Ännu mer att veta att jag ska sitta här till 18.00, men on the good side: min hiker D jobbar fram till 14 och jag kommer att dela jobbet i kuren med min kille C från kl.12.30. We likes :D

Idag ska min finaste gullemamma besikta min bil åt mig (hoppashoppashoppas det går bra för annars blir jag Ledsen), så efter jobbet ska jag hem till mami  och papi och byta bil, racea hem till mig för att byta om och fika med wifey och sen åker jag och kussen in till stan. Först café60 och sen till casinot för att testa lyckan ;) Sen imorron blir det att komma upp galet tidigt för nu har min pappa bestämt att vi ska åka 11.15 för att hinna till ett dop som börjar 12.00 och som ligger 7min bilresa bort.. Knappt! Men men, bättre att hålla pappa nöjd så det är bara att kliva upp tidigt imorron.
På söndag ska jag inte hälsa på min farbror längre iaf så då blir det mysdag/kväll hos generalen med bulgaren och s, mys. Men mest av allt så längtar jag till min och tjejernas mysmiddag imorron! Det ska bli helt fantastiskt<3

Nu ska jag sitta av tiden och längta efter att C ska komma in och jobba med mig så att jag får lite sällskap när jag sitter härute för ibland är det inte så skönt att vara ensam, vissa dagar är det underbart, men idag är ingen sån dag. Ha en fin helg allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0