If lying is all you can do then all I have left to say is f-ck you...

Jag fattar inte, jag fattar verkligen inte! E är nog den dummaste människan i världshistorien om han tror att jag kommer ta fler lögner från han. Vi är inte tillsammans, vi vill inte ha ett förhållande med varandra och det finns inga känslor what so ever mellan oss så jag förstår inte varför han ljuger??? Han skickar ett sms och frågar vad jag gör, jag säger att jag jobbar och frågar om han är ledig idag (eftersom han sa att han var ute och gled) varpå han frågar hur länge jag jobbar. Då ringer jag upp efttersom jag inte pallar skriva mer sms och då lägger han först på och sen så säger han att han ska in på möte. Vad har du för jävla möte om du nu är ute och glider din fula fanskap? Sa jag inte, men när han fortsatte att skicka sms så frågade jag om han inte hade ett möte och nu har han inte svarat mer så han ringer väl senare och berättar att han var tvungen att stänga av luren pga mötet eller nåt.. Men för min del så kan han skita i att ringa och höra av sig mer för nu är jag så less på karln att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag fattar verkligen inte varför han ljuger nu för. Jag blir heeeeeeelt cepe av snubben.
Jag kräver inget, jag hör Aldrig av mig först, jag ber han aldrig om nåt, jag frågar aldrig saker. Jag fattar verkligen inte varför han fortsätter ljuga för när vi redan rett ut allt och bestämt oss för hur vi ska ha det.
Men det är bra för nu har jag bestämt mig för hur jag Absolut Inte vill ha det iaf och det är som vi har det nu, en sak att ses till och från. Men när man ljuger för mig då blir jag bara äcklad.
E- tack och hej. Hoppas du får klamydia!

Men tro nu inte att jag är en sursnopp för det, för det är jag verkligen inte. Jag känner mig på sjukt bra humör idag och jag har haft supertrevliga kunder, bla en herre som sa att jag var såååå vacker! :D Haha, nog för att han var äldre men jag suger år mig det ändå! ;)
Ville bara få ur mig det med E lite snabbt för det var det enda störningsmomentet för mig och jag var kanske lite arg ett tag, men nu är jag som sagt mitt glada lilla själv igen. Sol gör mig heellt bananas glad i huvudet alltså, idag har jag socialiserat mig och gett precis alla ett leende och jag har fått lika många tillbaks.
Happy Janet happy Janet :) Lite rastlös känner jag mig dock så det är tur jag slutar om ca 3timmar.
Nu ska jag gå och äta lunch en sväng och prata sönder min chefs öron. Men det går bra för jag vet att han gillart eftersom han skrattar så mkt då :p haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0