Träningsvärk!

Var på ett jävligare humör än på länge igår när jag kom hem efter jobbet (till mams och paps tomma hus) så jag gick upp och ner för trapporna 100ggr! Sjukt jobbigt och idag har jag Ont i vaderna och benen, men jäklar vilket effektivt sätt att få bort agressioner och energi på. Nääääzzzz att jag Både fick ut det arga Och fick lite träning på köpet! Me is be so happy för that.
Träffade min S igår också efter trappträningen, hängde med henne till sjukgymnasten och sen drog vi och köpte mat och åkte till mig och käka och kolla på tv, all and all en bra avslutning på dagen. Idag ska jag baka till min faster som fyller 50 och sen får vi se om jag lyckas få till en träff med kussen också, men jag hoppas på det för på sista tiden så har vi tjafsat och vart lite oense om vissa saker och vi har inte hunnit setts så det har dessutom skett på sms. Och det är jag Allergisk mot för det kan bli så sjukt mkt missförstånd på det sättet och jag tror att det kanske är det som har hänt i vårt fall också.. Så vi får se om jag kan träffa särringen idag för vi är ju verkligen inte osams, men det känns lite mysko mellan oss just nu bara och det gillar jag inte.

Vad jag däremot gillar är: Fredagsmys!! Imorron ska jag hem till min fantalastiska M och äta mysmiddag och spela Nintendo Wii! <3
Jag ser fram emot det så sjukt mkt och det ska bli så jäkla nice. Tiden tickar inte tillräckligt snabbt bara ;)

Ska försöka hinna förbi H&M en sväng idag och lämna tillbaka en klänning också för jag såg verkligen ut som ett hus i den och det verkar ju väldigt dumt att se större ut än vad man är när man ser ut som mig. Men jag ska kolla om dom kanske har nåt annat som man kan köpa för jag har ju ändå redan slösat dom pengarna!

Men först: Kaffe :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0