med sorg i hjärtat
Detta inlägg skriver jag verkligen med sorg i hjärta och med tankarna hos min fina vän, jag vet inte än vad exakt som hänt och vad som händer härifrån. Men jag vet mer än jag hade önskat skulle ske, och mer än jag någonsin önskat min värsta fiende. Oavsett vad det är. 
Usch, det är så jävla jobbigt när de i ens omgivning mår dåligt och/eller går igenom tuffa saker, det är då man inser hur totalt maktlös man verkligen är.
Jag önskar att jag kunde ta smärtan och allt negativt ifrån min vän och bära det ist för h-n, men tyvärr så går inte det och jag får stå brevid och stötta så gott det går.
Älskade fina, underbara, starka - jag älskar dig enormt och jag kommer alltid finnas här för dig i alla stunder i livet <3

Kryptiskt inlägg jag vet, men kan inte skriva ut nåt och jag vill få det ur mig. Känner mig som en riktig tönt och ogillar sådana här inlägg, men som sagt. Ibland måste man få ur sig lite för att lätta på saker inom sig.

Sitter på jobbet som vanligt, däremot så är det tur att jag jobbar med J för idag är huvudet inte på topp. Var nära att köra in i bilar och bli påkörd 5 ggr på väg till jobbet och innan dess drog jag nästan en vurpa nedför trapporna i trapphuset hemma. Jävla skitdag, chocken börjar lägga sig lite nu och nu kommer alla tankar.. Fyfaan.
Nä, försöka hitta på nåt att göra här så att man kanske kan få tankarna på annat håll ett tag iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0