Måndag morgon den 28 februari 2011

(Skam)kuren vecka denna vecka så jag slutar 15 idag och imorron och sen jobbar jag till 18 resten av veckan (fredagsmys med mig M?), känns överjävligt att vakna tidigt men det lär vara värt det sen när jag väl får åka hem antar jag. Just nu så är jag dock mest trött, men piggnar förhoppningsvis på mig för jag ska baka idag efter jobbet. Imorgon ska vi nämligen fira här på jobbet att min fastanställning börjar hade jag tänkt, så det blir till att göra hallon cupcakes idag :) Namnam

Vågar knappt tänka på det och än mindre skriva om det men jag kan ju inte hålla käften så med risk att jinxa det: D kanske kommer till sthlm på fredag. Han jobbar på dagen och åker direkt efteråt så att han kan vara i sthlm vid 02 på natten till lördag och isf så kommer han direkt till mig så att vi slipper vänta mer. Jag hoppas verkligen att han kan komma och att hans chefer ger honom ledigt för jag orkar seriöst inte med detta längre och jag vill inte vänta tills april med att se han för då kommer det garanterat att rinna ut i sanden alltihop för jag kommer inte klara av att vänta så länge.. Fan eg, vilka jäkla turer det är när man är kär i nån. Jag hatar det. Jag hatar att vara sårbar och jag Hatar att han vet att jag är det.. Usch..

Anyhoo. Har vart ute i helgen, både fredags och lördags faktiskt. I fredags slutade jag jobba kl.24 och sen var det bara att dra hem och snabbt byta om för att sen hämta kussen och dra in till stan där vi hamnade på East och svängde våra lurviga och dessutom träffade två nya vänner. Den kvällen var vi hemma 05.
I lördags skulle vi ha gått på jugge koncert/klubb och lyssnat på ett band som heter Amadeus Band, men då vi kom till västberga så visade det sig att det var mer eller mindre ett barnkalas (mdelålder:18 max), och dessutom max 60 pers där så vi sket i det och drog igen till East. Efter att ha shakat som galningar där och bara haft en sjukt kul kväll så drog vi till Casinot innan det var dags att åka hem , hemma: 05.30. D skickade sms på söndagmorgonen kl.06 när han var på väg till jobbet och jag precis skulle lägga mig. Hyfsat sliten tjej som vaknade igår kl.12 ska jag erkänna,speciellt som jag knappt sovit natten till söndagen och dessutom somnade efter 07 på söndagsmorgonen.. Men det var det värt för jag hade verkligen en bra helg :)
Igår tog jag mig upp ur sängen, åkte till syster m.fam och pussade på min lillprins och sen hämtade jag upp kussen och mötte upp syster m.fam igen hemma hos mamma och pappa där vi åt middag tillsammans. Bror med fam kunde dock inte komma för nu är mina småsessor sjuka igen, tur då att jag hann dit innan och pussa på dem lite för annars hade det gått alldeles för lång tid..

Shit vad jag babblar på om ingenting eg. Men vad jag kan berätta om, som jag säkert redan sagt dock, är att JAG ÅKER TILL MARMARIS den 13 maj! Wohooooooo! Sol, bad, party och massa balkonghäng med Märta och bäst av allt- Jag får träffa wifey igen! Saknar redan hysteriskt mkt så det är tur att det snart är maj.
Nu ska jag kolla ifall jag kan hitta nån rolig lista att svara på så att jag håller mig vaken i ensamheten här ute. Hoppas alla har en bra måndag!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0